Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok şükür canım

çok sevindim canım demek ki bu ayın hamişide sensin ama hissetmedinmi hiç kesesi bile oluşmuş maşallah bende böyle istiyorum yaa bi gidecem 2 veya 3 aylık dicekler rabbim banada nasip eder inşallah

tebrikler canım çok sevindim

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok şükür canım

çok sevindim canım demek ki bu ayın hamişide sensin ama hissetmedinmi hiç kesesi bile oluşmuş maşallah bende böyle istiyorum yaa bi gidecem 2 veya 3 aylık dicekler rabbim banada nasip eder inşallah

sağol cnm benim inş seninde güzel haberin yakındır..
yok cnm eve çok yorgun geliyodum uykum falan oluyodu halsizlik yorgunluğuma yoruyodum..
adetim 1 hafta geçti stresten geçti diye hiç merak bile etmedim..
Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu...

tebrikler canım çok sevindim

çok tşk ederim cnm umarım sende iyisindir...
sizlerin desteği ve duasıyla gördük bu günleri Rabbim inş tamamına erdirir..

çokkkk sevindim cnm süper bır haber yaşasın yaaa saglıkla büyüsün mınnoşun cnm gözün aydın

cnm bugun hep karnım gerıldı belım cok agrıyo felaket durumda ama şimdi ıyıyım bunlar normal kasılmalar yakında dogurucaz

benim midemin orda bi taşlaşma oluyo dışardan bile belli oluyor sonra yumuşuyor
bebek diyo herkes ama bence bebek değil o, kasılma gibi oluyo çünkü...

yarın kaçda acaba hep beraber dua edelim sağ salim bebişine kavuşsun darısı size inşallah....

mattika kız ben yorulmadım eve taşındık ama hala net baglatamadık... ondan gelemiyom telefondan baglandım bu gece bu gece eşim kıyak gecti bana

aaaaaaaaaaa champ hoşgeldin bizde seni özledik gel artık
gelecem superisi gelecem

batarya bitiyor kızlar öpttüüümmm...

sarı gebiş mişşsinn coookkkkkkkkk sevindimmmmm allah hayırlı saglıklı gebişlik versin canım tamamına erdirsin inş. kendine cooookkk iyi baakkkkkkkkkkkkk

ööptüm iyi gecelerrrr

iyi geceler kızlar...
bu gece annem bizde kalıyor, karnım biraz kasılınınca bende kasıldım tabi..
sabah bi kontrole gidiyim diyorum..erken falan gelicekse haberimiz olsun..

champ hoşgeldin canım özledik seni, kış geliyo artık, biran önce topiğe geri dön
benim yokluğumda buralarda ol...

Son düzenleme:

canımmmm olayy bu durrr işteeeee çoooook sevindimmm allah sağlıkla kuceğıne almayı nasip etsinnn güzell güzel haberlerini alll allah nazarlardannn saklasınn kendine dikkat etttt

çokkkk sevindim cnm süper bır haber yaşasın yaaa saglıkla büyüsün mınnoşun cnm gözün aydın

canımmmm olayy bu durrr işteeeee çoooook sevindimmm allah sağlıkla kuceğıne almayı nasip etsinnn güzell güzel haberlerini alll allah nazarlardannn saklasınn kendine dikkat etttt

hepinize çok çok tşk ederim iyi ki varsınız..
Sağolun dualarını eksik etmeyin benden öptümm

merhaba çok sevindim darısı başımıza allah hayırlısıyla kucağına almayı ve analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah:) bu arada kızlar ben dün akşam yine test yaptım ve negatif

günaydınnn tpikkkkkkk ben geldim gece doguruyodum valla sancıdan öldüm öldüm dirildim meger gaz sancısıymış:)))))içimdeki kötülüklerı atınca rahatladım hehehehehhe

çok güzel bi haber buuuu....Gözün aydın canım....çok sevindim....kucağına aldığın günüde görürsün inş....yaşasın ya bu gidişle topikte herkes gebiş olacak...oleyyyyy...

güzel haberlerle gel inş.

merhaba çok sevindim darısı başımıza allah hayırlısıyla kucağına almayı ve analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah:) bu arada kızlar ben dün akşam yine test yaptım ve negatif

çok tşk ederim cnmmm
darısı isteyen herkesin başına..
hayırlısı olsun cnm üzülme ummadığın anda geliyo :)

günaydınnn tpikkkkkkk ben geldim gece doguruyodum valla sancıdan öldüm öldüm dirildim meger gaz sancısıymış:)))))içimdeki kötülüklerı atınca rahatladım hehehehehhe

geçmiş olsun cnm :)

çok güzel bi haber buuuu....Gözün aydın canım....çok sevindim....kucağına aldığın günüde görürsün inş....yaşasın ya bu gidişle topikte herkes gebiş olacak...oleyyyyy...

sağol cnm bende çok mutluyum halen inanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…