Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

selam canım nerdesiniz göremiyorum artık kimseyi apek nasıl bebiş nasıl :82:

slm perimm...bende hergün geleyim uzun uzun sohpet edeyim istiyorum ama malesef olmuyo...

kızlarr ....cuma günü hastaneden çıktım...cumartesi günü yine başladı bulantılar..mahfoldum resmen ya...suyu bile kabul etmiyo mide...bulantı ilacı verdi doktor oda fayda etmiyo...3 kilo verdim 4 haftaya...kiloyu dert etmiyorum fazlasıyla alırım ileriki aylarda....diğer ilaçlarımdan da fayda görmüyorum...içtiğim çıkıyo dışarı
bugün 9+1 olduk...Allah şükür miniğim iyi ben başımın çaresine bakıcam artık yapacak bi şey yok...inş...en kısa zamnda atlatırım bu sürecide hamileliğin tadını çıkarırım..şuanda hamile değilde hasta gibi hissediyorum kendimi..iyiki işe gitme zorunluluğum yok...bu halde ne yapardım...

sürekli yatalak haldeyim...yürümeye mecealim yok....yat yat sıkıldım iyice...kardeşim geldi yine bütün işlerimi o görüyo sağolsun...kötüzamnlarda yanında birinin olması çok güzel...

NERGİSİMM sağol canım....ohh kafan rahat olsun canım....benim gibi ummadığın anda gelecek sana bebiş ce eeeee diyicek....

hep dualarımdasınız kızlar....Allah isteyen herkese nasip edecek inş...zamn ve sabır gerekli biliyosunuz..

benden haberler bunlar kızlar...hepinizi çok özledim...eski topik günlerine en kısa zamnda döneriz inş...Allah yardımcımız olsun cümleten...

geçmiş olsun canım yaa inş. geçecek azıcık sabret bebiş sende olsunda geçer bunlarda inşallah.

selam kızlar nasılsınız?uzun zamandır giremedim gene.. merak ettiyseniz hemen söyliyim trombofili sonucum çıkmış kanda pıhtılaşma varmış rapor falan çıkarttım işte bi kaç gün hastanede süründüm iğnelerimi aldım hergün iğne vuruluyorum.. iğneyi vurmaktan yana sorun yok da ah birde yakmasa.. çok yakıyor uyuşturuyor resmen..
ilk vurdugumda kendime içim bi tuhaf oldu ama alıştım herşey mercimek için işte katlanıyoruz
inşallah bir başka sorun la karşılaşmadan şu kalan 6.5 ayı atlatırız. Rabbim sağ sağlim sağlıkla sıhhatle kucagımıza almayı nasip etsin.. hissetmişken onu almasın inşallah benden.. kimsenin evladını almasın Rabbim..

ultrasonada girdim ilk defa gördüm mercimeğimi fasülyeden büyük cevizden küçük birşey kalbide mercimek kadar ne kadar da hızla atıyor.. Rabbime inanmayan taş olur yaa miniminnacık bir can her azası var kalbi atıyor ne bileyim kötü oldum duygulandım içimde başka br canın olması beni farklıduygulara sürükledi.. içim kıpır kıpır oldu.. hı birde kilo da aldım maşallahım var.. aslında çk yemiyorum ama iç karnım mı ne darmış karnım da da sürekli bi ağrı bi kasılma var..

bu arada hormonlarım yüzünden sanıyorum böyle bi ağlama istekleri falan geliyor içimden.. saçma sapan dizi izlerken bile boğazım düğümleniyor falan.. eşimle kavga ettiğimizde oturup yarım saat ağlıyorum sonra burnum kanıyor ama kötü bi durum.. üzülmemem lazım sanırım.. birde alınganlıgım hatsafhada.. acaba diyorum normalde de öyle birimiydim amafikir yürütemiyorum hiç

çok uzun yazdım kusurabakmayın artık.. görüşürüz tekrarr .. ben kaçar.....:80::80::80::80::80::80::80:

Son düzenleme:
Merhaba kızlar..
Bugün obstetrik doppler çektrdim..
Baş yukarı çıkmış 3 haftaya kadar aşağı dönmezse, yandık:85: sezeryan olabilir
ben normal doğum istiyorum ama hayırlısı artık..
kordondaki kan akışı ve akım herşey normal çıktı, amniyo sıvısı yeterli..
benden haberler bunlar..

folbiolu bırakmasaydın canım ya, gerisini bırak onu bırakma, bizler için çok önemli..
normal yolla hamile kalabilirken tüp bebek nedir ya, genetik bi sorun yokken pgt nedir
ama eşini de anlıyorum, insan bişeyler yapmak istiyor, elinden bişey gelsin istiyor.
öptüm nergisim, allah hayırsıyla sağlıklı evlatlar versin hepimize

benim sıpamda dönmedı henüz bebıkım doktor 4haftası var döner dedı ama inşallah

seninkinin pozisyonu nasıl? baş yukarda mı

evt cnm kafası yukarıda ayaklar ile sürekli şeyime vuruyo sıpa

bugünde olmadı ama belki psikolojik bilmiyorum ama karın ağrılarım devam ediyor...off çok moral bozucu bu beklendi ne zaman yüzümüz gülücek bilmiyorum olucam korkusuyla surat beş karış..moralsisim yani kızlar

merhaba kızlar nasılsınız?
ben yoğun çalışıyorum işe erken gidip geç çıkıyorum..
şu an da çok yorgunum ama yinede yazmak istedim..
iyi bakın kendinize öptm Allaha emanet olun

selam topik..
selam sarıbeybi, bi sen varsın şuan..
bende yarın dra gitcem doppler sonucumu göstercem, bakalım ne dicek.

slm kızlar eski den bu topikte olmuyor die çok ağlamıştım...
şükür rabbime 22 + 0 oldum bugün tekmeleri falanda hissetmeye başladım..
bebikim biraz geçmişe baktım senin bebeiş kasılmda geliyormuş çok sevindim....
yine görüşürüz... takipteyim... uzun zamandır giremiyordum...

herkese slm kızlar....gelemiyorum topiğe hamileliğim çok zor geçiyo..hamile değilde hasta gibiyim( insanın midesi hiç mi durmaz ya...bi şey yesemde yemesemde sürekli midem bulanıyo..çok daraldım...yoruldum....bunun üstüne kist ağrısı oluyo ki canıma okuyo...doktorun yanında feryat figan ağlıyorum doktor ben sana serumdan başka bi şey veremem diyo...ne yapacağımı şaşırıyorum ağrım başlayınca...

durduk yere ağlayıp duruyorum...58 kiloydum 55 oldum...9+3 olduk bugün...artık hamileliğimin tadını çıkarmak istiyorum ama durumuma bakılırsa bi bu kadar zamn daha böyle devam edecek gibi...tabi inş.olmaz...

yinede miniğimin iyi olduğunu bilmek çok güzel..yeterki miniğim iyi olsun...anne olmak kolay değil...çekecez artık....

hepinizi özledim...eski paylaşımlara kavuşmak dileğiyle...veeee yeni güzel haberler almak dileğiyle....öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…