Selam bebik nasilsin?hamislik nasil gidiyor ?
slm cnm..iyi gidiyor şükür..sen nasılsın? ikizler artık nefes aldırmıyordur sana son günlerin..
allah kolaylık versin canım, hayırlı doğumlar olsun..
Merhaba kızlar...
1 haftadır tadilat-badana -temizlik işleri vardı.. annemler falan herkes cümbür cemaat bitirdiler herşeyi, sağolsunlar.
yatak odamızı bebek odasına çevirdik, herşeyimizi atıp ona göre pembiş pembiş yaptık, sadece 1 tane ikiz yatağımız var bize ait.
bordür,stickerlar ona göre yapıldı..karyola ve dolabı da bu hafta alıncak inşallah..son bi alışverişe daha çıkıcaz annemle..
kapı süsü, bebek şekeri falan bakıcam..evden haberler bunlar..
doktordan haberlere gelelim..kısmetse doğum yapacağım hastaneye gittim bugün..kızım doğum şeklini almış, kafa aşağı gelmiş şükür..
allah nazarlardan saklasın..32 haftalığız..kilo 2300gr boy 41cm...biraz uzun bi bebek olacakmış..15 kasımdan sonra doğumu beklicekmişiz..
15-29 kasım arası doğurmam gerekirmiş :)
1 haftadır bayağı sıkıntılar çektim, işler yetişmicek diye ve bebek ters diye..
şükür bugün biraz rahatladım.. ufak tefek sorunlarım kaldı kafamda halletmem gereken.
rabbim yardım etsin hepimize..her kulun ayrı bi derdi var..aramızda evlat hasretyle yanıp tutuşan
arkadaşlarımıza da bugünleri görmeyi nasip etsin rabbim.dualarım sizlerle..sizde bize dua edin
hayırlısı ile atlatalım zor günleri..
günaydınn kızlarrr bebikimm uzun zamandır girimeyince merak etmiştimm senii şükür iyimişsinn bende geçen cumartesi gitmiştim doktora 33+3 dü o zaman bebekk 2,200-2300 arası demişti kilosunuda boyuda 44-46 cm arasıymışş benimkininde boyu uzun benim kız babasına çekecekk kilosu da iyi dedi ama senin bebe benimkinden haftasına göre birazcık daha kiololu baya kilo aldımm bebek iyi ama şükür ismini zeynep verecezz aslının oğlışununda ismi belli seninki neyy benim doğum 15 kasımm ben 1 kasımda doğursaamm ne güzell olacakkk inşallah kasımın ilk haftası doğururum benim danam da baş aşağıı inşallahh fırt diye doğururuzzz. bakalımm ilk kimm doğuracak ben sizden biraz daha öndeyimm sağlıkla gelsinlerdee yaz arada bir dahaki cumartesi tekrar gidicemm
selam kızlar nasılsınız? bebikim iyi doğum şeklini almış kızın.. allah o günleri bizede yaşatsın.. biz daha alış veriş aşamasına geçmedik :) ama millet getiriyor ufak tefek.. büyük eşyalarıda almayız sanırım buluruz inşallah..
geçmişe çok bakamadım herşey yolundadır umarım. nete giremiyorum sık evde olmadıgım için.
yarın ikili taramaya gireceğim inşallah iyi şeylerle karşılasırım Rabbim korktuklarımızdan emin eylesin..
bizim evdede tadilat var rezillik diz boyu evde kalamıyoruz kaç gündür teyzemdeyiz. çok zor ya o ev nasıl temizlencek bilmiyorum valla. benden hayır yok zaten biraz yorulayım belim falan tutuluyor resmen felçli gibi oluyorum.. hayırlısı valla.birde taşındık daha eşyaları bile yerleştiremedim herşey kolilerde salonun orasıdna ustalarda yapmaya çalısıyor öyle..
neyse görüşrüüz kızlar dua edin de kötü şeylerle karşılaşmayayım inşallah.. kendinize dikkat edin. :80::80:
Allah hayırlı doğumlar ve işleriniz de kolaylıklar versin kızlar...
umarım herkes iyidir...
apekcim Allah seninde yardımcın olsun...
superim Allahım sana da bana da tez vakitte hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin...
iyi bakın kendinizeeeeee
günaydınn kızlarrrr benim kız sanırım baş yukarı döndü hareketleri değişti benimki gece hareketli gündüz o kadar değil çalıyorumyaa pek sesi çıkmıyorrr ben iyyim çok şükür gece kasıklarıma çok kramp giriyor gündüz idare ederimmm benden haberler böyle çalışayım birazzzz öpüyorumm hepinizi
bende bugün danamı görcemopuyorum sızı cumanız mubaek olsun
bebıkım ogluşum dönmemiş ya hala kafası hafıfı yukarıda dönermı acaba doktor beklıycez ama dönmesi zorlaşır dedi
cnm belli olmaz ama bana da dr bundan sonra pek dönmez dedi
ama sen umutsuzlanma sakın yine de ihtimal var
dönmese de sezeryan olursun ne olcakki, sağlık olsun.
kilo boy nasıl?
cnm belli olmaz ama bana da dr bundan sonra pek dönmez dedi
ama sen umutsuzlanma sakın yine de ihtimal var
dönmese de sezeryan olursun ne olcakki, sağlık olsun.
kilo boy nasıl?
slm kızlar.....kimseecikler yok...benm durumun yine aynı kızlar....artık yemekten nefret ediyorum ve hiç yiyemiyeceğim gibi geliyo...bunu yazarken bile midem bulanıyo aaaaaaaaaa.....:84::84::84:
slm kızlar.....kimseecikler yok...benm durumun yine aynı kızlar....artık yemekten nefret ediyorum ve hiç yiyemiyeceğim gibi geliyo...bunu yazarken bile midem bulanıyo aaaaaaaaaa.....:84::84::84:
selam kızlar sizin bebişler gelsinde artık sağ salim sıra bizede gelir inşallah
yersin yersin merak etme cnm ben burdayım hep sizler yoksunuz kaç haftalık oldun cnm artık bir çizelge yap yani
canım illeriki zamanlarda inşallah herşey iyi olur bebiş iyi olsunda inşallah senin midende düzelir ........aklıma geldiğin zaman çok üzülüyorum o kadar şey yaşıyoruz artık mutluyuz derken başka bişey çıkıyor hamileliğini inşallah bundan sonra doya doya yaşarsın
ama ben mama görmek istemiyorum ki:84::84: ama yerim di mi:))bugün 10+4 olduk canım..salı günü doktora gitçem 11 haftalık olsun bakalım ne kadar büyümüş...çizelge hiç yapmadım nerden yapılıyo nasıl yapılıyo bilmiyom ki!!!
benim çizelgemi pelin yapmıştı bende bilmiyorum yersin cnm benım bulantılarım cok arttı sadece 2ayımı rahat geçirdim sayılır oda gun aşırı yıne cıkardım yapacak bişi yok tatlım saglılklı olsunda katlanıcaz hergün kusmaya yatmaya razıyım yeterkı bebişim gelsin demiştım dilegime boguldum çok şükür
sağol canım.inş.inş.düzelir artık..çok yoruldum artık..ama bebiş iyi şükürler olsun...rabbim sanada yaşatsın bu mutluluğu inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?