Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

ayyyy kuzucuklar yaaaaaaa 3 gün sora kollarında olacaklar inşallah saglıkla sıhatle cnm dogumdan sonra mutlaka yaz olurmu merak ederim

ayyyy kuzucuklar yaaaaaaa 3 gün sora kollarında olacaklar inşallah saglıkla sıhatle cnm dogumdan sonra mutlaka yaz olurmu merak ederim

insallah canim ya darisi bekleyen hemile arkadaslarin basina insallah cok heyecanli bi bekleyis
erken kacabilirsem hastaneden yazarim sanirim burda bi hafta kadar tutuyorlar hsatanede sezeryan olunca

evet canım haftaları iyi maşallah.....ayy tahmin edebiliyorum heycanını...Allah kolaylığını verir canım merak etme...ben pek iyi sayılmam.mide bulantılarım devam ediyo...eskisi kadar çok çıkarmasamda yinede günde 1 2 çıkarıyorum...bide benim kistim var zorlanınca ağrı yapıyo en kötüsü kanıyo...işte o ağrıyı tarif edemem...sadece serum verebiliyo doktor ağrıdan kıvranıyorum...2 kere kanama yaptı...bi daha yapmaz inş...bende doktor ev arası mekik dokuyorum işte....ama şükürler olsun bebişim 10+5 oldu...ve şimdilik durumu iyi..inş...senin gibi sağlıklı bi şekilde doğum evresine de ulaşırım...

ee isimleri ne olacak minişlerin....

Son düzenleme:

Canim ya üzüldüm simdi insan normal cikarirken fena oluyor insallah gecicek canim yakinda sabret
bak ne güzel bebisin iyi ve büyüyor icinde annesi bu günler gecicek bebisin hareket edecek icinde
o zaman hatirlamayacaksin bile insallah amin canim insallah banada sizede nasip olsun bebeklerimizi kucagimiza almak
minisler pek rahat durmuyor simdilik isimleri kizimin narin olacak oglumun adi babasinin adi olacak yusuf ALLAH izin verirse

sağol canım.....inş.az kaldı geçer bunlar da tadını çıkarırım hamişliğin...isimlerde güzel canım...Rabbim bahtlarını güzel yapsın...yusuf yüzlü onun ahlakında bi bebk olsun inş...kızında ismi gibi narin olur ama emin ol oda çok güzel bi şeydir...en önemlisi sağlıklı ve hayırlı gelmeleri tabii...

Öyle tabi canim saglik olmadan hic bisey olmuyor senin icinden ne geciyor kiz erkek hissediyormusn biseyler ??

kizlar ben cikiyorum aksam oldu yemek yapmam lazim malum ancak yaparim bu halimle yavasladimda ben birazcik
bebislere ve kendinize iyi bakin görüsürüz:79::79::79:

Öyle tabi canim saglik olmadan hic bisey olmuyor senin icinden ne geciyor kiz erkek hissediyormusn biseyler ??

canım benim gönlümden hep kız geçerdi ilk bebişim kız olsun derdim ama şimdi hiçbir fikir beyan edemiyorum..bazen kız diyom bazen erkek....isim için belki erken ama kayra ismini seviyorum...başkada düşündüğüm bi şey yok...o günlere gelelimde isimde bulunur elbet..

selam... yarın arkadaşım sezeryanla doğum yapıyor ben ondan daha heyecanlıyımkendi doğumumda nasıl hissederim bilmem artık
biz bebişle iyiyiz çok şükür bugün eşim annemleri de aldı balık yaptık mangalda güzel oldu balık sevmeyenlere tavsiye ederim... bir yandan rüzgar bir yandan yemek sevdası Allahtan yağmur yağmadan geldik eve.... değişik bir gündü benim için...

slm umudum.....nasılsın canım??

iyiyim canım sen nasılsın?benim 2 li testim de 12. haftada yapılmıştı... bu testler sadece olasılık takılma fazla derim benim dr 3lü de yaptırdı bence gereksizdi ama hastane para kazanacak benim sayemde devletten... bebişin minnacıktır şimdi:) kıpırdayışlarını da görürsün çok güzel duygular bunlar Allah isteyen herkese yaşatsın inşaallah

selam kızlar..
haftasonu bebek karyola ve dolap araştırması yaptık, gezdik heryeri..
sonunda çilek te bi takım beğendik ve aldık..ayın 26 sında gelcek..
umarım bebek ondan önce gelmez.. resmini koyuyorum..

Son düzenleme:
insallah canim ya darisi bekleyen hemile arkadaslarin basina insallah cok heyecanli bi bekleyis
erken kacabilirsem hastaneden yazarim sanirim burda bi hafta kadar tutuyorlar hsatanede sezeryan olunca

canımmm inşallahh sağlıkla kucağına alırsınnn darısı bizim başımızaa allah yardımcın olsunnnn

slm apek bebiş nasıl büyüyormuuu

bebik hayırlı olsun canım iyiy günlerde kullannn

çok güzeller bebikim bebeğin hayırla sağlıkla gelsin kucağına al ve büyüt inşallah...
Allahım seni ve bebeğini korusun...

canımmm inşallahh sağlıkla kucağına alırsınnn darısı bizim başımızaa allah yardımcın olsunnnn

slm apek bebiş nasıl büyüyormuuu

bebik hayırlı olsun canım iyiy günlerde kullannn

çok güzeller bebikim bebeğin hayırla sağlıkla gelsin kucağına al ve büyüt inşallah...
Allahım seni ve bebeğini korusun...

sağolun kızlar..Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah..Allah yardımcımız olsun.

Cok güzel canim bebisin odasi güle güle büyüsün insallah saglikli günler gecirsin icinde

Tesekkür ederim esracim Amin canim insallah ALLAH hepimizi kurtarsin tek nefeste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…