öyle mi dersin...moralim öyle bozuk ki akşamdan bu yana...yarın sabahta denesem...üzülüyorum çok o yüzden ama niye gecikiyor ozaman bu kadar anlamıyorum ki..streste yapmamaya çalışıyorum...peki sen sabah baktığında çıkmışmıydı? çok tesekkür ederim bi umut denicem yarın sabah...
test yaptın mı? merak ettim.. bende pozitif cıkmıstı ama kısa bi süre sonra düşük yapmıstım o dönem cok yogun stres yasıyodum.. simdi calısmalarımız devam ediyo bütün doktorlar aynı seyi söylüyo sakin olun oluruna bırakın stres yapmayın diyorlar.. insallah en kısa zamnda çift çizgi görürüz bizde
acele etme tek çizgi çıksada um udunu yitirme psikolji çok önemli hamılelıgı engellıyo tatlım aman
pericim umudunu yitirme tabıhayırlı ugurlu gelır ıgneler inşallah dualarım sizinle
günaydın peri nasılsın?
iyiyim canım sen gecelik bakıyorsun heralde :) kalın bişeyler al doğumdan sonra üşütmemen lazım
cnm valla fıyatlarda sen karar vereceksın 2pjama bırde gecelık aldım kalın çorap iç çamaşısı aldım fıyat aralıgı pıeerre cardın indirimde bırını 40 bırınıde 27 tlye aldım gecelıkte 30 indirimde sezon ürünleri pahalı gerek görmedım ayrıca aldıklarımı çok begendım bebegın kıyafetlerınıde orta hallı bebettodan aldım sonucta hemen buyuyolar fazlasına gerek yok nev tl 70 tl tulum 25 30 arası hastane cıkısını 70 aldımyorganı yatagı yastıgını özen gösterdim çocugu terletmesın onlar harıcın orta hallı hallet be tatlım ateşöicerı kulaktan al mutlaka bebettoda var 95 tl ben ondan alıcam ve deterjan dalın sıvı ve yumuşatıcısını aldım çokgüzel mis gibi kokuyo renk korucu mendıl al renkler karışmasın yıkarken başka aklıma gelenı yazarım cnm ben cıcılerı yıkadım ütülemeye başladım zor ış fazla geçe bırakma belim çok agrıyo:))))günaydınlar ve iyi hafta sonları.... bugün pazar pazar koçiş işe gitti ve evde yalnızım malesef... çoğu kişi de bu topiği bıraktı sanırım hiç sayfalar ilerlemiyor ben hep okumayı tercih ediyordum ama yazayım artık dedim...
apek canım nasıl oldun geçti mi bulantıların baya oldu senin de sanırım?
biz de dün eşimle oğluşuma uyku seti aldık trenli:) park yatağa tam oldu içime sindi yani.... eve gelince bir de hevesle park yataağı tekrar kurduk nevresimi yorganını serdik güzel oldu:)sonra tekrar topladık ve paketlerine koyduk daha 9 hafta var doğuma yer kaplamasın demi ama:)
lohusalık hastane için pjama yada gecelik takımı almayı düşünüyorum eşim sıkıldı bakamadım daha sonra kendin alırsın dedi... aslı sen ne aldın canım? ne alayım bilemedim... o kadar fiyat aralığı var ki 15liraya da var 200 liraya da... kafam karıştı... sanırım bir tane ucuz gecelik alacağım 1 tanede kaliteli pjama takımı gibi duruyor...
alanlar ne aldı? paylaşırsanız sevinirim....
perim cnm sanada iyi pazarlar tatlımkeyifli pazarlar kızlar ...........
