- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
sarıbeybi bende senin yazdıgın gibi düşünmüştüm ama benim zeki kocam bizim gibi düşünmüyor. Bu sabah bir yer görmeye gittik ve bengedik. Fiyatta anlaştık. Kapora hatta depozito gibi ücreti ödedik. Evden cıktık hemen aradı.. Ev tuuttuk 1 hafta içinde seni alacagım dedi yaa.. Uufff beee
varya bir burada bu kadınla rezil olacaz ve bizi yaka paca evden dışarı atacaklar..ev sahibi kadın misler gibi bakmış evine bizim kayın zebani bok edecek evin her bir yanını... Oofff...
850 tl ye anlaştık. Inş. Sorunsuz evinde otururu. Kiracılar var şimdi bu ayın sonuna kadar cıkarız demişler.onları beklicem sonra girip badana vs. Işler var onları yapacam iş bitecek yerleşcez :d eşimde badana yapmadan otururuz diyo şaşarıdıın mı dedim bilmedigim insanların pisligi ile oturaamam dedim..masraf olcakmış ben hallederim dedim..sabah sabah atıştık...
Oyyy oyyy yanmışımmm daaa amannn amannnn oyyy oyyy
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr test sonuçlarımı aldım hamileyimmmmmmmmmmmmmm...çok mutluyummm çoookkk. Rabbime sonsuz kere şükürler olsunnnn...
Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallahh.. amin..
kızlarrrrrrrrr nasılsınız? karnım kasıklarım falan çok ağrıyor benim puff.. sık sık nete de giremiyoum midem bi tuhaf.. böyle işte... sizde ne var ne yok???
ahh champicim ahhh bu adamlar bi tuhaf evlenince kıymetli oluyo aileleri sanki..
Benim ki urfadan kütahyaya yetişmeye çalışıyo annesinin evi yıkılacak da nerede kalacakta v.s..
Bizim bunca derdimiz varken birde köy yerinde 40 bin liraya ev yaptıracakmış annesine..
Devlet kredi veriyomuş güya allah sonumuzu hayretsin ne diyim...
kızlarrrrrrrrr nasılsınız? karnım kasıklarım falan çok ağrıyor benim puff.. sık sık nete de giremiyoum midem bi tuhaf.. böyle işte... sizde ne var ne yok???[/QUOTE
gebişsin canım olacak bunlarama sen muhakkak bir şekilde o testlerin hepsini yaptır. yaptırmam deme.
su persi arkadaşım ne yaptın bugün rahim filmi çektirecektin ne oldu merak ediyorum vallahi.hele ki ağrı varmı masa nasıl bişey filan hepsini çok ama çok merak ediyorum
rahim filmi bende cektirdim acıtmıyor..
kızlar iyi akşamlar champ seni özlemişiz ya...ben bugün doktora gittim kesemizi gördük... 27 eylülde kalp atışları için gidicez...öle işte çok mutluyum bugün doktordayken bu sefer herşey yolunda gidecekmiş gibi hissettim umarım bu motivasyonu koruyabilirim.....hepinizi çok öpüyorum...güsel haberlerimizi veririm....
canım benim kendine cok iyi bak bu sefer allahın izni ile akslik omadan dogurcanben buna inanıyorum
ben de çektirdim rahim filmi, adet ağrısından fazla değildi ağrısı, masa düz masa işte, açıyosun bacaklarısu persi arkadaşım ne yaptın bugün rahim filmi çektirecektin ne oldu merak ediyorum vallahi.hele ki ağrı varmı masa nasıl bişey filan hepsini çok ama çok merak ediyorum
maşallah canım inş bu defa sağlıkla gelcek bebeğinkızlar iyi akşamlar champ seni özlemişiz ya...ben bugün doktora gittim kesemizi gördük... 27 eylülde kalp atışları için gidicez...öle işte çok mutluyum bugün doktordayken bu sefer herşey yolunda gidecekmiş gibi hissettim umarım bu motivasyonu koruyabilirim.....hepinizi çok öpüyorum...güsel haberlerimizi veririm....
ben de çektirdim rahim filmi, adet ağrısından fazla değildi ağrısı, masa düz masa işte, açıyosun bacakları
maşallah canım inş bu defa sağlıkla gelcek bebeğin
selam kızlar rahim filmimtemiz çıktı tahliller güzel çıktı ama canım çok yandı ama olsun bunları bebeğime kavuşmak için birer adım olarak görüyorum ama kafam karıştı filmi çeken doktor 1 ay korunun dedi kendi doktorum korunmayın hamile kalma şansın yüksek dedi kafam karıştı anlam veremedim doktorum hamile olsaydın zarar verirdi dedi adetden sonra bişey olmaz dedi offfffff:44:
mattika sen ilaçlımı çektirdin o filmi ilaçsızıda varmışda bana ilaç aldırdırlar ve içerde bişeyi açtılar o çok acıdı birde ilacı verirken çok acıdı bünye meselesi ama ağrı eşiği ile ilgilimiş ama kısa bi süre sonra unutuluyor ama ben çok ağladım üzüldüm birazda canım yanınca kendimi tutamadım 1 yıldır yapmadığım kalmadı Allah yardımcımız olsun
ama canım filmi çeken doktor radyasyonun etkisi 1 ay geçmez dedi sağlıksız olursa bebek tutarsa doktorum neden bişey olmaz dedi ve iğnelere geçecez gelecek aycnm emeginin karşılıgını alacaksın bebişim çalışmalara devam
mattika sen ilaçlımı çektirdin o filmi ilaçsızıda varmışda bana ilaç aldırdırlar ve içerde bişeyi açtılar o çok acıdı birde ilacı verirken çok acıdı bünye meselesi ama ağrı eşiği ile ilgilimiş ama kısa bi süre sonra unutuluyor ama ben çok ağladım üzüldüm birazda canım yanınca kendimi tutamadım 1 yıldır yapmadığım kalmadı Allah yardımcımız olsun
bende bugün başladım cnm beşigi kuruldu silinecek ana kucagı kılıfı vs vs yavaş yavaş yıkamaya başladım ev mis gibi dalin detrjan kokuyo bebek kokuyo
yok canım yaa yaparsın ne var ki bu işşlerde.. bir haftada halledilirsüsle kızının odasını beşigini sonra ayuzlum gibi ceyizlerini gösterirsin bizlere
selam kızlar rahim filmimtemiz çıktı tahliller güzel çıktı ama canım çok yandı ama olsun bunları bebeğime kavuşmak için birer adım olarak görüyorum ama kafam karıştı filmi çeken doktor 1 ay korunun dedi kendi doktorum korunmayın hamile kalma şansın yüksek dedi kafam karıştı anlam veremedim doktorum hamile olsaydın zarar verirdi dedi adetden sonra bişey olmaz dedi offfffff:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?