boşver testi şimdi önemlisi kan tahlili zaten...sakince bekle...Allah ol demişse olmuştur..sen elinden geleni yapıyosun....eşine anlattın mı testleri falan...
kızlar ne işe yaradı bilmiyorum ama rabbim bana hediyesini veriyor inşallah superisi hamileeeeeeee ama keseyi filan görmeden rahat etmicem filmden sonra oldu ama bişey olmazmış inşallah olmazda dua edin .........
ayyyyyyyyyyyy len cadular ıkı gundur aglatıyosunuz benı valla mutluluktan süper bir haber yaaaaaaaaa hiç kotkma ılactan hıc bısı olmaz degerın kac cıktı cnm
ayyyyyyyyyyyy len cadular ıkı gundur aglatıyosunuz benı valla mutluluktan süper bir haber yaaaaaaaaa hiç kotkma ılactan hıc bısı olmaz degerın kac cıktı cnm
değerim 241.37 çıktı sağlık ocağında aile hekimimize gittim o takip edecek 1.500lere gelince beni doktoruma gönderecek
vayyyy vayyyyyyyyyy vayyyyyyyyyy heyooooooo su perisiii hamileeeeeeee adetin kaç gün geçti çabukk söleeeeeee canımmmmm inşallahhhh sağlıkla kucağına alırsını bebişiniiii ohhhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeeeeee
allah tamamını erdirir inşallah her ezanda dua ettim burcunun yoğun isteğiyle yakı yapıştırdım inşallah devamı gelir ee aslı siz doğuruyorsunuz topiğin yeni hamişlere ihtiyacı vardı şimdi sıra burcu ile xeda da inşallah onlarında bebişleri gelir bizimkilerde sağlıkla gelir inşallah rabbim tamamını erdirsin...
3gün geçti canım inşallah bende kese ve kalb atışlarını duyarım rabbim banada yaşatır inşallah eşimi yolda yakalım söyledim tutamadım kendimi inanamadı :)
saglıkla büyüsün bebişin rabbim kucagına almayı nasıp etsın hepımızın kafana takma herşey guzel ılerler kac gun gectı adetın deger normal sanırım
3 güne göre değerinn gayettt güzelll maşallahhhhh kocanı nasıl yakaladın yoldaaa folik asit all ilaç olarak bol süt yumurtaaa danan güzel büyüsünnn canımm yaaa çokkkkkkk sevindimmmm
3 güne göre değerinn gayettt güzelll maşallahhhhh kocanı nasıl yakaladın yoldaaa folik asit all ilaç olarak bol süt yumurtaaa danan güzel büyüsünnn canımm yaaa çokkkkkkk sevindimmmm
daha bi süre daha inanamayacaksın...ben yeni yeni inandım mesela....tekrardan tebrikler canım...duaların kabul oldu şükürler olsun rabbimize...darısı diğer kızlarımızın başına inş...
beybiii haberi apekten aldımmm canım çok sevindimmmmmmmm hayırlı olsunnnnn
apek sen nasılsınnn
kızlar merhaba özledim sizi....bende hamileyim biliyorsunuz keseyi kalp atışlarını gördüm tahlillerimde temiz 19 ekimde doktor randevum var..öyle telaşlı heyecanlı gün sayıyorum...bebikim sağlıkla sıhhatle çarçabuk bir doğum olur inşallah...diğer kızlar hamile kalanlar ve bekleyenler...umarım herşey gönlünüzce olur....sevgiler...
kızlar ne işe yaradı bilmiyorum ama rabbim bana hediyesini veriyor inşallah superisi hamileeeeeeee ama keseyi filan görmeden rahat etmicem filmden sonra oldu ama bişey olmazmış inşallah olmazda dua edin .........
değerim 241.37 çıktı sağlık ocağında aile hekimimize gittim o takip edecek 1.500lere gelince beni doktoruma gönderecek
sağol cnm benim çok şükür binlerce kez şükür...
sağol canım darısı başına inşşşş
sağol cnm seninde herşey gönlünce olsun..
cnmmmmmmmm inan çokkkkkkk sevindim tüylerim ürperdi rabbim ne kadar büyük kabul etti dualarımızı
aramızda en fazla 10 gün vardır :)) süper bi haber verdin cnm benim öpüyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?