cnm valla fıyatlarda sen karar vereceksın 2pjama bırde gecelık aldım kalın çorap iç çamaşısı aldım fıyat aralıgı pıeerre cardın indirimde bırını 40 bırınıde 27 tlye aldım gecelıkte 30 indirimde sezon ürünleri pahalı gerek görmedım ayrıca aldıklarımı çok begendım bebegın kıyafetlerınıde orta hallı bebettodan aldım sonucta hemen buyuyolar fazlasına gerek yok nev tl 70 tl tulum 25 30 arası hastane cıkısını 70 aldımyorganı yatagı yastıgını özen gösterdim çocugu terletmesın onlar harıcın orta hallı hallet be tatlım ateşöicerı kulaktan al mutlaka bebettoda var 95 tl ben ondan alıcam ve deterjan dalın sıvı ve yumuşatıcısını aldım çokgüzel mis gibi kokuyo renk korucu mendıl al renkler karışmasın yıkarken başka aklıma gelenı yazarım cnm ben cıcılerı yıkadım ütülemeye başladım zor ış fazla geçe bırakma belim çok agrıyo:))))
perim cnm sanada iyi pazarlar tatlım
evet canım ablam dün aşılama yaptırdı sonuç 15 ekimde belli olur ama o da hafta sonuna geliyor artık engeç 17.sinde belli olur... tutar inşaallah... klomen kullandı başta yumurtalar cevap vermedi, iğneye geçmişti bu ay 1 tane yumurtası gelişti hemen aşılama yaptırayım şansım artsın dedi canım... ilk çocuğu normal yolla olmuştu. hatta evlendiği zaman 2. ayında hamile kalmıştı.bu işler belli olmuyor malesef işte. şimdi çocuğu 7 yaşında ve ablam 31 yaşında ama yumurtlama sorunu varmış... ben ilk çocukta öğrendim bu sorunumu ikincisi için de acele etmeyi düşünüyorum açıkçası... iğneleri devlet ödemedi, rapor çıkardı hastane ama eczanede sizin bir tane çocuğunuz var bu sizin öz evladınız mı demişler evet deyince kan bağı çocuğu olanları devlet ödemiyormuş... sözde 3 çocuk yapın diyorlar ama ilaca gelince yok ödemiyoruz e elimizde olsa yapacaz demi:)
cnm valla fıyatlarda sen karar vereceksın 2pjama bırde gecelık aldım kalın çorap iç çamaşısı aldım fıyat aralıgı pıeerre cardın indirimde bırını 40 bırınıde 27 tlye aldım gecelıkte 30 indirimde sezon ürünleri pahalı gerek görmedım ayrıca aldıklarımı çok begendım bebegın kıyafetlerınıde orta hallı bebettodan aldım sonucta hemen buyuyolar fazlasına gerek yok nev tl 70 tl tulum 25 30 arası hastane cıkısını 70 aldımyorganı yatagı yastıgını özen gösterdim çocugu terletmesın onlar harıcın orta hallı hallet be tatlım ateşöicerı kulaktan al mutlaka bebettoda var 95 tl ben ondan alıcam ve deterjan dalın sıvı ve yumuşatıcısını aldım çokgüzel mis gibi kokuyo renk korucu mendıl al renkler karışmasın yıkarken başka aklıma gelenı yazarım cnm ben cıcılerı yıkadım ütülemeye başladım zor ış fazla geçe bırakma belim çok agrıyo:))))
perim cnm sanada iyi pazarlar tatlım
canımsınsanada canım valla sende olmazsan kimseyi göremicez iyiki varsın canım
çok saçmaymış canım ya sonuçda olmuyorki bu ilaçlar isteniyor 1. bebeği normal olupda 2.yi tüp bebek yaptıran çok ve benim gb polikistik olanlar genelde tedaviyle hamile kalıyorlarmış ama ilaçları şartsız şurtsuz vermiyorlar malesefhayır parayı kendi bebişimiz için veriyoruz problem değil ama eşimin yeni tayini çıktı durumumuz şuara pek iyi değil ve maaşlardan ssk için bisürü para kesiliyor hepimizden çok ama çok saçma yaa kaç gündür onu düşünüyorum para sorun değil buluruz ama ginede az buz değil ilaç paraları
Selam herkese kizlar
nasilsiniz umarim herkes iyidir bizde iyi sayilirz cok giremiyorum ama girdigimde yazmaya calisiyorum
dogumu bekliyorum artik son 12 günümüz ama sancilarim oluyor tabiki gece hic yatamaz olduk son günler
zor geciyor ama olsun
deger bebislerim icinALLAH olmayan herkse yasatsin bu güzel duyguyu insallah erken gelmeden gününde
gideriz hastaneye bebislerin durumuda iyi
artik durmk istemiyorlar sanirim cok hareketlendiler
11.de hastaneye yatacagim 12.de epidural sezeryanle dogum gerceklesecek insallah
ALLAH hepimize yardim etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?