champi hoşgeldin
evi tutmuşsunuz hayırlı olsun, güle güle oturun, kayınodunla nasıl olcaksa
selam kızlar rahim filmimtemiz çıktı tahliller güzel çıktı ama canım çok yandı ama olsun bunları bebeğime kavuşmak için birer adım olarak görüyorum ama kafam karıştı filmi çeken doktor 1 ay korunun dedi kendi doktorum korunmayın hamile kalma şansın yüksek dedi kafam karıştı anlam veremedim doktorum hamile olsaydın zarar verirdi dedi adetden sonra bişey olmaz dedi offfffff:44:
teşekkür ederim canım...nasıl olacak kısmı içinde ''dalga gecme lo '2diyorum
superisi gülüm bi sakin ol. radyasyon etkisi için demiş olabilir ilaç etkileer diye demiş olabilir. rahim filminden hemen sonra akıntı veya kanama olabilir. bir ay veya daha az sürebilir. herkesin bünyesi farklı enfeksiyon kapabilme ihtimalin yüksek. butün bunlar birleşince 1 ay bekle ne olcek demi guullummm
teşekkür ederim canım...nasıl olacak kısmı içinde ''dalga gecme lo '2diyorum
beybi aynı kader ha bizimki işlerini nasıl yapıyorsungünaydın topikkkk
nasılsınız kızlar..
bugün c.tesi yarın şöyle bi yatıcam öğlene kadan
Günaydın kızlar;
Ben de hiçbi değişiklik yok ha kırmızılar geldi. Tayinimin açıklanmasını bekliyorum.Mini mini birinci sınıflarla uğraşıyorum.
beybi aynı kader ha bizimki işlerini nasıl yapıyorsun
vahsi biz çocuk dogururmuyuz kız hep hüsran hep hüsran bende dökülü yorm regli oldum olacam gibi son 4 gün
Günaydın kızlar;
Ben de hiçbi değişiklik yok ha kırmızılar geldi. Tayinimin açıklanmasını bekliyorum.Mini mini birinci sınıflarla uğraşıyorum.
beybi aynı kader ha bizimki işlerini nasıl yapıyorsun
vahsi biz çocuk dogururmuyuz kız hep hüsran hep hüsran bende dökülü yorm regli oldum olacam gibi son 4 gün
Ben de tam bilmiyorum bacım başımıza gelirse görürüz.Anlatırım o zaman :)su bacım şu aşılama işini bana bi anlat yaaaaçareler içinde çaresiz kaldım
hayırlısı olsun cnm ya
alıştık her ay bu hüsrana ama bi gün gelecekler meleklerimiz inanıyorum..
her namazda duamdasınız Allahım kabul etsin inş..
he kız valla kader arkadaşım hemşerim herbişeyim benim
cnm hep bi koşuşturma halindeyim uzun zamandır gece de dahil evimde şöyle bi dinlenemedim..
bugün iş çıkışı anneme gidicem yaklaşık 200 kg biber temizlicez..
artık saat kaç olur bilmem
yarın da eşim çalışıyo öğlene kadar dinlenirim sonrada temizlik çamaşır ve ütü faslı var..
bu haftada oruç tutmuştum baya bi yorgunum anlayacağın..
s.a kızlar 1 haftadr belım agrıyodu normalde hiç agrımaz adet olcagm zman bıle.Dün akşam 6da kramp grdi kasıgıma sabaha kadar uyutmadı benı hala fazla şddetli olmasada devam edıor.bıde kahverengmsi akıntım var sebebı ne olablır.
günaydın bebikim.....nasılsın??*nasıl gidiyo hamişlik, hazırlık safhası??
seni korkutmak istemem ama bu şikayetlerle dr.a gitsen dış gebelikten şüphelenip hemen kan testi ister..
eğer adetin normal şekilde sökülmezse çok bekleme dr.a git.
su bacım şu aşılama işini bana bi anlat yaaaaçareler içinde çaresiz kaldım
kızlar ya bişi dicem..
ben hala kızımın yatağını, eşyalarını falan almadım..
bizim odamızın bi bölümünü ona göre ayarlıcaktık..
çok mu yavaş gidiyorum ne? herkes erkenden yapma dedi
şimdi de çok mu geç kaldım ne? 29. haftamdayım
erken doğum olursa yandık yani :18:aramıza yatırırız artık
ama canım filmi çeken doktor radyasyonun etkisi 1 ay geçmez dedi sağlıksız olursa bebek tutarsa doktorum neden bişey olmaz dedi ve iğnelere geçecez gelecek ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?