Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

selam kızlar..umarım tüm isteyenleri Allahım evlat sahibi yapar.Bende ilk başlarda çok problem ediyordum.Hastanede çalıştığım için her ay kan tahlili yaptırmaktan artık illallah etmişti arkadaşlar benden.Malum kan tahliliyle gebe kaldıktan 48 saat sonrası sonuçlar çıkıyor.2 tane düşük yaptım ama onlarda boş gebelikti.yani kese var ama bebek yoktu içinde.çok üzülüyordum çocuğum olmayacak diye..hep stres hep stres..sonra kendi haline bıraktım ve ikizlerime hamile kaldım.hemde 110 kiloyla:)) hamileliğim problemli geçti.çok zorlandım gerçi bu kiloyla ama doğum yaptığımda 95 kiloya inmiştim.bebeklerim erken doğdu.küvezde kaldılar 2 ay ama çok şükür hepsi geçti gitti.şimdi 4 yaşında kızlarım..yani kısacası demem o ki şunu anladım herşeyin bir vakti ve zamanı var.kendinizi şartlandırmayın.akışına bırakın....Rabbim hepinze istediğinizi verir inşallah......

niyam Allah uzun ömür versin bebişlerine ve size. inan çok mutlu oldum.. hayırlısı güzel duyguya özlemden galiba aclemiz...bakalım hayırlısı herseyın bır zamanı var dedıgın gıbı..kısmetımızde ne zamansa ozamanı beklıyoruz

test yaptın mı? merak ettim.. bende pozitif cıkmıstı ama kısa bi süre sonra düşük yapmıstım o dönem cok yogun stres yasıyodum.. simdi calısmalarımız devam ediyo bütün doktorlar aynı seyi söylüyo sakin olun oluruna bırakın stres yapmayın diyorlar.. insallah en kısa zamnda çift çizgi görürüz bizde

bende o stresin yüzünden 1sene kavusamadım yavruma nasılki oluruna bıraktım bıraktıgım ay geldi yaramaz lütfen kızlar kafaya takmayın zor biliyorum ama hepımız bu süreçten geçtik psikoloji çok önemli

acele etme tek çizgi çıksada um udunu yitirme psikolji çok önemli hamılelıgı engellıyo tatlım aman

pericim umudunu yitirme tabıhayırlı ugurlu gelır ıgneler inşallah dualarım sizinle

sağol canım Allah razı olsun hayırlısı bakalım artık

öncekinde cok gerilmiştim niye olmuyo niye hala olmadı diye doktora gittim konustuk cok rahatlattı beni ve o ay hamile kaldım ama onuda kaybettim
bu sefer azimliyim basarıcam

günaydınlar ve iyi hafta sonları.... bugün pazar pazar koçiş işe gitti ve evde yalnızım malesef... çoğu kişi de bu topiği bıraktı sanırım hiç sayfalar ilerlemiyor ben hep okumayı tercih ediyordum ama yazayım artık dedim...
apek canım nasıl oldun geçti mi bulantıların baya oldu senin de sanırım?

biz de dün eşimle oğluşuma uyku seti aldık trenli:) park yatağa tam oldu içime sindi yani.... eve gelince bir de hevesle park yataağı tekrar kurduk nevresimi yorganını serdik güzel oldu:)sonra tekrar topladık ve paketlerine koyduk daha 9 hafta var doğuma yer kaplamasın demi ama:)
lohusalık hastane için pjama yada gecelik takımı almayı düşünüyorum eşim sıkıldı bakamadım daha sonra kendin alırsın dedi... aslı sen ne aldın canım? ne alayım bilemedim... o kadar fiyat aralığı var ki 15liraya da var 200 liraya da... kafam karıştı... sanırım bir tane ucuz gecelik alacağım 1 tanede kaliteli pjama takımı gibi duruyor...
alanlar ne aldı? paylaşırsanız sevinirim....

iyiyim canım sen gecelik bakıyorsun heralde :) kalın bişeyler al doğumdan sonra üşütmemen lazım

evet canım ablam dün aşılama yaptırdı sonuç 15 ekimde belli olur ama o da hafta sonuna geliyor artık engeç 17.sinde belli olur... tutar inşaallah... klomen kullandı başta yumurtalar cevap vermedi, iğneye geçmişti bu ay 1 tane yumurtası gelişti hemen aşılama yaptırayım şansım artsın dedi canım... ilk çocuğu normal yolla olmuştu. hatta evlendiği zaman 2. ayında hamile kalmıştı.bu işler belli olmuyor malesef işte. şimdi çocuğu 7 yaşında ve ablam 31 yaşında ama yumurtlama sorunu varmış... ben ilk çocukta öğrendim bu sorunumu ikincisi için de acele etmeyi düşünüyorum açıkçası... iğneleri devlet ödemedi, rapor çıkardı hastane ama eczanede sizin bir tane çocuğunuz var bu sizin öz evladınız mı demişler evet deyince kan bağı çocuğu olanları devlet ödemiyormuş... sözde 3 çocuk yapın diyorlar ama ilaca gelince yok ödemiyoruz e elimizde olsa yapacaz demi:)

