herkese slm kızlar....gelemiyorum topiğe hamileliğim çok zor geçiyo..hamile değilde hasta gibiyim( insanın midesi hiç mi durmaz ya...bi şey yesemde yemesemde sürekli midem bulanıyo..çok daraldım...yoruldum....bunun üstüne kist ağrısı oluyo ki canıma okuyo...doktorun yanında feryat figan ağlıyorum doktor ben sana serumdan başka bi şey veremem diyo...ne yapacağımı şaşırıyorum ağrım başlayınca...
durduk yere ağlayıp duruyorum...58 kiloydum 55 oldum...9+3 olduk bugün...artık hamileliğimin tadını çıkarmak istiyorum ama durumuma bakılırsa bi bu kadar zamn daha böyle devam edecek gibi...tabi inş.olmaz...
yinede miniğimin iyi olduğunu bilmek çok güzel..yeterki miniğim iyi olsun...anne olmak kolay değil...çekecez artık....
hepinizi özledim...eski paylaşımlara kavuşmak dileğiyle...veeee yeni güzel haberler almak dileğiyle....öpüyorum.
cnm sabır bunları yaşamak içinaz çaba göstermedık melegın kendini nasıl hıssettırıyor bakherkese slm kızlar....gelemiyorum topiğe hamileliğim çok zor geçiyo..hamile değilde hasta gibiyim( insanın midesi hiç mi durmaz ya...bi şey yesemde yemesemde sürekli midem bulanıyo..çok daraldım...yoruldum....bunun üstüne kist ağrısı oluyo ki canıma okuyo...doktorun yanında feryat figan ağlıyorum doktor ben sana serumdan başka bi şey veremem diyo...ne yapacağımı şaşırıyorum ağrım başlayınca...
durduk yere ağlayıp duruyorum...58 kiloydum 55 oldum...9+3 olduk bugün...artık hamileliğimin tadını çıkarmak istiyorum ama durumuma bakılırsa bi bu kadar zamn daha böyle devam edecek gibi...tabi inş.olmaz...
yinede miniğimin iyi olduğunu bilmek çok güzel..yeterki miniğim iyi olsun...anne olmak kolay değil...çekecez artık....
hepinizi özledim...eski paylaşımlara kavuşmak dileğiyle...veeee yeni güzel haberler almak dileğiyle....öpüyorum.
geçer canım az kalmış benim de ilk zamanlarda çok midem bulanmıştı... bir yandan kustum bir yandan yedim: 2 kilo vermiştim o zamanlar ama şimdi maşallahım var 13 kilo aldım malesef....
benim bebiş iyi çok şükür en son 27+0 da kilomuz 1100 gramdı haftaya çarşamba gideceğim...inşaallah iyidir bebişim...29.hafta bitmek üzere günler çok hızlı geçiyor ya...
herkesin bebeğine kavuşması dileğimle...
slm kızlar..bugünde olmadı:)bilmem ama benim test yapmaya hiç cesaretim yok nolck şimdi hayallerim kırılsın istemiyorumm umudum umduğum gibi olsun istiyorumm ne yapayım sizce 3.gün:)
bu saatte 7 okuyucukımler bakalım cıksın ortaya gızlı hyaranlar
selam şekerim nasılsınız yaa kimseyi göremiyorum bebiş nasıl bu ara kimse olmayınca sende gizli hayranlara takmış durumdasın sankime :)
slm cnm evt gizli hayranlara takıgımnapım kımse gelmıyo bır ben varım bırde sen gelıyosun kızlara ne oldu yaaa dugum yapanları anlıyorum pelın arada gelıyo ecrın türkiyede asmın net yok dıgerlerı nerde
bebiş iyi cnm çok şükür hayırlısı ile sona yaklaşıyoruz rabbım tez vakıtte sana ve dıger arkadaşlara cnm
evt yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende özledimherkes uğraş içinde ne yapsınlar bende eski günlerimizi özlüyorum o kadar çok kişi yazıyorduki hepsi birbirine karışıyordu ah eski günler ahh
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnmaşallah canım rabbim bir sancıda kurtarsın inşallahsağ salim gelsin bebiş oğluşunmu oluyordu senin
evt yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende özledim
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
evt cnm bir adet pipimizvar hatta gecen gıttıgımde doktor özellikle gösterdi bamya kadar
aman soğan erkeki maşallah bebişleredoğurunda bir rahatlayın kız 9 ay taşımak kolay değildir
4. gün bitiyor:)
efet aslıı kaç aydır bekliyorum:) yani 4 aydır falan:) bu ay umutluyummm yani umut ediyorum yani olmalı artık hayırlısıyla sizin ne kadar zamanda oldu:)
hayırlısı akşam alıcam haber veririm:) heyecanlıyım tabiki..allahım sizede hayırlısı doğumlar nasip etsin sağlıkla...bebişini öptümmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?