asli_1981+,superisi33+,burcuerdem+, kuzularrrr:79::79::79::79::79:
s.a kızlar beLim çok kötü ağrıyor ve akıntımda oldukça fazla sizce neden olabilir?
selam canım ama öyle aç aç olmaz çorba filan içmeyi dene veya başka bişeyler
a.s..hoşgeldin...bu durum adet beliritiside olabilir...gebelik belirtiside...adetin geçti mi bilmem ama bebek için çalışma yapmışsan ve günün geçmişse kanda baktır derimm..Allah gönlüne göre versin...
hoşbulduk canım.adetim geçti çalışma olmadı ama kaza oldu dıyebılrıım :))
selam kızlaarrrnasılsınız?
cnm iş yapıyorum oglumun beşigini sılıp yerlerştıcem odayı boşalttık kıyafetler yıkanacak çoooooooook işim var çok
slm burcum....benim durumum şuanlık kötü...bi şey yiyemiyorum..yesemde çıkartıyorum...onun dışında bi sorun yok çok şükür...sen nasılsın??neler yapıyosun?
iyiyim çok şükür sen nasılsın canım ?
aslııııııııııııı canım hatırladınmı beni? nasılsın masallah topiğin erkeği büyümş yaaaa zaman ne de cabuk geçiyor
amin hayatım aminnnnnnnnnnnn hayırlısı ile
incir kürünü
aktardan aldığım kuru incileri her seferinde 5 -6 tane önce yıkayıp ortadan ikiye bölüp yarım litre kaynamış suyun içine attım biraz ılıdıktan sonra
gün boyu içtim içindeki üzümlerini deara ara yedim.
ama havuç katmadım .
havuçu son bir haftadır tek başına yedim.
kızlar sabahtan beri bi şey yiyemedim...su içtim sık sık...ama bi süre sonra oda durmuyo midede...eşim az önce sıcak kıtır kıtır ekmek getirdi biraz ekmekten kemire kemire yedim...hem ağlıyorum hem gülüyorum.....
hatırlamazmıyım burcucum evt oglan dana gibi oldu 1.5kg ustunde hazırlıklar basladı rabbım sanada ve dıger arkadaslarada nasıp etsın hep aklımdasınız dogumda hepınıze topık kızlarına dıye dua edıcem çıgırtıtken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?