nsl topic anlamadım ne cvp veren var ne liste
sakin olayım dimi perimmmdaha zamanın yokmu senin canım ilk defa oluyorsa yalancı sancılardır ablamda doğumdan önce doğuma diye hep hastane koşmuştuk
kızlar arada topic topic geziyorum ama sizin listenizi hiç görmüyorum. hamiş yok mu hiç???
sakin olayım dimi perimmm
var cnm var topigimiz ugurludur gelen hamış kalırbu aralar bıraz dagıldık herkezın işi gücü var var ben topik bekcisi olarak burdayım
aslı unutma beniyi izliyormusun
hayırlısıyla bebişler gelsinde inşallah benimde zamanım gelmiştirbaya yaklaştık doğuma hayırlısı ile doğursak bebeişleriizi allahım tümm isteyenlere versinn tabi başta sana perimm sıra sendee
evt cnm ve hala çigdeme sinir oluyorum ilkayda ne mal kadın yahu iyilik melegı sankı
su perisi adet oldunmu canımm nasılsınn
slm kızlar....Hastaneden geliyorum....ultrason,kan,idrar tahili derken günüm hastanede geçti....Bugün normalde 11.haftamızdaydık doktor 2 gün önden gidiyo dedi...Maşalllah çok iyi miniğim....hareket ediyodu yaaa...pazartesi 2li tarama testi yapılacak...bayburtta devlet hastanesinde 2li test yokmuş 3lü var dedi doktor...bana yine trabzon yolları gözüktü....gerçi iyi kendi doktorum orda ama yol yoruyo beni...git gel 5 saat sürüyo....inş..test sonucumuz güzel çıkar....
minik iyi ama ben halen kötüyüm...yeme içme alışkanlığını tekrardan kazanamadık gitti:)) Doktorun yanına gider gitmez bu hamilelik ne zor bi durummuş dedim...doktor gülüyo...daha önceden uğraştın hamile kalmak için şimdi hamilelik zor diyosun dedi...ee anne olacan dedi...
böbreklerim acıyodu.doktor hem baskıdan hemde sıvı alımı az olduğu için ağrı olabilir dedi....uyuyamıyorum dedim...10 15 gün sonra oturduğun yerde uyumaya başlarsın dedi....tahlillerde iyi çıktı..inş.şu şikayetlerimde tez zamnda biter de hamile olduğuma tam olarak inanırım:)
maşallah canım bebiş iyi olsunda sende düzelirsin inşallah
esra:80::80::80: Slm canım...nasılsın?
inşallah canım hayırlısı artık inşallah fazla beklemeyiz ama progestan bittikden sonraki gün oluyordu acaba yumurtammı çatlamadıki anlamadım:44:sağol canım inşşşş......sende adet olmamışın bebiş süpriz yapsa ne güzel olur şimdi...ama olmadıysada üzülme ben inanıyorum çok sürmeyecek bu bekleyiş inş..
inşallah canım:82::82::82::82::82:canımm iyi haberlerini alıyorum senin ve seviniyorumm kendine dikat et beslenmeni ihmal etme en azından ilaçları düzenli al folik asit falann ben eve gidiyorum görüşüz allaha emnaet olun kızlarr pericim sende inşallah hamişsindir.
kızlar kaçıyorum ben..sabahtan beri hastanedeydim çookk yoruldum dinlenicem...yarın görüşürüz kıssllaarrr...öpüldünüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?