- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
cnm igneleri kullanmama gerek kalmamıştı bılmıyorumki inşallah senınde gerek kalmaz ignelere başlanacaksa sogan kuru yapma cnm
inşallah gerek kalmaz canım teşekkür ederim yardımın için bebiş nasıl siz adını ne koyacaksınız
bebiş iyi cnm cuma görücem ismi muhammed duha olacak inşallah darısı hayırlısı ile sana cnm
maşallah canımbende oğlum olursa muhammed koymayı düşünmüştüm ama olmadı inşallah sende bir nefeste kurtulursun canım Allah yardımcınız olsun
Merhaba kızlar...
1 haftadır tadilat-badana -temizlik işleri vardı.. annemler falan herkes cümbür cemaat bitirdiler herşeyi, sağolsunlar.
yatak odamızı bebek odasına çevirdik, herşeyimizi atıp ona göre pembiş pembiş yaptık, sadece 1 tane ikiz yatağımız var bize ait.
bordür,stickerlar ona göre yapıldı..karyola ve dolabı da bu hafta alıncak inşallah..son bi alışverişe daha çıkıcaz annemle..
kapı süsü, bebek şekeri falan bakıcam..evden haberler bunlar..
doktordan haberlere gelelim..kısmetse doğum yapacağım hastaneye gittim bugün..kızım doğum şeklini almış, kafa aşağı gelmiş şükür..
allah nazarlardan saklasın..32 haftalığız..kilo 2300gr boy 41cm...biraz uzun bi bebek olacakmış..15 kasımdan sonra doğumu beklicekmişiz..
15-29 kasım arası doğurmam gerekirmiş :)
1 haftadır bayağı sıkıntılar çektim, işler yetişmicek diye ve bebek ters diye..
şükür bugün biraz rahatladım.. ufak tefek sorunlarım kaldı kafamda halletmem gereken.
rabbim yardım etsin hepimize..her kulun ayrı bi derdi var..aramızda evlat hasretyle yanıp tutuşan
arkadaşlarımıza da bugünleri görmeyi nasip etsin rabbim.dualarım sizlerle..sizde bize dua edin
hayırlısı ile atlatalım zor günleri..
Merhaba kızlar...
1 haftadır tadilat-badana -temizlik işleri vardı.. annemler falan herkes cümbür cemaat bitirdiler herşeyi, sağolsunlar.
yatak odamızı bebek odasına çevirdik, herşeyimizi atıp ona göre pembiş pembiş yaptık, sadece 1 tane ikiz yatağımız var bize ait.
bordür,stickerlar ona göre yapıldı..karyola ve dolabı da bu hafta alıncak inşallah..son bi alışverişe daha çıkıcaz annemle..
doktordan haberlere gelelim..kısmetse doğum yapacağım hastaneye gittim bugün..kızım doğum şeklini almış, kafa aşağı gelmiş şükür..
allah nazarlardan saklasın..32 haftalığız..kilo 2300gr boy 41cm...biraz uzun bi bebek olacakmış..15 kasımdan sonra doğumu beklicekmişiz..
şükür bugün biraz rahatladım.. ufak tefek sorunlarım kaldı kafamda halletmem gereken.
rabbim yardım etsin hepimize..her kulun ayrı bi derdi var..aramızda evlat hasretyle yanıp tutuşan
arkadaşlarımıza da bugünleri görmeyi nasip etsin rabbim.dualarım sizlerle..sizde bize dua edin
iyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar...
lagrima ve aslı inş. doktordan güzel haberlerle dönersiniz.
esra sende hayırlısı ile doğumunu istediğin zamanda yaparsın inşallah.
superisi rabbim sana da en yakın zamanda evlat versin inş.
bugün de merdivenlerim boyanacak ve ardiyemi düzeltirdim boyatcam, oraya fazla eşyalarımı koyucam ve işim biticek inş.
en son bebek ile ilgili şeylerin resmini çekerim. talep vardı bu konuda onun için
Apekim cok gecmis olsun canim yine hastanedeymisin bebis iyi olsunda yat bisey olmaz bende yattim
biliyosun 8 gün ilgileniyorlar en azindan kontrol altindasin bende serum magnezyum antibiyotk ne gerekiyosa vermislerdi hastanede
90ni buldu kilom masallah bize 16 kilo almisim suana kadar iyiki boyum varda göstermiyordemem o ki canim mide bulantilarin bi gecsin
hamisligin tadini cikarirsin son aylarda insan kilo aliyor korkma bugün son defa kendi doktoruma gittik haftaya hastaneye yatiyorz insallah
pericik kafani cok yorma tatlim insallah bebis gelicek yakinda emin ol canim ALLAH yardimcin olsun seninde
geçmiş ollsun cnmm
sağol beybim....sen nasılsın??
kızlar bir fırsat bulup girdim de hepiniz iyisiniz inş..
