Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

slm arkadaşlar nasılsınız?
benim bu ara işlerim çok yoğun nete girmeye fırsatım olmuyo..
umarım herkes iyidir....
ben koşuşturmalarla uğraşıyorum işe bu ara erken gidip geç çıkmak zorunda kalıyorum..
bu arada bahsetmiştim ya size evimi su basmıştı..
bizde buna neden olan şahsı şikayet etmiştik meğer adam da gidip benden şikayetçi olmuş :)
güya ben ona hakaret etmişim..ona takıldım biraz uzayacak sanırım bu iş..
Allaha havale ettim aynı zamanda hakkımızı da arayacağız...hepinizi öptm hoşçakalıın

kızlar herkese merhaba ara ara bakıyorum ama yazamamıştım bi türlü.umarım herkes iyidir güzel yeni haberlerde vardır inşallah.
bende dün ayrıntılıya girdim şeker yüklemesi yapıldı kontrol vardı ordan oraya koşuşturduk eşimle ama herşeye değer hiç bi sorun yokmuş çok şükür
oğlumuz kocaman olmuş sürekli kıpırdıyo.oturup göbeğimi izler oldum allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguları ben inanıyorum bebiş bekleyen herkesin olucak en kısa zamanda inşallah.herkese selam kızlar işe gidicem hazırlanmam lazım öpüyorum herkesi

arkadaşlar bana da yardımcı olurmusunuz?

bnm adetım bır ay gecikti testler ne gatif, ama bu testlerı sabah ılk ıdrarla yapma ımkanım olmadı sorun olurmu?

lütfen yadımcı olurmusunuz delirmek uzereyım hamıle değilimdir umarım

1 ay demişsiniz öleyse çıkması lazım kanda neden baktırmıyorsunuz ki bence bir doktora kesin görünün başka birşeyde olabilir.....

evet canım inan çok yorulmuşum 4 aydır prolaktin ilacımı bile bıraktım aspirin folbiol hiç bişey bebekle ilgili hiçbişey yok okadar rahatladım ki anlatamam. bir yılı geçti bekledim çalıştım ama olmadı şimdi moladayım. bayramdan sonra doktora gidip ilaçlarıma başlayacaktım ama rahatlık yetmedi az daha böyle devam edecem.
ben rahatlayınca eşim başladı iş yerinde bi bayanla tanışmış samsunda bi tüp bebek merkezinde danışmanmış . şimdi tüp bebeği araştırıp konuşuyorlar .eşime kırkere dedim ben enazında 2 yıl daha tüp bebek düşünmem diye ama hala hem maddi yönünü hemde manevi yönünü araştırmaya devam ediyor sürekli danışmanla bişeyler konuşuyor. sanırım bebeği kendine koyduracak pgt yöntemini daha yeni öğrenmiş tepemde dır dır ötüyoo bak bu yöntem şölemiş diye... biliyorum diyorum ama beni ikna etmeye çalışıyor.
selam bebik kocaman olmuşunu tatlım yaaaa maşşalh sağlıkla doğduğu günleri göstersin rabbim. inanırmısın bi bu topikte bide pıhtı topiğine takılıyodum iki topiktede hemen hemen herkes hamile kaldı hele pıhtı topiğinde herkessss doğurdu bi ben kaldım herşeyin zamanı var gerçekten onlar beklediler muratlarına ulaştılar ben de bekleme sürecindeyim geçte olsa olacaktır diyorum .
selam apekk geçmişi okudum hemen bitiverdi çünkü çok az sayfa vardı ... bulantılı bi gebelik ama bence herşeyin yolunda olması en büyük güzellik bulantı tuzu biberi ohhhh geçecek bu sıkıntılar 13. haftadan sonra bitiyormuş genelde biraz daha dayan canım benimm

bende durumlar böle işler devam ediyor eskisi kadar gelemiyorum başka durumlarda var. ama fırsat buldukça gelirim okurum sizi

günaydın kızlar iyi haftalar hepimize kimseler yok kışı bekliyorduk kış geldi nerdeyse hala fire veriyoz gelin artık yaa derdimi dinleyip bana yardım eden veya yorum yapan benimde fikrimi paylaştığım arkadaşlarım nerelerdesiniz

günaydın kızlarrrrklomen kullanan arkadasım hayırlı gezel haberlerle gel inşallah bat gelen arkadasım beklıycez karın agrısı normal ınsallah gebıssındır pericimmmmmmmmmmmmmm ben geldım tatlım

günaydın kızlarrrrklomen kullanan arkadasım hayırlı gezel haberlerle gel inşallah bat gelen arkadasım beklıycez karın agrısı normal ınsallah gebıssındır pericimmmmmmmmmmmmmm ben geldım tatlım

selam canım nerdesiniz göremiyorum artık kimseyi apek nasıl bebiş nasıl :82:

krizantem saol tatlım
saat 3te randevum doktorumda gidicem bakalım heycanlıyım inşallah hayırlı haberlerle dönerim =)
saol iyi dileklerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…