Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

kızlar sabahtan beri bi şey yiyemedim...su içtim sık sık...ama bi süre sonra oda durmuyo midede...eşim az önce sıcak kıtır kıtır ekmek getirdi biraz ekmekten kemire kemire yedim...hem ağlıyorum hem gülüyorum.....

s.a kızlar beLim çok kötü ağrıyor ve akıntımda oldukça fazla sizce neden olabilir?

a.s..hoşgeldin...bu durum adet beliritiside olabilir...gebelik belirtiside...adetin geçti mi bilmem ama bebek için çalışma yapmışsan ve günün geçmişse kanda baktır derimm..Allah gönlüne göre versin...

selam canım ama öyle aç aç olmaz çorba filan içmeyi dene veya başka bişeyler

ahhh canım ahhh...2 haftadır yemek yiyemiyorum ki...özledim yemek yemeyi şimdiden..aklıma bir sürü yemek getiriyorum canım çeker belki diye ama düşüncesi bile mide bulandırıyo...mutfağa giremiyorum kokular üstüme üstüme geliyo...eşim bi şey kokmuyo diyo ama bana öyle geliyo...

hoşbulduk canım.adetim geçti çalışma olmadı ama kaza oldu dıyebılrıım :))

Eğer öyle bir şüphen varsa adetinde geçmiş madem yarın ya da pazartesi kanda baktır derim...istiyosan inş..olur...

selam kızlaarrr nasılsınız?

slm burcum....benim durumum şuanlık kötü...bi şey yiyemiyorum..yesemde çıkartıyorum...onun dışında bi sorun yok çok şükür...sen nasılsın??neler yapıyosun?

hoşbulduk canım.adetim geçti çalışma olmadı ama kaza oldu dıyebılrıım :))

Eğer öyle bir şüphen varsa adetinde geçmiş madem yarın ya da pazartesi kanda baktır derim...istiyosan inş..olur...

slm burcum....benim durumum şuanlık kötü...bi şey yiyemiyorum..yesemde çıkartıyorum...onun dışında bi sorun yok çok şükür...sen nasılsın??neler yapıyosun?

Sanada geçmiş olsun canım..Aslında ıdrar testi yaptım ama negatif çıktı.Pazartesi gitmeyi düşünüyorum doktora.Bebek aslında çok istiyorum ama şuan ki şartlar elvermiyor

iyiyim çok şükür sen nasılsın canım ?

Ay canım yaaa mide bulantısı cok kötüymüş ama hepsi gececek bu bebeginin saglıklı oldugu anlamına geliyor birazda bünye meselesi işte.Önceden yazmıstım sana okudunmu bilmiyorum ya beyaz leblebi iyi derler istersen bir dene....cok şükür bende iyiyim adet olamama dısında bugün 10 günü geçiyor hala ses seda yok gebelik testi yaptım oda negatif.Pazartesi doktora gidicem adacayı içiyorum söksün diye.Artık hamile olamam herhalde :86:

aslııııııııııııı canım hatırladınmı beni? nasılsın masallah topiğin erkeği büyümş yaaaa zaman ne de cabuk geçiyor

aslııııııııııııı canım hatırladınmı beni? nasılsın masallah topiğin erkeği büyümş yaaaa zaman ne de cabuk geçiyor

hatırlamazmıyım burcucum evt oglan dana gibi oldu 1.5kg ustunde hazırlıklar basladı rabbım sanada ve dıger arkadaslarada nasıp etsın hep aklımdasınız dogumda hepınıze topık kızlarına dıye dua edıcem çıgırtıtken

anladım cnm benim çok sağol bilgiler için, sebep olur inş..

asli_1981+,superisi33+,burcuerdem+, kuzularrrr:79::79::79::79::79:

cnm su ile olmaz ki önce su içtiğin için bulanıyo miden..
bisküvi leblebi gibi şeyler ye önden sonra az su iç yemek yersin inş. beslenmen gerek..
süt iç bari su yerine..

slm cnm sen nasılsın?

masallahhh canım yaaa Allahım sag salım kucagına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…