Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

sizin sonuçda ne çıktı canım valla bana seru suyu gibi 50 ml bişey aldırdılar kürtaj gibi rahimi boynunu hafif dışarı çıkarıp yaptılar bi makas gibi tumayı sağlayan alet canımı çok yaktı keşke sade spekulum olsaydı o acıtmadı.

işte adını bilemedim, aynı şeyi bana da yapmıştı dr. aynı alet. boşver amacımız uğruna katlanıcaz

teşekkür ederim canım çok şükür ama eşimde ikimizde sorun yoksa neden olmuyor demeye başladı

bence şu yaptığın stres ve üzüntü yüzünden olmuyor.. eşini de olumsuz etkiliyorsun..
bi an önce kendine gel ve bebeği hayatının odak noktasından çıkar...farklı şeylere ver kafanı..
gör bak nasıl kendiliğinden gelecek bebik

Son düzenleme:
işte adını bilemedim, aynı şeyi bana da yapmıştı dr. aynı alet. boşver amacımız uğruna katlanıcaz

ya ben ağladım ama acısından değil 1 yıldır uğraşıp duruyorum anlam veremiyorum evlendim 2 ay sonra oldu şimdi neden uğraşıp duruyorum keşke bebeğim gelse hiç önemli değil senin nasıl çıktı filmin

doğru söylüyorsun canım ama 2 aydır o şekilde olmaya çalışıyorum sadece adet zamanları strese giriyorum ister istemez büyüyen beşik alın bence o çok iyi

doğru söylüyorsun canım ama 2 aydır o şekilde olmaya çalışıyorum sadece adet zamanları strese giriyorum ister istemez büyüyen beşik alın bence o çok iyi

canım ben 2 aydır da seni burada stresli ve üzüntülü görüyorum..devamlı sorgulayıp neden olmuyor diyorsun..
demek ki şuan vakti değil..sabır çok önemli bu işlerde..biz isteyince değil Allah isteyince olacak..

büyüyen beşiği 2 yaşından sonra almayı düşünüyorum, çünkü o zaman oda takımı alıcaz..
2 sene benim odamda kalıcak..şuan beşik ve dolap alıcaz sadece..

benim iyiydi film sonucu.
bebik de aynı şeyi yazmış. çok stres yapıyosun, kafanı başka şeylere ver. eşler bizim gibi sürekli konuşamıyo bu konuları, bunaltma eşini de.
herşeyin bi zamanı var, pazardan limon almak değil bu, allah nasip ederse olur. dua etmeyi ihmal etme.
hakkımızda hayırlı olanı bilemiyoruz bazen isyan ediyoruz ama dua edip halimize şükredip beklemek en iyisi.
bilimsel olarak da stres engelliyo bunu biliyoruz

kızlarrrrrrrrr nasılsınız? karnım kasıklarım falan çok ağrıyor benim puff.. sık sık nete de giremiyoum midem bi tuhaf.. böyle işte... sizde ne var ne yok???

cnm benim normal tabi ki sen bi hamişsin..göbüşünde bi can oluşuyo olacak o kadar dimi :))

mrhb topik....bugün pek ziyaretçin olmamış.....zar zor açtım pcyi bi bakayım ne var ne yok diye....zor günler geçiriyorum ama buna değecek çok güzel sebebim var.....görüşürüz kızlarrrr....

mrb cnm bugün gelmedin de merak ettim seni..
bu günlerde geçicek cnm evet maşallah çok güzel bi nedenin var cnm :))

cnm gözün aydın diyelim temiz çıkmış filmin...
korunup korunmama konusunda bi yorum yapamicam çünkü bilmiyorum hakkına hayırlısı olsun cnm...

olur cnm hepsi bi çırpıda bitiriverirsiniz yeter ki sağlık olsunçç
cnm her ikisi de çok tatlı kullanımına bağlı hangisi sana uygunsa onu da al ya da dediğin gibi ikisini de al :))

superisi33
benim de geçen şubatta 1 kere korunmadık hemen hamile kaldım ama malesef kaybettim nisanda meleğimi.....2 aydır çalışıyoruz yine olmadı.... bende anlam veremedim. o zaman öylesine yaptık şimdi istiyoruz ya stresliyiz o yüzden mi olmuyo acabaa... ayakları kaldırmalar günlere dikkat etmeler dualar.... her şeyi yaptıkk... adet olmak istemiym artık bebek istym

ama canım filmi çeken doktor radyasyonun etkisi 1 ay geçmez dedi sağlıksız olursa bebek tutarsa doktorum neden bişey olmaz dedi ve iğnelere geçecez gelecek ay

valla cnm sen bilirsin bana doktorum bır haftada geçer demişti korunma demışti bır ay dinlenmış olursun cnm

doğru söylüyorsun canım ama 2 aydır o şekilde olmaya çalışıyorum sadece adet zamanları strese giriyorum ister istemez büyüyen beşik alın bence o çok iyi oluyor canım......

perim hadi gözün aydın geçmiş olsun canım...ilişki konusunda bende senin gibi ikide kalmıştım....hsgyi çeken doktorum 1 hafta korunun sonra ilişkiye başlayın demişti.....kendi doktoruma gidincede bu ay korun demişti....verilen ilaç vücuttan kolay atılmaz dedi....gebelik oluşsada o ilaç gebeliğe zarar verir dedi...bizde korunmaya karar verdik.....aslında verilen ilacın su bazlı mı yoksa yağ bazlı mı olduğunu bilseydik ona göre karar verilirmiş....doktorum ilk etapta sormadı bunu...sonradan sordu su bazlı mı yağ baz mıyıdı diye..bende diğer doktora tel açtım su bazlı dedi....o ayı boşa geçirdik yani biz....su bazlı olan 1 hafta 10 güne etkisi kalmıyomuş ama yağ bazlı olan biraz zamn alıyomuş..

sen şimdi onu öğren ve ona göre hareket et.....

canım benim ilacım su gibiydi 50 ml şişede yağ gibi değildi yani ama yumurtalarımda radyasyon varsa ben pkoluyum bütün yumurtalarım aynı anda çatlamıyor ki yani benim filim çekilirkenki yumurtam 2 ay sonrada bende olabilir anlamadım..

canım sen onun içeriğini öğren yinede....ilacın adını hatırlıyosan netten eczaneden içeriğini öğren..ya da doktoru ara ona sor.....bana radyason için bi şey dememişlerdi....onu iyi öğren...canım pkolu olman önemli değil...radyason etkisi uzun sürer mi bilmiyorum...ama çok radyasona maruz kalınmıyo ki orda uzun sürsün etkisi...netten doktorlara falan sor...kendi doktoruna danış....için rahat olsun...bence ilaç su bazlıyısa bir yumurtlam günlerinde ilişkiye gir derim....

buarada çok teşekkür ederim canım çok şükür buda temiz çıktı keşke anestezili olsaydı ama oldu bitti çok şükür tahlillerimde güzel çıktı gelecek ay iğnelere geçecez rabbim hayırlı sağlıklı bebekler nasip eder inşallah......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…