- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
canım bende cektırdım hamıle kalmadan ben ılac fılan almadım doktor kendısı ılac saldı bana korunma ılıskıye dewam dedı korunmadan yaptık o ayda hamıle kaldım
selam kızlar rahim filmimtemiz çıktı tahliller güzel çıktı ama canım çok yandı ama olsun bunları bebeğime kavuşmak için birer adım olarak görüyorum ama kafam karıştı filmi çeken doktor 1 ay korunun dedi kendi doktorum korunmayın hamile kalma şansın yüksek dedi kafam karıştı anlam veremedim doktorum hamile olsaydın zarar verirdi dedi adetden sonra bişey olmaz dedi offfffff:44:
badana, duvar kağıdı, dolap işlerimiz var.. ekim ayında yapıcaz bu gidişle..hergün erteliyoruz..eşimin işleri çok yoğun..zaman ayıramıyor..
alışverişlere de annem yazlıktan gelince başlıcam..onun da yapacakları var...yani haftaya...tek başına iç bişey olmuyo..
ne anam var yanımda ne kocam
beşiğine karar veremedim daha... kafamda iki alternatif var; belki de ikisini de alırım
dondolino (2.resim) 1,5 taşına kadar kullanılabiliyo ve mama sandalyesi oluyor.
Eki Görüntüle 256963
Eki Görüntüle 256964
merhaba arkadaşlar 9 ay sonunda çift çizgiyi gördüm hiç umadığım bir anda kan testi yaptım değerim 42 çıktı telde öğrendim hemşire değeriniz çok düşük dedi kendi doktoruma gideceğim ama oda pazartesi gelicek şimdi ne yapmalıyım. bir sıkıntı varsa önlem almak lazım ama nasıl sizde değerim çokmu düşük sanırım ilişki olalı 10 gün oldu. yardım edin lütfen
daha sonra size yaptığım ( kendimce ) kürleri anlatacağım
günaydın kızlar nasılsınız?? keyifler yerindemi?
bi kaçgündür giremiyordum ne var ne yok...
cnm gözün aydın kurtulmuşsun sonunda.. iyi çıkmış sonuçlar o yöönden bak.. bende pko luyum biliyorsun hiç beklemediğimiz anda geldi stres sinir hatsafhadaydı hatta o zamanlar.. anlatsam roman olur ama melegım geldi işte. herşeyin vakti zamanı var Rabbim ol dedimi oluyorr.. yeterki ol desin.. hiçbirşey engel değil.. Rabbim en kısa zamanda herkesle beraber sana da nasip etsin inşallah hayırlısı ile.. eşinde takıyormuş kafasına hiç takmasın zamanı var diye düşünün..
ikincisi daha kullanışlı gibi cnm ama tabi uzun zaman kullanabileceğin birşeyler al daha iyi olur sanırım.. isim ne düşündünüz merak ettim cnm? ben şimdiden düşünüyorumcinsiyeti belli olmadan isim düşünüyorum.. kaç kilo aldın bide? amma soru sordumm..
sağlıkla sıhhatle kucagına al inşallah.. çift çizgiyi gördüysen kanda da görürsün..
Selam canım..hamişlik güzel gidiyor, hergün biraz daha şişiyorum, hayat zorlaşıyor..
Hazırlıklara daha başlamadım, 30 haftaya geldik ama daha beşiği,dolabı bile yok kızımın
Tatil yapmaktan fırsat bulamadık, inş. bundan sonra yapıcaz..
günaydın kızlar perıcım apek nasılsınız apek verdıgın kılolara üzülme sonra alacaksın fazla fazla
günaydın aslım....giden kilolara üzülmüyorum zaten.....dediğin gibi ilerki aylarda almaya başlar ah şu kadar kilo aldım diye hayıflanmaya başlarım kesin...ben hiç beslenemediğime üzülüyorum...su bile durmuyo midemde...yediğimiz içtiğimin çeyreği kalsa midemde bu kadar üzülmeyeceğim ama yok işte..inşşş...çabuk geçer bu durum...7+4 olduk bugün..
maşşallah cnm merak etme bebiin zaten senın beslenmenle degıl depodan buyuyecek uzulme öyle olsaydı benım tosun minicik olurdu maşşallah dana gıbı rahat ol tatlım ama yınede doktoruna danıs yatırsın bunyen zayıf düşmesın ben zeytın cok yemıstım ekmekle ıyı gelıyodu ama suan sana hersey kotu gelır sabır tatlım bak 2aydasın bır ay sonra cınsıyetı gorursun artık
doğru aklıma ne yemek gelse çark dönmeye başlıyo midede....yarın yolculuk yapacak kuvveti kendimde bulursam burdaki doktora gideyim diyorum...çok halsiz düştüm...ayağa kalkacak mecalim yok...inş...kısa sürer bu durum...4 hafta var demek ki cinsiyetini öğrenmeye...iyi olsun miniğimde kız oğlan rabim ne verirse kabulum....ben her zamn ilk çocuğumun kız olmasını istemişimdir...aklım hep kızda...ama rüyamda hep erkek çocuk görüyorum...dedim ya sağlıkla gelsinde kızda olsa oğlanda olsa çok seveceğim ben yavrumu....
maşallah senin tosununa :)) sağlıkla gelsin sana ..hayırlı evlat olsun inşş...
haticee slmm canım......nasılsın?? ne yapıyosun??
slm perimmmmm
nasılsın canım sen film çekinmişmiydin bişey soracaktımda...
evt cnm çekındım buyurun benim sorunuzu beklıyorum peri hn
canım bana 3 , 4 gün beraberlik yasak dendi ve korunmamı söyledi film çeken doktor doktorumda korunma dedi şimdi 4 gün geçti ve benim kafam karışık şuan düzelmişmidir acaba rahim filan antibiyotik içtim kanamam filanda olmadı düzelmişmiyimdir ilk haftalarda korunmamızmı gerekli
ben hamıle kaldıgın ay antıbıyotık kullanmıstım bıraktım 4gun sonra ılıskı olmustu benım tavsıyem yumurtlama donemıne kadar korun adet tarıhınden 15 gun say 15 gununden sonra ılışkı olsun ben oyle yapmıstım ve su arada sogan kuru yapsan bebegım ıse yarar ıncır ye bol bol
bal polen arısütü karışımı yiyorum elma sirkesi kullanıyorum soğanıda deniyim bari sen nasıl yaptın onu internetdeki gibi mi uyguladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?