- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
canımmm iğneler konusundaa bişey bilmmiyorumm benim kist olan yumartam ağrı yapmıştı kistin olabilir tabi bu bir varsayımm sen takma kafana önündeki maçlara bakk
aslı ve bebikk görünmüyorsunuzz nerelerdesiniz. benimm doğumm 16 kasım görünüyorr geçe döllenmeydi yaa o düzelmişş ultrosanda gününü gününe çıkıyorr nerdesinizz sisin bebkklerr nasıl isim leri nee
film çekildikden sonra önceki gb yumurtlama günlerimde akıntım olmadı heralde ilaçlı suyla temizlediler diyemi, anlamadım o yüzden takip edemedim yumurtlama günlerimi
canımmmmmmm sakınn stress yapmmaaa inanıyorum sen 3 aya hamiş kalacaksın bizim en büyük düşmanımız streess bidee bu seviş günlerini isteklii ve ateşlii ol eşinden önce orgazmm oll kii eşinin spermmleri iyi ulaşsın rahime biraz ayıp konuştumm ama ben öyle yaptımm hepsi bebişlerimiz içinn:78::78::78::78:
sizinkinin adı ney canım az kalmış Allah kurtarsın canım
az kalmışş dime periii canımm zeynep veya elif olacakk sağlıkla doğsundaa şuan herşey yolunda allaha şükür çok sıkıntılı bir hamilelik yaşamadım ben çok şükür hep pozitif geçti darısı senin başına
inşallah canım bende zeynep ismini çok severim yanına bir isim daha bulun bence Allah kurtarsın canım herşeyi hazırladınızmı darısı bizim başımıza inşallah sen işi bıraktınmı canım[/QUOTE
canım ben son güne kadar çalışacam allah izin verirse çünkü benim kendi işimiz. eşim ben ve kayınpeder çalışıyoruz muhasebeciyim ben işyerini evin altına taşıyacaz 2 haftaya eksiklerim tamam giysileri tamam yatağı tamam ampuanıydı keremiydi ıvırzıvırlar tamam sadece bez alacam kendime terlik dış fırçası macunu bide ilk giyeceği kıyafetleri yıkayıp ütülüyecemm çanta hazırlayacam tamam oluyor inşallah sağlıkla doğururuzz
inşallah canım bende zeynep ismini çok severim yanına bir isim daha bulun bence Allah kurtarsın canım herşeyi hazırladınızmı darısı bizim başımıza inşallah sen işi bıraktınmı canım[/QUOTE
canım ben son güne kadar çalışacam allah izin verirse çünkü benim kendi işimiz. eşim ben ve kayınpeder çalışıyoruz muhasebeciyim ben işyerini evin altına taşıyacaz 2 haftaya eksiklerim tamam giysileri tamam yatağı tamam ampuanıydı keremiydi ıvırzıvırlar tamam sadece bez alacam kendime terlik dış fırçası macunu bide ilk giyeceği kıyafetleri yıkayıp ütülüyecemm çanta hazırlayacam tamam oluyor inşallah sağlıkla doğururuzz
inşallah canım yaa kırmızı bandana veya taç al kendine kalın alsaydın pıjamanı ayy bende heyecan yaptım
inşallah canım yaa kırmızı bandana veya taç al kendine kalın alsaydın pıjamanı ayy bende heyecan yaptım
canımm ben 100 kioyu geçtim malesefff eskiden L beden giyen ben şimdi xl giyiyyorumm o bile dar geliyor xl iki tane pijama takımı aldım güzell ama kalın almadım gerek yok malı zaten kalın duruyorr. taç konusuna gelince ben kapalı bir bayanımm çember takarım beyaz bir çember ayy o günler gelsin hayırlısıyla kilounu bir ısmı inşalah doğumda gider diğer kısmıda sonrdan vreririmm 70 düşsem yeter ban ben hep 70-65 kg arası idim ama kemikliyim ben boyumda var
canımm benimm kıyamam sanaa geçecekk az kaldııı 2 hafta sonra bişeyin kalmazzz hamişliğin tadını çıkarırsın benim kızımda teyzesii cumartesi 2300 idi büyümüşş kızımm doğuma tam 1,5 ayım var hayırlısı inşallahh herşeyy gönlümüzce olurrr
inş..geçer artık canım...bu 10 haftayı hasta gibi geçirdim yarı hastane yatağında yarı kendi yatağımda....yemek yemeyi düşman belledim resmen...
Maşallah kızına kilosu güzel..kendiside ne güzeldir şimdi....az kalmış allah kolaylık versim esram..amin canım...
canımm ben 100 kioyu geçtim malesefff eskiden L beden giyen ben şimdi xl giyiyyorumm o bile dar geliyor xl iki tane pijama takımı aldım güzell ama kalın almadım gerek yok malı zaten kalın duruyorr. taç konusuna gelince ben kapalı bir bayanımm çember takarım beyaz bir çember ayy o günler gelsin hayırlısıyla kilounu bir ısmı inşalah doğumda gider diğer kısmıda sonrdan vreririmm 70 düşsem yeter ban ben hep 70-65 kg arası idim ama kemikliyim ben boyumda var
canım kırmızı bişey takarlar ya hamileler rüyasında korkmasın diye ondan dedim bende şuan 70leri geçmek üzereyim hamile kalsam ne olur bilemiyorum
canım kırmızı bişey takarlar ya hamileler rüyasında korkmasın diye ondan dedim bende şuan 70leri geçmek üzereyim hamile kalsam ne olur bilemiyorum
CANIM BENİM PİJAMA TAKIMIM KIRMIZI BİRTANEWSİ
apekk seninki erkek bencee
arkadaşlar selam ben yeni katıldım,
şuan çok üzgünüm, 5 gün geciktim kan testi yaptırdım sonuç 0.100 malesef
ağlamaktan gözlerim şişti.çok mutsuzum.((
arkadaşlar selam ben yeni katıldım,
şuan çok üzgünüm, 5 gün geciktim kan testi yaptırdım sonuç 0.100 malesef
ağlamaktan gözlerim şişti.çok mutsuzum.((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?