Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

Merhabalar kızlar bende bu siteye üye oldum yeni sayılırım 1-2 ay ve bende çift çizgiyi görmek istiyorum artık 2 yılı bitirdik evliliğimizde dr. gidicem c.tesi yumurtalık takibindeyim yumurtalarım gelişmiyormuş klomen kullandım bir kez etkili olmamış acaba çok merak ediyorum bu gidişimde ne olucak rabbim banada ve tüm isteyenlere nasip etsin inş.

hoşgeldin cnm bende yumurta takıbı gordum klomen kullandım bol bol incir ye yumurta buyutmeye birebir hangı şehirdesın doktorun kim inşallah tez vakıtte gelır melegın

hoşgeldin cnm bende yumurta takıbı gordum klomen kullandım bol bol incir ye yumurta buyutmeye birebir hangı şehirdesın doktorun kim inşallah tez vakıtte gelır melegın

mrb canım inş. inş. bakalım incire başlicam valla çok duydum çünkü..İstanbulda Okmeydanında oturuyorum ama bekarken Sultançiftliğindeydim orada Bahat Hospital var Hamza Bahat dr.um

Selam herkese kizlar
nasilsiniz umarim herkes iyidir bizde iyi sayilirz cok giremiyorum ama girdigimde yazmaya calisiyorum
dogumu bekliyorum artik son 12 günümüz ama sancilarim oluyor tabiki gece hic yatamaz olduk son günler
zor geciyor ama olsun
deger bebislerim icin ALLAH olmayan herkse yasatsin bu güzel duyguyu insallah erken gelmeden gününde
gideriz hastaneye bebislerin durumuda iyi
artik durmk istemiyorlar sanirim cok hareketlendiler
11.de hastaneye yatacagim 12.de epidural sezeryanle dogum gerceklesecek insallah
ALLAH hepimize yardim etsin

Allah yardımcın olsun bitanem dualarımız seninle sende bizlere dua etmeyi unutma inşallah bebişleri sağ salim kucağınıza alırsınız

Allah yardımcın olsun bitanem dualarımız seninle sende bizlere dua etmeyi unutma inşallah bebişleri sağ salim kucağınıza alırsınız

ALLAH razi olsun pericim unutmam canim merak etme
o günleri bi görelim hayirlisiyla insallah her zaman aklimdasiniz zaten ALLAH gönlüne göre versin

esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neber cnm nerelerdesın kızcen nasıl

slmm canımm kızçemm allaha emanet 1,5 ayı geçti doktora gitmeyeli kismetse yarın gidecemm inşallah güzel haberleri alırımm biliyorsun ben orudu da yaşıyorum burda bayan bir doktorum vardı. doktor hamileymişş hemde benle aynı haftasıı bu cumartesi ona doktora gidecektim kime yönlendirecekse ona gidecektimm ama cumaretsi yokmuşş amcası vefat etmiş tabi benimde moralimm bozuldu can sağlığı olsun bende hastane araştırdımm ordu da sevgi kadın doğum hastanesi gözüme çarptı doktorda baya iyi diyolardı yarına 9,30 a randevu aldım. bakalım allah nasip ederse orda yaparım doğumumu hem doktor beni takip eden biri yapar. bakalımm yarınn allah nasip ederse kızçemin kilosunu falan öğrenicemm inşallah güzel haberlerle dönerimmm . sen nasılsınn

canımmm hayıelısıyla sağlıkla yavrularını kucağına alırsınn inşallah darısı tüm isteyenlerin başına benim kızçemm pek hareketli değilll sağlıklı olsunda hareketi önemli dill senin 2 taneye birbirlerini uyandırırlarr

Günaydın Kızlar....

Eklentiler

• $181563_191267984238906_104185752947130_504245_3620963_n.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 39
hayırlı cumalar kızlar bu mubarek günde rabbim kalbimizdekini hayırlı kılsın inşallah

ALLAH razi olsun pericim unutmam canim merak etme
o günleri bi görelim hayirlisiyla insallah her zaman aklimdasiniz zaten ALLAH gönlüne göre versin

inşallah canım Allah ağzından duysun rabbim bebişlerine sana sağlık sıhat versin inşallah bir nefesde kurtulursun canım bebişleri görünce bütün acın geçer.......

Günaydın kızlar,

Hayırlı cumalar herkese...kalbi doğruya akan herkesin tüm melekleri için duaların kabulüne...

5. gün:) korkudan test yapamadım.. ya olmazsa korkusu beni bitiriyor:) evet korkuyorum napcess:)

canım yağmur yağıyordu bende dışarıya bakıyordum burası çook soğudu sen nasılsın bişeyler yiyebiliyormusun

orda yağmur eksik olmaz canım....bayburt yazın bile soğuktu şimdi daha soğuk....nerde yemek kabul etmiyo ki midem...yesemde yemesemde sürekli çıkarma modunda mide...Dua ediyorum tez zamnda bitsin şu mide bulantısı diye...sabretmeye çalışıyorum ama çoğu zamn sürekli ağlayasım var.çıkardıktan sonra bi süre ağlıyorum zaten.....

sen nasılsın??neler yapıyosu????

NERGİSİM:79::79::79: slm canım.....nasılsın???ne durumdasın???bayadır görüşemedik seninlede......

iyiyim bende sabahları yürüyüşe gidiyorum 2 haftadır yemekden kesmiyorum ama inceldiğimi hissediyorum fakat kilo gitmiyobiz korunmadık inşallah bişey olmaz bende progestan kullanıyorum gelecek hafta adet olmam lazım bakalım hayırlısı artık

günaydın durusuyu.....korkularını anlıyorum....hepimiz bunları yaşadık yaşıyoruz...ama 5 gün geçmiş kanda kesin çıkar niye baktır mıyosun??idrarda da çıkabilir geç döllenme falan değilse...benim gecikmenin 2.günü kopkoyu belliyidi çizgi....inş....yüzün güler...

kısss inceldiğini hissediyosan kilo gidiyodur işte...zaten sırf yemekten kessen verdiğin su ve kas olur...yürüş yapıyosun birazda yediklerine dikkat ettin mi kilolar gider....

progestan kullanman iyi canım...inş....yüzün güler canım....dua ediyorum sizler için hep....

ablamda aynısı diyor hemen kilo gitmez kas gider diyor ama yemek yiyorum kesmedim ekmek kestim sadece ama evde bişeyler yeniliyor sonuçda

bende sizlere dua ediyorum rabbim sağ salim bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…