Bizbize Geyik Yapmaya Geldik

Tatlım benimki hediyeleşmeyi gayet iyi biliyoda işine gelmiyo para harcamak. Bahaneside bu oluyor. Benim oğlan ilk torunu bir iğne almış değildir. Üstüne kendi maaşıda var emekli yani.

kızlar şimcik annelere altın mı alakkkk:kedi:

benim anacuğum ankarada hediye veremiycem telefon ederüm :kedi:
ee kayganamlanda zaten konuşmuyoruz onada alamayacağım kaydirigubbakcemile3
o yüzden çekiliş yapakta sizlerden birine alam didimdi :lepi:

ayyy bizde görüşmediğimiz için heç ama heç bişeyleri nasip olmadı oğluşuma alsanaalsanasmile

yok kıslar bizim babannede almaz hiçbir şey bahanesi anneanne yapıyor hepsini maş.
neyse dur bi arçeliği karıştıram bariiiiiiiiiii

bizimkide varmı bi ihtiyacın alayım diyor doğum hediyesinide öyle yaptı aldırmadım bende ihtiyacım olan bişi cıksında aldırayım derken 6 ay gecti bile

bizimkide almıyor begenmezmişim alda begenmiyim :)
yok kıslar bizim babannede almaz hiçbir şey bahanesi anneanne yapıyor hepsini maş.
neyse dur bi arçeliği karıştıram bariiiiiiiiiii
benimkide o mantıkta nasıl olsa anneanne alıyor

yok valla akıllandım kenyaaammm
kociş şunu alalım mı diyince hemen alalım diyorum artık
geçen hafta hazır kilolarıda vermişken alışverişe gittim o da benim için bi etek beğenmiş bunuda al istersen dedi hemen olur alalım dedim fırsatı bulmuşken:roflol:

ben geldiiiiiiiiiiiiim sabahtan beri evi temizledim kek yaptim pogaca yaptim salata yaptim.. misafir geldi 1,5saat oturdu gitti.. evde 5 cocuk.. ev yine temizlemelik oldu napayim ben simdialsanaalsanasmile

bosuna para harcatmıyım diyorumişte :)
bende öyle yapayım en iyisi :))
suluğun yarısını bile içmiyor
bizimkide nefret ediyo sudan bugun ilk defa 30 ml bi kerede içti bakalım daha içecekmi
ben geldiiiiiiiiiiiiim sabahtan beri evi temizledim kek yaptim pogaca yaptim salata yaptim.. misafir geldi 1,5saat oturdu gitti.. evde 5 cocuk.. ev yine temizlemelik oldu napayim ben simdialsanaalsanasmile
off hem gelmeden hem gidince temizlik yap zor iş valla kadın olmak
yav ne ara açtınız da 23 sayfa konuştunuz anlamadım ki :))))))))))))
:)) daha cok konusulmuyo unim
eskiden ben yetişemiyodum

hemde nasıl yalanıp yutuyo
ağız kocaman açılıyo varyaaa

yaprak dökümüne mi bakiyo bu millet:uhm:
biz bugün kizimla cok güzel günes banyosu yaptik evin arkasindaki cocuk parkina ciktik kremlerimizi sürdük yattik günesin altina nisa öyle bi mayistiki kendinden gecti bunu hergün
yapicam cünkü eve gelince tam 1 saat uyudu:lepi: daha ne siterim ki günler sonra gündüz uykusu yaptialkisalkisalkis

buna cok sevindim canimopuyorumnanaktan
nisam yaz gelince uslancak demektir bu sende dinlendinmi bari biraz

kızlar pazar kocişin doğum günü ne etsem
aklımda var bişeyler ama bakalım
burda yapacak bişey yok o ayrıda
oğluşla ilgili planlar yaptım
sizde bişeyler diyin olmadı sizinkileir denerim:))))))

ne ne yok kızlar of ya kız yemiyo önce ne güzel yiyodu şimdi deli ediyo beni çok huysuz oluyo ne oldu acaba ya dişten olabilir mi

anam bi cvp yazmamışınız ben gidiyom gelip bakcam sonra yazın haaaalsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…