Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

slm kızlarrrrr....

ben çok sıkıntılı günler geçiriyorum...midem çok kötü...bulantı hapı bile etki etmiyo...gün boyu midemde bi şey kalmıyo desem yeridir... beslenme olmayınca da hal kalmadı bende....bugün 7.haftamıza girdik işte.....yeterki miniğim iyi olsunda çekecez bunları yapacak bi şey yok...

evt cnm çekicezzzsabır tatlım 3.4 aya geçer

sağol cnm yarın görecez inş. boşyere korkmuşumdur

inş cnm....

cnm benim seni çok iyi anlıyorum benim de oldum olası midem hassastır..hiç bir neden yokken gün boyu bulanır midem ve o günümü mahveder...
ama senin çok güzel bi nedenin var miniğin can buldu içinde..büyümeye çalışıyo annesi..olsun diye ne dualar ettik,sen neler hissettin çok şükür
geldi miniğin...buna da sabır etmekten başka çare yok cnm..
sabah aç karnına su falan içme önce bişiler atıştır sonra su iç..
boş mideye sıvı alırsan özellikle de soğuk olunca belki o da rahatsız ediyodur..
Allahım sıkıntılarını tez vakitte gidersin cnm iyi bak kendine..

sağol cabım benimm....ahh ahhhh benim midem de her zamn hasstır...yolculuğu nefret ediyorum bu yüzdenn....sabah erken kalkıncada bulanırdı..bi şeye üzüleyim ya da çok sevindiğimde de midem bulanır....şimdi de bu mucize gelince midem iflas etti...

ama miniğim iyi olsun söylensemde çekerim...

rabbim bu micizeyi sanada gönderir inş.tez zamnda..

valla aynı şeyler bende de var şehir içinde bile otobüs araba da midem bulanır..
amin cnm benim diline sağlık ...

slm kızlar burası hamişler topigi olmuşşşşşşş nasılsınızzzzz

merhaba...herkes nerede....kimsecikler yok birkeç gündür ne zaman girsem boş topic....neyse ben yokken girenlere sevgiler...öpüldünüz....

merhaba kızlar nasılsınız?

kan alırlar her gittiğinde muhtemelen hormonlarına falan bakarlar hsg en son bakıyorlar ama doktorun tarzına baglıtabi belki ilkde bakabilir sonda.. bu kadar korkulacak birşey yok hatta hiçbirşey yok..

peki ne tarz testler yapılacak bilgin varmı?
hsg isterlermi?biraz araştırdım ama korkmama yetti..

canım üzülme bunlar herkeste olan şeyler boşşvverr

yeeeeeehhhuuuuuuuuuu neelllee cookkk sevindimmm : allah tamamına erdirsin canım benim

allah tamamına erdirsin canım

sağollll canmmmmm amiiinnnnnnn inşşşşşşşşşşş..

hade gözün aydınn

teşekkür ederiz duaların için allah analı babalı saglıklı büyütmeyi nasip etsin canım benim tükürüükkk ..sarılık içinde gecmiş olsun...
selam champ aşagıda görüyorum seni nasılsın?
,evet canım yaa gecmişe bakıyordum : bitiremedim halaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…