Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

peki ne tarz testler yapılacak bilgin varmı?
hsg isterlermi?biraz araştırdım ama korkmama yetti..

iyi baya azalmış hayırlısı ile sag sağlm al kucagına inşallah.

bende 2 sene bitti evleneli bende infertiliteye gidiyordum 1sene cocugu olmayan herkese infertilite bakıyor..

selam kızlar nasılsınız bılıosunuz 2 ay once dogum yaptım bı kızım olduagustos 5 de hasta oldum we bu ay adetım henıuz gelmedı test yapmadım sızce hamıle kalmıs olabılırmıyım

rahım fılmı radyolojıde duz masada ccekılıyo kendı doktorun we bı ebe gırıyo ben 250 tl odemıstım 1 yıl once saglık guwencesı oldugu halde bende sen arastırma hastanesınde cektır para werme ben ozelde kendı doktoruma cektırmıstım sonra hamıle kaldım 2 ay oncede dogum yaptım galıba yıne hamıleyım

tebrik ederim yeni anne:)

bu ne hız:)aralarında 1yaş bile fark olmayacak desene:)

inşallah ikinciyide sağlıkla kucağınıza alırsınız...
:)

düz masa olayıda biraz etkiledi beni ya ...peki çok acıyormu?

genel anestezi yaptırın diyen arkadaşlara rastladım da

canda tatlı biryerde yani

selam kızlar nasılsınız bılıosunuz 2 ay once dogum yaptım bı kızım olduagustos 5 de hasta oldum we bu ay adetım henıuz gelmedı test yapmadım sızce hamıle kalmıs olabılırmıyım

peli nerdesın sen unuttun bızı yenıdenmı hamiş ohhhhhhhhhhhhhhh peş peşe inşallah kızın nasıl cnm nekadarlık oldu

hamıle olup olmadıgım henuz kesın deıl hayırlısı dıyelım
canımalttan muane olduysan eger rahat ol bıseysı yok sadece werdıklerı ılac yakıyoo anestızıye hıc gerek yokk bebek ıcın katlanmak lazım benımde canım cok tatlıydı nelere katlandımbı bılsen sıkma kendını rahat ollll

peki senin tüpler açıkmıydı?

tıkalı tüplerde acıma oluyormuş diyorlar...

offf nebileyim..

henüz anneliğide tatmadım,bu acıya katlanabilirmiyim şüphelerim var

selam kızlar...size birşy soracağım yardımcı olursanız çk sevinrim..temmuz ayından beri korunmayı bıraktık eşimle.bu ay 3.ayımız.ade tarihim önceden 13 nisan,15 mayıs,16 haziran..sonra korunmayı bıraktım temmuzda 21 temmuz ve son yine gecikti 27 ağustos da oldum2 aydır 5 er gün gcikerek oluyorum.bebek yer arıyor diyorlar doğrumu szce?olmayacak olsaşu an gecikmezdi herhalde değilmi??fikri olan varmı?

canım adet düzensizliği olabilir 6 ayda anca toparlanırsın kız birini büyüt ondan sonra düşünürsünüz

pelinn mrbb canım beni sbah sabah güldürdünnn kızın nasılll daha yeni doğum yaptınn süt korur senii hangi arada iğleştin de o işlerii yaptınnnnn allahh seniii

inşallah canım teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden........

Allah senden de razı olsun cnm...
ben biraz ara verdim dr işlerine..
çok bunalttı beni bu yüzden eşimle de zaman zaman bozuştuk..
oluruna bıraktım sadece verimli günleri takip ediyorum...bol bol dua ediyorum
kendimede isteyen tüm arkadaşlara da..
Allahım ne kadar istediğimizi biliyor vakti gelince olucak inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…