Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

bebiş iyi cnm cuma görücem ismi muhammed duha olacak inşallah darısı hayırlısı ile sana cnm

maşallah canım bende oğlum olursa muhammed koymayı düşünmüştüm ama olmadı inşallah sende bir nefeste kurtulursun canım Allah yardımcınız olsun

Merhaba kızlar...
1 haftadır tadilat-badana -temizlik işleri vardı.. annemler falan herkes cümbür cemaat bitirdiler herşeyi, sağolsunlar.
yatak odamızı bebek odasına çevirdik, herşeyimizi atıp ona göre pembiş pembiş yaptık, sadece 1 tane ikiz yatağımız var bize ait.
bordür,stickerlar ona göre yapıldı..karyola ve dolabı da bu hafta alıncak inşallah..son bi alışverişe daha çıkıcaz annemle..
kapı süsü, bebek şekeri falan bakıcam..evden haberler bunlar..

doktordan haberlere gelelim..kısmetse doğum yapacağım hastaneye gittim bugün..kızım doğum şeklini almış, kafa aşağı gelmiş şükür..
allah nazarlardan saklasın..32 haftalığız..kilo 2300gr boy 41cm...biraz uzun bi bebek olacakmış..15 kasımdan sonra doğumu beklicekmişiz..
15-29 kasım arası doğurmam gerekirmiş :)

1 haftadır bayağı sıkıntılar çektim, işler yetişmicek diye ve bebek ters diye..
şükür bugün biraz rahatladım.. ufak tefek sorunlarım kaldı kafamda halletmem gereken.
rabbim yardım etsin hepimize..her kulun ayrı bi derdi var..aramızda evlat hasretyle yanıp tutuşan
arkadaşlarımıza da bugünleri görmeyi nasip etsin rabbim.dualarım sizlerle..sizde bize dua edin
hayırlısı ile atlatalım zor günleri..

Son düzenleme:

günaydınn kızlarrr bebikimm uzun zamandır girimeyince merak etmiştimm senii şükür iyimişsinn bende geçen cumartesi gitmiştim doktora 33+3 dü o zaman bebekk 2,200-2300 arası demişti kilosunuda boyuda 44-46 cm arasıymışş benimkininde boyu uzun benim kız babasına çekecekk kilosu da iyi dedi ama senin bebe benimkinden haftasına göre birazcık daha kiololu baya kilo aldımm bebek iyi ama şükür ismini zeynep verecezz aslının oğlışununda ismi belli seninki neyy benim doğum 15 kasımm ben 1 kasımda doğursaamm ne güzell olacakkk inşallah kasımın ilk haftası doğururum benim danam da baş aşağıı inşallahh fırt diye doğururuzzz. bakalımm ilk kimm doğuracak ben sizden biraz daha öndeyimm sağlıkla gelsinlerdee yaz arada bir dahaki cumartesi tekrar gidicemm

selam kızlar nasılsınız? bebikim iyi doğum şeklini almış kızın.. allah o günleri bizede yaşatsın.. biz daha alış veriş aşamasına geçmedik :) ama millet getiriyor ufak tefek.. büyük eşyalarıda almayız sanırım buluruz inşallah..
geçmişe çok bakamadım herşey yolundadır umarım. nete giremiyorum sık evde olmadıgım için.

yarın ikili taramaya gireceğim inşallah iyi şeylerle karşılasırım Rabbim korktuklarımızdan emin eylesin..

bizim evdede tadilat var rezillik diz boyu evde kalamıyoruz kaç gündür teyzemdeyiz. çok zor ya o ev nasıl temizlencek bilmiyorum valla. benden hayır yok zaten biraz yorulayım belim falan tutuluyor resmen felçli gibi oluyorum.. hayırlısı valla.birde taşındık daha eşyaları bile yerleştiremedim herşey kolilerde salonun orasıdna ustalarda yapmaya çalısıyor öyle..
neyse görüşrüüz kızlar dua edin de kötü şeylerle karşılaşmayayım inşallah.. kendinize dikkat edin. :80::80:

maşallah canım inşallah herşey yolunda gider dualarımız seninle ve tüm doğum yapacak arkadaşlarla rabbim bebişleri sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...

günaydın kızlar bebkim cnm gözün aydın bebişin dönmus inşallah bende cuma günü güzel haberi alırım dönmüş olur benım tadılat başlamadı henuz haftaya başlıycak bebişle alakalı hersey hazır hayırlısı ıle dogumu beklıyoruz

iyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar...
lagrima ve aslı inş. doktordan güzel haberlerle dönersiniz.
esra sende hayırlısı ile doğumunu istediğin zamanda yaparsın inşallah.
superisi rabbim sana da en yakın zamanda evlat versin inş.

bugün de merdivenlerim boyanacak ve ardiyemi düzeltirdim boyatcam, oraya fazla eşyalarımı koyucam ve işim biticek inş.
en son bebek ile ilgili şeylerin resmini çekerim. talep vardı bu konuda onun için

olmazmı bende bende çantamızı hazırlayıp resmını çekıp koyacam

sağol asicim...evet hastane ev arası mekik dokuyorum...sen iki bebiş taşıyosun kilona takma..yarısı doğumda gider zaten...sonrada 2 bebişle uğraşa uğraşa kilolar sen farketmeden gider....Allah kolaylık versin canım....inş..sağlıkla gelir bebişlerin....

geçmiş ollsun cnmm

sağol beybim....sen nasılsın??

kızlar bir fırsat bulup girdim de hepiniz iyisiniz inş..
Iyi bakın kendinize byyyy

slm canım....ohh işlerin bitmiş gibi...rahatlamışsındır biraz....bebişinede maşallah...aferin ona annesine normal doğum yaptıracak bu çok güzel bi haber..Allah kolaylık versin..kolay doğumlar nasip eder inş....

