selam canım nerdesiniz göremiyorum artık kimseyi apek nasıl bebiş nasıl :82:
geçmiş olsun canım yaa inş. geçecek azıcık sabret bebiş sende olsunda geçer bunlarda inşallah.slm perimm...bende hergün geleyim uzun uzun sohpet edeyim istiyorum ama malesef olmuyo...
kızlarr ....cuma günü hastaneden çıktım...cumartesi günü yine başladı bulantılar..mahfoldum resmen ya...suyu bile kabul etmiyo mide...bulantı ilacı verdi doktor oda fayda etmiyo...3 kilo verdim 4 haftaya...kiloyu dert etmiyorum fazlasıyla alırım ileriki aylarda....diğer ilaçlarımdan da fayda görmüyorum...içtiğim çıkıyo dışarı
bugün 9+1 olduk...Allah şükür miniğim iyi ben başımın çaresine bakıcam artık yapacak bi şey yok...inş...en kısa zamnda atlatırım bu sürecide hamileliğin tadını çıkarırım..şuanda hamile değilde hasta gibi hissediyorum kendimi..iyiki işe gitme zorunluluğum yok...bu halde ne yapardım...
sürekli yatalak haldeyim...yürümeye mecealim yok....yat yat sıkıldım iyice...kardeşim geldi yine bütün işlerimi o görüyo sağolsun...kötüzamnlarda yanında birinin olması çok güzel...
NERGİSİMM sağol canım....ohh kafan rahat olsun canım....benim gibi ummadığın anda gelecek sana bebiş ce eeeee diyicek....
hep dualarımdasınız kızlar....Allah isteyen herkese nasip edecek inş...zamn ve sabır gerekli biliyosunuz..
benden haberler bunlar kızlar...hepinizi çok özledim...eski topik günlerine en kısa zamnda döneriz inş...Allah yardımcımız olsun cümleten...
evet canım inan çok yorulmuşum 4 aydır prolaktin ilacımı bile bıraktım aspirin folbiol hiç bişey bebekle ilgili hiçbişey yok okadar rahatladım ki anlatamam. bir yılı geçti bekledim çalıştım ama olmadı şimdi moladayım. bayramdan sonra doktora gidip ilaçlarıma başlayacaktım ama rahatlık yetmedi az daha böyle devam edecem.
ben rahatlayınca eşim başladı iş yerinde bi bayanla tanışmış samsunda bi tüp bebek merkezinde danışmanmış . şimdi tüp bebeği araştırıp konuşuyorlar .eşime kırkere dedim ben enazında 2 yıl daha tüp bebek düşünmem diye ama hala hem maddi yönünü hemde manevi yönünü araştırmaya devam ediyor sürekli danışmanla bişeyler konuşuyor. sanırım bebeği kendine koyduracakpgt yöntemini daha yeni öğrenmiş tepemde dır dır ötüyoo bak bu yöntem şölemiş diye... biliyorum diyorum ama beni ikna etmeye çalışıyor.
Merhaba kızlar..
Bugün obstetrik doppler çektrdim..
Baş yukarı çıkmış3 haftaya kadar aşağı dönmezse, yandık:85: sezeryan olabilir
ben normal doğum istiyorum ama hayırlısı artık..
kordondaki kan akışı ve akım herşey normal çıktı, amniyo sıvısı yeterli..
benden haberler bunlar..
benim sıpamda dönmedı henüz bebıkım doktor 4haftası var döner dedı ama inşallah
Merhaba kızlar..
Bugün obstetrik doppler çektrdim..
Baş yukarı çıkmış3 haftaya kadar aşağı dönmezse, yandık:85: sezeryan olabilir
ben normal doğum istiyorum ama hayırlısı artık..
kordondaki kan akışı ve akım herşey normal çıktı, amniyo sıvısı yeterli..
benden haberler bunlar..
seninkinin pozisyonu nasıl? baş yukarda mı
evt cnm kafası yukarıda ayaklar ile sürekli şeyime vuruyo sıpa
benimde aynı; makat doğum olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?