Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

ilk 3 ayım benim de hep hasta gibi geçti... 4,5 ve 6. aylar süper 7. ayda bel ağrılarım çok oldu 8. başındayım ve bacak krampları girmeye başladı yani başı ve sonu zor sanırım... kişiden kişiye değişir sanırım ama annelik zor zanaatmış vesselamama bebeği ultrasonda görmek bile çok güzel bir duygu

hamileliğin her evresinde yeni bir şikayet ortaya çıkıyo demk ki...ayy ayyyy...Allah yardımcımız olsun canım....ultrasonda bebişi görmek muhteşem bi duygu evet...isteyen herkes bu duyguyu yaşar inş...

bende bugün yine çok ağladım ben bebiş özledim ama rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip eder inşallah...

bende bugün yine çok ağladım ben bebiş özledim ama rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip eder inşallah...

perim sana ağlama desemde boş biliyorum....bende çok ağladım zamnında insan kendine hakim olamıyo...ağla rahatla ama abartma...içini dök ama moralini bozmamaya bak.....gelecek meleğin sabır ve dua önemli canım...rabbim yardımcın olsun....

aminnnnnnn cnm cümlemizin
teşekkür ederim bebikcim bizede çok dua edin hamişler bebişlerin adı ne olacak kızlar

özel hastenele sinir oluyorum sırf para icin kesıyolar ınsanı yaaaaa acıycak tabi cnımız anne olmak kolay degıl eskıden epidulamı varmışben halkın hastanesınde bagıra bagıra dogurcam ınsallah saglıkta sorun olmazsa bebek ıyı olursa keyfı sezeryana karşıyım acı çekermişşin çekecez tabiiiiiiiii pehhh kız inadına normal dogur

perimmmmmmmm cnm valla bu aralar hep sen aklımdasın bundan öncede apek gelıyodu süreklı aklıma rabbım tez zamanda nasip etsin

amin inşallah canım ağlamak çözüm değil farkındayım ama kendimi bazen çok güçsüz hissediyorum biliyorum zamanı gelince rabbim isteyince olacak ama yinede bazen kendime anlatamıyorum malesef

amiin canım amin inşallah bu halime güleceğim günlerimde yakındır.......

seninde bebişine maşallah canım..
özellerin hepsinde durum aynı şekilde değil sanırım, dün bende konuştum doktorla
suyum,sancım gelirse yada kanama olursa gece direk doğumhaneye gidicem gündüz olursa
doktor zaten yerinde oluyormuş onun yanına gitcekmişim, eğer gece olursa orda ebeler hazır olurmuş
onlar duruma bakar eğer doğum gerçekleşecek ise hemen doktorumu çağırıcaklarmış nöbetçi değilse o gece
zaten pat diye de olmazmış normal doğum açılmaları beklermişiz.bana hiç sezeryan demedi, önermedi de
normal gözüküyor büyük ihtimal bi aksilik olmazsa normal olur dedi.bu doktora ilk defa dün gittim.
eski doktorumu bıraktım 5000 tl isteyince..

ilk 3 ay hastalık gibi geçer canım bende de öyle olmuştu, hele duygusallık feciydi, hep ağlardım..
sonra herşey geçiyo ve sanki hamile değilmiş gibi oluyorsun, bak bu sözümü hatırlarsın..
çok rahatlıcaksın zamanla..ben şuan at gibi koşuyorum 9. ayda olmama rağmen..düşün artık...
ismi belli değil daha o aşamaya gelemedik; evdeki işler yüzünden bi karı koca kalıp kararlaştıramadık..
zaten şuan kardeş gibiyiz..paylaşımlar azalıyo gebeyken..ortak nokta sadece bebek ve yapılacaklar oluyo malesef..

benimda akşamları ağrılarım oluyor ama gündüz iyiyim şükür..
toplam 13 kilo aldım onun verdiği ağırlık var tabi..
ama çokta abartılcak bi durum yok.
çok az kaldı zaten atlatırız inş.

inş.tez zamnda hatırlarım canım:)) artık hamileliğin tadını çıkarmak istiyorum....sürekli yat,çıkar,oran buran ağırsın , acısın halsizlik v.s v.s...dışarı çıkıp gezmeyi alışveriş yapmayı özledim...yerimden bile kıpırdamak istemiyorum...camdan bile bakmıyorum çoğu zamn:)..

sanada maşallah...doğumdan sonra da iyi olursun inş...karı koca evet kardeş gibi oluyo...ama isim düşünmeye başlayın artık...karar vermek zor olacak...alternatifler bulup seçim yaparsınız artık...

tebrık ederım doktorunu cnm maşşallah

canımm nasıll 5000,00 istedii yuhhh bende özel hasateneye gidiyorumm doğum konusunda pek konuşmadık sadece noramalmi istiyorsun dedi bende evet dedim olmazmı dedim oda çatı muanesi ve bebğin kilosuna bakarak karar veririz dedi normal doğum 350- sezeryan 450 tl miş sormadım ama başka birine sordumm

doktor kendisi için 2000 tl istedi, anlaşmalı olduğu hastaneler lüx hastaneler hep,
en az 3000 tl hastanelerde, toplam 5000i geçecekti..
senin dediğin fiyata çok hastane var yakınımda ama onları da istememiştik..
şimdi ikisinin ortası bi hastane buldum, ayrıca doktor parasını da vermicem..
ne gerek var..kızıma bişey alırım o paraya..sonuçta doğumu biz yapıcaz doktor yerimize ıkınmıcak
sadece ilgili alakalı temiz ve güvenilir bi hastane buldum..hangi doktorun doğurtcağı pekte umrumda değil artık
ilk gebeliğimden beri doktora harcadığım parayla bi araba daha alırdım...

canım senin bebeğin hareketleri nasıll benimki pek hareket etmiyor.

10. gün:) ama iki kez gördüğüm tek çizgi var...kan testine cesaretim yok sessiz sessiz bekliyorum

Son düzenleme:
canım senin bebeğin hareketleri nasıll benimki pek hareket etmiyor.

benimki bayağı hareketli, baş aşağı döndüğünden beri alttarafa baskı yapıyo..
ama sen bunu dert etme senin bebek uslu heralde ilk günden beri çok aşırı hareketli değil
bizimki gibi yaramaz olmıcak demekki..günde en az 8 kere hareket etsin yeterli..aşırı olması gerekmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…