kızlar şimcik annelere altın mı alakkkk:kedi:
Ben annelere hiç birşey almıycam. Çünkü kayınvalide bana veya oğluşuma hiç hediye almıyor.klava: Bahaneside nasıl olsa aldığımı beğenmiyorsun oyüzden almıyorum oluyor. Bende aynı cevabı kendisine ileteceğim. :teytey: Anneme gelince her zaman birşeyler alıyorum illa anneler günü olmasına gerek yok.
bizimkide varmı bi ihtiyacın alayım diyor doğum hediyesinide öyle yaptı aldırmadım bende ihtiyacım olan bişi cıksında aldırayım derken 6 ay gecti bilevalla benim kociş hediye işini pek istemiyor ne istersen alıyım diyor yaa benim aldığımı beğenmezsen diyorkaydirigubbakcemile3
bende heyecan isteyen biriyim alsın beğenmezsem değiştiririz diyorum:roflol::roflol:
bizimkide almıyor begenmezmişim alda begenmiyim :)Ben annelere hiç birşey almıycam. Çünkü kayınvalide bana veya oğluşuma hiç hediye almıyor.klava: Bahaneside nasıl olsa aldığımı beğenmiyorsun oyüzden almıyorum oluyor. Bende aynı cevabı kendisine ileteceğim. :teytey: Anneme gelince her zaman birşeyler alıyorum illa anneler günü olmasına gerek yok.
benimkide o mantıkta nasıl olsa anneanne alıyoryok kıslar bizim babannede almaz hiçbir şey bahanesi anneanne yapıyor hepsini maş.
neyse dur bi arçeliği karıştıram bariiiiiiiiiii
bizimkide varmı bi ihtiyacın alayım diyor doğum hediyesinide öyle yaptı aldırmadım bende ihtiyacım olan bişi cıksında aldırayım derken 6 ay gecti bile
bizimkide almıyor begenmezmişim alda begenmiyim :)
benimkide o mantıkta nasıl olsa anneanne alıyor
kızlarr siz bebeklerinize ne kadar su içiriyorsunuz
bosuna para harcatmıyım diyorumişte :)yok valla akıllandım kenyaaammm
kociş şunu alalım mı diyince hemen alalım diyorum artık
geçen hafta hazır kilolarıda vermişken alışverişe gittim o da benim için bi etek beğenmiş bunuda al istersen dedi hemen olur alalım dedim fırsatı bulmuşken:roflol:
bizimkide nefret ediyo sudan bugun ilk defa 30 ml bi kerede içti bakalım daha içecekmisuluğun yarısını bile içmiyor
off hem gelmeden hem gidince temizlik yap zor iş valla kadın olmakben geldiiiiiiiiiiiiim sabahtan beri evi temizledim kek yaptim pogaca yaptim salata yaptim.. misafir geldi 1,5saat oturdu gitti.. evde 5 cocuk.. ev yine temizlemelik oldu napayim ben simdialsanaalsanasmile
:)) daha cok konusulmuyo unimyav ne ara açtınız da 23 sayfa konuştunuz anlamadım ki :))))))))))))
kırk saat isimmi düşüncez yav açtık iiştee sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
deme yaa diloş muz versen yutar ama kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen onu bunu bırakta bende bulamıyom :roflol::roflol::roflol:
pc açık emme ben yoğuumm aslında ben yoğuumm :roflol:
yaprak dökümüne mi bakiyo bu millet:uhm:
biz bugün kizimla cok güzel günes banyosu yaptik evin arkasindaki cocuk parkina ciktik kremlerimizi sürdük yattik günesin altina nisa öyle bi mayistiki kendinden gecti bunu hergün
yapicam cünkü eve gelince tam 1 saat uyudu:lepi: daha ne siterim ki günler sonra gündüz uykusu yaptialkisalkisalkis
buna cok sevindim canimopuyorumnanaktan
nisam yaz gelince uslancak demektir bu sende dinlendinmi bari biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?