Bizbize Geyik Yapmaya Geldik

kanal d yi izleyen var mı puhahaaakaydirigubbakcemile3

ben izliyom delikafadulden anamm ne sorunlar var nan allah korusun bulduk sağlam herifleri bide heriflere naz yapıyos haaa akşam gelsin adamın üstüne atlicam :roflol::roflol:

Sağol itek.

Evet işteyim cerin mafoldumben. Naparsın bir türlü cesaret edip şu işi bırakamadım .

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
günaydın günaydın günaydınnnnnnnnopuyorumnanaktan
özlediniz mi beniii:kedi:

özlememmi kuşuummm tombul kuşuumm :roflol:

beyza bu gece ağzıma mıçtıeyvahedigeldismile

benimde egeee delikafadulden

benimkide uyandı acaba diş mi çıkarıyorlar

ne bilem yaa dr. hiç bi belirti yok didi 9 aya kadar beklme dedi :1shok::1shok:

klavye çalışmıyooooodelikafadulden ekran klavyeasinden 2 kelime yazana kadar dötümden ter aktı:sinifsinif:

:roflol::roflol:
yanlız varya o kadar alışmışımki smileylerin yokluğuna habire puhaha yada hahahah yazıyom sonra silip smiley koyuyom :roflol:

hiç kimsenin bebesi uyumamış ben ağzımı açmayam o zaman niye uyanmadı diyesempatiksalakcinni

:mymeka::mymeka: sus otur aşağı :mymeka:

Selam kızlar...

slm adacım opuyorumnanaktan

anam gıda mühendisi değil profesörü olsakta özgenin yemesine çare bulamayık :roflol:

ben izliyom delikafadulden anamm ne sorunlar var nan allah korusun bulduk sağlam herifleri bide heriflere naz yapıyos haaa akşam gelsin adamın üstüne atlicam :roflol::roflol:

sanki hergün atlamıyonda bahanen olsun atlada :roflol:

eda recim nası gidiyoo
benim plates topum geldi ama üstüne çıkmaya korkuom zira bu bünyeyi taşıyıcak gibi görünmüyolülülülülülü

ay valla çalış bence ada valla kafan dağılır ne güzel oğlunla eve gidince daha kaliteli zaman geçirirsin :teselli:

Yokya bence sizinki daha iyi bebişlerin her anını dolu dolu yaşıyorsunuz. Akşam eve gidince yemek meyve vs. vakit geçiyor oğluma fazla vakit kalmıyor. Koçiş bırak diyor ama ben evde daralırım diye korkuyorum. Sanırım annem göbekbağımı sokağa atmış illa evden dışarı çıkmalıyım.
Ya bide ne zaman yarın işten ayrılacağım diye işe gelsem kesin patron bana çok iyi davranıyor ve adamdan utanıyorum nankörlük etmek istemeyip geri dönüyorum yaaaaaaaa offfffff arada kaldım.

he walla yaaaa hergün uyuklama numarası yapmaktan sıkılmıştım zaten:roflol::roflol::roflol:

hiç canını sıkma canım bazen bende biri çocuklara baksada rahat etsem diyorum:sinifsinif:
geçenlerde kocişe diyorum bende aertık çalışayım diyeee ama o hiç razı değil çocuklarla zaten yıpranıyorsun sorumluluğunu daha fazla artırma diye

eda recim nası gidiyoo
benim plates topum geldi ama üstüne çıkmaya korkuom zira bu bünyeyi taşıyıcak gibi görünmüyolülülülülülü

recim iyi gidii şimdilik bu hafta gidemedim tartılmaya :kedi:
hade yaa çıkta bi denee kaydirigubbakcemile3

heç yaramı deşme hacı:çok üzgünüm: paslandık falladelikafadulden

git ananda kal hala sen :mymeka::mymeka:

ayyy bizde yaa anam geldi evde deeldim sora grip oldum o geçio derken adet falan ayhhh şimdide ayu kadın oldum için yanaşamicum laelaelaelaelae

inanmaaaamm delikafaduldendelikafadulden

vallahi bende senin gibiydim adacım asla evde duramazdım o yüzden bence sakın bırakma ben bunalıma girdim ilk bir sene hep ağladım mafoldumben

pas mı :roflol::roflol:
güldüğüme bakma dubammm bendede var paslanmaaa:roflol::roflol:

he sana hayatta inanmam delikafadulden

ayyy bizde yaa anam geldi evde deeldim sora grip oldum o geçio derken adet falan ayhhh şimdide ayu kadın oldum için yanaşamicum laelaelaelaelae

yaaa adet diyince ben adet olmayı özledm yaaaaaaa:gitme:daha benim gibi olmayan var mı aranızda

Bu durumdada oğlumu özlüyorum yoruluyorum vs vs. Diğer yandan kendimden korkuyorum ve bir çözüm bulamadım. Böyle arada kalmakta çok zor. Bazen kendi kendime belki bir daha doğurmam oğlumu niye ihmal ediyorum diye kendime kızıyorum. Anlayacağınız iki ucu ..... deynek...

ister inan ister inanma edoşum gel onu bide kocişe sor:1ninca:
akşam yine koltukta uyuyakalmışım,
çaktırma bazende uyumuş numarası yapıyorumsengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…