canım doktor iyi görünüyor dedi film çekti...ama 10 gün daha kalması gerekiyro dedi..sanırım tedbiren...ama bu bizi çok üzdü..okula gittim hem yeni raporu verdim...ama liseye gtt,q, için her öqretmeniyle görüşmem mümkün deqil...sadece sınıf öqretmeni ve almanca öqr. görüşebildimm...dua edin kızlar geçsin sınavlarını..25 gündrü derslerden mahrum kaldı kızım...günaydın kızlar senacım tam iyileşmedi sanırım kızının ayağı oyüzden uzatmışlardır. okulla konuştunmu sınavlar hakkında tatlım öğretmenleriyle felan konuşsaydın
çok teşekkür ederim canım amin...Merhaba arkadaşım.. İnşallah bebişine bir an önce kavuşursun.. Ama öyle fazla strese sokma kendini baştan, denemelere yeni başlamışsınız, inşallah fazla uzamadan tutar ama olmazsa da üzülme sakın bazen zaman alabiliyor. Normalde ilişkiden 4-5 gün sonra gebelik ne kan testinde ne de idrarda çıkmaz. Ama bu hamişlik olaylarında olmaz diye bir şey yok, bazen adetten hemen sonra yumurtlayanları da duyduk, seninki de öyle bir durumsa olabilir tabii.. Bir git yarın kan testini yaptır bakalım ne çıkacak.. İnşallah güzel haberler verirsin..
tekrar geçmiş olsun tatlım.. sıkılır tabi kuzum havalar güzelleşti oynamak dışarı çıkmak ister şimdi o.. biz bile sıkılırız hele çocuk olunca alçı daha sıkıcı bir şey. ama az kalmış, allah beterinden korusun, acil şifalar versin yavruna..
Günaydın hayatım.. nasılsın?
kızım için çok teşekkür ederim canım..evet bikaç gündür gerginim...son 2 gündür biraz daha relaxım...bebek olayını biliyosun vazgeçtim...ama korunmam için reql olmam lazım..bu ay korunmasızım...geçen ay okadar uqraştık olamdı bu ay istemiyorum ya olursa diye tedirginim...neyse Rabbim hayırlısını nasip etsin..koçiş bu sabah kahvaltıda ben bebekten vazgeçmedim dedi ... kafam allak bullak canım....Merhaba tatlimm aslinda ben nerdeyse her konuya cvp verdim zannediyorum ama bi baktim yayinlanmamis int.baglantim kopmus mgrse... Canim bende senin halini hatrini sormustum dedim ki seni cok gergin buluyorum bu ara kizinada acil sifalar dilerim operim yanaklarindan. Benim son durumu biliyon iste bissuru para verdim karindan igne vurdurdum ne gerek varsa neyseki simdilik bi sorun yok ama bidahaki ay isteemem kendi haline birakcam daha gencim paniklemek icin ve sabirsiz olusuma cok kizdim daha kac ay olduki bebis dusureli....
canım kan tesit yaptırsana silik çıktı 5 dakika içinde diyorsun..kan testi yaptır içimiz rahat etsin...batim 10 mayis 6 gun gecti bugun test yaptim ben 5dk icinde silik cizgi cikti saskinim tepki veremedidm esimde ayni sekilde okdr cok istiyodukki yada okdr hayal kiriklina ugradikki sevinemedik bile heralde ultrasonda gorunce ikna olurum ancak
biraz zaman gecsin oyle gideyim dr a diyorm karmasik duygulardayim
Selam kızlar nasılsınız ne var ne yok yenı gelısmeler var mı fazla acıp takıp edemıyorum hızınıza erısılmıyor
kuzum hamilmisin sennnn yeni gördüm valla tabloda inan
çok sevindim canım benim hayırlıısyla kucagına al inşallah
merhaba 9 aycim nasilsin? Benim konuya cvp vermisin ama ben igne vurulmaktan korkmuyorum erken daha die korktum ne biliyim dr once ilacsiz takip yapmaliydi sanki. Ben daha 5 aydir deniyorum ilk denemem kimyasal
Dusukle sonuclandi sonrasinda koeunup tekrar basladik. Ignemi yaptirdim bu arada karindan yapiliyo minicik bisey ozel receteyle satiliyo 68 tl cok geldi bana:) velet gelmeden zarara soktu anasini:) olsun gelsinde herseyi vermeye razziyim ama bu ay olmassa vurdurmicam igne ilac oluruna birakcam.bir yilin dolsun diyolarsa bi bildikleri vardir. Off tavuk gibi hissediyorum kendimi kuluckadayim... Sen ne zamandir istiyorsun canim. Bu arada fotograftaki senmisin?
ben de temmuzda yapayım bari. temuzda doktora gidicem tekrar çünkü. onu referans alırım. demekten bir şey çıkacağını sanmıyorum. bir içeriğini araştırayım bari. sana da yazarım.
