- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
benimki de ilaçlıydı, ama ilaç su bazlıysa gebelik için beklemeye gerek olmuyo, ondan kullansalardı keşke.
özelde çektirdim para da verdim ilacı aldırmadılar o yüzden
spekulum muydu neydi, onu takarken canı acıyo insanın, onu mantar için gittiğimde de takıyo dr.
ağrı baya oldu benim de bikaç dk kalkma dedi hemşire tansiyonun düşmüştür dedi.. ama önemsemedim.. iyi bişey için çekiyoruz sonuçta
kürtajda uyuyosun acı olmuyo ama, o histen iyidir rahim filmi fln
1 yıldır yapmadığım kalmadı deme, umutsuz konuşma, benim durumumu biliyosun, sizde bi sorun yok allahın izniyle allah çaresiz dert vermesin..
bizim test sonuçları iyi olsaydı da 10 kere rahim filmi çekilseydim..
şükret canım ve umutla iste allahtan, gelcek bebişin inş.
yanlış anlama böyle yazdım ama çok umutsuz görüyorum seni, pozitif düşün iyi olsun..
gözün aydın canım, bence korunma.. çalışmalar tam gaz devam
sizin sonuçda ne çıktı canım valla bana seru suyu gibi 50 ml bişey aldırdılar kürtaj gibi rahimi boynunu hafif dışarı çıkarıp yaptılar bi makas gibi tumayı sağlayan alet canımı çok yaktı keşke sade spekulum olsaydı o acıtmadı.
teşekkür ederim canım çok şükür ama eşimde ikimizde sorun yoksa neden olmuyor demeye başladı
işte adını bilemedim, aynı şeyi bana da yapmıştı dr. aynı alet. boşver amacımız uğruna katlanıcaz
bence şu yaptığın stres ve üzüntü yüzünden olmuyor.. eşini de olumsuz etkiliyorsun..
bi an önce kendine gel ve bebeği hayatının odak noktasından çıkar...farklı şeylere ver kafanı..
gör bak nasıl kendiliğinden gelecek bebik
doğru söylüyorsun canım ama 2 aydır o şekilde olmaya çalışıyorum sadece adet zamanları strese giriyorum ister istemez büyüyen beşik alın bence o çok iyi
ya ben ağladım ama acısından değil 1 yıldır uğraşıp duruyorum anlam veremiyorum evlendim 2 ay sonra oldu şimdi neden uğraşıp duruyorum keşke bebeğim gelse hiç önemli değil senin nasıl çıktı filmin
kızlarrrrrrrrr nasılsınız? karnım kasıklarım falan çok ağrıyor benim puff.. sık sık nete de giremiyoum midem bi tuhaf.. böyle işte... sizde ne var ne yok???
mrhb topik....bugün pek ziyaretçin olmamış.....zar zor açtım pcyi bi bakayım ne var ne yok diye....zor günler geçiriyorum ama buna değecek çok güzel sebebim var.....görüşürüz kızlarrrr....
selam kızlar rahim filmimtemiz çıktı tahliller güzel çıktı ama canım çok yandı ama olsun bunları bebeğime kavuşmak için birer adım olarak görüyorum ama kafam karıştı filmi çeken doktor 1 ay korunun dedi kendi doktorum korunmayın hamile kalma şansın yüksek dedi kafam karıştı anlam veremedim doktorum hamile olsaydın zarar verirdi dedi adetden sonra bişey olmaz dedi offfffff:44:
badana, duvar kağıdı, dolap işlerimiz var.. ekim ayında yapıcaz bu gidişle..hergün erteliyoruz..eşimin işleri çok yoğun..zaman ayıramıyor..
alışverişlere de annem yazlıktan gelince başlıcam..onun da yapacakları var...yani haftaya...tek başına iç bişey olmuyo..
ne anam var yanımda ne kocam
beşiğine karar veremedim daha... kafamda iki alternatif var; belki de ikisini de alırım
dondolino (2.resim) 1,5 taşına kadar kullanılabiliyo ve mama sandalyesi oluyor.
