- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
Kılzarr ben birazz çalışayımmmm görüşüzz kendinizee iyi bakınn ben geliri 2 saat sonraa öpüldünüzz kızçeminde slm varr
arkadaşlar selam ben yeni katıldım,
şuan çok üzgünüm, 5 gün geciktim kan testi yaptırdım sonuç 0.100 malesef
ağlamaktan gözlerim şişti.çok mutsuzum.((
Merhaba kızlar................
Ben yine hastanedeydim.........şu mide bulantısı geçmedi gitti.Bel ağrısıda başladı.İdrarda açlık çıktı:) bide 4 kilo verdiğimi gördü doktor seni yatırıcam dedi...sıvı tüketemeyince de idrarda az bi şey bakteride çıktı....Serum,ulantı kesici ve antibiyotik tedavisi gördüm....Serum takılı olunca rahat yatamıyosun.Yatağı kaldır indir derken kaburgalarım acıyo bu duruma bağladım acımasını...
Uyku düzeni hepten bozuldu..uyuyamıyorum.....sağa sola dön dön...rahat dönemiyosun bide çok zor oldu....
Bunca sıkıntını içinde miniğimin iyi olması çok güzel...Bugün 10.haftamıza girdik....Ultrasonla baktık bebeğe benzemeye başlamış....Hemen yanında hafif bi kanama bölgesi gördü doktor...ama kendine yer açıyo ondan olmuş dedi....Şimdilik Allaha şükür her şey yolunda gidiyor....
Benden haberler bunlar kızlar....umarıım herkes iyidir....doğuma yaklaşan arkadaşlarımız var. Asi,aslı,bebikim,esra, Allah yardımcınız olsun....Hamişliği isteyen arkadaşlarımız Allah yüzünüzü güldürü inş.....öpüyorum kısslar....Elimden geldiğince girmeye çalışıyorum....çoğu zamnım hastanede geçiyo zaten...evde olduğum zamnlarda kendimi biraz iyi hissetsem geliyorum.....
Apekim cok gecmis olsun canim yine hastanedeymisin bebis iyi olsunda yat bisey olmaz bende yattim
biliyosun 8 gün ilgileniyorlar en azindan kontrol altindasin bende serum magnezyum antibiyotk ne gerekiyosa vermislerdi hastanede
90ni buldu kilom masallah bize 16 kilo almisim suana kadar iyiki boyum varda göstermiyordemem o ki canim mide bulantilarin bi gecsin
hamisligin tadini cikarirsin son aylarda insan kilo aliyor korkma bugün son defa kendi doktoruma gittik haftaya hastaneye yatiyorz insallah
pericik kafani cok yorma tatlim insallah bebis gelicek yakinda emin ol canim ALLAH yardimcin olsun seninde
aslı ve bebikk görünmüyorsunuzz nerelerdesiniz. benimm doğumm 16 kasım görünüyorr geçe döllenmeydi yaa o düzelmişş ultrosanda gününü gününe çıkıyorr nerdesinizz sisin bebkklerr nasıl isim leri nee
cnm benim net yoktu giremedim ogluşumun ismi muhammed duha cnm
merhaba kızlar................
Ben yine hastanedeydim.........şu mide bulantısı geçmedi gitti.bel ağrısıda başladı.idrarda açlık çıktı:) bide 4 kilo verdiğimi gördü doktor seni yatırıcam dedi...sıvı tüketemeyince de idrarda az bi şey bakteride çıktı....serum,ulantı kesici ve antibiyotik tedavisi gördüm....serum takılı olunca rahat yatamıyosun.yatağı kaldır indir derken kaburgalarım acıyo bu duruma bağladım acımasını...
Uyku düzeni hepten bozuldu..uyuyamıyorum.....sağa sola dön dön...rahat dönemiyosun bide çok zor oldu....
Bunca sıkıntını içinde miniğimin iyi olması çok güzel...bugün 10.haftamıza girdik....ultrasonla baktık bebeğe benzemeye başlamış....hemen yanında hafif bi kanama bölgesi gördü doktor...ama kendine yer açıyo ondan olmuş dedi....şimdilik allaha şükür her şey yolunda gidiyor....
Benden haberler bunlar kızlar....umarıım herkes iyidir....doğuma yaklaşan arkadaşlarımız var. Asi,aslı,bebikim,esra, allah yardımcınız olsun....hamişliği isteyen arkadaşlarımız allah yüzünüzü güldürü inş.....öpüyorum kısslar....elimden geldiğince girmeye çalışıyorum....çoğu zamnım hastanede geçiyo zaten...evde olduğum zamnlarda kendimi biraz iyi hissetsem geliyorum.....
kızımın adı zeynepp olacaklk allah izin verirsee kararım kesinn
selam canım nasılsın aslıı
iyiyim cnm ne olsun ev iş güç sen nasılsın topik yine boşşşş
evet canım daha dolmadı kış da geldicanım sana bişey soracam ben şuan ben 75i de geçiyorum kg olarak :78::78:hamile kalsam hamileler rejim yapar mı şuan dikkat ediyorum ama pek kilo gitmiyor eğer kilo aşırıya kaçarsa diyetisyene gidilirmi hamileyken:82:
cnm doktor kıloya göre diyet listesi verıyo zaten sen rahat ol bende 70 hamıle kaldım suan 80 doktor dıyet önermedi normal dedi sana tavsıyem sogan kuru ben sogan kuru yaptıgım ay hamıle kaldım ve o ay 2 kılo verdım aklında bulunsun cnm
sabah akşam mı yaptın canım ben cezveye 1 bardak su koyuyordum o kaynıyınca soğan atıyordum 5 dk kaynayında sıcak içiyordum öylemi yaptın sen?
slm,
uzun zamandır internette gebelikle ilgili araştırma yapıyorum.önüme sürekli bu siteden yazılar çıktı ve çoğunluğu beni de yansıttığı için ilgimi çekti.bizde eşimle bebek istiyoruz nasip olursa :) ancak daha ses yok kasım da 1 yıl olucak korunmayı bırakalı.dört seneye yakın doğum kontrol ilacı kullandım.sanırım onun sıkıntısını yaşıyorum şuan.ama bu ay doktora yeniden görünme kararı aldık.çünkü adetlerimde dengesizleşti iyice.zaten onunla ilgilide bir konu açtım jinekoloji başlığının altında.umarım en kısa zamanda hepimiz güzel haberlerimizi alırız.
öglen akşam bırbuçuk bardak su bırlıkte orta boy soganı kaynatıyorum sonra sogan ıcınde ılımaya bırakıyorum süzüp içiyosun cnm soganla bırlıkte kaynat ve bununla bırlıkte bol bol incir ye rahım duvarını kalınlartırıyo ve bebegın daha saglam tutunsun dıye hemen başla dilimde tug biiti yavvvv aaaaaaaaaa
ama adetime 4 gün kaldı olurmu birde filmden sonra hiç akıntım olmadı kuruluk oldu hatta temizlenmiştir belki rahmim filan
şimdi başlama cnm ben adetımın 5 günü bailamıştım
anladım canım doktor iğnelere geçecek ama odamı 5 gün kullanılıyor biliyormusun?klomen gibi mi acaba?:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?