Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

inşallah kızlar banada dua edin bende sizlere tabiki bebişler sağ salim gelsin inşallah.... kitaplarımız geldi dersler bu yıl daha karışık inşallah bu yılda geçerim sınıfımı eşim benim okumama yardımcı oluyor onu mahçup etmekden korkuyorum

bebiş olursa okuyamazsın diyorlar nedenki çok mu zor oluyor hiç vaktim olmazmı:97:

Günaydın topikkk....az uyumaktan harap ve bitap düşmüş bu halimle ilk satırlarımı yazıyorum sana....Diğer sıkıntıları zaten biliyosun tekrar söylemiyorum...

Kızlar salı günü doktora gitmeyi düşünüyorum.11.haftamıza giriyoruz o gün...bu tarama testinin 1.si 11ile 14.haftalarda yapılıyomuş...ne zaman yapar testi bilmem artık....netten 11 haftalık bebek görüntüsüne baktım da çok duygulandım....kocamna kafası,ellleri ayakları çoğu organları gelişmiş durumdaydı...bende onu görmek için sabırsızlandım...ağlamaya başladım.....elimi karnıma koydum bi şeyler fısıldadım bebişime ....inş...butün testlerim tahlillerim güzel çıkar..Allahın izniyile inş...Ne kadar sahipleniyo insan ya..mucize bi olay bu.....bu duyguları yaşattığı için şükürler olsun rabbime...

Rabbim isteyen herksi bu duygudan mahrum etmesin inş....

aminnnnnnnnnnn cnm 12 haftada yapıyolar genelde 2testi 12 haftada uzaylı bır ınsan göreceksın cok tatlı

aminnnnnnnnnnn cnm 12 haftada yapıyolar genelde 2testi 12 haftada uzaylı bır ınsan göreceksın cok tatlı

9+ de görmüştüm o uzaylıyı ama 11.haftada daha belirgin olmuştur netten baktığım kadarıyla...11.ile 14.hafta yazıyodu nette..iyi çıksındane zamn aralığında yapsalar yapsınlar aslım....senin dana ne alemde

adet günüme daha 5 gün var kadın doğuma göründüm vajinal asg ile baktı gebelik göremedi idrar testi yaptı negatif çıktı ama mide bulantım mide yanmam göğüs uclarımda sızı kasıklarımda ağrı var ani hareketlerde başımda çok dönüyor sürekli uyku hali ve halsizlik var çok sık idrara çıkıyorum akıntılarım çok arttı hamile olabilirmiyim acaba eğer hamileysem neden usg de ve idrar testinde çıkmadı...

benim dana yaramazlık yapıyo teyzesi karnımın içinde tur atıyo velet ve dogum kanalına gırmeye nıyetı yok hala dönmedi anesi onu normal dogurmak istiyo ama bakalım dönmezse dogdugunda pipisini ısırcam

görünmemi çıkmamasıda çok normal en az adetını bir hafta gecmesı lazım usgde gorunsum bazen oyle bıle gorunmuyoıdrar testı zaten negatıf çıkar çok erken davranmışşın cnm benım bekle bıraz adetını bır hafta geçsın çıkar hamılelık varsa

benim dana yaramazlık yapıyo teyzesi karnımın içinde tur atıyo velet ve dogum kanalına gırmeye nıyetı yok hala dönmedi anesi onu normal dogurmak istiyo ama bakalım dönmezse dogdugunda pipisini ısırcam

severler o danayı....Biraz daha zamnı var girer inş normal doğum pozisyonuna....ama olmazsa ne yaapcan çıkmak isteyince tutamazsın sıpayı sezeryanla alırlar artık...sağlık bi şekilde gelsin annesine babasına inş...ısır annesi ısır ama fazla değil

yirim onu ben datlu yavrum
Selam kizlar nasilsiniz ?hersey yolundami

sen nerelerdesın cnm yaaa kasım annelerınde goruyorum bazen dogum yakınmı cnm

yirim onu ben datlu yavrum

sen nerelerdesın cnm yaaa kasım annelerınde goruyorum bazen dogum yakınmı cnm

kiz geliyomda kimse olmuyor yaziyorum yazdigimda kaybolup gidiyor iste
bazen oraya yaziyorum iste dogum yakin canim 3 gün sonra 37+1 de gelecekler insallah az kaldi ama hic uyuyaamiyorum geceeri
artik gündüz yatiyorum ne yapim sen nasilsin bebis iyimi?

slm asicim..... aaa ne heycanlı kısss meleklerin geliyo..son 3 demek....Allah kolaylık versin canım...Sağlıklı hayırlı bi şekilde al meleklerini kucağına...Aferin onlara erkende gelmediler sayılır...daha önceleri doğum yakın falan diyodun biraz erkendi ama şimdi iyi haftan..

slm erenhava....hoşgeldin...bayadır yoksun....ne habersin?nasılsın?

Selam apekim sende iyisindir insallah canim
ALLAH yardimcin olsun seninde cok sükür doktorlar müdahale ettiler canim hastanede kaldim ya
cok sükür haftalari cok iyi 37 oluyoruz zaten insallah darisi hamis olan herkesin basina cok heyecanliyim ne yapacagimi bilmiyorum ya
sancilarimda oluyor ama geceleri senin bebis nasil iyidir insalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…