Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

sarıbeybi bende senin yazdıgın gibi düşünmüştüm ama benim zeki kocam bizim gibi düşünmüyor. bu sabah bir yer görmeye gittik ve bengedik. fiyatta anlaştık. kapora hatta depozito gibi ücreti ödedik. evden cıktık hemen aradı.. ev tuuttuk 1 hafta içinde seni alacagım dedi yaa.. uufff beee
varya bir burada bu kadınla rezil olacaz ve bizi yaka paca evden dışarı atacaklar..ev sahibi kadın misler gibi bakmış evine bizim kayın zebani bok edecek evin her bir yanını... oofff...
850 tl ye anlaştık. inş. sorunsuz evinde otururu. kiracılar var şimdi bu ayın sonuna kadar cıkarız demişler.onları beklicem sonra girip badana vs. işler var onları yapacam iş bitecek yerleşcez eşimde badana yapmadan otururuz diyo şaşarıdıın mı dedim bilmedigim insanların pisligi ile oturaamam dedim..masraf olcakmış ben hallederim dedim..sabah sabah atıştık...

oyyy oyyy yanmışımmm daaa amannn amannnn oyyy oyyy

ahh champicim ahhh bu adamlar bi tuhaf evlenince kıymetli oluyo aileleri sanki..
Benim ki urfadan kütahyaya yetişmeye çalışıyo annesinin evi yıkılacak da nerede kalacakta v.s..
Bizim bunca derdimiz varken birde köy yerinde 40 bin liraya ev yaptıracakmış annesine..
Devlet kredi veriyomuş güya allah sonumuzu hayretsin ne diyim...

hayırlı ugurlu olsunnnn Allah sağ sağlim kucagına da olmayı nasip etsin...
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr test sonuçlarımı aldım hamileyimmmmmmmmmmmmmm...çok mutluyummm çoookkk. Rabbime sonsuz kere şükürler olsunnnn...

Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallahh.. amin..

kızlarrrrrrrrr nasılsınız? karnım kasıklarım falan çok ağrıyor benim puff.. sık sık nete de giremiyoum midem bi tuhaf.. böyle işte... sizde ne var ne yok???

kızlarrrrrrrrr nasılsınız? karnım kasıklarım falan çok ağrıyor benim puff.. sık sık nete de giremiyoum midem bi tuhaf.. böyle işte... sizde ne var ne yok???

ben son derece gerginim..
Adetim 4 gün gecikti, test yaptım dün negatif...
sanırım klomen yüzünden adetim gecikiyor.. Hamileyim gibi hissetmiyorum da...
mutsuzum

mrhb topik....bugün pek ziyaretçin olmamış.....zar zor açtım pcyi bi bakayım ne var ne yok diye....zor günler geçiriyorum ama buna değecek çok güzel sebebim var.....görüşürüz kızlarrrr....

su persi arkadaşım ne yaptın bugün rahim filmi çektirecektin ne oldu merak ediyorum vallahi.hele ki ağrı varmı masa nasıl bişey filan hepsini çok ama çok merak ediyorum

selam arkadaşlar.... hamiş arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorumben de okullar tam açılmadan turşu işlerimi halledeyim dedim 1 haftadır ara ara onlarla uğraşıyorum...yarın da dr a gidecem bakalım bebiş nasıl olmuş kaç kg?bir de okulda nöbet tutamaz raporu alacağım...bu aralar yine bende uyku başladı... okula gidiyorum yorulmuyoum gibi geliyor ama eve gelip yemek yiyince hemen uykum geliyor ve uykuyla geçiyor zamanım....uyu uyu şiştim iyice 11 kg aldım herhalde 20 kg ile tamamlayacam

kızlar iyi akşamlar champ seni özlemişiz ya...ben bugün doktora gittim kesemizi gördük...27 eylülde kalp atışları için gidicez...öle işte çok mutluyum bugün doktordayken bu sefer herşey yolunda gidecekmiş gibi hissettim umarım bu motivasyonu koruyabilirim.....hepinizi çok öpüyorum...güsel haberlerimizi veririm....

