Bizbize Geyik Yapmaya Geldik

ya bosver mama verip napicaktin.. sütün yetiyomustur ama besleyici degildir.. benimki gibi.. bende vermedim hic bisey.. simdide sadece bir ögün veriyorum.. emmezse sütün gidiyo.. napicaksin.. mamayi verip bi sürü gereksiz kilomu aldircaksin cocuga.. eger emmiyosa.. ve mama veriyosan.. o zaman ek gidayi cogalt.. ama hazir verme bence.. mama yerine ek gidaya agirlik ver madem..

mama verenlere sözüm yok benim yanlis anlamayin nolur.. zorda kalan tabiki vericek ama kilo alsin diye mama verilmesin.. mama verenlerde mamayi kesip ek gidaya agirlik versin bence..

ne kadar hazirseylerden uzak durursak o kadar iyi diye düsünüyorum

niseee ben yatarr ayy geç bile kaldıımm sabah işe gidiim maluuummm gece de 50 kere kalkıyoz :sinifsinif: anam önceden daha az kalkıyodu bu bebe yaaa

hadi iyi gceler seker.. öptüm senide sultanimidaopuyorumnanaktan

buarada iznini bayramdan sonra kullan.. senle izmirde isim varkaydirigubbakcemile3

fatoom neler yiyo behlül say bakim

pek bişe yemiyo gııı
sabah kalkınca emziriyom sonra uyuyo kalkınca yarım kase sebze püresi veriyom sonra emzirme akşlam yatarkende yarım kase püre
bölece günde 2 kere yarım kase püre yane fazla değilki
bugün yoğutada başladım ilk kez azcık yedi pek sevmedi gabaa ekşi oldu bira dr. soracam şu sütaşın beybimix versemmi diye

hmm ayni püredenmi veriyosn??? ögle püre aksam yogurt ver madem.. fazla yüklenme.. daha yeni basladin.

hmm ayni püredenmi veriyosn??? ögle püre aksam yogurt ver madem.. fazla yüklenme.. daha yeni basladin.

valla dr. öle dedi püye patates ve havuçla başladık sonra her hafta bi sebze ekledim şimdi patates havuç kabak ıspanak karışık veriyom yoğurtuda arada verecem yarına.sa.s

valla dr. öle dedi püye patates ve havuçla başladık sonra her hafta bi sebze ekledim şimdi patates havuç kabak ıspanak karışık veriyom yoğurtuda arada verecem yarına.sa.s

3,4 kere kalkıyoa.s

yok tamam icerigine bisey demiyom.. ögün olarak cogaltmada böyle iyi canim.. yogurtaa verebilirsin zaten..

ayy benim kiz uyanmadan ben yatayim..yarin misafirim gelicek.. erken kalkip biseyler hazirlicam.. evi süpürcem.. cikayim ben olurmu? öpüyom seni kocaman.. yarin görüsürüz canim.

sende kimsin yoluınumu şaşırdınyasakkelimeyasakkelimeyasakkelime

:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
klava:klava:klava:
:mymeka::mymeka::mymeka:
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
sana cevap yazarken en çok bunları özlemişim

hihoyyytakannehirsempatiksalakcinnieyvahedigeldismile:kedihaoldumsmile:roflol:bunlarda diğer özlediklerim
ohhhhh be gece rahat uyurum artıkın içimde kalmadı :roflol:

günaydunnnnnnnn tükanı açmayı özlemişim heee sempatiksalakcinni
biz malum her sabah karga mokunu yemeden kalktımız içünnn hergun açabilürük tükanıı akannehir
yaaa miskin miskin öğlene kadar uyumak istiyom ben yaaaaaaaaa gebercem uykusuzluktan delikafadulden

Uniiiiiiiiiiii kız senin bu mama sandalyesinin fiyatı ne kaa iyiymişşşşşşşş bende bundan alcam aklinialirimsmile
ama bide sevmezse yandımın resmidir...rahat etmiyomudur nedir bazı şeylerde hiçççççç durmuyo örneğin anakucağı-oto koltuğunda hiç durmuyodu ıh ıhhhhhh yapıp belini kaldırıyodu kaydirigubbakcemile3 gittim başka oto koltuğu aldım onu sevio şükürrrrrrrr bide salıncağına gıcık ona koyunca da ıh mıh başlıyo kıpraşmayaaaa battaniye koyuyom falan tın yane şimdide işte bu mama sandalyesi işinde tırsıyom ay bide evde yer kalmadı zaten bunun eşyalarından laelaelaelaelae

http://www.e-bebek.com/mama_sandalyeleri/very_important_baby/vib_mama_sandalyesi/CRE-96581

adamıım nediin nan kaydirigubbakcemile5
ayyy uyku gözümden akıyooo
beroş gece 11.30da zor uyudu sabah da 6 da hortladı mafoldumben
bi de gece 2de uyandı ağlıyo öle emmiyo da töbe yarebbiiim sonra 4te uyandı emdi sonra da 6da bu ne yaaa 2 saatte bir uyanıyo sempatiksalakcinni

bunnar aynı mok diye boşa demiyos heral baksana annaşıp yatıp kalkıyo mubarekler kaydirigubbakcemile3 ama özge 12 de uyudu o ayrı mevzu :bbo:

anam herkese günaydın nan daha dün açtığınız topici ne cabık 12 sayfayı doldurdunuz fallaha geçmiş meçmiş okuyamacam
yeni topicimiz herkese hepimize vatanımıza milletimize evlatlarımıza bizlere hayırlı uğurlu olsun arkadaşlarrrrrrr :lepi: delikafadulden hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…