kanal d yi izleyen var mı puhahaaakaydirigubbakcemile3
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
günaydın günaydın günaydınnnnnnnnopuyorumnanaktan
özlediniz mi beniii:kedi:
beyza bu gece ağzıma mıçtıeyvahedigeldismile
benimkide uyandı acaba diş mi çıkarıyorlar
klavye çalışmıyooooodelikafadulden ekran klavyeasinden 2 kelime yazana kadar dötümden ter aktı:sinifsinif:
hiç kimsenin bebesi uyumamış ben ağzımı açmayam o zaman niye uyanmadı diyesempatiksalakcinni
Selam kızlar...
edaa şu milupanın 5 meyveli tahılı var bilin mi ben sabah onlan kafaltı hazırlıom özgeye ii mi kıs gıda möhendizim benim :) onun içine labne ecük tereyağ ve pekmez ekliom
geçen gün bu karışımı bi yedi gözlerim pörtledi nası bilin mi ağzı açık havada kapidi kaşığı ay nası güzel bi duygumuş nan yiyen bebeye bişi yedürmek delikafadulden ama tabe saadet fazla sürmedi o gün bugundur yaptığım caaaanım mamalar çöpü boyliyiiiiiii dünyanın parası verip alim allam şu kız ziyan edio içim gidio utanmasam ben yiyecum haaa :roflol:
ben izliyom delikafadulden anamm ne sorunlar var nan allah korusun bulduk sağlam herifleri bide heriflere naz yapıyos haaa akşam gelsin adamın üstüne atlicam :roflol::roflol:
Sağol itek.
Evet işteyim cerin mafoldumben. Naparsın bir türlü cesaret edip şu işi bırakamadım .
günde 10 kere midelikafadulden
günde 10 kere midelikafadulden
:roflol::roflol: bide bize laf edisiz bakın millete :roflol:
:roflol::roflol:
yanlız varya o kadar alışmışımki smileylerin yokluğuna habire puhaha yada hahahah yazıyom sonra silip smiley koyuyom :roflol:
aynen yaaa kaydirigubbakcemile3
sanki hergün atlamıyonda bahanen olsun atlada :roflol:
guclubacismile diyene bak heleeeeeee
heç yaramı deşme hacı:çok üzgünüm: paslandık falladelikafadulden
ay valla çalış bence ada valla kafan dağılır ne güzel oğlunla eve gidince daha kaliteli zaman geçirirsin :teselli:
ben izliyom delikafadulden anamm ne sorunlar var nan allah korusun bulduk sağlam herifleri bide heriflere naz yapıyos haaa akşam gelsin adamın üstüne atlicam :roflol::roflol:
Yokya bence sizinki daha iyi bebişlerin her anını dolu dolu yaşıyorsunuz. Akşam eve gidince yemek meyve vs. vakit geçiyor oğluma fazla vakit kalmıyor. Koçiş bırak diyor ama ben evde daralırım diye korkuyorum. Sanırım annem göbekbağımı sokağa atmış illa evden dışarı çıkmalıyım.
Ya bide ne zaman yarın işten ayrılacağım diye işe gelsem kesin patron bana çok iyi davranıyor ve adamdan utanıyorum nankörlük etmek istemeyip geri dönüyorum yaaaaaaaa offfffff arada kaldım.
eda recim nası gidiyoo
benim plates topum geldi ama üstüne çıkmaya korkuom zira bu bünyeyi taşıyıcak gibi görünmüyolülülülülülü
ayyy bizde yaa anam geldi evde deeldim sora grip oldum o geçio derken adet falan ayhhh şimdide ayu kadın oldum için yanaşamicum laelaelaelaelae
Yokya bence sizinki daha iyi bebişlerin her anını dolu dolu yaşıyorsunuz. Akşam eve gidince yemek meyve vs. vakit geçiyor oğluma fazla vakit kalmıyor. Koçiş bırak diyor ama ben evde daralırım diye korkuyorum. Sanırım annem göbekbağımı sokağa atmış illa evden dışarı çıkmalıyım.
Ya bide ne zaman yarın işten ayrılacağım diye işe gelsem kesin patron bana çok iyi davranıyor ve adamdan utanıyorum nankörlük etmek istemeyip geri dönüyorum yaaaaaaaa offfffff arada kaldım.
pas mı :roflol::roflol:
güldüğüme bakma dubammm bendede var paslanmaaa:roflol::roflol:
ayyy bizde yaa anam geldi evde deeldim sora grip oldum o geçio derken adet falan ayhhh şimdide ayu kadın oldum için yanaşamicum laelaelaelaelae
recim iyi gidii şimdilik bu hafta gidemedim tartılmaya :kedi:
hade yaa çıkta bi denee kaydirigubbakcemile3
git ananda kal hala sen :mymeka::mymeka:
inanmaaaamm delikafaduldendelikafadulden
vallahi bende senin gibiydim adacım asla evde duramazdım o yüzden bence sakın bırakma ben bunalıma girdim ilk bir sene hep ağladım mafoldumben
he sana hayatta inanmam delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?