Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

günaydın perimmmmmmmmmmbenım uykum kactu

selam canım ben görmemişim dün kuşumuz ölecek gibi hasta olmuştu fazla uyuyamadım ona baktım ama çok şükür biraz daha iyi evlendiğimiz zaman almıştık çok alıştık oda bizi tanıyor o yüzden bişey olacak diye çok korktum inş bişey olmaz

ben bu sabah çok erken saatlerde gebelik testi yaptım.İkinci çizgi çok silikti.Kan testi yapıcam akşam iş çıkışı.Göğüslerim sanki adet olucak mışım gibi çok şişkin ve dokununca ağrıyo.Arkadaşlarım hamilesin diyo ama ben kararsızım ve merak ediyorum Sizce hamile olabilir miyim?

adet sancın filan varmı genelde bazen idrar testleri sorunlu oluyor tekrarlasaydın oda aynıysa hamilesindir ama yerinden oynatmadan çizgi çıktıysa doğrudur inşallah.......

çok değil sancım ama farkediyorum arada oluyo çok sık değil yani adet olduğum zamandaki kadar ve belirgin değil.Offf zamanda geçmez ki testimi yaptırayım

çok değil sancım ama farkediyorum arada oluyo çok sık değil yani adet olduğum zamandaki kadar ve belirgin değil.Offf zamanda geçmez ki testimi yaptırayım

adetin düzenlimiydi geciktiyse vardır bişey zaten adet belirtisiyle gebelik belirtisi genelde aynı oluyor

Son düzenleme:
merhaba kızlar siteyi takip ediyordum ama aranıza yeni katıldım. yorumlarınıza ihtiyacım var!!! benim eşimin ileri hareketli sperm sayısı düşüktü tüp bebek önermişti doktorlar ama ben genelde düzenli adet oluyorum, düzen bozulduğunda ise muhakkak gecikmeli olmuşumdur. Bu ay yumurtlama dönemlerimdeki ilişkiden sonraki dönemlerde hep bir adet olacakmışım gibi hafif bir ağrı vardı kasıklarımda ve belimde, normalde iştahsız olmama rağmen ciddi derecede iştahımda artış oldu, karnımda şişlik oldu, sonra merakıma yenik düşüp adetimden 3-4 gün önce erken gebelik testi ile idrar testi yaptım negatif çıktı ve adetimden 2 gün önce adet oldum ama normal adet gibi değildi. adetim 4 gün boyunca kahverengi akıntı şeklinde geldi ve bitti. ama mide bulantılarımda artış,baş dönmesi,iştahımdaki artış ve kasıklarımdaki, belimdeki ağrı sızlama şeklinde devam ediyor. tekrar test yapmaya cesaretim yok, bana bir yorum yapın ihityacım var gerçekten.umutlanmak istemiyorum ama içimden bir ses sürekli konuşuyor:)

selam canım bence tekrar test yap sperm hareketinde sorun olması hamile kalamıcağın anlamına gelmezki benim eşimdede yerinde hareklilik sorunu varmış biraz ama ben hamile kalmıştım.spermin morfolojisinde problem varsa o hamileliğe sorun çıkartıyor ama gecikiyorsa mutlaka kanda baktır kistde olabilir geç kalma ama inşallah bebiştirbende polikistik over var ilk adet sorunum olduğu zaman koyu renkli 1 hafta az miktarda akıntım oldu o yüzden geç kalmadan doktora gidin ama inşallah bebiştir ....

Son düzenleme:

canımmm nasıl bir umut oldun bana :) ihtimali bile bu hale sokuyosa insanı bebişin varlığı nasıl heyecan verici birşeydir umarım tadabilirim o duyguyu.testi yapıp sizinle paylaşcam dualarınızı esirgemeyin olurmu?

hheyyy hoooooooooooooo behhheeee büüüüüüüüüüüüüüüüüüüü ben geldim ama gidicem :S

eve taşındık - yerleştik - ama net vb. şeyleri henuz baglamatadık. kayın zakkumun başını ezmeden bana rahat ettirmeyecini anladım bende saygımı asla bozmadan sesimi veya terbiyemi bozmadan lafları sokuyorum. bir kaç kere sapıttı aldım façasını aşagı
inş. böle devam ederiz

hepinizi cok özledim en kısa sürede görüşmek üzere öpüyorumm sizleri kendinize iyi bakın ve bol bol gebiş haberi duymak istiyoorummmmm

inşallah canım ama şimdi olmazsa bile mutlaka birgün gelecek bebişlerimiz umudunu yitirme canım

aaaaaaaaaaa champ hoşgeldin

aaaaaaaaaaa champ hoşgeldin bizde seni özledik gel artık

kızlarrrrrrrr karnım çok geriliyo kasım kasım kasılıyorum:18::18::18::18::18:alıştırmadır dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…