Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

geçer canım az kalmış benim de ilk zamanlarda çok midem bulanmıştı... bir yandan kustum bir yandan yedim: 2 kilo vermiştim o zamanlar ama şimdi maşallahım var 13 kilo aldım malesef....
benim bebiş iyi çok şükür en son 27+0 da kilomuz 1100 gramdı haftaya çarşamba gideceğim...inşaallah iyidir bebişim...29.hafta bitmek üzere günler çok hızlı geçiyor ya...
herkesin bebeğine kavuşması dileğimle...

cnm sabır bunları yaşamak içinaz çaba göstermedık melegın kendini nasıl hıssettırıyor bakannesıne çektırecek varsın saglıklı olsunda çekelım hıc sorun degıl

maşşallah tosuncuga kılosu cok güzel

slm kızlar..bugünde olmadı:)bilmem ama benim test yapmaya hiç cesaretim yok nolck şimdi hayallerim kırılsın istemiyorumm umudum umduğum gibi olsun istiyorumm ne yapayım sizce 3.gün:)

selam şekerim nasılsınız yaa kimseyi göremiyorum bebiş nasıl bu ara kimse olmayınca sende gizli hayranlara takmış durumdasın sankime :)

slm cnm evt gizli hayranlara takıgımnapım kımse gelmıyo bır ben varım bırde sen gelıyosun kızlara ne oldu yaaa dugum yapanları anlıyorum pelın arada gelıyo ecrın türkiyede asmın net yok dıgerlerı nerde

bebiş iyi cnm çok şükür hayırlısı ile sona yaklaşıyoruz rabbım tez vakıtte sana ve dıger arkadaşlara cnm

herkes uğraş içinde ne yapsınlar bende eski günlerimizi özlüyorum o kadar çok kişi yazıyorduki hepsi birbirine karışıyordu ah eski günler ahh

herkes uğraş içinde ne yapsınlar bende eski günlerimizi özlüyorum o kadar çok kişi yazıyorduki hepsi birbirine karışıyordu ah eski günler ahh
evt yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende özledim
maşallah canım rabbim bir sancıda kurtarsın inşallah sağ salim gelsin bebiş oğluşunmu oluyordu senin
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
evt cnm bir adet pipimizvar hatta gecen gıttıgımde doktor özellikle gösterdi bamya kadar

evt yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende özledim

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
evt cnm bir adet pipimizvar hatta gecen gıttıgımde doktor özellikle gösterdi bamya kadar

aman soğan erkeki maşallah bebişlere doğurunda bir rahatlayın kız 9 ay taşımak kolay değildir

efet aslıı kaç aydır bekliyorum:) yani 4 aydır falan:) bu ay umutluyummm yani umut ediyorum yani olmalı artık hayırlısıyla sizin ne kadar zamanda oldu:)

efet aslıı kaç aydır bekliyorum:) yani 4 aydır falan:) bu ay umutluyummm yani umut ediyorum yani olmalı artık hayırlısıyla sizin ne kadar zamanda oldu:)

hayıurlısı cnm inşallah güzel haberler verirsin bize test yapabılırsın amaçıkar ben birbuçuk sene bekledim birde düşügüm var rabbım kımseye yaşatmasın

hayırlısı akşam alıcam haber veririm:) heyecanlıyım tabiki..allahım sizede hayırlısı doğumlar nasip etsin sağlıkla...bebişini öptümmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…