Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

İyi akşamlar kızlar..
Koşturmacadan pek giremiyorum..
Kardeşlerim bende kalıyor, onların okul-dershane kayıt işlemleri, kıyafet vs. gibi işleri ile ilgilendim..
Şimdi de kuzenimin üniv. ders seçme işlemlerini yapıyorum..
Anlıcanız çocuğum doğmadan bir sürü çocuğum var evde..
Zaman çabuk geçiyo onlarla, en azından sıkılmaya fırsat bulamıyorum..

Topiğimiz bu aralar coştu maşallah..Bir sürü gebemiz oldu..
İnş. diğer arkadaşlarda yakında gebe kalırlar hayırlısı ile.

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr test sonuçlarımı aldım hamileyimmmmmmmmmmmmmm...çok mutluyummm çoookkk. Rabbime sonsuz kere şükürler olsunnnn...

Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallahh.. amin..

mesele çift çizgiyi görmekte değil bebeği kucağına alabilmekte yeğenim

mattika selam canım bu yazdıgını sonuna kadar destekliyorum

pelin123 gebelik için cok erken bir dönemdesin. prolaktin seviyen emzrdigin için byük ihtimalle yüksek regl olman için bile erken aslında düzensiz kanamaların yada regl gibi dönemler gecirmen normal. eger gebeysen hormonların hemen düzelmiş demektir
peş peşe gebelik ne kadar iyi bilemem ama sana tavsiyem bu ihtimali düşünüp hemen dokt. danış. cünkü gebe kadının sütü bebegi zehirler..emzirdikten sonra bebekte aşırı kusma oluyorsa dikkat et derim.
tabe doktor degilim ama duyumlarım bu yönde. boş yere tedirgin etmek de istemiyorum seni..sadece uyarı...

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr test sonuçlarımı aldım hamileyimmmmmmmmmmmmmm...çok mutluyummm çoookkk. Rabbime sonsuz kere şükürler olsunnnn...

allah tamamına erdirsin canım allah saglıklı gebişlik nasip etsin türkürkk

kendime gelince ayın 3-4 üde regl oldum. yumurta dönemlerime girdim gibi calışmalara devam edicem göcekte hala ev bulamadık. apart oteldeyiz. iyiyiz kefyimiz iyi. ablam ve yegenim geldi bir hafta onlarda burada kaldılar. dun yodcu ettim. cookk agladım. ayrılmak cok zor geldi. bugun daha iyiyim. ayrılık nedir biliyordum ama cookk sevidigim yegenimde uzak kalmak zoruma gidiyor.vs.v.vv.s
en kısa zamanda istanbula gelip eşyalarımzı alıp geitrmek ve düzeniimize kavuşmak istiyoruz.

champ naber canım? yerleştinizmi ? anlatsana..

yok canım ev bulamadık. yani tek karı koca olsak ev varda kayın zakkum da gelecegi için bize uygun yok yok.. dublex arıyoruz. fakar göcek cok pahalı bir yer. herkes zengin toklar. 1000 tl den aşagı ev yok. bizde ilk etapta bu kadar yüksek fiyatlı br yer istemiyoruz. fethiyededen bakıcaz bu ay da bulamazsak. fethiyede kiralar dublex veya triblex veya eşyayılı eşyasız - 650 ile 1000 tl arası. fakat 30 km mesefe ve yakıt parası düşünyoruz. aynıya geliyor. felan filann

evet canım yine 1000i bulur ev kirası.
kayınodun istanbulda heralde, biraz rahat etmişsindir öyleyse..
çalışmaların inş. başarı ile sonuçlanır bu ay. kolay gele sana.

kızlar ya bişi dicem..
ben hala kızımın yatağını, eşyalarını falan almadım..
bizim odamızın bi bölümünü ona göre ayarlıcaktık..
çok mu yavaş gidiyorum ne? herkes erkenden yapma dedi
şimdi de çok mu geç kaldım ne? 29. haftamdayım
erken doğum olursa yandık yani :18:aramıza yatırırız artık

kısmen onun burada olmaması cok gzel ama telefon ile yetişiyor uyuz kadın :S
calışmalarız gecen ay olumsuz sonuclansa da bu ay başarılı oluruz inş.

marmaris özel hastanesi başhekimi arkadaşımızın abisi olmuş. endokrin ( hormon dkt.) getirmişler hastaneye devamlı kalacakmış. tedavim içinde oraya gidicem.
siz neler yaoıyorsunuz .bu arada şarjım bitebilir habariniz olsun

bende koşturmaca işte kardeşlerimle ilgileniyorum, annemler yazlıktan dönmedi henüz
öyle zaman geçiriyorum işte...

bende bugün başladım cnm beşigi kuruldu silinecek ana kucagı kılıfı vs vs yavaş yavaş yıkamaya başladım ev mis gibi dalin detrjan kokuyo bebek kokuyo

yok canım yaa yaparsın ne var ki bu işşlerde.. bir haftada halledilir süsle kızının odasını beşigini sonra ayuzlum gibi ceyizlerini gösterirsin bizlere

chappiiiiiiiii cnm nasılsın özlettın kendımı kayınodun yanında degılmış senin adına sevindirik oldum şeker

chappiiiiiiiii cnm nasılsın özlettın kendımı kayınodun yanında degılmış senin adına sevindirik oldum şeker
şimdilik yok biz ev tuttugumuzda damlıcak hemen
bende sizleri özledim hade eşim gelecek akşam dersi vardı. hafif bişeyler hazılıcam. odaya cıkıyorum öptüm sizleriii

Sanırım bebek istemeyi bıraktığımız ve stres yapmadığımız zaman çift çizgiyi göreceğiz :)

sanırım senin bu konuda tecrüben var :)) inş inş inşş

merhaba...herkes nerede....kimsecikler yok birkeç gündür ne zaman girsem boş topic....neyse ben yokken girenlere sevgiler...öpüldünüz....

evet topicte bi sessizlik hakim ama maşallah hamiş sayımız her geçen gün artıyor...

amin cnm inş arada uğra yaz merakta bırakma bizi cnm..
kolay gelsin sana..

cnmmm hadi gözün aydın Allah tamamına erdirsin ve hemen sorumu sorayım hamiş kalmak için özellikle yaptığın bişi varmıydı?

cnm yok geç değil bence, allah korusun erken doğum olmasın cnm vaktinde gelir inş meleğin..

champi özletme kendini yaa
hazır kayınodun yokken tadını çıkar hayatın..
hatta ev tutarız diye oyalayın onu bi kaç ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…