günaydın durusuyu.....korkularını anlıyorum....hepimiz bunları yaşadık yaşıyoruz...ama 5 gün geçmiş kanda kesin çıkar niye baktır mıyosun??idrarda da çıkabilir geç döllenme falan değilse...benim gecikmenin 2.günü kopkoyu belliyidi çizgi....inş....yüzün güler...
kısss inceldiğini hissediyosan kilo gidiyodur işte...zaten sırf yemekten kessen verdiğin su ve kas olur...yürüş yapıyosun birazda yediklerine dikkat ettin mi kilolar gider....
progestan kullanman iyi canım...inş....yüzün güler canım....dua ediyorum sizler için hep....
bilmiyorum ki sabaha cesaretim olursa bi bakayım diyorum evde ama korkuyorum:) guzel dualarınız ıcın cok tsklerrr sızın ıcınde guzel dualarım sızınleeee
kızlar ablam yarın aşılama yaptıracak dualarınızı eksik etmeyin olur mu....inşaallah benimgibi ilk denemesinde tutar.... ilk çocuğu normal olmuştu ama ikinci için uğraşıyor ve devlette ilaçları ödemiyor gıcık bir durum yani sonuçta ilk defa tedavi oluyor ilaçalma hakkı olmalı ama yok... bu ay 1250 lira verdi iğnelere inşaallah tutar da bir daha uğraşmaz...
hoşgeldin bebikim bebiş nasıl sen nasılsın herşeyi hazırladınızmı
sağol canım...badana yapılcak haftasonu,temizlik sonra 1 günde alışverişi tamamlıcam.
internetten ufak ufak aldım..haftaya da beşiği,dolabı alıcaz kısmetse.. hayırlısı...
sen nasılsın?
yaptım...tek çizgi çıktı
yaptım...tek çizgi çıktı
bende iyiyim çok şükür bu ay iğnelere geçilecekde çok pahalı olduğunu duydum bakalım ne olacak hayırlısı artık
evet pahalı oluyor canım ama bi şekilde halledersniz bebek için, üzme kendini..hayırlısı olsun..
inş. emeklerin boşa gitmez.
amin inşallah canım bakalım artık bide bilmediğim bir tedaviye geçecez tedirginim haliyle ama çok umutluyum nedense
mattika nbr bende yürüyüşe devam ediyorum ama yememi kısmadım inceldiğimi hissediyorum ama kilo gitmiyor
yemeği çok kısma zaten, ama ekmek hamurişi tatlı vs. yeme.
sebze ve etlerden doyasıya ye. sabahları peynir yumurta ceviz fln ye.
en önemli şey spor canım, yürüyosan kilo da verirsin.
bir de tuzu çok kullanıyoruz bizler, tuzu azalt.
yaptım...tek çizgi çıktı
acele etme tek çizgi çıksada um udunu yitirme psikolji çok önemli hamılelıgı engellıyo tatlım amanöyle mi dersin...moralim öyle bozuk ki akşamdan bu yana...yarın sabahta denesem...üzülüyorum çok o yüzden ama niye gecikiyor ozaman bu kadar anlamıyorum ki..streste yapmamaya çalışıyorum...peki sen sabah baktığında çıkmışmıydı? çok tesekkür ederim bi umut denicem yarın sabah...
amin inşallah canım bakalım artık bide bilmediğim bir tedaviye geçecez tedirginim haliyle ama çok umutluyum nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?