dedigin gibi canım allah sonumuzu hayretsin :S

selam kızlar rahim filmim temiz çıktı tahliller güzel çıktı ama canım çok yandı ama olsun bunları bebeğime kavuşmak için birer adım olarak görüyorum ama kafam karıştı filmi çeken doktor 1 ay korunun dedi kendi doktorum korunmayın hamile kalma şansın yüksek dedi kafam karıştı anlam veremedim doktorum hamile olsaydın zarar verirdi dedi adetden sonra bişey olmaz dedi offfffff:44:

Son düzenleme:
su persi arkadaşım ne yaptın bugün rahim filmi çektirecektin ne oldu merak ediyorum vallahi.hele ki ağrı varmı masa nasıl bişey filan hepsini çok ama çok merak ediyorum
ben de çektirdim rahim filmi, adet ağrısından fazla değildi ağrısı, masa düz masa işte, açıyosun bacakları

maşallah canım inş bu defa sağlıkla gelcek bebeğin

champi hoşgeldin
evi tutmuşsunuz hayırlı olsun, güle güle oturun, kayınodunla nasıl olcaksa

ben de çektirdim rahim filmi, adet ağrısından fazla değildi ağrısı, masa düz masa işte, açıyosun bacakları

maşallah canım inş bu defa sağlıkla gelcek bebeğin

mattika sen ilaçlımı çektirdin o filmi ilaçsızıda varmışda bana ilaç aldırdırlar ve içerde bişeyi açtılar o çok acıdı birde ilacı verirken çok acıdı bünye meselesi ama ağrı eşiği ile ilgilimiş ama kısa bi süre sonra unutuluyor ama ben çok ağladım üzüldüm birazda canım yanınca kendimi tutamadım 1 yıldır yapmadığım kalmadı Allah yardımcımız olsun

Son düzenleme:

cnm korunma banada doktorum korunma dedı zaten bır haftada ılacın etkisi geçiyo bır hafta ılışki olmaz okadar

cnm emeginin karşılıgını alacaksın bebişim çalışmalara devam

benimki de ilaçlıydı, ama ilaç su bazlıysa gebelik için beklemeye gerek olmuyo, ondan kullansalardı keşke.
özelde çektirdim para da verdim ilacı aldırmadılar o yüzden
spekulum muydu neydi, onu takarken canı acıyo insanın, onu mantar için gittiğimde de takıyo dr.
ağrı baya oldu benim de bikaç dk kalkma dedi hemşire tansiyonun düşmüştür dedi.. ama önemsemedim.. iyi bişey için çekiyoruz sonuçta
kürtajda uyuyosun acı olmuyo ama, o histen iyidir rahim filmi fln
1 yıldır yapmadığım kalmadı deme, umutsuz konuşma, benim durumumu biliyosun, sizde bi sorun yok allahın izniyle allah çaresiz dert vermesin..
bizim test sonuçları iyi olsaydı da 10 kere rahim filmi çekilseydim..
şükret canım ve umutla iste allahtan, gelcek bebişin inş.

yanlış anlama böyle yazdım ama çok umutsuz görüyorum seni, pozitif düşün iyi olsun..

bende bugün başladım cnm beşigi kuruldu silinecek ana kucagı kılıfı vs vs yavaş yavaş yıkamaya başladım ev mis gibi dalin detrjan kokuyo bebek kokuyo

yok canım yaa yaparsın ne var ki bu işşlerde.. bir haftada halledilir süsle kızının odasını beşigini sonra ayuzlum gibi ceyizlerini gösterirsin bizlere

badana, duvar kağıdı, dolap işlerimiz var.. ekim ayında yapıcaz bu gidişle..hergün erteliyoruz..eşimin işleri çok yoğun..zaman ayıramıyor..
alışverişlere de annem yazlıktan gelince başlıcam..onun da yapacakları var...yani haftaya...tek başına iç bişey olmuyo..
ne anam var yanımda ne kocam
beşiğine karar veremedim daha... kafamda iki alternatif var; belki de ikisini de alırım
dondolino (2.resim) 1,5 taşına kadar kullanılabiliyo ve mama sandalyesi oluyor.

Eki Görüntüle 256963

gözün aydın canım, bence korunma.. çalışmalar tam gaz devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…