Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

merhaba hanımlar napıyorsunuz?? topik hep boşmudur? neden kimseler ugramıyor? hayat teleşesi herkesin çok mu?

cnm hayır daha duymadım kalp atışlarını falan.doktorum yok hala tatilde hanımefendi ekimin kaçında gelir bilmiyorum.. kadına hem güveniyorum hem de gıcık oluyorumm.gittiğim hastanede şef kadın başka hastaneye gitmem lazım değiştirmem için ama diğer hastaneler bana cok uzak.. gittiğim hastanedekilerde coluk cocuk gibi geliyorlar bana.. tecrübesiz.. bilmiyorum napcam....

selam canım bebiş nasıl kalp atışını duydunuzmuevet sonuçlar temiz çıktı inş. fazla bekletmez

iyi geceler kızlar nasılsınız?
ben yoğun bi haftasonu geçirdim...c.tesi biber temizledik pazar yatarım demiştim ya hani
sadece hayal olarak kaldı...pazar eşim çalıştı saat 7.30 da kalktı..tabi bende kalktım..
sonra da uyuyamadım temizlik çamaşır falan derken öğlen oluverdi anneme kahvaltıya gittim.
ve kalan işleri hallettik yine akşam oldu...
bugünde p.tesi yoğunluğu vardı iş yerinde kafayı yemek üzereydim....

işte böyle geçti benim günlerim sizler nasılsınız? herkesler iyidir umarım...
yeni hamişler güzel haberler var mı?

hımm bugün kimse gelmemiş topiğe
bugün evi silip süpürdüm çamaşır suyu vs.. krizim geldi yine, heryeri bembeyaz yapmak istiyorum
evde beyaz ne varsa çamaşır suyuna soktum.. acaip geldiler yine bana
yarında annemin evine gidip biraz orayı toparlıcam, temizlicem.
perşembe günü sonunda geliyorlar evlerine..gelsede bebek hazırlıklarına başlasak...
yapacak çok işim var, 6 hafta sonra doğumu heran bekleyebiliriz..
allah yardımcımız olur inşallah.

selam matika nasılsın ben sabahları yürüyüş yapıyorum 1 haftada 2 kg verdim az yemek yiyorum ekmek yemiyorum abur cuburda yok başka tavsiye edeceğin bişey varmı bana

selam matika nasılsın ben sabahları yürüyüş yapıyorum 1 haftada 2 kg verdim az yemek yiyorum ekmek yemiyorum abur cuburda yok başka tavsiye edeceğin bişey varmı bana

maşallah canım iyi vermişsin bi haftada. yürüyüş yaptıktan sonra gerisi kolay, önemli olan hareket.
protein ağırlıklı beslen kilo vermeyi hızlandırıyo, sabah yumurta peynir vs. iyice doyur karnını.
çok sık ara öğün yapma, en az 4 saat geçsin öyle bişey ye. istedikten sonra olur canım ya, kolay gelsin
5 kilo versen yumurtlama düzeliyo, çok etkili pkoda

bebikim bu topiği ayakta tutan senmişsin artık iyice anladım...sen çalışırken sürekli burdaydın falan ya cevap verecek biri hep vardı yani...şimdi sen olmayınca tık yok ortalarda....buarada nasılsın kaç haftalık oldun.....inşallah bende senin haftalarını görücem sağ salim...27 eylülde doktor randevum var kalp atışları için nolur benim için dua et herşey yolunda gitsin.....

malesef canım ya, eskiden sabah 9 akşam 6 kesin onlinedım.akşamları da devamlı girerdim..
şimdi yine girmeye çalışıyorum ama eskisi gibi olmuyo tabi.. mecburi bi pc başında oturma durumu yok.
hele doğumdan sonra uzun bi süre giremem belki.. topiği yeni arkadaşlara bırakırız..

30 haftalık oldum canım, az kaldı :18: bende aynı şeyleri yaşadım biliyorsun ama oluruna bırakıp beklemekten başka çaremiz yok
ben o kadar etkilenmişimki düşüğümden, 30 hafta oldu hala ne bebek hazırlığı ve ne ismi belli..
doğmasını bekliyorum sanırım harekete geçmek için..sende elinden geleni yap ve kafana takmadan bişeyi gebeliğini sağlıklı bi şekilde geçir
ilaçlarını ve dr kontrollerini ihmal etme, belki de bizi bu günlere getiren kullandığımız ilaçlardır..
bütün bebek isteyen arkadaşlar dualarımda..

çok sağol canım inan beni senin durumun ayakta tutuyor...benimde ikinci de sorunsuz ilerleyebilir psikolojisini sen veriyorsun bana.....sen coraspine den başka bişey kullandın mı?progestan ve folic asitte var tabii ama....corraspine i herkese vermiyorlar....

çok sevindim canım, ufakta olsa bi yararım olduysa sana..
elevit,coraspin ve gyno ferro kullanıyorum, ilk 3 ay progestan kullanmıştım..

çok sevindim canım, ufakta olsa bi yararım olduysa sana..
elevit,coraspin ve gyno ferro kullanıyorum, ilk 3 ay progestan kullanmıştım..

merhaba kızlar bende uzun zamandır üyeyim ve diğer konulardada çok mesaj yazmıştım acaba ben ne zaman göreceğim çift çizgiyi Bakalım yumurtalara bir daha bakıcak dr. haftaya cumartesi ona göre ilaçmı iğnemi bakıcaz ama iğne isticem yumurtalarım gelişmiyormuş hayırlısı artık

herkese iyi akşamlar... Umarım herkes iyidir. Evet eskiden burası bu saatte çok kalabalıktı. Ama şimdii çokkk sessiz. Hamile kalan çoğu insan gelmiyorr ((( ben de işlerimden dolayı zaman bulamıyorum. işler çok yoğun... bebekkk gelmemeye kararlı herhalde ((( bakalımmm bu ay belki 2.tüpü deneyeceğiz...dualarınızı eksik etmeyin......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…