Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

slm bebikim..minnoşunun yatak odası takımı da:) çok güzelmiş hani...Allah sağlıklı huzurlu bi şekilde kullanmasını nasip etsin...

Son düzenleme:
slm apek bebiş nasıl büyüyormuuu

bebik hayırlı olsun canım iyiy günlerde kullannn

slm edam....büyüyo teyzesi....yarın görmeye gidiyorum....11.haftaya giriyoruz yarın..inş böyle sorunsuz devam eder...Sen ne durumdasın bu arada...çok sık gelmiyosun artık topiğimize....biraz daha sık gel özletme kendini.....hadi güzel haberler verirsin inş.en yakın zamnda....

anowwwwww bebik in doğumu gelmiş ya kısssssssssssss maşallah maşallah
aynı dönemde aslı vardı bi arkadaş daha vardı
ayyyyy bende bu heyecanları yaşarmıyım ya kıssss

efendim apekim mmmmmen geldim

Gel tabi ya....olur mu sensiz hiçççç hıh olmaz tabiiii

evet canım bebikim esra aslı birbirlerine yakınlar.....ama onlardan önce 2 3 gün sonra ikizlerimiz geliyo asifirarının doğumu var...Bizde senin için heycan yapıcaz kısss....tabiki yaşayacan bütün yüreğimle inanıyorum bennnn:81::81:

slm bebikim..minnoşunun yatak odası takımı da:) çok güzelmiş hani...Allah sağlıklı huzurlu bi şekilde kullanmasını nasip etsin...

slm canım..sağol..darısı senin hazırlıklarına inş.
2 hafta var daha odanın gemesine sabırsızlanıyorum..
gelse de içini yerleştirsem..şuan pembe bi odanın içinde uyuyoruz
yatak ve dolabın yeri boş bekliyor..sanırım artık hamile olduma inanmaya başladım..
allah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin.

Aminnn inşşş....Ayyy beklemeside güzeldir şimdi....pempiş pempiş uyuyun işte...sahibi geliyo yakında...o yatağı dolduracak minnoş...Eee bizahmet inan artık...Hadi ben desem neysede sen inan artık di mi??

inş...ikinizde sağlıklı bi şekilde çıkacaksınız o hastaneden....Tabi eşinide unutmamak lazım...oda ne stresli olur şimdiden....Benim eşim şimdiden pimpirik oldu...incecik peluş battanyeyi bile kaldırtmıyo bana sonrası ne olur Allah bilir....daha yolumuz uzun...Allah hepimizin yardımcısı olsun...

cnm darısı tez vakıtte sana nasıp olsun inşallah dogumda sayacam sızı inşallah

sağol canım daha güzelleri sizlerin olsun inşallah..
allah sana yardım etsin canım ,şuan sırada sen varsın..
güzel haberlerini bekliyoruz.

Sagol canim RABBIM hepimizin yardimcisi olsun insallah beni siram uzuyor valla bebislerde pek rahat yani
cikmak istemiyorlardaha

Selam apek nasilsin canim insallah daha iyisindir ALLAH mi söyletti seni bilmemki hastaneden aradilar az önce
persembe günü ameliyata alicaklarmis carsamba gel görüselim dediler cok doluymus yer yokmus 3 gün sonra insallah dogum

valla öyle böyle zaman geçti işte..hep kötü ihtimaller yüzünden kendimi çok kaptırmak istemedim..
hazırlıklarını bile bu yüzden son aya bıraktım.. şimdi karnım burnumda alışverişe gitcem.
eşim çok panik şuan..seni nasıl yetiştircem? napıcam ben? diyor..ben onu telkin ediyorum..
sakın ol derin nefes all diye sonuçta pat diye çıkmıyo ya bebek..gitceğim hastane en fazla 10-15 dk sürer..
taksi bile çağırır yetişirim ben dedim..

nergiscim yaklaşıyo doğum.. ne günlerden geçtik neler yaşadım..
şükür bu günlere geldik....

sevgili topiğim..sanırım yakında doğurcam, karnımda acaip bişiler oluyo..
kasılma denen şey bu mu acaba?

sevgili topiğim..sanırım yakında doğurcam, karnımda acaip bişiler oluyo..
kasılma denen şey bu mu acaba?

yalancı sancılar gelmeye başladı heralde Allah kurtarsın canım sağ salim bebişe kavuşursunuz inşallah buarada herşeyiniz pembe 2.bebiş erkek olursa herşey tekrardan alınacak heralde

yalancı sancılar gelmeye başladı heralde Allah kurtarsın canım sağ salim bebişe kavuşursunuz inşallah buarada herşeyiniz pembe 2.bebiş erkek olursa herşey tekrardan alınacak heralde

evet canım başlıyo sanırım..
o kadar da beyaz alıcam dedim ama görünce de dayanamadım
kızıma pembiş yakışır diye aldık.. artık erkek çocuğumuz olurmu, olmaz mı ne zaman olur bilemem
kısmet.. o zamanda mavi alırız inş.bunları eskitirim ben zaten..mobilya değiştirmede üzerime yoktur.
yatak odamı attım bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…