Eki Görüntüle 256963
Eki Görüntüle 256964
mattika sen ilaçlımı çektirdin o filmi ilaçsızıda varmışda bana ilaç aldırdırlar ve içerde bişeyi açtılar o çok acıdı birde ilacı verirken çok acıdı bünye meselesi ama ağrı eşiği ile ilgilimiş ama kısa bi süre sonra unutuluyor ama ben çok ağladım üzüldüm birazda canım yanınca kendimi tutamadım 1 yıldır yapmadığım kalmadı Allah yardımcımız olsun
ama canım filmi çeken doktor radyasyonun etkisi 1 ay geçmez dedi sağlıksız olursa bebek tutarsa doktorum neden bişey olmaz dedi ve iğnelere geçecez gelecek ay
bence şu yaptığın stres ve üzüntü yüzünden olmuyor.. eşini de olumsuz etkiliyorsun..
bi an önce kendine gel ve bebeği hayatının odak noktasından çıkar...farklı şeylere ver kafanı..
gör bak nasıl kendiliğinden gelecek bebik
selam kızlar rahim filmimtemiz çıktı tahliller güzel çıktı ama canım çok yandı ama olsun bunları bebeğime kavuşmak için birer adım olarak görüyorum ama kafam karıştı filmi çeken doktor 1 ay korunun dedi kendi doktorum korunmayın hamile kalma şansın yüksek dedi kafam karıştı anlam veremedim doktorum hamile olsaydın zarar verirdi dedi adetden sonra bişey olmaz dedi offfffff:44:
günaydın kızlar
günaydın perimmmm...sana yazdıkları mı okudun mu???
perim hadi gözün aydın geçmiş olsun canım...ilişki konusunda bende senin gibi ikide kalmıştım....hsgyi çeken doktorum 1 hafta korunun sonra ilişkiye başlayın demişti.....kendi doktoruma gidincede bu ay korun demişti....verilen ilaç vücuttan kolay atılmaz dedi....gebelik oluşsada o ilaç gebeliğe zarar verir dedi...bizde korunmaya karar verdik.....aslında verilen ilacın su bazlı mı yoksa yağ bazlı mı olduğunu bilseydik ona göre karar verilirmiş....doktorum ilk etapta sormadı bunu...sonradan sordu su bazlı mı yağ baz mıyıdı diye..bende diğer doktora tel açtım su bazlı dedi....o ayı boşa geçirdik yani biz....su bazlı olan 1 hafta 10 güne etkisi kalmıyomuş ama yağ bazlı olan biraz zamn alıyomuş..
sen şimdi onu öğren ve ona göre hareket et.....
canım benim ilacım su gibiydi 50 ml şişede yağ gibi değildi yani ama yumurtalarımda radyasyon varsa ben pkoluyum bütün yumurtalarım aynı anda çatlamıyor ki yani benim filim çekilirkenki yumurtam 2 ay sonrada bende olabilir anlamadım..
perim hadi gözün aydın geçmiş olsun canım...ilişki konusunda bende senin gibi ikide kalmıştım....hsgyi çeken doktorum 1 hafta korunun sonra ilişkiye başlayın demişti.....kendi doktoruma gidincede bu ay korun demişti....verilen ilaç vücuttan kolay atılmaz dedi....gebelik oluşsada o ilaç gebeliğe zarar verir dedi...bizde korunmaya karar verdik.....aslında verilen ilacın su bazlı mı yoksa yağ bazlı mı olduğunu bilseydik ona göre karar verilirmiş....doktorum ilk etapta sormadı bunu...sonradan sordu su bazlı mı yağ baz mıyıdı diye..bende diğer doktora tel açtım su bazlı dedi....o ayı boşa geçirdik yani biz....su bazlı olan 1 hafta 10 güne etkisi kalmıyomuş ama yağ bazlı olan biraz zamn alıyomuş..
sen şimdi onu öğren ve ona göre hareket et.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?