herkese iyi pazarlar arkadaslar ve topik kimse yok sanirim
neyse biz evdeyiz babamiz ise gitti zaten evde olsada disari cikamiyoruz yoruluyoruz hemencik
oda kiyamiyor bize bebisler iyi cok sükür son 10 gün bekliyoruz ama gecmiyor ya aylar nasil gecti anlamadim ama
günler gecmiyor cok yorgunum bu aralar gece uyku yok gündüz uyuyoruz simdi iyi zamanlarim dinleneyim diyorum iste umarim sizlrde
iyisinizdir kendinize iyi bakin

Apek sana da gecmis olsun canim umarim miden cabuk iyi olur ben cok yasamadim
ama biliyorum nasil oldugunu bebis icin katlancan ne yapailm ALLAH yardimcin olsun

cnm valla fıyatlarda sen karar vereceksın 2pjama bırde gecelık aldım kalın çorap iç çamaşısı aldım fıyat aralıgı pıeerre cardın indirimde bırını 40 bırınıde 27 tlye aldım gecelıkte 30 indirimde sezon ürünleri pahalı gerek görmedım ayrıca aldıklarımı çok begendım bebegın kıyafetlerınıde orta hallı bebettodan aldım sonucta hemen buyuyolar fazlasına gerek yok nev tl 70 tl tulum 25 30 arası hastane cıkısını 70 aldımyorganı yatagı yastıgını özen gösterdim çocugu terletmesın onlar harıcın orta hallı hallet be tatlım ateşöicerı kulaktan al mutlaka bebettoda var 95 tl ben ondan alıcam ve deterjan dalın sıvı ve yumuşatıcısını aldım çokgüzel mis gibi kokuyo renk korucu mendıl al renkler karışmasın yıkarken başka aklıma gelenı yazarım cnm ben cıcılerı yıkadım ütülemeye başladım zor ış fazla geçe bırakma belim çok agrıyo:))))
keyifli pazarlar kızlar ...........
perim cnm sanada iyi pazarlar tatlım

sanada canım valla sende olmazsan kimseyi göremicez iyiki varsın canım

çok saçmaymış canım ya sonuçda olmuyorki bu ilaçlar isteniyor 1. bebeği normal olupda 2.yi tüp bebek yaptıran çok ve benim gb polikistik olanlar genelde tedaviyle hamile kalıyorlarmış ama ilaçları şartsız şurtsuz vermiyorlar malesef hayır parayı kendi bebişimiz için veriyoruz problem değil ama eşimin yeni tayini çıktı durumumuz şuara pek iyi değil ve maaşlardan ssk için bisürü para kesiliyor hepimizden çok ama çok saçma yaa kaç gündür onu düşünüyorum para sorun değil buluruz ama ginede az buz değil ilaç paraları

sağ ol canım ben bir çok şeyi aldım çok şükür hallettim teş ölçeri de alından, kulaktan ve oda sıcaklığını ölçen şekilde aldım karşıdan ışıkla ölçüyor... ona verdiğim paraya acımadım şahsen ama kendime alacağım gecelik pjama felan düşündürüyordu beni bugün çıktım onları da hallettim...dün de uyku setini aldık... bir bebek için bakım çantası kaldı onu da alayım bitiyor gibi...
lohusa gecelik deyince çok pahalı modeller çıkarıyorlar ben de önden düğmeli istedim gıcık olduğum şey aynı kalite kumaşa iki bebek resmi basıp düğmme yapınca 2 kat para istenmesi resmen çocuk ve hamile kıyafetlerinde soygunculuk başlamış...

sanada canım valla sende olmazsan kimseyi göremicez iyiki varsın canım
canımsın

evt pericim bizde 1.5senede bebek icin bayagı para harcamışız hesap ettikte birde simdi doktorlar tam gun yasasından hastaneyı bıraktılar muabnahanesı olanlar ben muanahanesıne gıdıyorum ama ılacları raporlu alıyodum ve bır cok tahlılı hastanede yapıyodum şimdi sen karar vercekcın ya özel hastaneye g

cumleten selamlar kızlar ben turkıyedeyım ve cok uzun suredır gıdemedım herkes ıyıdır umarım bende kızımda cok ıyıyız allaha sukur kızım fazlaca kucaga alıstı bıde aglayıp duruyo ama saglık olarak ıyı allaha sukur asıcım cok sevındım canım az kalmıs rabbım saglıkla kucagına aldırsın bıtmıs gunler bebıslerıne kavusuyosun rabbım kolay gecırsın dogumunu AMIN
bır hafta sonra almanyadayım artık tekrar gırmeye baslarım kendınıze ıyı bakın rabbım hepınızın dogumlarını kolay etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…