Iyi bakın kendinize byyyy
Merhaba kızlar...
apekim gelmiş cnm ben bır haftadır kusuyorum aynı ılk dönemler gibi sende benim gibi olacan sanırım umarım bebişlerimiz kusmuklu olmaz analarına çekmesinlersağol asicim...evet hastane ev arası mekik dokuyorum...sen iki bebiş taşıyosun kilona takma..yarısı doğumda gider zaten...sonrada 2 bebişle uğraşa uğraşa kilolar sen farketmeden gider....Allah kolaylık versin canım....inş..sağlıkla gelir bebişlerin....
slm canım....ohh işlerin bitmiş gibi...rahatlamışsındır biraz....bebişinede maşallah...aferin ona annesine normal doğum yaptıracak bu çok güzel bi haber..Allah kolaylık versin..kolay doğumlar nasip eder inş....
kızlar benim midem hala kötü....bugün 10+3 olduk....sabah kahvaltı yaptım güya yumurtamı,peynirimi v.s yedim....kalktım sofradan kalkmamla çıkarmam bir oldu....bir tane mandalina yedim onlayım....
bir haftadan beride böbreklerim omurgalarım acıyo ağrı yok..nasıl yatacağımı şaşırdım....niye acır anlamadım gitti....sürekli yatmaktan mı?böbrekte bi sorun mu var ama olsaydı ağrı olmaz mıyıdı? üşüttüm mü bir sürü şey geliyo aklıma.....uyku denen bi şey kalmadı bende zaten az uyuyodum şimdi 2 3 saat bile zar zor uyuyorum......Allahım tez zamnda bu şikayetlerimi yok eder inş....
apekim gelmiş cnm ben bır haftadır kusuyorum aynı ılk dönemler gibi sende benim gibi olacan sanırım umarım bebişlerimiz kusmuklu olmaz analarına çekmesinler
sağol asicim...evet hastane ev arası mekik dokuyorum...sen iki bebiş taşıyosun kilona takma..yarısı doğumda gider zaten...sonrada 2 bebişle uğraşa uğraşa kilolar sen farketmeden gider....Allah kolaylık versin canım....inş..sağlıkla gelir bebişlerin....
slm canım....ohh işlerin bitmiş gibi...rahatlamışsındır biraz....bebişinede maşallah...aferin ona annesine normal doğum yaptıracak bu çok güzel bi haber..Allah kolaylık versin..kolay doğumlar nasip eder inş....
kızlar benim midem hala kötü....bugün 10+3 olduk....sabah kahvaltı yaptım güya yumurtamı,peynirimi v.s yedim....kalktım sofradan kalkmamla çıkarmam bir oldu....bir tane mandalina yedim onlayım....
bir haftadan beride böbreklerim omurgalarım acıyo ağrı yok..nasıl yatacağımı şaşırdım....niye acır anlamadım gitti....sürekli yatmaktan mı?böbrekte bi sorun mu var ama olsaydı ağrı olmaz mıyıdı? üşüttüm mü bir sürü şey geliyo aklıma.....uyku denen bi şey kalmadı bende zaten az uyuyodum şimdi 2 3 saat bile zar zor uyuyorum......Allahım tez zamnda bu şikayetlerimi yok eder inş....
sağol canım..rahatladım biraz...şuan pek doğurcak gibi değilim hala ortalarda geziyorum..
son aylar çok enerjik oluyor insan..ilk aylar gibi olmuyor..hiç merak etme..sıkıntılı günlerin geçecek..
oturmıcan bile devamlı dolancaksın.bulantında azalır inş. hiç yaşamadım ama çok zor bişey tahmin edebiliyorum.
Allah yardımcın olsun...
sağol canım..rahatladım biraz...şuan pek doğurcak gibi değilim hala ortalarda geziyorum..
son aylar çok enerjik oluyor insan..ilk aylar gibi olmuyor..hiç merak etme..sıkıntılı günlerin geçecek..
oturmıcan bile devamlı dolancaksın.bulantında azalır inş. hiç yaşamadım ama çok zor bişey tahmin edebiliyorum.
Allah yardımcın olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?