- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
güzel haberlerle gel inş.
çok tşk ederim cnmmm
darısı isteyen herkesin başına..
hayırlısı olsun cnm üzülme ummadığın anda geliyo :)
geçmiş olsun cnm :)
sağol cnm bende çok mutluyum halen inanamıyorum
kızlar ben test yaptım net çizgi çıktı hemen doktor kan aldı yalancı çizgi olabilir dedi ama daha önce hiç böyle hemen çızgi çıktığını görmemiştim ya hamileysem o zaman film çekindim bişey olurmu ki bide dün progestan içtim bu kadar net bir çizgi çıkartırmı acaba offffff
hadi inş...perimmm inş...beybiden sonra sende ver müjdeli haberi...sabah yazmıştım bu gidişle topikte herkes hamiş olacak diye...progestanın öyle bir etkisi yok canım...hsg çekildikten sonra gebiş kalmış olabilirsin büyük ihtimal...bi şeycik olmaz...ne zamn çıkıcak kan tahlili sonucun...ay çok merak ettim.heycan yaptım..
beybiii haberi apekten aldımmm canım çok sevindimmmmmmmm hayırlı olsunnnnn
apek sen nasılsınnn
ya hamileysem filmden sonra hamile kalanları okumuştum düşük yapan çoktu
canım valla progestan değilse ben hamileyimdir bu kadar net çıktığını ilkez gördüm hemen belirdi ama ben yinede umutlanmıyım bu ay olmasındanda korkuyordum 2 doktorda farklı şeyler söylemişti sonuç 2 veya 2.5 gibi çıkarmış
iyi olmaya çalışıyorum canım...şikayetlerim bitmiş değil ama minnoşumu dün gördüm kıpır kıpırdı maşallah...onu gördükçe bütün çektiklerimi unutuyorum...pazartesi 2li test yapılaccak.....sen nasılsın?neler yapıyosun??topiğimize daha sık uğra artık...özletiyon kendini..bu topik uğurlu..
geçmiş olsun canımmmmm bende inş iyi haberler bi gün veririmmm şimdilik yokkkk ugrarım canımmm bebişin cins bellli miiii chap napıyoooo
progestanın öyle bir etkisi yok canım yok...inşş..yaaaaa bebiş göz kırpmış işte sana...hiç korkma canım sana verilen ilaç su bazlıyımış...Allahın izniyile bi hamilelik oluşmuşsa hsg çekimi bi şeycik yapmaz...hsgyi çeken doktorum demişti 1 hafta 10 gün korunun sonra ilişkiye başlayın diye...
kızlar merhaba özledim sizi....bende hamileyim biliyorsunuz keseyi kalp atışlarını gördüm tahlillerimde temiz 19 ekimde doktor randevum var..öyle telaşlı heyecanlı gün sayıyorum...bebikim sağlıkla sıhhatle çarçabuk bir doğum olur inşallah...diğer kızlar hamile kalanlar ve bekleyenler...umarım herşey gönlünüzce olur....sevgiler...
canım zaten 5 gün dinlendim ben daha sonra 1 hafta korunduk ama o zaman nasıl bu kadar net çizgi çıksın ki ilaçtandır heralde neyse hayırlısı bakalım sağlıklı bebeğim olsunda şimdi olmazsa iğnelere geçecez o zaman olur inşallah....
evet nell duymuştuk hamiş olduğunu..tekrar tebrikler...ohh maşalllah kalp atışlarınıda duymuşun...bundan sonraki evrelerde sorunsuz geçer inş...
ee daha ne 12 gün korunmuşun..ialçta su bazlı..doktorlarda diyo hsgde sonra hamilelik şansı daha fazla diye...hsg de verilen ilacın içinde bhcg hormonu yokk ki ilaç yapmış olsun...çatlatma iğnesi vuruldun mu bu ay??sen yine de çok umutlanma ama güzel haberler gelecek inş.senden...
yok canım ilaç veya iğne kullanmadım alıştım zaten üzülmem fazla ama inşallah bizimde yüzümüz güler hayırlısı Allahdan artık....
ilaç iğne kullanmadıysan o zaman sorun yok...sakince sonucu bekle az kaldı zaten...kullandığın test güvenilirmiyidi peki??bazıları yalancı pozitif verebiliyo yaa...
valla bilmiyorum 2 tane aldım çıktım eczaneden ikiside aynı marka neyse yarım saat sonra belli olur artık kısmet canım .....
kızlar ben test yaptım net çizgi çıktı hemen doktor kan aldı yalancı çizgi olabilir dedi ama daha önce hiç böyle hemen çızgi çıktığını görmemiştim ya hamileysem o zaman film çekindim bişey olurmu ki bide dün progestan içtim bu kadar net bir çizgi çıkartırmı acaba offffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?