Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

lomero 300/50 ml dıb İnjeksiyonluk su yazıyordu su bazlı sanırım

ee iyi o zamn....yumurtlama günlerin ne zaman tahminen....o zamna kadar ilişkiye girme....ondan sonra denemeye başlayın....hsgyi çeken doktor yumurtlar uyarıldığı için ilk aylar hamile kalma şansı biraz daha fazla demişti bana...

şükür canım temiz çıkmış...bu ay yine kendiniz deneyin olmadı gelecek ay iğnelere geçersin.....bence iyiki anestezi olmamış diyorum....biraz ağrı çektin ama yarım saat sonra kloayca kalkıp yürüdün....niye boşuna morfin yiyicen..!!!rabbim tez zamnda göndersin sana miniğini inş...

ama tehlikeli bişeyse neden doktorum bence korunmayın dedi kafam karıştı sağlık bu sonuçda ya zarar verir ya vermez eşimde sen bilirsin dedi ama bişey olursa ben ne derim radyasyon geçiyordur sanırım vücuda kalmaz sanırım netten doktora sordum bakalım ne dicek ama ilacı tam bulamadım nette

doktorun korunmayın demişse korunmayın...zaten su bazlıyımış...1 hafta 10 gün dinlen ondan sonra ilişkiye başla....ilacı eczaneden sor o zamn...

tamam canım sağol sen ne yaptın bebiş nasıl

sende sağol canım benim...ben zor günler geçiriyorum canım....midem çok kötüüü...hiçbir şey yiyemiyorum....1.5 kilo verdim 2 haftaya...çok halsizim...bebiş Allaha emanet canm....7+2 olduk bugün...10 gün sonra kontrölüm var...

geldim cnm geldim pericim sana tavsıyem bıde sogan kuru yap sonra bol bol çalış bebi
şin Allahın izniyle gelsin incir ye benim danam beni geceleri uyutmuyo sürekli tepınmekle meşgul sabah 7den sonra uykuya dalıyo tabı bende hemen uykuku moduna gırıyorum doguncada böyle olacaksa yandım

hoşgeldin nergiscim nasılsın?

aaaa nergisim gelmişte mi gelmiş....özlettin kız kendini....nerelerdesin??*ne yapıyosun??

Hoşbulduk kızlar ben iyiyim sizler nasılsınız
apekçiğim 7+2 olmuşun maşallah
aslı bebikim göbüşler foraaaaa 30 lu haftalardasınız yani heyecan dozununda göbüşün boyuyla birlikte artığı o son demlerdesiniz....

ben aynıyım adet olmayı bekliyorum adet olunca doktora gidecem kısmetse sonrasına çalışmalar başlar artıkım...
eskisi gelemiyorum ama yinede gelmeye çalışacam...

hepinizi öpüyom kocaman

merhaba arkadaşlar 9 ay sonunda çift çizgiyi gördüm hiç umadığım bir anda kan testi yaptım değerim 42 çıktı telde öğrendim hemşire değeriniz çok düşük dedi kendi doktoruma gideceğim ama oda pazartesi gelicek şimdi ne yapmalıyım. bir sıkıntı varsa önlem almak lazım ama nasıl sizde değerim çokmu düşük sanırım ilişki olalı 10 gün oldu. yardım edin lütfen
daha sonra size yaptığım ( kendimce ) kürleri anlatacağım

İnşallah iyi haberler alırsınn canım

:92::92::92::92::92:canım hayırlı olsun yükselir inşallah değerin bu arada ilk defa yazını okudup hep alt tarafda sesizdin zaten ilişkiden 12 gün sonra hcg yükseliyor daha çok yeni kendine dikkat et tabi kürlerin ney kız merak ettim şimdi:82::82:

Son düzenleme:

mrb cnm hayırlı uğurlu olsun cnm Allah tamamına erdirsin inş.
biraz kendine dikkat et cnm değerin katlanacak inş..
e kürlerden bize de bahset cnm ya

çok teşekkür ederim arkadaşlar darısı isteyen herkesin başına inşallah.
ben kendimi tanıtayım 2 senelik evliyim 1 senedir uğraşıyorum bundan eşimin haberi yok ( stres yapmasını istemedim ) ama korunduğumu sanıyor. bende ki tek sorun adetlerimin düzensizliği doktor rahim filmi istedi bende korktuğum için erteledim . yaklaşık 2 aydır incir kürü nü uyguluyorum birde
çivan perçemi ,aslan pençesi ,çoban çantasını aktardan alıp göz kararı kaynamış suya attıp demledikten sonra her gün 2 bardak içtim.
sabahlarıda ısıtılmış süte bal ve polen karıştırıp içtim.
sizede şifa olur inşallah.
adetlerim düzensiz olduğu için yumurta takibimi yapamadım. rasgele anlayın.
umarım kızlar değerim yükselir dr konuştum 1 hafta sonra tekrar test yap dedi ama ben o kadar bekleyemem ki
birde folik asit verdi

amin cnm inş..
incir kürünü nasıl uyguluyosun?
havuç kürüde uyguladınmı?
aydınlat bizi cnm :))
bende artık alternatif denicem :))
Allah tüm isteyenlere nasip etsin bana da inş.

amin hayatım aminnnnnnnnnnnn hayırlısı ile

incir kürünü

aktardan aldığım kuru incileri her seferinde 5 -6 tane önce yıkayıp ortadan ikiye bölüp yarım litre kaynamış suyun içine attım biraz ılıdıktan sonra

gün boyu içtim içindeki üzümlerini deara ara yedim.
ama havuç katmadım .
havuçu son bir haftadır tek başına yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…