- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
günaydın kızlarrrrr pericim sakın tırsma çok basit
slm kızlarrrrr....
ben çok sıkıntılı günler geçiriyorum...midem çok kötü...bulantı hapı bile etki etmiyo...gün boyu midemde bi şey kalmıyo desem yeridir... beslenme olmayınca da hal kalmadı bende....bugün 7.haftamıza girdik işte.....yeterki miniğim iyi olsunda çekecez bunları yapacak bi şey yok...
evt cnm çekicezzzsabır tatlım 3.4 aya geçer
sağol cnm yarın görecez inş. boşyere korkmuşumdur
slm kızlarrrrr....
ben çok sıkıntılı günler geçiriyorum...midem çok kötü...bulantı hapı bile etki etmiyo...gün boyu midemde bi şey kalmıyo desem yeridir... beslenme olmayınca da hal kalmadı bende....bugün 7.haftamıza girdik işte.....yeterki miniğim iyi olsunda çekecez bunları yapacak bi şey yok...
inş cnm....
cnm benim seni çok iyi anlıyorum benim de oldum olası midem hassastır..hiç bir neden yokken gün boyu bulanır midem ve o günümü mahveder...
ama senin çok güzel bi nedenin var miniğin can buldu içinde..büyümeye çalışıyo annesi..olsun diye ne dualar ettik,sen neler hissettin çok şükür
geldi miniğin...buna da sabır etmekten başka çare yok cnm..
sabah aç karnına su falan içme önce bişiler atıştır sonra su iç..
boş mideye sıvı alırsan özellikle de soğuk olunca belki o da rahatsız ediyodur..
Allahım sıkıntılarını tez vakitte gidersin cnm iyi bak kendine..
sağol cabım benimm....ahh ahhhh benim midem de her zamn hasstır...yolculuğu nefret ediyorum bu yüzdenn....sabah erken kalkıncada bulanırdı..bi şeye üzüleyim ya da çok sevindiğimde de midem bulanır....şimdi de bu mucize gelince midem iflas etti...
ama miniğim iyi olsun söylensemde çekerim...
rabbim bu micizeyi sanada gönderir inş.tez zamnda..
aaaaaaaaa....2 3 gün deseydin ne güzel olurdu:)))))))
slm kızlar burası hamişler topigi olmuşşşşşşş nasılsınızzzzz
arkadaşlar kan testinin sonucunu bekliyorum
slm herkese. Eskilerden herkes doğurmuş sanırım.
peki ne tarz testler yapılacak bilgin varmı?
hsg isterlermi?biraz araştırdım ama korkmama yetti..
canım üzülme bunlar herkeste olan şeyler boşşvverrgünaydın kızlar ben çokmu şey istiyorum acaba ondanmı hiç bir istediğim olmuyor hep üzülüyorum üzüyorum sadece benmiyim ilgi sevgi bekleyen ben darılınca neden kocam gelipde özür dilemiyor çokmu yüz verdim ben çok sevdim diyemi bu rahatlık kimse vazgeçilmez değildir ama o bunu anlamıyor ve kimseyi tanımadığım bu şehirde ondan beklediğim sadece ilgi ama o hep alan taraf hep ilgi hoş görü bekliyor benimde bunlara ihtiyacım olduğunu ne zaman anlıcak ve benim yanımda olmayı öğrenecek sanırım bu hiç bir zaman olmucak amann neyse burda konuşacak kimse yok öyle içim rahatlasın diye paylaşıyorum çok bunaldım burda onun için geldiğimiz bu yere ben katlanırken o bana katlanamıyor sanırım
kızlar günaydın....sabah sabah bişey dürttü idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm ayrıca hiç bu kadar kararlı kopkoyu çift çizgi görmemiştim allahım sonunda yeniden bana dua edin olur mu...bu sefer kucağıma alayım bebeğimi...buarada herkes iyidir umarım....
allah tamamına erdirsin canımMerhaba Anneciklerrrrr
ben henüz siteye üye oldum ancak daha önce sizleri okuyordum bana cok destek oldunuz emin olun. Girer girmez sevincimi paylasmak istedim. Bundan 10 gün önce hiç umudum yokken, yani öncesinde iki idrar tahlili ve bir kan tahlili yaptırdım negatif çıkmış iken 3 gün önce idrar tahlilinde çift çizgi kan tahlilinde 936 beta hcg ile karşılaştım :)) Hamişimmm .....bugun doktora gidiyorum Allah izin verirse hayırlı haberi birde ondan duymak beni daha çok rahatlatacak... Hala inanamıyorum :) Güzel Allahım olmayanlarada hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah...
sağollll canmmmmm amiiinnnnnnn inşşşşşşşşşşş..
Selam kızlar
25 ağustos perşembe günü oğlumuza kavuştuk sezryan olduk.. sarılığımız var ama yavaş yavaş geçmeye başladı 2 günde bir test yaptırdık bebeğim ağlaya ağlaya bir hal oldu Allah dermansız dert vermesin.. şuan sağlığımız iyi çok şükür tek sorunumuz göbeğimiz henüz düşmedi şimdide bunu takıyorum kafaya bugün 14. günümüz ve 15.güne kadar düşmesi gerekiormuş.
kızlar bugünlerin kıymetini bilin bebek olduktan sonra dünyanız o oluyor ve ufacık rahatsızlığı ağlaması içinize oturuyor sürekli üzülüyorsunuz ve bunun sonu yok Allah sağlık sıhhat versin onlara hem çok güzel bir duygu hemde gözünüzden sakınıyorsunuz kimsenin sizden daha iyi bakacağına inanmıyorsunuz herşeyine koşmaya çalışıyorsunuz yetişemeyince bunalımlara giriyorsunuz.. kimse bebeğinizi sizden daha iyi koruyup kollayamıyor..
Darısı başınıza diyeyim mi
Hadi diyeyim darısı başınıza :)
bu arada doğuma girerken benden dua isteyen tüm arkadaşlarım için dua ettim tek tek isim sayamasamda dua isteyen bebek isteyen tüm arkadaşlarımında dualarını kabul et rabbim dedim. Allah kabul etsin.
,evet canım yaa gecmişe bakıyordum :selam champ aşagıda görüyorum seni nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?