kızlar benim midem hala kötü....bugün 10+3 olduk....sabah kahvaltı yaptım güya yumurtamı,peynirimi v.s yedim....kalktım sofradan kalkmamla çıkarmam bir oldu....bir tane mandalina yedim onlayım....

bir haftadan beride böbreklerim omurgalarım acıyo ağrı yok..nasıl yatacağımı şaşırdım....niye acır anlamadım gitti....sürekli yatmaktan mı?böbrekte bi sorun mu var ama olsaydı ağrı olmaz mıyıdı? üşüttüm mü bir sürü şey geliyo aklıma.....uyku denen bi şey kalmadı bende zaten az uyuyodum şimdi 2 3 saat bile zar zor uyuyorum......Allahım tez zamnda bu şikayetlerimi yok eder inş....

apekim gelmiş cnm ben bır haftadır kusuyorum aynı ılk dönemler gibi sende benim gibi olacan sanırım umarım bebişlerimiz kusmuklu olmaz analarına çekmesinler

apekim gelmiş cnm ben bır haftadır kusuyorum aynı ılk dönemler gibi sende benim gibi olacan sanırım umarım bebişlerimiz kusmuklu olmaz analarına çekmesinler

sağol canım benim...yine mi başladı sen de yaaaa...hamiş kalmak çok zor derdik ama değilmiş...hamiş olmak daha zormuş ya...çok zor geçiyo hamileliğim bittim yoruldum artık....Rabbim yardımcımız olsun....doğuma ne kadar kaldı canım...isminnide belirlemişsiniz.....çok güzel bi isim..inş..bebişinde peygamber efendimiz gibi güzel ahlaklı bi brbiş olur..

teşekkür ederim bebikcim bizede çok dua edin hamişler bebişlerin adı ne olacak kızlar

Son düzenleme:

sağol canım..rahatladım biraz...şuan pek doğurcak gibi değilim hala ortalarda geziyorum..
son aylar çok enerjik oluyor insan..ilk aylar gibi olmuyor..hiç merak etme..sıkıntılı günlerin geçecek..
oturmıcan bile devamlı dolancaksın.bulantında azalır inş. hiç yaşamadım ama çok zor bişey tahmin edebiliyorum.
Allah yardımcın olsun...

selam kızlar.... bebişlerinize maşaallah bebikim ne güzel kızın büyümüş... dün de ben gittim dr'a artık 15 günde bir gitmem gerekiyormuş... dün 29+5 idik ve kilomuz 1600grambu on gün içinde 500 gram almıştımhepsi bebişe gitmiş maaşallah...yaf benim bebek baş aşağı normal doğum pozisyonunda umarım değişmez şekli ama dr'um tutturmuş sezeryanla alacaz diye.... ne desem boş ben normal istiyorum diyorum o da 1 yıl uğraştın bu çocuk için ağladığıın günleri unuttun sanırım diyor seni ve bebeği riske atamam özel hastanede gece doğuma geldim dersen ekibi toplayamam ve can acısı çok çekersin diyor...gündüz doğuracağının garantisi yok ben gece de gelirim ama anestezi uzmanı gelmezse epidural yaptıramazsın bağıra bağıra zor doğurursun diyor... gözümü korkuttu ben de iyi ozaman dedim... sezeryanla oluncada spinal yaparız konuşa konuşa doğum yaparsın hiç hissetmezsin 1 gün sonrada kalkarsın diyor... ama sezeryanla oluncada 38+3 gibi alacak sanırım daha gününü konuşmadık... ya özele gidince de bu sorun var işte... valla normal doğum derse diye umuyordum çünkü maaşallah herşey yolunda şimdilik, o zaman suyum gelince giderim hastaneye diyordum ama olmayacak malesef...kendi eşi 2 de sancılanmış 5 te hastaneye gitmişler anestezi uzmanı gekmeyince eşi acılar içinde doğurmuş bi de bunu söyledi bana bir daha olsa yaşatmazdım dedi ki eşinin 2. doğumunda bu kadar acı çekmiş...
sizin drlar ne diyor?size mi bıraktı doğum işini? böyle baş aşağı oluncada neden kesilsin oram buram demi?

bebiş doğacağı günü bilir canım...inş.zamanında sağlıkla gelir....inş..bu şikayetler biter artık..çok yoruldum bebikim hastamıyım hamile mi karıştırdım..o kadar kötüyüm yanii....Allah hepimize yardım etsin inş...bebişin ismi belli mi? kaç tane isim buldunuz?

canım ya benim de enerjim kesildi malesef çünkü acayip bir bacak ve kalça ağrım var resmen yanıyor hızlı yürürsem... dün dr' a dedim inanmadı normal dedi hızlı kilo alıyorsun vücut taşımakta zorlanıyor dedi ki daha 73 kiloyum... sağ kalçamda sinirlere baskı yapıyormu o yüzden yürürken canım çok yanıyor kramp girmeye başladı bacaklarıma.... eşim dr bey inanın yerinden kalkamıyor bazen tutulup kalıyor ve acıdan ağlıyor eşim diyince inandı ve magnezyum ilacı verdi... bu haftalarda magnezyum -kalsiyum dengesi bozulabiliyormuş...bugün 10 dklık yolu 25 dakikada yürüdüm dr da ani ve hızlı kalkıyorsun yerinden hamile gibi davran yavaş hareket et dedi... bakalım daha ilacı kullanmadım bugün alacam inşaallah geçer... bi de ben 37.haftanın sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum Allah yardımcım olsun artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…