Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

arkadaşlar selam ben yeni katıldım,
şuan çok üzgünüm, 5 gün geciktim kan testi yaptırdım sonuç 0.100 malesef
ağlamaktan gözlerim şişti.çok mutsuzum.((

benimde bugün gecikmesinin 8. günü 2 kere idrar testi yaptım tek çizgi çıktı. bende üzgün ve mutsuzum ne olucak bilmiyorum. ama kanda baktırmadım ona hiç cesaretim yok..sen yapmışmıydın idrar testi?

Apekim cok gecmis olsun canim yine hastanedeymisin bebis iyi olsunda yat bisey olmaz bende yattim
biliyosun 8 gün ilgileniyorlar en azindan kontrol altindasin bende serum magnezyum antibiyotk ne gerekiyosa vermislerdi hastanede
90ni buldu kilom masallah bize 16 kilo almisim suana kadar iyiki boyum varda göstermiyor demem o ki canim mide bulantilarin bi gecsin
hamisligin tadini cikarirsin son aylarda insan kilo aliyor korkma bugün son defa kendi doktoruma gittik haftaya hastaneye yatiyorz insallah
pericik kafani cok yorma tatlim insallah bebis gelicek yakinda emin ol canim ALLAH yardimcin olsun seninde

sağol canım inşallah

cnm benim net yoktu giremedim ogluşumun ismi muhammed duha cnm

geçmiş ollsun cnmm

kızlar bir fırsat bulup girdim de hepiniz iyisiniz inş..
Iyi bakın kendinize byyyy

iyiyim cnm ne olsun ev iş güç sen nasılsın topik yine boşşşş

evet canım daha dolmadı kış da geldicanım sana bişey soracam ben şuan ben 75i de geçiyorum kg olarak :78::78:hamile kalsam hamileler rejim yapar mı şuan dikkat ediyorum ama pek kilo gitmiyor eğer kilo aşırıya kaçarsa diyetisyene gidilirmi hamileyken:82:

cnm doktor kıloya göre diyet listesi verıyo zaten sen rahat ol bende 70 hamıle kaldım suan 80 doktor dıyet önermedi normal dedi sana tavsıyem sogan kuru ben sogan kuru yaptıgım ay hamıle kaldım ve o ay 2 kılo verdım aklında bulunsun cnm

sabah akşam mı yaptın canım ben cezveye 1 bardak su koyuyordum o kaynıyınca soğan atıyordum 5 dk kaynayında sıcak içiyordum öylemi yaptın sen?

sabah akşam mı yaptın canım ben cezveye 1 bardak su koyuyordum o kaynıyınca soğan atıyordum 5 dk kaynayında sıcak içiyordum öylemi yaptın sen?

öglen akşam bırbuçuk bardak su bırlıkte orta boy soganı kaynatıyorum sonra sogan ıcınde ılımaya bırakıyorum süzüp içiyosun cnm soganla bırlıkte kaynat ve bununla bırlıkte bol bol incir ye rahım duvarını kalınlartırıyo ve bebegın daha saglam tutunsun dıye hemen başla dilimde tug biiti yavvvv aaaaaaaaaa

slm,
uzun zamandır internette gebelikle ilgili araştırma yapıyorum.önüme sürekli bu siteden yazılar çıktı ve çoğunluğu beni de yansıttığı için ilgimi çekti.bizde eşimle bebek istiyoruz nasip olursa :) ancak daha ses yok kasım da 1 yıl olucak korunmayı bırakalı.dört seneye yakın doğum kontrol ilacı kullandım.sanırım onun sıkıntısını yaşıyorum şuan.ama bu ay doktora yeniden görünme kararı aldık.çünkü adetlerimde dengesizleşti iyice.zaten onunla ilgilide bir konu açtım jinekoloji başlığının altında.umarım en kısa zamanda hepimiz güzel haberlerimizi alırız.

aminnnn cnm tez vakitte saglılkla sıhatle

ama adetime 4 gün kaldı olurmu birde filmden sonra hiç akıntım olmadı kuruluk oldu hatta temizlenmiştir belki rahmim filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…