lomero 300/50 ml dıb İnjeksiyonluk su yazıyordu su bazlı sanırım
buarada çok teşekkür ederim canım çok şükür buda temiz çıktı keşke anestezili olsaydı ama oldu bitti çok şükür tahlillerimde güzel çıktı gelecek ay iğnelere geçecez rabbim hayırlı sağlıklı bebekler nasip eder inşallah......
ee iyi o zamn....yumurtlama günlerin ne zaman tahminen....o zamna kadar ilişkiye girme....ondan sonra denemeye başlayın....hsgyi çeken doktor yumurtlar uyarıldığı için ilk aylar hamile kalma şansı biraz daha fazla demişti bana...
ama tehlikeli bişeyse neden doktorum bence korunmayın dedi kafam karıştı sağlık bu sonuçda ya zarar verir ya vermez eşimde sen bilirsin dedi ama bişey olursa ben ne derim radyasyon geçiyordur sanırım vücuda kalmaz sanırım netten doktora sordum bakalım ne dicek ama ilacı tam bulamadım nette
doktorun korunmayın demişse korunmayın...zaten su bazlıyımış...1 hafta 10 gün dinlen ondan sonra ilişkiye başla....ilacı eczaneden sor o zamn...
ben geldim baydır gelemedim nasılsınız bakalım
tamam canım sağol sen ne yaptın bebiş nasıl
ben geldim baydır gelemedim nasılsınız bakalım
badana, duvar kağıdı, dolap işlerimiz var.. ekim ayında yapıcaz bu gidişle..hergün erteliyoruz..eşimin işleri çok yoğun..zaman ayıramıyor..
alışverişlere de annem yazlıktan gelince başlıcam..onun da yapacakları var...yani haftaya...tek başına iç bişey olmuyo..
ne anam var yanımda ne kocam
beşiğine karar veremedim daha... kafamda iki alternatif var; belki de ikisini de alırım
dondolino (2.resim) 1,5 taşına kadar kullanılabiliyo ve mama sandalyesi oluyor.
Eki Görüntüle 256963
Eki Görüntüle 256964
hoşgeldin nergiscim nasılsın?
aaaa nergisim gelmişte mi gelmiş....özlettin kız kendini....nerelerdesin??*ne yapıyosun??
merhaba arkadaşlar 9 ay sonunda çift çizgiyi gördüm hiç umadığım bir anda kan testi yaptım değerim 42 çıktı telde öğrendim hemşire değeriniz çok düşük dedi kendi doktoruma gideceğim ama oda pazartesi gelicek şimdi ne yapmalıyım. bir sıkıntı varsa önlem almak lazım ama nasıl sizde değerim çokmu düşük sanırım ilişki olalı 10 gün oldu. yardım edin lütfen
daha sonra size yaptığım ( kendimce ) kürleri anlatacağım
merhaba arkadaşlar 9 ay sonunda çift çizgiyi gördüm hiç umadığım bir anda kan testi yaptım değerim 42 çıktı telde öğrendim hemşire değeriniz çok düşük dedi kendi doktoruma gideceğim ama oda pazartesi gelicek şimdi ne yapmalıyım. bir sıkıntı varsa önlem almak lazım ama nasıl sizde değerim çokmu düşük sanırım ilişki olalı 10 gün oldu. yardım edin lütfen
çok teşekkür ederim arkadaşlar darısı isteyen herkesin başına inşallah.
ben kendimi tanıtayım 2 senelik evliyim 1 senedir uğraşıyorum bundan eşimin haberi yok ( stres yapmasını istemedim ) ama korunduğumu sanıyor. bende ki tek sorun adetlerimin düzensizliği doktor rahim filmi istedi bende korktuğum için erteledim . yaklaşık 2 aydır incir kürü nü uyguluyorum birde
çivan perçemi ,aslan pençesi ,çoban çantasını aktardan alıp göz kararı kaynamış suya attıp demledikten sonra her gün 2 bardak içtim.
sabahlarıda ısıtılmış süte bal ve polen karıştırıp içtim.
sizede şifa olur inşallah.
adetlerim düzensiz olduğu için yumurta takibimi yapamadım. rasgele anlayın.
umarım kızlar değerim yükselir dr konuştum 1 hafta sonra tekrar test yap dedi ama ben o kadar bekleyemem ki
birde folik asit verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?