Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

evt badana oooooooooooo birsürü iş var benim kimsem yok yardım edecek halıları yıkamaya verıcem ekım sonu gıbı dedatylı temızlık ıcın kadın alırım tüller camlar çok iş var yaaaaaa ben sadece günlük işlerımı yapabılıyorum belım çok agrıyo bırde 2 gundur mide yanması var çok fena

benimde çok işim var, annemin gelmesini bekliyorum, yardım etcek adam çok şükür ama daralıyorum yine de..
ben halıları yıkattım anneme sermedim bilerek, şuan parke üzerinde yaşıyoruz halısız, doğuma yakın serecem.
liste yaptım şimdi yapılcakları eşimin çantasına koydum not olarak.. yarın görünce şok olacak
hergün iş yapıyorum evde ama ilerleme kaydedemedim, hep aynı şeyler sil,süpür,yemek,bulaşık..
sadece dolabımızı boşalttım ve hurçladım herşeyi, badana yapılcağı için bi kenara yığdım herşeyi..
gardorapta değişceği için, içini boşalttım.. oooo çok iş var ya..bi anlatsam destan olur..
yatağım ve dolabımı değiştiriyorum.. evlenirken yaptığım hatalardan biri de çin yatağı almaktı..
mecbur baza alıcaz ve bebekle birlikte kullanabileceğimiz, daha kullanışlı dolap yaptırcaz..

bu haftalarda mide yanması olurmuş.. daha başlamadı bende..

Son düzenleme:
esra artık gelmıyo buraya kasım annelerıne yazıyo bıze ugramıyo

günaydınn kılzarrr aslı ben hergün uğruyorumm topiğeee kimsee olmuyorr malumm çalışıyorum işlerimdee yoğunnn hergünn burdayımm yani ben sbahları bakıyorumm geneldeee akşamm zilli kızımmm anasının karnını acıttı benim doktorda hamileymişş hemdee haftalarımızdaa aynıı doktor değiştirecemm kafamm karışıkk bu aralarr

canı sağolsun, tabi artık bu topik onu ilgilendirmeyebilir, annelerle konuşmaya ihtiyacı vardır...

aşkk olsunn bebikk bakmammmı burayaa buranın yeri ayrıı bendee işgüçç vss pek açık kalamıyorr ama sürekli takip ediyorumm kızlarr nasıl diyee apeki bendee merakk ettim nasıll acabaaa benim kız büyüdü sanırım baya enson 1,5 ay olacak doktora gideli o zaman 910 gr dı şimdi muhtemelen 2 kiloya yakındır çünkü karnımın bazı yerlerinde sertlikler oluyor nerde olduğunu hisetiyorumm baya büyüdü karnımm kızımı çok merek ediyorum doktor 1 ekimde gel dedi bakalımm hayırlısıı

cnm benim biliyorum işin şakası saglıklı ol yeterkı sen doktor kötü olmuş benim doktorum hastaneyı bıraktı özel hastaneyle anlaşma yaptı ama ben doktoruma kontrollere düzenli gidicem dogumu dogum hastanesinde yapıcam inşallah özel hastane takıntım vardadevlette dogurcam çatır çatır

benim kocişte diyoki hep bişiler istiyosun sürekli şunu almamız lazım bunu almamız lazım adam öggggggggg oldu valla artık herşeye al al diyo

canım bende özel hastane istiyorum sen neden devlet hastanesi istiyorsunn anlatsana

canım bende özel hastane istiyorum sen neden devlet hastanesi istiyorsunn anlatsana

ben özel hastanelerın yeterlı oldugunu düşünmüyorum düşükte yasadıgım sıkıntılar var özel hastanede ve br kac arkadasım var sorunlu dogumda devlet hastanesıne sevk ettıler yeterlı degılız dedıler dogum hastanesını bır fabrıka gıbı düşün günde kac dogum yapıyolar doktorlar dsaha tecrubelı ve uzman özelle gıdınce nedense normal dogumu engelleyen hep bır sebebp buluyolar para gözüyle bakıyolar mesela bursada çok iyi bilındıgı bır özel hastane var bılgı edındım dogumda aksı bır durum vs vs sorunları anlattım bunlarra ılgılı mudahele durumunuz nedır dedım fakulteye sevk edıyoruz dedıler beklı acıbademe gıdebılırdım ama çok pahalı normal dogum en az 6bın e cocuk sarılık oldu vs orası ıcın 10 cepte hazırlıycaksın hiç geregı yok adı üstünde dogum hastanesı burdakı dogum hasyanesı çok iyi ben 5 kez yattım çok memnun kaldım cnm

