arkadaşlar bana da yardımcı olurmusunuz?
bnm adetım bır ay gecikti testler ne gatif, ama bu testlerı sabah ılk ıdrarla yapma ımkanım olmadı sorun olurmu?
lütfen yadımcı olurmusunuz delirmek uzereyım hamıle değilimdir umarım
görmemişim cnm ya nasılsın bebiş nasılasliiicikkk
günaydın kızlar iyi pazarlar hepinize ben malesef bu pazarda tekim evde
görmemişim cnm ya nasılsın bebiş nasıl
cnm ya eşin nerdeki sende çık gez dolaş evde kalma
çalışyor canım burdada yağmur yağıyor
evet canım inan çok yorulmuşum 4 aydır prolaktin ilacımı bile bıraktım aspirin folbiol hiç bişey bebekle ilgili hiçbişey yok okadar rahatladım ki anlatamam. bir yılı geçti bekledim çalıştım ama olmadı şimdi moladayım. bayramdan sonra doktora gidip ilaçlarıma başlayacaktım ama rahatlık yetmedi az daha böyle devam edecem.aynen öyle çoğu çift çizgiyi gördü
nergis, ben, vahşihatun, champi vs. gibiler de yoruldu sanırım biraz..
şahsen belirtilerim var hamile miyim, yumurta günü vs. ne zaman sorularını aştım,keşke tek derdimiz bunlar olsa.. allah hayırlısını versin..
yine de buralardayım okuyorum.
selam bebik kocaman olmuşunu tatlım yaaaa maşşalh sağlıkla doğduğu günleri göstersin rabbim. inanırmısın bi bu topikte bide pıhtı topiğine takılıyodum iki topiktede hemen hemen herkes hamile kaldı hele pıhtı topiğinde herkessss doğurdu bi ben kaldımgeçende güzel bi haber aldım.. başka topikten eski bi arkadaş..
onunda 3 düşüğü olmuştu pıhtılaşmadan..gebeymiş yine.
çok sevindim.. eski ve bu yolda acı çeken arkadaşlardan güzel haberler alınca mutlu oluyorum.
inşallah seninde güzel haberlerini alırım..
selam apekk geçmişi okudum hemen bitiverdi çünkü çok az sayfa vardı ... bulantılı bi gebelik ama bence herşeyin yolunda olması en büyük güzellik bulantı tuzu biberi ohhhh geçecek bu sıkıntılar 13. haftadan sonra bitiyormuş genelde biraz daha dayan canım benimmslm kızlarrrr...ben 3 gündür hastanede yatıyorum...bikaç gün daha burdayım herhalde....mide bulantısı,halsizlik derken kistim kanadı yine çok ağrı yaptı...2 gün önce ağla ağla çok canım yandı...günde 2 lt serum veriiyo...bulantı kesiciyle birlikte....ağrı kesici yapamıyolar tabiiii...ağrılarım hafifledi ama yinede tam geçmiş değil.....
bebiş iyi maşallh...8+4 olduk...bugün tam 2 aylık oldu...pıtpıtlarını duyuyorum ...kiste bakıyolar hergün pıt pıtlarınıda duymk istyrm duyuyorum....beklenen doğum 29 nisan dedi doktorum ama ileri geri oynayabilir tabii.....rabbim o günleride gösterir inş....benden haberler bunlar kızlar..
biraz geçmişi okudum topikte de bi yaramazlık yok....hepimiz iyi mutlu olalım.......
günaydın kızlar iyi haftalar hepimize kimseler yok kışı bekliyorduk kış geldi nerdeyse hala fire veriyoz gelin artık yaa derdimi dinleyip bana yardım eden veya yorum yapan benimde fikrimi paylaştığım arkadaşlarım nerelerdesiniz
günaydın arkadaşalar iyi haftalar olsun
klomen kullandım gecen hafta bugün saat 3te kontrolüm var doktorumda cok heycanlıyım
bidebenim sol tüpüm tıkalı sağdan yumurtlamıs olayım nooluuurr =(
hayırlı haberler alayıminsalah
dua edin bana =(
günaydın kızlarrrrklomen kullanan arkadasım hayırlı gezel haberlerle gel inşallah bat gelen arkadasım beklıycez karın agrısı normal ınsallah gebıssındır pericimmmmmmmmmmmmmm ben geldım tatlım
günaydınlarrrrr neber perimm sabah sabah için sıkıl mış gene senin relaksss sıkma kendiniii çok sıkıyorsunn sen kendinii
günaydın kızlarrrrklomen kullanan arkadasım hayırlı gezel haberlerle gel inşallah bat gelen arkadasım beklıycez karın agrısı normal ınsallah gebıssındır pericimmmmmmmmmmmmmm ben geldım tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?