kiz geliyomda kimse olmuyoryaziyorum yazdigimda kaybolup gidiyor iste
bazen oraya yaziyorum iste dogum yakin canim 3 gün sonra 37+1 de gelecekler insallah az kaldi ama hic uyuyaamiyorum geceeri
artik gündüz yatiyorum ne yapim sen nasilsin bebis iyimi?
ayyyy kuzucuklar yaaaaaaa 3 gün sora kollarında olacaklar inşallah saglıkla sıhatle cnm dogumdan sonra mutlaka yaz olurmu merak ederim
Selam apekim sende iyisindir insallah canim
ALLAH yardimcin olsun seninde cok sükür doktorlar müdahale ettiler canim hastanede kaldim ya
cok sükür haftalari cok iyi 37 oluyoruz zaten insallah darisi hamis olan herkesin basina cok heyecanliyim ne yapacagimi bilmiyorum ya
sancilarimda oluyor ama geceleri senin bebis nasil iyidir insalah
evet canım haftaları iyi maşallah.....ayy tahmin edebiliyorum heycanını...Allah kolaylığını verir canım merak etme...ben pek iyi sayılmam.mide bulantılarım devam ediyo...eskisi kadar çok çıkarmasamda yinede günde 1 2 çıkarıyorum...bide benim kistim var zorlanınca ağrı yapıyo en kötüsü kanıyo...işte o ağrıyı tarif edemem...sadece serum verebiliyo doktor ağrıdan kıvranıyorum...2 kere kanama yaptı...bi daha yapmaz inş...bende doktor ev arası mekik dokuyorum işte....ama şükürler olsun bebişim 10+5 oldu...ve şimdilik durumu iyi..inş...senin gibi sağlıklı bi şekilde doğum evresine de ulaşırım...
ee isimleri ne olacak minişlerin....
Canim ya üzüldüm simdi insan normal cikarirken fena oluyor insallah gecicek canim yakinda sabret
bak ne güzel bebisin iyi ve büyüyor icinde annesibu günler gecicek bebisin hareket edecek icinde
o zaman hatirlamayacaksin bile insallah amin canim insallah banada sizede nasip olsun bebeklerimizi kucagimiza almak
minisler pek rahat durmuyor simdilik isimleri kizimin narin olacak oglumun adi babasinin adi olacak yusuf ALLAH izin verirse
sağol canım.....inş.az kaldı geçer bunlar da tadını çıkarırım hamişliğin...isimlerde güzel canım...Rabbim bahtlarını güzel yapsın...yusuf yüzlü onun ahlakında bi bebk olsun inş...kızında ismi gibi narin olur ama emin ol oda çok güzel bi şeydir...en önemlisi sağlıklı ve hayırlı gelmeleri tabii...
Öyle tabi canim saglik olmadan hic bisey olmuyor senin icinden ne geciyor kiz erkek hissediyormusn biseyler ??
slm umudum.....nasılsın canım??
selam kızlar..
haftasonu bebek karyola ve dolap araştırması yaptık, gezdik heryeri..
sonunda çilek te bi takım beğendik ve aldık..ayın 26 sında gelcek..
umarım bebek ondan önce gelmez.. resmini koyuyorum..
Eki Görüntüle 270441
Eki Görüntüle 270442
çok güzel cnm rabbim saglıkla içinde yatsın büyüsün kızcen maşşallah ona
insallah canim ya darisi bekleyen hemile arkadaslarin basina insallah cok heyecanli bi bekleyis
erken kacabilirsem hastaneden yazarim sanirim burda bi hafta kadar tutuyorlar hsatanede sezeryan olunca
selam kızlar..
Eki Görüntüle 270441
canımmm çokk güzel ben almadım kızıma yatak odası sadece park yatağı aldımm aslında 2 tane çocuk odam var ama kızım 2 yaşına girdiğinde veya yaza alırımm elbislerini aynalığım vardı ona yerleştirdim.. dün akşam ben yatıyordumm pek t yatamıyorumyaa eşim karnımı ellemişş kızımın ayağı vardı diyor dokundum diyor çekti ayağını diyoor sonra gene dokunmuş gene çekmişş ayağını sonra kayboldu diyor o kadar çokk hoşuna gitmişkii bu cumartesi doktora gidicemm inşallah kızım büyümüştür.. artık zorlanıyorumm
Eki Görüntüle 270442
slm apek bebiş nasıl büyüyormuuucanım benim gönlümden hep kız geçerdi ilk bebişim kız olsun derdim ama şimdi hiçbir fikir beyan edemiyorum..bazen kız diyom bazen erkek....isim için belki erken ama kayra ismini seviyorum...başkada düşündüğüm bi şey yok...o günlere gelelimde isimde bulunur elbet..
selam kızlar..
Eki Görüntüle 270441
Eki Görüntüle 270442
selam kızlar..
Eki Görüntüle 270441
Eki Görüntüle 270442
canımmm inşallahh sağlıkla kucağına alırsınnn darısı bizim başımızaa allah yardımcın olsunnnn
slm apek bebiş nasıl büyüyormuuu
bebik hayırlı olsun canım iyiy günlerde kullannn
çok güzeller bebikim bebeğin hayırla sağlıkla gelsin kucağına al ve büyüt inşallah...
Allahım seni ve bebeğini korusun...
selam kızlar..
Eki Görüntüle 270441
Eki Görüntüle 270442
canımmm inşallahh sağlıkla kucağına alırsınnn darısı bizim başımızaa allah yardımcın olsunnnn
Cok güzel canim bebisin odasi güle güle büyüsün insallah saglikli günler gecirsin icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?