güle güle kullansın bebiş..
bizimde kıyafetler tamam gibi ama yine de almak lazım..bi kısmını yıkadıp hurca koymuştum..
ama aldığım kıyafetler 9 aylık yazlık şeyler..yenidoğan setlerini almam lazım..
beşiği,yatağı da annem alcak o yüzden onu bekliyorum, hangisini alıcamı seçtim.
arabası var...bizde 2 sene sonra oda yapıcaz..evimize bir oda eklicez yan dairemizden..
şuan odası yok..ama çok iş var evde.. badana,dolap falan yapılacak bebeğe..
evt badana oooooooooooo birsürü iş var benim kimsem yok yardım edecek halıları yıkamaya verıcem ekım sonu gıbı dedatylı temızlık ıcın kadın alırım tüller camlar çok iş var yaaaaaa ben sadece günlük işlerımı yapabılıyorum belım çok agrıyo bırde 2 gundur mide yanması var çok fena
esra artık gelmıyo buraya kasım annelerıne yazıyo bıze ugramıyo
canı sağolsun, tabi artık bu topik onu ilgilendirmeyebilir, annelerle konuşmaya ihtiyacı vardır...
günaydınn kılzarrr aslı ben hergün uğruyorumm topiğeee kimsee olmuyorr malumm çalışıyorum işlerimdee yoğunnn hergünn burdayımm yani ben sbahları bakıyorumm geneldeee akşamm zilli kızımmm anasının karnını acıttı benim doktorda hamileymişş hemdee haftalarımızdaa aynıı doktor değiştirecemm kafamm karışıkk bu aralarr
aşkk olsunn bebikk bakmammmı burayaa buranın yeri ayrıı bendee işgüçç vss pek açık kalamıyorr ama sürekli takip ediyorumm kızlarr nasıl diyee apeki bendee merakk ettim nasıll acabaaa benim kız büyüdü sanırım baya enson 1,5 ay olacak doktora gideli o zaman 910 gr dı şimdi muhtemelen 2 kiloya yakındır çünkü karnımın bazı yerlerinde sertlikler oluyor nerde olduğunu hisetiyorumm baya büyüdü karnımm kızımı çok merek ediyorum doktor 1 ekimde gel dedi bakalımm hayırlısıı
benimde çok işim var, annemin gelmesini bekliyorum, yardım etcek adam çok şükür ama daralıyorum yine de..
ben halıları yıkattım anneme sermedim bilerek, şuan parke üzerinde yaşıyoruz halısız, doğuma yakın serecem.
liste yaptım şimdi yapılcakları eşimin çantasına koydum not olarak.. yarın görünce şok olacak
hergün iş yapıyorum evde ama ilerleme kaydedemedim, hep aynı şeyler sil,süpür,yemek,bulaşık..
sadece dolabımızı boşalttım ve hurçladım herşeyi, badana yapılcağı için bi kenara yığdım herşeyi..
gardorapta değişceği için, içini boşalttım.. oooo çok iş var ya..bi anlatsam destan olur..
yatağım ve dolabımı değiştiriyorum.. evlenirken yaptığım hatalardan biri de çin yatağı almaktı..
mecbur baza alıcaz ve bebekle birlikte kullanabileceğimiz, daha kullanışlı dolap yaptırcaz..
bu haftalarda mide yanması olurmuş.. daha başlamadı bende..
cnm benim biliyorum işin şakası saglıklı ol yeterkı sen doktor kötü olmuş benim doktorum hastaneyı bıraktı özel hastaneyle anlaşma yaptı ama ben doktoruma kontrollere düzenli gidicem dogumu dogum hastanesinde yapıcam inşallah özel hastane takıntım vardadevlette dogurcam çatır çatır
benimde çok işim var, annemin gelmesini bekliyorum, yardım etcek adam çok şükür ama daralıyorum yine de..
ben halıları yıkattım anneme sermedim bilerek, şuan parke üzerinde yaşıyoruz halısız, doğuma yakın serecem.
liste yaptım şimdi yapılcakları eşimin çantasına koydum not olarak.. yarın görünce şok olacak
hergün iş yapıyorum evde ama ilerleme kaydedemedim, hep aynı şeyler sil,süpür,yemek,bulaşık..
sadece dolabımızı boşalttım ve hurçladım herşeyi, badana yapılcağı için bi kenara yığdım herşeyi..
