Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

daha zamanın yokmu senin canım ilk defa oluyorsa yalancı sancılardır ablamda doğumdan önce doğuma diye hep hastane koşmuştuk
sakin olayım dimi perimmm
kızlar arada topic topic geziyorum ama sizin listenizi hiç görmüyorum. hamiş yok mu hiç???

var cnm var topigimiz ugurludur gelen hamış kalır bu aralar bıraz dagıldık herkezın işi gücü var var ben topik bekcisi olarak burdayım

baya yaklaştık doğuma hayırlısı ile doğursak bebeişleriizi allahım tümm isteyenlere versinn tabi başta sana perimm sıra sendee

slm kızlar....Hastaneden geliyorum....ultrason,kan,idrar tahili derken günüm hastanede geçti....Bugün normalde 11.haftamızdaydık doktor 2 gün önden gidiyo dedi...Maşalllah çok iyi miniğim....hareket ediyodu yaaa...pazartesi 2li tarama testi yapılacak...bayburtta devlet hastanesinde 2li test yokmuş 3lü var dedi doktor...bana yine trabzon yolları gözüktü....gerçi iyi kendi doktorum orda ama yol yoruyo beni...git gel 5 saat sürüyo....inş..test sonucumuz güzel çıkar....

minik iyi ama ben halen kötüyüm...yeme içme alışkanlığını tekrardan kazanamadık gitti:)) Doktorun yanına gider gitmez bu hamilelik ne zor bi durummuş dedim...doktor gülüyo...daha önceden uğraştın hamile kalmak için şimdi hamilelik zor diyosun dedi...ee anne olacan dedi...

böbreklerim acıyodu.doktor hem baskıdan hemde sıvı alımı az olduğu için ağrı olabilir dedi....uyuyamıyorum dedim...10 15 gün sonra oturduğun yerde uyumaya başlarsın dedi....tahlillerde iyi çıktı..inş.şu şikayetlerimde tez zamnda biter de hamile olduğuma tam olarak inanırım:)

baya yaklaştık doğuma hayırlısı ile doğursak bebeişleriizi allahım tümm isteyenlere versinn tabi başta sana perimm sıra sendee
hayırlısıyla bebişler gelsinde inşallah benimde zamanım gelmiştir
evt cnm ve hala çigdeme sinir oluyorum ilkayda ne mal kadın yahu iyilik melegı sankı

ben de çok fena gıcık oldum ama sürekli bişeyden çıkıyor ve arpa boyu ilerlemiyor özeti ve reklamı derken bitiyor ama ilkay ve çiğdem kadar hiç bir dizide ki oyunculara gıcık olmadım ben ablası olsam parçalardım onu

maşallah canım bebiş iyi olsunda sende düzelirsin inşallah

maşallah canım bebiş iyi olsunda sende düzelirsin inşallah

sağol canım inşşşş......sende adet olmamışın bebiş süpriz yapsa ne güzel olur şimdi...ama olmadıysada üzülme ben inanıyorum çok sürmeyecek bu bekleyiş inş..

kızlar kaçıyorum ben..sabahtan beri hastanedeydim çookk yoruldum dinlenicem...yarın görüşürüz kıssllaarrr...öpüldünüz...

sağol canım inşşşş......sende adet olmamışın bebiş süpriz yapsa ne güzel olur şimdi...ama olmadıysada üzülme ben inanıyorum çok sürmeyecek bu bekleyiş inş..
inşallah canım hayırlısı artık inşallah fazla beklemeyiz ama progestan bittikden sonraki gün oluyordu acaba yumurtammı çatlamadıki anlamadım:44:
inşallah canım:82::82::82::82::82:
kızlar kaçıyorum ben..sabahtan beri hastanedeydim çookk yoruldum dinlenicem...yarın görüşürüz kıssllaarrr...öpüldünüz...

görüşürüz kızlar hoşcakalın

herkese iyi akşamlar kızlarrr umarım hepiniz iyisiniz...
yeni güzel haberler var mı bilmiyorum ama benden güzel haber var ...
c.tesi akşam test yaptım ve çift çizgiyi gördüm çok şükür...
ama tabi inanamadım ertesi gün eşime nöbetçi eczane aratıp bi test daha yaptım..
o da çift çizgi olunca hemen acile gittim ve kan verdim
değerim 2175 çıktı inanamadım...
doktor söylemeden de inanamadım bugün dr gittim alttan usg baktı ve keseyi gördük çok şükür
2 hafta sonra da gel kalp atışlarını görelim dedi...
inanın hiç ama hiç aklımda olmadığı bi an aldım bu güzel haberi..
stres kesinlikle etkiliyomuş çünkü ben 1 aydır sabah 8 akşam 8 çalışıyorum
ilaç gibi geldi bu haber bana ve hemen sizlerle paylaşmak istedim..inş dualarınızla sorunsuz bir gebelik yaşar
bebeğime kavuşurum..Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu
öpüyorum hepinizi iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…