Bizbize Geyik Yapmaya Geldik

bunnar aynı mok diye boşa demiyos heral baksana annaşıp yatıp kalkıyo mubarekler kaydirigubbakcemile3 ama özge 12 de uyudu o ayrı mevzu :bbo:

:roflol: :roflol: :roflol:
bizimki de 12 oluyo nirdeyse gıı bak erken yatmış gidince diyem bak özge 12de yatmış eksik kalma diye :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:
bizimki de 12 oluyo nirdeyse gıı bak erken yatmış gidince diyem bak özge 12de yatmış eksik kalma diye :roflol:

sus kız saf sen deme ben özgeye diim ki bak beroş 11 de uyumuş erkene çekek saati :roflol:

iteeeeeeeeekkkk duble kaynanaaaaaa oğluşlar napiyoooo bakimmmmm opuyorumnanaktan

günaydın millet
yaa kıslar ensar gece en son 1 de emdi veeeeeeeee sabah 8 e kadar uyanmadı 7 saat aç kalması normal miiiakannehir

iteeeeeeeeekkkk duble kaynanaaaaaa oğluşlar napiyoooo bakimmmmm opuyorumnanaktan

ensar yanımda ben kahvaltı yapıyorum o beni izliyor garibimkaydirigubbakcemile3
eneste herzaman kii gibi odasını dağıtma çabalarnda:sinifsinif:
kıs cerenimooo özge sık sık uyanıyor diyorsun doymuyor mu acep:uhm:

delikafadulden Günaydın delikafadulden
yaa benim oğlan bu gecede her saat başı uyandı yaaa sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
günaydın günaydın günaydınnnnnnnnopuyorumnanaktan
özlediniz mi beniii:kedi:

günaydın millet kız erken uyanan benim 6 da kalktık

doymuyosa yesin anacım ben napam :umursamaz: gece muhallebisi yapıom her gece bazen yiyo bazen yemio annamiom bende bişe yiyince güzel güzel uyuyosun işte ne die naz yapio annamiom ki hem aç hem gururlu delümü ne kaydirigubbakcemile3

klavye çalışmıyooooodelikafadulden ekran klavyeasinden 2 kelime yazana kadar dötümden ter aktı:sinifsinif:

hiç kimsenin bebesi uyumamış ben ağzımı açmayam o zaman niye uyanmadı diyesempatiksalakcinni

edaa şu milupanın 5 meyveli tahılı var bilin mi ben sabah onlan kafaltı hazırlıom özgeye ii mi kıs gıda möhendizim benim :) onun içine labne ecük tereyağ ve pekmez ekliom
geçen gün bu karışımı bi yedi gözlerim pörtledi nası bilin mi ağzı açık havada kapidi kaşığı ay nası güzel bi duygumuş nan yiyen bebeye bişi yedürmek delikafadulden ama tabe saadet fazla sürmedi o gün bugundur yaptığım caaaanım mamalar çöpü boyliyiiiiiii dünyanın parası verip alim allam şu kız ziyan edio içim gidio utanmasam ben yiyecum haaa :roflol:

kuzum sizinkiler şimdiden formunu koruyor nasıl alışırlarsa öleee gidecekler hesabıkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…