gardorapta değişceği için, içini boşalttım.. oooo çok iş var ya..bi anlatsam destan olur..
yatağım ve dolabımı değiştiriyorum.. evlenirken yaptığım hatalardan biri de çin yatağı almaktı..
mecbur baza alıcaz ve bebekle birlikte kullanabileceğimiz, daha kullanışlı dolap yaptırcaz..
bu haftalarda mide yanması olurmuş.. daha başlamadı bende..
canım bende özel hastane istiyorum sen neden devlet hastanesi istiyorsunn anlatsana
Aslında benim devlet hastanesinde özel odada doğum yapma şansım var, ama sezeryan olursa.
teyzem orada çalışıyor, bütün kadın doğum ekibi ve doktorlar arkadaşı..gel burda alalım bebeği dediler
ama normal doğum olursa özele giderim, normal doğum gibisi yok...hangi hastaneye gideceğim de belli değil.
doktorum anlaşmalı olduğu hastaneyi bırakmış.. bana bıraktı tercihi..şuan araştırmalardayım..
Türkiye Hastanesi olur büyük bi ihtimalle..ama bebek dönmez ve sezeryan kesinleşirse giderim İstinye Devlet'e
özel hastane gibi ameliyata girerim...Hayırlısı..
offff yaaaaa nerdesnız apek nerde merak ettım senı ve dıger butun arkadasları
slm kızlarrrr...ben 3 gündür hastanede yatıyorum...bikaç gün daha burdayım herhalde....mide bulantısı,halsizlik derken kistim kanadı yine çok ağrı yaptı...2 gün önce ağla ağla çok canım yandı...günde 2 lt serum veriiyo...bulantı kesiciyle birlikte....ağrı kesici yapamıyolar tabiiii...ağrılarım hafifledi ama yinede tam geçmiş değil.....
bebiş iyi maşallh...8+4 olduk...bugün tam 2 aylık oldu...pıtpıtlarını duyuyorum ...kiste bakıyolar hergün pıt pıtlarınıda duymk istyrm duyuyorum....beklenen doğum 29 nisan dedi doktorum ama ileri geri oynayabilir tabii.....rabbim o günleride gösterir inş....benden haberler bunlar kızlar..
biraz geçmişi okudum topikte de bi yaramazlık yok....hepimiz iyi mutlu olalım.......
beısın saglıklı olsunda cnm degerı geçıcı çok geçmiş olsun merak ettım senıslm kızlarrrr...ben 3 gündür hastanede yatıyorum...bikaç gün daha burdayım herhalde....mide bulantısı,halsizlik derken kistim kanadı yine çok ağrı yaptı...2 gün önce ağla ağla çok canım yandı...günde 2 lt serum veriiyo...bulantı kesiciyle birlikte....ağrı kesici yapamıyolar tabiiii...ağrılarım hafifledi ama yinede tam geçmiş değil.....
bebiş iyi maşallh...8+4 olduk...bugün tam 2 aylık oldu...pıtpıtlarını duyuyorum ...kiste bakıyolar hergün pıt pıtlarınıda duymk istyrm duyuyorum....beklenen doğum 29 nisan dedi doktorum ama ileri geri oynayabilir tabii.....rabbim o günleride gösterir inş....benden haberler bunlar kızlar..
biraz geçmişi okudum topikte de bi yaramazlık yok....hepimiz iyi mutlu olalım.......
arkadaşlar ,25 günlük gecıkme ıdrar testınde bellı olurmuuuuu acil yanıtınızı beklıorum
slm kızlarrrr...ben 3 gündür hastanede yatıyorum...bikaç gün daha burdayım herhalde....mide bulantısı,halsizlik derken kistim kanadı yine çok ağrı yaptı...2 gün önce ağla ağla çok canım yandı...günde 2 lt serum veriiyo...bulantı kesiciyle birlikte....ağrı kesici yapamıyolar tabiiii...ağrılarım hafifledi ama yinede tam geçmiş değil.....
beısın saglıklı olsunda cnm degerı geçıcı çok geçmiş olsun merak ettım senı
cnm 25 gunluk gecikme tabıkı çıkar bebek varsa kocaman olmustur zaten
geçmiş olsun apek canım pıt pıtları duymak ne güzel maşalahhh dua et duaya çok ihtiyacım varrrrr
merhaba canım hoşgeldin..kızın büyümüş maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?