bebiş doğacağı günü bilir canım...inş.zamanında sağlıkla gelir....inş..bu şikayetler biter artık..çok yoruldum bebikim hastamıyım hamile mi karıştırdım..o kadar kötüyüm yanii....Allah hepimize yardım etsin inş...bebişin ismi belli mi? kaç tane isim buldunuz?
ilk 3 ayım benim de hep hasta gibi geçti... 4,5 ve 6. aylar süper 7. ayda bel ağrılarım çok oldu 8. başındayım ve bacak krampları girmeye başladı yani başı ve sonu zor sanırım... kişiden kişiye değişir sanırım ama annelik zor zanaatmış vesselamama bebeği ultrasonda görmek bile çok güzel bir duygu
bende bugün yine çok ağladım ben bebiş özledim ama rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip eder inşallah...
aminnnnnnn cnm cümlemizinsağol canım benim...yine mi başladı sen de yaaaa...hamiş kalmak çok zor derdik ama değilmiş...hamiş olmak daha zormuş ya...çok zor geçiyo hamileliğim bittim yoruldum artık....Rabbim yardımcımız olsun....doğuma ne kadar kaldı canım...isminnide belirlemişsiniz.....çok güzel bi isim..inş..bebişinde peygamber efendimiz gibi güzel ahlaklı bi brbiş olur..
teşekkür ederim bebikcim bizede çok dua edin hamişler bebişlerin adı ne olacak kızlar
özel hastenele sinir oluyorum sırf para icin kesıyolar ınsanı yaaaaa acıycak tabi cnımız anne olmak kolay degıl eskıden epidulamı varmışselam kızlar.... bebişlerinize maşaallahbebikim ne güzel kızın büyümüş... dün de ben gittim dr'a artık 15 günde bir gitmem gerekiyormuş... dün 29+5 idik ve kilomuz 1600gram bu on gün içinde 500 gram almıştımhepsi bebişe gitmiş maaşallah...yaf benim bebek baş aşağı normal doğum pozisyonunda umarım değişmez şekli ama dr'um tutturmuş sezeryanla alacaz diye.... ne desem boş ben normal istiyorum diyorum o da 1 yıl uğraştın bu çocuk için ağladığıın günleri unuttun sanırım diyor seni ve bebeği riske atamam özel hastanede gece doğuma geldim dersen ekibi toplayamam ve can acısı çok çekersin diyor...gündüz doğuracağının garantisi yok ben gece de gelirim ama anestezi uzmanı gelmezse epidural yaptıramazsın bağıra bağıra zor doğurursun diyor... gözümü korkuttu ben de iyi ozaman dedim... sezeryanla oluncada spinal yaparız konuşa konuşa doğum yaparsın hiç hissetmezsin 1 gün sonrada kalkarsın diyor... ama sezeryanla oluncada 38+3 gibi alacak sanırım daha gününü konuşmadık... ya özele gidince de bu sorun var işte... valla normal doğum derse diye umuyordum çünkü maaşallah herşey yolunda şimdilik, o zaman suyum gelince giderim hastaneye diyordum ama olmayacak malesef...kendi eşi 2 de sancılanmış 5 te hastaneye gitmişler anestezi uzmanı gekmeyince eşi acılar içinde doğurmuş bi de bunu söyledi bana bir daha olsa yaşatmazdım dedi ki eşinin 2. doğumunda bu kadar acı çekmiş...
sizin drlar ne diyor?size mi bıraktı doğum işini? böyle baş aşağı oluncada neden kesilsin oram buram demi?
bende bugün yine çok ağladım ben bebiş özledim ama rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip eder inşallah...
perim sana ağlama desemde boş biliyorum....bende çok ağladım zamnında insan kendine hakim olamıyo...ağla rahatla ama abartma...içini dök ama moralini bozmamaya bak.....gelecek meleğin sabır ve dua önemli canım...rabbim yardımcın olsun....
aminnnnnnn cnm cümlemizin
özel hastenele sinir oluyorum sırf para icin kesıyolar ınsanı yaaaaa acıycak tabi cnımız anne olmak kolay degıl eskıden epidulamı varmışben halkın hastanesınde bagıra bagıra dogurcam ınsallah saglıkta sorun olmazsa bebek ıyı olursa keyfı sezeryana karşıyım acı çekermişşin çekecez tabiiiiiiiii pehhh kız inadına normal dogur
perimmmmmmmm cnm valla bu aralar hep sen aklımdasın bundan öncede apek gelıyodu süreklı aklıma rabbım tez zamanda nasip etsin
amiin canım amin inşallah bu halime güleceğim günlerimde yakındır.......
selam kızlar.... bebişlerinize maşaallahbebikim ne güzel kızın büyümüş... dün de ben gittim dr'a artık 15 günde bir gitmem gerekiyormuş... dün 29+5 idik ve kilomuz 1600gram bu on gün içinde 500 gram almıştımhepsi bebişe gitmiş maaşallah...yaf benim bebek baş aşağı normal doğum pozisyonunda umarım değişmez şekli ama dr'um tutturmuş sezeryanla alacaz diye.... ne desem boş ben normal istiyorum diyorum o da 1 yıl uğraştın bu çocuk için ağladığıın günleri unuttun sanırım diyor seni ve bebeği riske atamam özel hastanede gece doğuma geldim dersen ekibi toplayamam ve can acısı çok çekersin diyor...gündüz doğuracağının garantisi yok ben gece de gelirim ama anestezi uzmanı gelmezse epidural yaptıramazsın bağıra bağıra zor doğurursun diyor... gözümü korkuttu ben de iyi ozaman dedim... sezeryanla oluncada spinal yaparız konuşa konuşa doğum yaparsın hiç hissetmezsin 1 gün sonrada kalkarsın diyor... ama sezeryanla oluncada 38+3 gibi alacak sanırım daha gününü konuşmadık... ya özele gidince de bu sorun var işte... valla normal doğum derse diye umuyordum çünkü maaşallah herşey yolunda şimdilik, o zaman suyum gelince giderim hastaneye diyordum ama olmayacak malesef...kendi eşi 2 de sancılanmış 5 te hastaneye gitmişler anestezi uzmanı gekmeyince eşi acılar içinde doğurmuş bi de bunu söyledi bana bir daha olsa yaşatmazdım dedi ki eşinin 2. doğumunda bu kadar acı çekmiş...
sizin drlar ne diyor?size mi bıraktı doğum işini? böyle baş aşağı oluncada neden kesilsin oram buram demi?
