Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

ayyy şu incir kürü gerçekten çok iyi bence yazanlar hep memnun.mübarek klomen gibi çalışıyor.

champi hoşgeldin
evi tutmuşsunuz hayırlı olsun, güle güle oturun, kayınodunla nasıl olcaksa

teşekkür ederim canım...nasıl olacak kısmı içinde ''dalga gecme lo '2 diyorum

superisi gülüm bi sakin ol. radyasyon etkisi için demiş olabilir ilaç etkileer diye demiş olabilir. rahim filminden hemen sonra akıntı veya kanama olabilir. bir ay veya daha az sürebilir. herkesin bünyesi farklı enfeksiyon kapabilme ihtimalin yüksek. butün bunlar birleşince 1 ay bekle ne olcek demi guullummm

olur gulumm çok şükür kanama filan geçti antibiyotik içiyorum canım yandı ama çok iyi davrandılar sağolsunlar kadın elinden geleni yaptı diğeride ağrı eşiği ile ilgili sanırım

günaydın topikkkk
nasılsınız kızlar..
bugün c.tesi yarın şöyle bi yatıcam öğlene kadan

Günaydın kızlar;
Ben de hiçbi değişiklik yok ha kırmızılar geldi. Tayinimin açıklanmasını bekliyorum.Mini mini birinci sınıflarla uğraşıyorum.

günaydın topikkkk
nasılsınız kızlar..
bugün c.tesi yarın şöyle bi yatıcam öğlene kadan
beybi aynı kader ha bizimki işlerini nasıl yapıyorsun
Günaydın kızlar;
Ben de hiçbi değişiklik yok ha kırmızılar geldi. Tayinimin açıklanmasını bekliyorum.Mini mini birinci sınıflarla uğraşıyorum.

vahsi biz çocuk dogururmuyuz kız hep hüsran hep hüsran bende dökülü yorm regli oldum olacam gibi son 4 gün

vahsi biz çocuk dogururmuyuz kız hep hüsran hep hüsran bende dökülü yorm regli oldum olacam gibi son 4 gün

Valla bilmemki Rabbim ne zaman takdir etmişse o zaman inş. Belki de hiç doğuramıycaz şükretmekten başka ne yapabiliriz . Herkesin geçtiği yollardan biz de geçiyoruz işte. yolun sonuna az kaldı. Biz bu ayda deniycez olmazsa aşılama yaptırcaz.

su bacım şu aşılama işini bana bi anlat yaaaaçareler içinde çaresiz kaldım

Günaydın kızlar;

hayırlısı olsun cnm ya
alıştık her ay bu hüsrana ama bi gün gelecekler meleklerimiz inanıyorum..
her namazda duamdasınız Allahım kabul etsin inş..

he kız valla kader arkadaşım hemşerim herbişeyim benim
cnm hep bi koşuşturma halindeyim uzun zamandır gece de dahil evimde şöyle bi dinlenemedim..
bugün iş çıkışı anneme gidicem yaklaşık 200 kg biber temizlicez..
artık saat kaç olur bilmem
yarın da eşim çalışıyo öğlene kadar dinlenirim sonrada temizlik çamaşır ve ütü faslı var..
bu haftada oruç tutmuştum baya bi yorgunum anlayacağın..

Ben de tam bilmiyorum bacım başımıza gelirse görürüz.Anlatırım o zaman :)

Sağol Allah razı olsun canım aynen ben de hepimize dua ediyorum.

s.a kızlar 1 haftadr belım agrıyodu normalde hiç agrımaz adet olcagm zman bıle.Dün akşam 6da kramp grdi kasıgıma sabaha kadar uyutmadı benı hala fazla şddetli olmasada devam edıor.bıde kahverengmsi akıntım var sebebı ne olablır.

seni korkutmak istemem ama bu şikayetlerle dr.a gitsen dış gebelikten şüphelenip hemen kan testi ister..
eğer adetin normal şekilde sökülmezse çok bekleme dr.a git.

günaydın bebikim.....nasılsın??*nasıl gidiyo hamişlik, hazırlık safhası??

günaydın bebikim.....nasılsın??*nasıl gidiyo hamişlik, hazırlık safhası??

Selam canım..hamişlik güzel gidiyor, hergün biraz daha şişiyorum, hayat zorlaşıyor..
Hazırlıklara daha başlamadım, 30 haftaya geldik ama daha beşiği,dolabı bile yok kızımın
Tatil yapmaktan fırsat bulamadık, inş. bundan sonra yapıcaz..

seni korkutmak istemem ama bu şikayetlerle dr.a gitsen dış gebelikten şüphelenip hemen kan testi ister..
eğer adetin normal şekilde sökülmezse çok bekleme dr.a git.

içimde kötü bi his var zaten hiç dış gebeliği düşünmezdim bu aralr hep kafamda dolabıyor rabbım hakkımda hayırlsıı nasip etsn inşş..

canım su bacın benmiyim :))ben sem anlatıyım çok basit sen rahim fimi çektirdinmi onun yanında baya bir basitmiş kendini kasmasan dahada kolay geçiyor:82:

canım bebek odası ıcın felan cok erken ben doguma 2 hafta kala aldım geldı kuruldu daha kızım 1 kere yatmadı yer mınderı acıyorum ıkımızde onda yatıyoruz yataktan daha rahat oldu bazende esım oturma odasında ytıyo ben yatagımızda yatıyorum kızla bebek yatagında gece felan lohusayken alıp emzırmesı cok zor oluyoo yanında yatır bıde ısık yak mınık uyanır uyanr bakarsın

ama canım filmi çeken doktor radyasyonun etkisi 1 ay geçmez dedi sağlıksız olursa bebek tutarsa doktorum neden bişey olmaz dedi ve iğnelere geçecez gelecek ay

canım bende cektırdım hamıle kalmadan ben ılac fılan almadım doktor kendısı ılac saldı bana korunma ılıskıye dewam dedı korunmadan yaptık o ayda hamıle kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…