Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

canımmm iğneler konusundaa bişey bilmmiyorumm benim kist olan yumartam ağrı yapmıştı kistin olabilir tabi bu bir varsayımm sen takma kafana önündeki maçlara bakk

film çekildikden sonra önceki gb yumurtlama günlerimde akıntım olmadı heralde ilaçlı suyla temizlediler diyemi, anlamadım o yüzden takip edemedim yumurtlama günlerimi

Son düzenleme:
aslı ve bebikk görünmüyorsunuzz nerelerdesiniz. benimm doğumm 16 kasım görünüyorr geçe döllenmeydi yaa o düzelmişş ultrosanda gününü gününe çıkıyorr nerdesinizz sisin bebkklerr nasıl isim leri nee

sizinkinin adı ney canım az kalmış Allah kurtarsın canım

film çekildikden sonra önceki gb yumurtlama günlerimde akıntım olmadı heralde ilaçlı suyla temizlediler diyemi, anlamadım o yüzden takip edemedim yumurtlama günlerimi

canımmmmmmm sakınn stress yapmmaaa inanıyorum sen 3 aya hamiş kalacaksın bizim en büyük düşmanımız streess bidee bu seviş günlerini isteklii ve ateşlii ol eşinden önce orgazmm oll kii eşinin spermmleri iyi ulaşsın rahime biraz ayıp konuştumm ama ben öyle yaptımm hepsi bebişlerimiz içinn :78::78::78::78:

anladım canım teşekkür ederim

inşallah canım bende zeynep ismini çok severim yanına bir isim daha bulun bence Allah kurtarsın canım herşeyi hazırladınızmı darısı bizim başımıza inşallah sen işi bıraktınmı canım

maşallah kızlar sizlere...mutluluklar şimdiden...ben sabah yine tek çizgiyi gördüm..üzgün yorgun ve mutsuzum

inş..geçer artık canım...bu 10 haftayı hasta gibi geçirdim yarı hastane yatağında yarı kendi yatağımda....yemek yemeyi düşman belledim resmen...

maşallah kızına kilosu güzel..kendiside ne güzeldir şimdi....az kalmış Allah kolaylık versim esram..amin canım...

apekk seninki erkek bencee

Kılzarr ben birazz çalışayımmmm görüşüzz kendinizee iyi bakınn ben geliri 2 saat sonraa öpüldünüzz kızçeminde slm varr

arkadaşlar selam ben yeni katıldım,
şuan çok üzgünüm, 5 gün geciktim kan testi yaptırdım sonuç 0.100 malesef
ağlamaktan gözlerim şişti.çok mutsuzum.((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…