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah cnm yakındır 2aya kalmaz gülecegiz
bebiş doğacağı günü bilir canım...inş.zamanında sağlıkla gelir....inş..bu şikayetler biter artık..çok yoruldum bebikim hastamıyım hamile mi karıştırdım..o kadar kötüyüm yanii....Allah hepimize yardım etsin inş...bebişin ismi belli mi? kaç tane isim buldunuz?
canım ya benim de enerjim kesildi malesef çünkü acayip bir bacak ve kalça ağrım var resmen yanıyor hızlı yürürsem... dün dr' a dedim inanmadı normal dedi hızlı kilo alıyorsun vücut taşımakta zorlanıyor dedi ki daha 73 kiloyum... sağ kalçamda sinirlere baskı yapıyormu o yüzden yürürken canım çok yanıyor kramp girmeye başladı bacaklarıma.... eşim dr bey inanın yerinden kalkamıyor bazen tutulup kalıyor ve acıdan ağlıyor eşim diyince inandı ve magnezyum ilacı verdi... bu haftalarda magnezyum -kalsiyum dengesi bozulabiliyormuş...bugün 10 dklık yolu 25 dakikada yürüdüm dr da ani ve hızlı kalkıyorsun yerinden hamile gibi davran yavaş hareket et dedi... bakalım daha ilacı kullanmadım bugün alacam inşaallah geçer... bi de ben 37.haftanın sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum Allah yardımcım olsun artık...
ilk 3 ay hastalık gibi geçer canım bende de öyle olmuştu, hele duygusallık feciydi, hep ağlardım..
sonra herşey geçiyo ve sanki hamile değilmiş gibi oluyorsun, bak bu sözümü hatırlarsın..
çok rahatlıcaksın zamanla..ben şuan at gibi koşuyorum9. ayda olmama rağmen..düşün artık...
ismi belli değil daha o aşamaya gelemedik; evdeki işler yüzünden bi karı koca kalıp kararlaştıramadık..
zaten şuan kardeş gibiyiz..paylaşımlar azalıyo gebeyken..ortak nokta sadece bebek ve yapılacaklar oluyo malesef..
seninde bebişine maşallah canım..
özellerin hepsinde durum aynı şekilde değil sanırım, dün bende konuştum doktorla
suyum,sancım gelirse yada kanama olursa gece direk doğumhaneye gidicem gündüz olursa
doktor zaten yerinde oluyormuş onun yanına gitcekmişim, eğer gece olursa orda ebeler hazır olurmuş
onlar duruma bakar eğer doğum gerçekleşecek ise hemen doktorumu çağırıcaklarmış nöbetçi değilse o gece
zaten pat diye de olmazmış normal doğum açılmaları beklermişiz.bana hiç sezeryan demedi, önermedi de
normal gözüküyor büyük ihtimal bi aksilik olmazsa normal olur dedi.bu doktora ilk defa dün gittim.
eski doktorumu bıraktım5000 tl isteyince..
seninde bebişine maşallah canım..
özellerin hepsinde durum aynı şekilde değil sanırım, dün bende konuştum doktorla
suyum,sancım gelirse yada kanama olursa gece direk doğumhaneye gidicem gündüz olursa
doktor zaten yerinde oluyormuş onun yanına gitcekmişim, eğer gece olursa orda ebeler hazır olurmuş
onlar duruma bakar eğer doğum gerçekleşecek ise hemen doktorumu çağırıcaklarmış nöbetçi değilse o gece
zaten pat diye de olmazmış normal doğum açılmaları beklermişiz.bana hiç sezeryan demedi, önermedi de
normal gözüküyor büyük ihtimal bi aksilik olmazsa normal olur dedi.bu doktora ilk defa dün gittim.
Eski doktorumu bıraktım5000 tl isteyince..
canımm nasıll 5000,00 istedii yuhhh bende özel hasateneye gidiyorumm doğum konusunda pek konuşmadık sadece noramalmi istiyorsun dedi bende evet dedim olmazmı dedim oda çatı muanesi ve bebğin kilosuna bakarak karar veririz dedi normal doğum0- sezeryan 450 tl miş sormadım ama başka birine sordumm
doktor kendisi için 2000 tl istedi, anlaşmalı olduğu hastaneler lüx hastaneler hep,
en az 3000 tl hastanelerde, toplam 5000i geçecekti..
Senin dediğin fiyata çok hastane var yakınımda ama onları da istememiştik..
şimdi ikisinin ortası bi hastane buldum, ayrıca doktor parasını da vermicem..
Ne gerek var..kızıma bişey alırım o paraya..sonuçta doğumu biz yapıcaz doktor yerimize ıkınmıcak
Sadece ilgili alakalı temiz ve güvenilir bi hastane buldum..hangi doktorun doğurtcağı pekte umrumda değil artık
ilk gebeliğimden beri doktora harcadığım parayla bi araba daha alırdım...
canım senin bebeğin hareketleri nasıll benimki pek hareket etmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?