Aslında benim devlet hastanesinde özel odada doğum yapma şansım var, ama sezeryan olursa.
teyzem orada çalışıyor, bütün kadın doğum ekibi ve doktorlar arkadaşı..gel burda alalım bebeği dediler
ama normal doğum olursa özele giderim, normal doğum gibisi yok...hangi hastaneye gideceğim de belli değil.
doktorum anlaşmalı olduğu hastaneyi bırakmış.. bana bıraktı tercihi..şuan araştırmalardayım..
Türkiye Hastanesi olur büyük bi ihtimalle..ama bebek dönmez ve sezeryan kesinleşirse giderim İstinye Devlet'e
özel hastane gibi ameliyata girerim...Hayırlısı..

en mantıklısı cnm benım doktorumda bıraktı hastaneyı ama ben normal dogum sezeeyan ıkısınıde dvlette yapıcam beımde özel oda sansım vardı doktorum gıttı çok önemlı degıl heleki senın teyzen çalısıyomus normalıde orda yap valla ama sezeyanı sakın özelde düşünme tatlım saglıgımız icin inşallah çatır çatır dogururuz avazımın çıktıgı kadar bagarıcam

offff yaaaaa nerdesnız apek nerde merak ettım senı ve dıger butun arkadasları

slm kızlarrrr...ben 3 gündür hastanede yatıyorum...bikaç gün daha burdayım herhalde....mide bulantısı,halsizlik derken kistim kanadı yine çok ağrı yaptı...2 gün önce ağla ağla çok canım yandı...günde 2 lt serum veriiyo...bulantı kesiciyle birlikte....ağrı kesici yapamıyolar tabiiii...ağrılarım hafifledi ama yinede tam geçmiş değil.....

bebiş iyi maşallh...8+4 olduk...bugün tam 2 aylık oldu...pıtpıtlarını duyuyorum ...kiste bakıyolar hergün pıt pıtlarınıda duymk istyrm duyuyorum....beklenen doğum 29 nisan dedi doktorum ama ileri geri oynayabilir tabii.....rabbim o günleride gösterir inş....benden haberler bunlar kızlar..

biraz geçmişi okudum topikte de bi yaramazlık yok....hepimiz iyi mutlu olalım.......

Canım benimmm çok geçmiş olsun... Dikkat et kendine.....

beısın saglıklı olsunda cnm degerı geçıcı çok geçmiş olsun merak ettım senı
arkadaşlar ,25 günlük gecıkme ıdrar testınde bellı olurmuuuuu acil yanıtınızı beklıorum

cnm 25 gunluk gecikme tabıkı çıkar bebek varsa kocaman olmustur zaten

geçmiş olsun apek canım pıt pıtları duymak ne güzel maşalahhh dua et duaya çok ihtiyacım varrrrr

beısın saglıklı olsunda cnm degerı geçıcı çok geçmiş olsun merak ettım senı

cnm 25 gunluk gecikme tabıkı çıkar bebek varsa kocaman olmustur zaten

ay cnm sağol rahatladım valla 5 test yaptım negatf cıktı hepsi... ama korkuorum gercı suphelı bı durum yok ama kuruntu yapıorum işte
neden gecıkme olur pekı hamılelık yoksa

Tahmin etmiştim canım bulantılardan rahatsız oldunu..çok geçmiş olsun.. geçer bu günler merak etme..

geçmiş olsun apek canım pıt pıtları duymak ne güzel maşalahhh dua et duaya çok ihtiyacım varrrrr

xedacım sen nerelerdesın tatlım ya denk gelemıyorum daha dogrusu sen gelmıyosun nasılsın cnm buarada dualarım hep senınle vce dıger arkadaslarla

merhaba canım hoşgeldin..kızın büyümüş maşallah.

evet bebikim büyüdü.. sen ne alemdesin, nasılsınız...

sizler nasılsınız kızlar,
işler çok yoğun pek giremiyorum biliyosunuz 6111 sayılı bir kanun çıktı bütün sistem baştan sona değişti. af çıktı öğrenci sayısında patlama oldu. sorun çeşitlerinde patlama....
+ eve yerleşmeye çalışıyoruz....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…