öyle be ayşem ben de dert etmiyom bi de bissürü tahlil yapıldı hepsi ii çıktı
ama sanrıım benim bunca zaman sütüm yetmiyomuş ama ağlamıyo uykusu da iyidi ben anlamadım hiç mama vermedim ona üzülüyom :sinifsinif:
niseee ben yatarr ayy geç bile kaldıımm sabah işe gidiim maluuummm gece de 50 kere kalkıyoz :sinifsinif: anam önceden daha az kalkıyodu bu bebe yaaa
fatoom neler yiyo behlül say bakim
pek bişe yemiyo gııı
sabah kalkınca emziriyom sonra uyuyo kalkınca yarım kase sebze püresi veriyom sonra emzirme akşlam yatarkende yarım kase püre
bölece günde 2 kere yarım kase püre yane fazla değilki
bugün yoğutada başladım ilk kez azcık yedi pek sevmedi gabaa ekşi oldu bira dr. soracam şu sütaşın beybimix versemmi diye
hmm ayni püredenmi veriyosn??? ögle püre aksam yogurt ver madem.. fazla yüklenme.. daha yeni basladin.
ay unutmusum burda yazmayi.. gece kac kere kalkiyoo furkim
valla dr. öle dedi püye patates ve havuçla başladık sonra her hafta bi sebze ekledim şimdi patates havuç kabak ıspanak karışık veriyom yoğurtuda arada verecem yarına.sa.s
3,4 kere kalkıyoa.s
niseeeeee bende kaçam yatam uyuyam bebeler uyanii zahın köründe herkese iyi geceler
sende kimsin yoluınumu şaşırdınyasakkelimeyasakkelimeyasakkelime
adamıım nediin nan kaydirigubbakcemile5
ayyy uyku gözümden akıyooo
beroş gece 11.30da zor uyudu sabah da 6 da hortladı mafoldumben
bi de gece 2de uyandı ağlıyo öle emmiyo da töbe yarebbiiim sonra 4te uyandı emdi sonra da 6da bu ne yaaa 2 saatte bir uyanıyo sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?