Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

kıslarrr günaydınnnn cumartesi doktordaydımm yeni doktorumda kızçem 33+3 dü cumartessi 2,200-2,300 kg arası doktor iyi dedi ben 4 falan geriden gittiğimi zanediyordumm tam günü gününeymişş danamm idararda proteinim çıkıyodu çıkmadı coraspin kullanıyodum kesti elevitite kullanma dedei ben pek tavsiye etmiyorum dedi suyum iyiymiş sadece kan ilacı kullan dedi güzel bir ilaç dedi kızımın boyu 44-46 cm arasıymışş ben bu çizelgemi nasıl 33+5 ayapacam bu gün öylede doğum 16 kasımm mış on aden k geliyormuş 15 sonra gene gidicemm nst ye girdimm çook gıcık bişey belimm apğrıdı doktor sokmuyodu da ben merak ettim kasılmam var dedimm biraz oz aman gönderdi benden haberler böyle doktora gitmeyeli tam 1,5 ay olmuştu kızımm ğiyi allaha şükürrr sizler nasılsınız

Günaydın millett..
Ben inanılmaz yoğun çalışıyorum sabah 8,30 da geliyorum akşam 8 e kadar..
Umarım hepiniz iyisinizdir...
Görüşmek üzere..

Selam ecrin cok sevindim iyi olmaniza canim kizcende iyiymis masallah tabi kucaga alisir annesi herkes bayilmistir kizina
dualrin icin tesekkür ederim canim ALLAH razi olsun ne güzel tr desin halen benimde bi tane olsaydi icimden geciyodu ama iki taneyle zor canim ya
saglicakla gelin insallah simdi sen dönmekte istemssin
mecburuz iste burda olmaya sen geldiginde benimde meleklerim gelmis olurlar insallah saglikla sende bebise ve kendine iyi bak canim

selam kızlar nasılsınız

selam pericik
iyiyiz cok sükür yorgunuz sadece gece uyku yok gündüz uykudan düsüyorum :85::85::85:
sen nasilsin canim?

Merhaba kızlar, forumda yeniyim. haftalardır bu forumu takip ediyorum sadece okumakla kalmak istemedim artık

Adetime 2 gün kaldı ama ne adet belirtisi ne de burada okuduğum hamilelik belirtilerini yaşıyorum.
Kan ya da idrar tahlilini ise hayal kırıklığına ugramamak için yapmak istemedim ama içinizde herhangi bir belirti yaşamadan çift çizgiyi gören oldu mu?

şimdiden teşekkürler

8.gün:) şiştim kocaman oldum ama bende bi hareket yok anlamadım bu nasıl iş... ayrıca cuma günü tek çizgiyi gördüm moral sıfır

mutlu olalım bende anlamış değilim belirtinin ne olduğunu 4 aydır bende belirti takip ediyorum henüz bişicik yok...idrarda daha geç çıkıyormuş benimde anladığım kadarıyla ama çıkanda çıkıyo onuda anlamış değilim. en garantisi kan testi diyorlar..ama beni kan tuttuğu için onu hiç denemedim..bilmiyorum ne olucak senin içinde hayırlısını diliyorummm inşallah en kısa zamanda istediklerimiz olurr

Forumdan takip ettiğim kadarıyla bayağı bir kişide belirti çıkıyor. bunları okuyunca kendimi dinlemeye başlıyorum ama BAT günü gelip çatıyor VE hayal kırıklığı..
gerçi 6 ay oldu denemelere başlayalı, çook uzun zamandır bekleyen arkadaşlar var o yüzden çok da yorum yapmayım diyorum ama işte insan isteyince istiyor napalım :26:

6 aydır hemen hemen her ay hafif kasıklarda sızlama, gaz, adetten 1 hafta önce göğüslerde şişkinlik hissedip umutlanmıştım, ilk defa bunların hiçbiri bu ay yok.

Hayırlısı diyelim hepimiz için hayırlısıı tabiiii!

Merhaba kızlar................

Ben yine hastanedeydim.........şu mide bulantısı geçmedi gitti.Bel ağrısıda başladı.İdrarda açlık çıktı:) bide 4 kilo verdiğimi gördü doktor seni yatırıcam dedi...sıvı tüketemeyince de idrarda az bi şey bakteride çıktı....Serum,ulantı kesici ve antibiyotik tedavisi gördüm....Serum takılı olunca rahat yatamıyosun.Yatağı kaldır indir derken kaburgalarım acıyo bu duruma bağladım acımasını...

Uyku düzeni hepten bozuldu..uyuyamıyorum.....sağa sola dön dön...rahat dönemiyosun bide çok zor oldu....

Bunca sıkıntını içinde miniğimin iyi olması çok güzel...Bugün 10.haftamıza girdik....Ultrasonla baktık bebeğe benzemeye başlamış....Hemen yanında hafif bi kanama bölgesi gördü doktor...ama kendine yer açıyo ondan olmuş dedi....Şimdilik Allaha şükür her şey yolunda gidiyor....

Benden haberler bunlar kızlar....umarıım herkes iyidir....doğuma yaklaşan arkadaşlarımız var. Asi,aslı,bebikim,esra, Allah yardımcınız olsun....Hamişliği isteyen arkadaşlarımız Allah yüzünüzü güldürü inş.....öpüyorum kısslar....Elimden geldiğince girmeye çalışıyorum....çoğu zamnım hastanede geçiyo zaten...evde olduğum zamnlarda kendimi biraz iyi hissetsem geliyorum.....

canımm benimm kıyamam sanaa geçecekk az kaldııı 2 hafta sonra bişeyin kalmazzz hamişliğin tadını çıkarırsın benim kızımda teyzesii cumartesi 2300 idi büyümüşş kızımm doğuma tam 1,5 ayım var hayırlısı inşallahh herşeyy gönlümüzce olurrr

geçmiş olsun canım inşallah enkısa zamanda geçer bunlar hamileliğinin tadını çıkartırsın

peri naber adet oldunmu nasılsınn ne durumdasınn tedavi falan

canım adet olmama 5 gün var ama yürürken kasığıma sancı giriyor filmden sonra böyle oldu anlamadım bide yumurtalığımın olduğu tarafda yanma hissediyorum sanki anladım mikrop filanmı kaptım ki iğnelere geçecez adeten sonra bakalım ne olacak bu iğneleri kaç gün kullanıyorlar biliyormusun?

sağol canım benim...inş..geçer artık...adetine az kalmış hadi inş...olmazsında hamiş olursun..

korkarım heralde öyle bişey olsa korunmakla korunmamak arasında kaldık o yüzden kötü bişey olmasından korkarım canım ama filmdenmi bilmiyorum ama yürürken filan bazende uyurken yumurtalaıklarımda filan sancı bazende yanma gibi bişey hissediyorum

Son düzenleme:

canımmm iğneler konusundaa bişey bilmmiyorumm benim kist olan yumartam ağrı yapmıştı kistin olabilir tabi bu bir varsayımm sen takma kafana önündeki maçlara bakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…