cumleten selamlar kızlar ben turkıyedeyım ve cok uzun suredır gıdemedım herkes ıyıdır umarım bende kızımda cok ıyıyız allaha sukur kızım fazlaca kucaga alıstı bıde aglayıp duruyo ama saglık olarak ıyı allaha sukur asıcım cok sevındım canım az kalmıs rabbım saglıkla kucagına aldırsın bıtmıs gunler bebıslerıne kavusuyosun rabbım kolay gecırsın dogumunu AMIN
bır hafta sonra almanyadayım artık tekrar gırmeye baslarım kendınıze ıyı bakın rabbım hepınızın dogumlarını kolay etsın
selam kızlar nasılsınız
Merhaba kızlar, forumda yeniyim. haftalardır bu forumu takip ediyorum sadece okumakla kalmak istemedim artık
Adetime 2 gün kaldı ama ne adet belirtisi ne de burada okuduğum hamilelik belirtilerini yaşıyorum.
Kan ya da idrar tahlilini ise hayal kırıklığına ugramamak için yapmak istemedim ama içinizde herhangi bir belirti yaşamadan çift çizgiyi gören oldu mu?
şimdiden teşekkürler
mutlu olalım bende anlamış değilim belirtinin ne olduğunu 4 aydır bende belirti takip ediyorum henüz bişicik yok...idrarda daha geç çıkıyormuş benimde anladığım kadarıyla ama çıkanda çıkıyo onuda anlamış değilim. en garantisi kan testi diyorlar..ama beni kan tuttuğu için onu hiç denemedim..bilmiyorum ne olucak senin içinde hayırlısını diliyorummm inşallah en kısa zamanda istediklerimiz olurr
ben de gordum bugun çift çizgiyiiii
ben de gordum bugun çift çizgiyiiii
Merhaba kızlar................
Ben yine hastanedeydim.........şu mide bulantısı geçmedi gitti.Bel ağrısıda başladı.İdrarda açlık çıktı:) bide 4 kilo verdiğimi gördü doktor seni yatırıcam dedi...sıvı tüketemeyince de idrarda az bi şey bakteride çıktı....Serum,ulantı kesici ve antibiyotik tedavisi gördüm....Serum takılı olunca rahat yatamıyosun.Yatağı kaldır indir derken kaburgalarım acıyo bu duruma bağladım acımasını...
Uyku düzeni hepten bozuldu..uyuyamıyorum.....sağa sola dön dön...rahat dönemiyosun bide çok zor oldu....
Bunca sıkıntını içinde miniğimin iyi olması çok güzel...Bugün 10.haftamıza girdik....Ultrasonla baktık bebeğe benzemeye başlamış....Hemen yanında hafif bi kanama bölgesi gördü doktor...ama kendine yer açıyo ondan olmuş dedi....Şimdilik Allaha şükür her şey yolunda gidiyor....
Benden haberler bunlar kızlar....umarıım herkes iyidir....doğuma yaklaşan arkadaşlarımız var. Asi,aslı,bebikim,esra, Allah yardımcınız olsun....Hamişliği isteyen arkadaşlarımız Allah yüzünüzü güldürü inş.....öpüyorum kısslar....Elimden geldiğince girmeye çalışıyorum....çoğu zamnım hastanede geçiyo zaten...evde olduğum zamnlarda kendimi biraz iyi hissetsem geliyorum.....
geçmiş olsun canım inşallah enkısa zamanda geçer bunlar hamileliğinin tadını çıkartırsınMerhaba kızlar................
Ben yine hastanedeydim.........şu mide bulantısı geçmedi gitti.Bel ağrısıda başladı.İdrarda açlık çıktı:) bide 4 kilo verdiğimi gördü doktor seni yatırıcam dedi...sıvı tüketemeyince de idrarda az bi şey bakteride çıktı....Serum,ulantı kesici ve antibiyotik tedavisi gördüm....Serum takılı olunca rahat yatamıyosun.Yatağı kaldır indir derken kaburgalarım acıyo bu duruma bağladım acımasını...
Uyku düzeni hepten bozuldu..uyuyamıyorum.....sağa sola dön dön...rahat dönemiyosun bide çok zor oldu....
Bunca sıkıntını içinde miniğimin iyi olması çok güzel...Bugün 10.haftamıza girdik....Ultrasonla baktık bebeğe benzemeye başlamış....Hemen yanında hafif bi kanama bölgesi gördü doktor...ama kendine yer açıyo ondan olmuş dedi....Şimdilik Allaha şükür her şey yolunda gidiyor....
Benden haberler bunlar kızlar....umarıım herkes iyidir....doğuma yaklaşan arkadaşlarımız var. Asi,aslı,bebikim,esra, Allah yardımcınız olsun....Hamişliği isteyen arkadaşlarımız Allah yüzünüzü güldürü inş.....öpüyorum kısslar....Elimden geldiğince girmeye çalışıyorum....çoğu zamnım hastanede geçiyo zaten...evde olduğum zamnlarda kendimi biraz iyi hissetsem geliyorum.....
peri naber adet oldunmu nasılsınn ne durumdasınn tedavi falan
geçmiş olsun canım inşallah enkısa zamanda geçer bunlar hamileliğinin tadını çıkartırsın
sağol canım benim...inş..geçer artık...adetine az kalmış hadi inş...olmazsında hamiş olursun..
canım adet olmama 5 gün var ama yürürken kasığıma sancı giriyor filmden sonra böyle oldu anlamadım bide yumurtalığımın olduğu tarafda yanma hissediyorum sanki anladım mikrop filanmı kaptım ki iğnelere geçecez adeten sonra bakalım ne olacak bu iğneleri kaç gün kullanıyorlar biliyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?