Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

slm cnm..iyi gidiyor şükür..sen nasılsın? ikizler artık nefes aldırmıyordur sana son günlerin..
allah kolaylık versin canım, hayırlı doğumlar olsun..

Sevindim canim iyi olmaniza
ikizler iyi cok sükür simdi bile tekmeliyorlar benibaya bi zorlasti evet sanirim onlarda sigmiyor artik
sagol canim dualrin icin ALLAH hepimizi kurtarsin insallah son 6 günümüz kaldi artik

selam kızlar nasılsınız ben eskii üyelerdeniim beniimde bebeğim olmadıı 6 sene bitti temmuz ayında bir aşılama ve tüp bebek denemem oldu tutmadıı kısmet rabbim dayanma gücü versin inşallah tüüm bebek isteyen kadınlarada bebek versin inşaşşah denemeye devaammmmmm

Allah hayırlı doğumlar ve işleriniz de kolaylıklar versin kızlar...
umarım herkes iyidir...

apekcim Allah seninde yardımcın olsun...

superim Allahım sana da bana da tez vakitte hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin...
iyi bakın kendinizeeeeee

sanada canım inşallah hayırlı ve sağlıklı bebişlerimiz olur en kısa zamanda

günaydınn kızlarrrr benim kız sanırım baş yukarı döndü hareketleri değişti benimki gece hareketli gündüz o kadar değil çalıyorumyaa pek sesi çıkmıyorrr ben iyyim çok şükür gece kasıklarıma çok kramp giriyor gündüz idare ederimmm benden haberler böyle çalışayım birazzzz öpüyorumm hepinizi

bende bugün danamı görcem opuyorum sızı cumanız mubaek olsun

oy maşallah danana :))
Herkese hayırlı cumalar bizede dua edin kızlar

selam kızlar .Bayağıdır giremiyordum topiğe.Taşındık, tayin işleriyle uğraştık falan filan.Yeni hamiş haberi va mı?

bebıkım ogluşum dönmemiş ya hala kafası hafıfı yukarıda dönermı acaba doktor beklıycez ama dönmesi zorlaşır dedi

bebıkım ogluşum dönmemiş ya hala kafası hafıfı yukarıda dönermı acaba doktor beklıycez ama dönmesi zorlaşır dedi

cnm belli olmaz ama bana da dr bundan sonra pek dönmez dedi
ama sen umutsuzlanma sakın yine de ihtimal var
dönmese de sezeryan olursun ne olcakki, sağlık olsun.
kilo boy nasıl?

kilo boy nasıl?

öyle tabi cnm ama doktorum hastaneen ayrıldı doktorumda sezeryan olmak isterım oda mecburen 3000 tl saymak zorunda kalıcam yada dogum evıne gidip rast gele bır doktora offffffffff yaaa ben doktoruma tedavı sürecinden alışkınım hiç degiştirmedim

kilo boy nasıl?

kilo 2322 boy 40 üzeri saglıgı ölçümleri gayet güzel saglıklı dedi haftasına uygun nstye girdım sancı kasılma cıkmadı suyum iyi açılma vs sorun yok tek sorun tosunum dönmedi

slm kızlar.....kimseecikler yok...benm durumun yine aynı kızlar....artık yemekten nefret ediyorum ve hiç yiyemiyeceğim gibi geliyo...bunu yazarken bile midem bulanıyo aaaaaaaaaa.....:84::84::84:

slm kızlar.....kimseecikler yok...benm durumun yine aynı kızlar....artık yemekten nefret ediyorum ve hiç yiyemiyeceğim gibi geliyo...bunu yazarken bile midem bulanıyo aaaaaaaaaa.....:84::84::84:

yersin yersin merak etme cnm ben burdayım hep sizler yoksunuz kaç haftalık oldun cnm artık bir çizelge yap yani

selam kızlar sizin bebişler gelsinde artık sağ salim sıra bizede gelir inşallah

canım illeriki zamanlarda inşallah herşey iyi olur bebiş iyi olsunda inşallah senin midende düzelir ........aklıma geldiğin zaman çok üzülüyorum o kadar şey yaşıyoruz artık mutluyuz derken başka bişey çıkıyor hamileliğini inşallah bundan sonra doya doya yaşarsın

Son düzenleme:
yersin yersin merak etme cnm ben burdayım hep sizler yoksunuz kaç haftalık oldun cnm artık bir çizelge yap yani

ama ben mama görmek istemiyorum ki:84::84: ama yerim di mi:))bugün 10+4 olduk canım..salı günü doktora gitçem 11 haftalık olsun bakalım ne kadar büyümüş...çizelge hiç yapmadım nerden yapılıyo nasıl yapılıyo bilmiyom ki!!!

sağol canım.inş.inş.düzelir artık..çok yoruldum artık..ama bebiş iyi şükürler olsun...rabbim sanada yaşatsın bu mutluluğu inş..

aminnnnnnnnnn cnm tez vakıtte 2 aya gelecek bebişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…