valla ben her gün burdayım bakıyorum kımsecıkler yok arada gelenlerıde yakalayamıyorum apek gelmıyo bişimi oldu acaba dıger kızlar merak ettım bebıkım
herkese iyi akşamlar... Umarım herkes iyidir. Evet eskiden burası bu saatte çok kalabalıktı. Ama şimdii çokkk sessiz. Hamile kalan çoğu insan gelmiyorr((( ben de işlerimden dolayı zaman bulamıyorum. işler çok yoğun... bebekkk gelmemeye kararlı herhalde ((( bakalımmm bu ay belki 2.tüpü deneyeceğiz...dualarınızı eksik etmeyin......
esra artık gelmıyo buraya kasım annelerıne yazıyo bıze ugramıyo
herkese iyi akşamlar... Umarım herkes iyidir. Evet eskiden burası bu saatte çok kalabalıktı. Ama şimdii çokkk sessiz. Hamile kalan çoğu insan gelmiyorr((( ben de işlerimden dolayı zaman bulamıyorum. işler çok yoğun... bebekkk gelmemeye kararlı herhalde ((( bakalımmm bu ay belki 2.tüpü deneyeceğiz...dualarınızı eksik etmeyin......
demekki herkes çift çizgiyi gördü yada çift çizgi görme umudunu kaybettiler yada işleri var...:44:
apek belkide bulantı ve halsizlikle uğraşıyordur, malum bu haftalar zor geçior..kendini topladığında gelir.
bende hamıleyım ama hep burdayım bekci gibigelemeyene fırçayı çekiyorum esra ılk kurbanım cnm hakkında hayırlısı olsun rabbım göbüşünü doldursun tüp bebege gerek kalmaz inşallahsüpriz yapar bebişin sana inşallah
cnm dogum tarıhın nezaman doktor bişi söyledimi benım cuma kontrolum var bakalım danam kac kg olduş
merhaba canım..kışın eski neşesi gelir topiğin.. Ben umutluyum..
Bu ay inş. Senin inatçı bebekte gelirAllah yardımcın olsun.
demekki herkes çift çizgiyi gördü yada çift çizgi görme umudunu kaybettiler yada işleri var...:44:
apek belkide bulantı ve halsizlikle uğraşıyordur, malum bu haftalar zor geçior..kendini topladığında gelir.
pekkk umudumm kalmadıııı(((((( adet olacam herhalde belirtiler başladı ((
asmina geçen mesaj atmış..bebeği 50 günü geçmiş..pcye giremiyomuş...
sağlığı kilosu iyiymiş maşallah.. çok selam söyledi, hepimiz için dua ettiğini söyledi..
aynen öyle çoğu çift çizgiyi gördü
nergis, ben, vahşihatun, champi vs. gibiler de yoruldu sanırım biraz..
şahsen belirtilerim var hamile miyim, yumurta günü vs. ne zaman sorularını aştım,keşke tek derdimiz bunlar olsa.. allah hayırlısını versin..
yine de buralardayım okuyorum.
aslı.. hazırlıkların tamam mı? neler aldın.. anlatsana..
beşikte neye karar verdin?
oyun parkı aldım cnm kıyafet bıberon bez herşeyı tmm yıkanıp ütülenecekler uyku setı nevresım alıcam cuma evde bazam var yasına gırınce oda yapıcam inşallah kendı eksiklerımıde aldım takvıye olarak bır pj tkmı daha alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?