iyi baya azalmış hayırlısı ile sag sağlm al kucagına inşallah.
bende 2 sene bitti evleneli bende infertiliteye gidiyordum 1sene cocugu olmayan herkese infertilite bakıyor..
canım ben araştırma hastanesinde yaptıracam ücret almıyorlarmış sanırım devlet ödüyor heralde ama ilacını bana aldırdılar sosyal güvencesi olanlarda fazla para almıyorlar zaten ama bende çok merak ediyorum senide aydınlatırım perşembe akşamı girebilirsem yazarım sizede........
rahım fılmı radyolojıde duz masada ccekılıyo kendı doktorun we bı ebe gırıyo ben 250 tl odemıstım 1 yıl once saglık guwencesı oldugu halde bende sen arastırma hastanesınde cektır para werme ben ozelde kendı doktoruma cektırmıstım sonra hamıle kaldım 2 ay oncede dogum yaptım galıba yıne hamıleyım
selam kızlar nasılsınız bılıosunuz 2 ay once dogum yaptım bı kızım olduagustos 5 de hasta oldum we bu ay adetım henıuz gelmedı test yapmadım sızce hamıle kalmıs olabılırmıyım
peli nerdesın sen unuttun bızı yenıdenmı hamiş ohhhhhhhhhhhhhhh peş peşe inşallahkızın nasıl cnm nekadarlık oldu
tebrik ederim yeni anne:)
bu ne hız:)aralarında 1yaş bile fark olmayacak desene:)
inşallah ikinciyide sağlıkla kucağınıza alırsınız...
:)
düz masa olayıda biraz etkiledi beni ya ...peki çok acıyormu?
genel anestezi yaptırın diyen arkadaşlara rastladım da
canda tatlı biryerde yani
hamıle olup olmadıgım henuz kesın deıl hayırlısı dıyelım
canımalttan muane olduysan eger rahat ol bıseysı yok sadece werdıklerı ılac yakıyoo anestızıye hıc gerek yokk bebek ıcın katlanmak lazım benımde canım cok tatlıydı nelere katlandımbı bılsen sıkma kendını rahat ollll
rahım fılmı radyolojıde duz masada ccekılıyo kendı doktorun we bı ebe gırıyo ben 250 tl odemıstım 1 yıl once saglık guwencesı oldugu halde bende sen arastırma hastanesınde cektır para werme ben ozelde kendı doktoruma cektırmıstım sonra hamıle kaldım 2 ay oncede dogum yaptım galıba yıne hamıleyım
kimseecikler yokmuuu??dertleşecek,muhabbet edecek..benide aranıza alın..
selam kızlar nasılsınız bılıosunuz 2 ay once dogum yaptım bı kızım olduagustos 5 de hasta oldum we bu ay adetım henıuz gelmedı test yapmadım sızce hamıle kalmıs olabılırmıyım
selam kızlar günaydın
günaydın cnm nasılsın?
yarın film çekinecem Allah izin verirse ama biraz tırsıyorum bakalım ne olacak
Allah yardımcın olur cnm benim korkma dualarımız seninle inş acısız ağrısız sorunsuz alatıcaksın cnm
inşallah canım teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?