selam canım bebiş nasıl kalp atışını duydunuzmuevet sonuçlar temiz çıktı inş. fazla bekletmez
selam matika nasılsın ben sabahları yürüyüş yapıyorum 1 haftada 2 kg verdim az yemek yiyorum ekmek yemiyorum abur cuburda yok başka tavsiye edeceğin bişey varmı bana
günaydın milleeet ben geldim
bebikim bu topiği ayakta tutan senmişsin artık iyice anladım...sen çalışırken sürekli burdaydın falan ya cevap verecek biri hep vardı yani...şimdi sen olmayınca tık yok ortalarda....buarada nasılsın kaç haftalık oldun.....inşallah bende senin haftalarını görücem sağ salim...27 eylülde doktor randevum var kalp atışları için nolur benim için dua et herşey yolunda gitsin.....
malesef canım ya, eskiden sabah 9 akşam 6 kesin onlinedım.akşamları da devamlı girerdim..
şimdi yine girmeye çalışıyorum ama eskisi gibi olmuyo tabi.. mecburi bi pc başında oturma durumu yok.
hele doğumdan sonra uzun bi süre giremem belki.. topiği yeni arkadaşlara bırakırız..
30 haftalık oldum canım, az kaldı :18: bende aynı şeyleri yaşadım biliyorsun ama oluruna bırakıp beklemekten başka çaremiz yok
ben o kadar etkilenmişimki düşüğümden, 30 hafta oldu hala ne bebek hazırlığı ve ne ismi belli..
doğmasını bekliyorum sanırım harekete geçmek için..sende elinden geleni yap ve kafana takmadan bişeyi gebeliğini sağlıklı bi şekilde geçir
ilaçlarını ve dr kontrollerini ihmal etme, belki de bizi bu günlere getiren kullandığımız ilaçlardır..
bütün bebek isteyen arkadaşlar dualarımda..
çok sağol canım inan beni senin durumun ayakta tutuyor...benimde ikinci de sorunsuz ilerleyebilir psikolojisini sen veriyorsun bana.....sen coraspine den başka bişey kullandın mı?progestan ve folic asitte var tabii ama....corraspine i herkese vermiyorlar....
çok sevindim canım, ufakta olsa bi yararım olduysa sana..
elevit,coraspin ve gyno ferro kullanıyorum, ilk 3 ay progestan kullanmıştım..
ben burdayım ama kimseler yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?