tamam canım kimbilir belki de şifa bundan gelir :)
kıss nurdann ne hamilesi yavrum yaa.nirde gördünn.ben daha hairan sonuna kadar bebek için kapalıyım :)))Ama Allah mı söyletti nedir
Herkeze merhabalar. Ayri ayri cvp vereyim dedim ama tutuldu yine net bu yuzden direk daledim konuya:) oncelikle seastrecim moral verdin saol ama bakip goruces ay sonu umarim dedigin gibi olurda ugrasmam birdaha.. Senin gobis nasil sisiyomu uyavas yavas? Zytn ve. Fairy kan testi yaptirdiniz mi merak icindeyim hemen gelin guzel haberlerle heyecan yaptim valla.. Erginsenacim esim dr.dediyse bi bildigi vardir vurdur dedi vurdurdum ama kasiklarim catlicak resmen sabahin 6sinda halvete girdik 36j.saat sabahin korune denk geldi uff allahim affetsin cok kotu yaal dusunsene esim saati kurmus uyandirmiyoda yavrum:) anlicaniz kurulmus saat gibi dogalliktan uzak halini sevmedim daha erken bir yil diyolarsa gercekten bi bildikleri vardir. Umarim dedigin gibi kese falan problemi yasatmaz bana... Regl olmaya raziyim yeterki kist falan olmasin,korkum birazda. Bundan. Hadi guzel haberler verelim bu ay...
İnşallah arkadaşım güzel haberlerin olsun:) bekiyoruz biz de heyecanla:)inşallah hamileyimdir canımm ya bugün testi yaptırdım yarın soncları cıkıcakmıs hemn yazarım buraya ayyy cook heycanlıyım :))))
Selam kızlar nasılsınız ne var ne yok yenı gelısmeler var mı fazla acıp takıp edemıyorum hızınıza erısılmıyor
Günaydın hayatım..günaydın kızlar nasılsınız ne var ne yok
hamilelik iyi gidiyor canım ama çok midem bulanıyor halsizim iştahsizim kilo veriyorum günden güne 4 kilo verdim bir ay içinde,, canım inşallah en yakın zamanda sizlerinde hamişlik haberini alırız tatlım.. sizin için dua ediyoum canım benim..
COK TSK EDERIM KIZLAR GERCEKTEN GOZLERIM DOLDU IYKI VARSINIZ HENUZ AILEMDEN KIMSEYLE PAYLASMADIM KUCUK BI YERDE OTURDUGUM ICIN HA DEYINCE HASTANEYE GIDEMIYORUM O YUZDEN BEKLEYIP HEM KESEYI HEM KALP ATISINI DUYMAK ISTIYORM RABBIM SAGLIK SIHAT VERSIN CUMLEMIZE IYKI VARSINIZ
BANU BANA YAZMISTI O YORUMU O YUZDEN UZERIME ALINIYORUM :)) temmuz 2011 de evlendik ve hic korunmadik herhangi bir rahatsizligin yoksa eger ve duzenli caalisiyorsaniz bir sene icinde gercekten oluyor ha birde hamilemiyim bu ay tutacakmi diye dusunmemek lazim ne kdr zor olsada (kendimden biliyorum ) :)
Canım yaa googleden araştırdım ilacı bıraktıktan sonra ilk ay hamilelik diye %80 düzeylerinde hatta ikzi gebelik oluşma ihtimali. Ailedede olunca dedim bendede olutr oradan çıkardım yani
Mol gebelik yüzünden kürtaj oldum bebeğin kalp atışlarını hiç duyamadık .İLk haftalardan itibaren düşük tehlikesi vardı. Aynı şeyleri tekrar yaşayacağım diye istemiyorum. Eşimde bende şu an böyle bi sıkıntıya gelebilecek güçte değiliz biraz daha toparlamamız lazım kendimizi
Aslında ikimizde çok istiyoruz ama bu ara işleri çok yoğun onun biraz böyle sakinleşsin diyorum ondan sonra ama o zamanda hemen olacak diye birşey yok birde öyle üzüleceğim diye korkuyorum yani anlayacağın
kıss nurdann ne hamilesi yavrum yaa.nirde gördünn.ben daha hairan sonuna kadar bebek için kapalıyım :)))Ama Allah mı söyletti nedir
hayaletcaspercımmm nuranın hamile olduğunu söylemesi listenin içinde seninde isminin olması tatlım... Allah yazdırttı galiba...
ilk sayfadaki listeye bak canım...
Ya hayaletim casperim, benim suçum o ya, dün listeyi güncellerken seni hamile diye yazmışım.. ama niye yaptım veya nasıl yaptım hatırlamıyorum inan:)) allah yazdırdı belki de..İNŞALLLAAAAAAH... [/QUOT
kısss banuşumm olsun iyi olmuş yazdığn,bak ne güzel birden heyecan sardı beni.kürtajdan sonra heyecan falan kalmamıştı bebiş içinİnşallah Allah ın izniyle o güzel günleri görürüz hepberaberce..AMİNNNNNNNNNNN :NAZAR:
Off yaa karnimda yapi calismasi var galiba kasiklarim aciyoooo:) ignenin yan etkisimi,yoksa ovulasyon gunum oldugu icin mi oluyo anlamiyorum,korkuyorum...aaaa
ee tabii gezecek herkes kuzum:) sen biraz düzel sen de gezersin üzülme hiç.. Benim kursum var o yüzden fazla giremiyorum.. Tülinle gülden de rahatsızlar 2 gündür , tülinin midesi kötü bi de üşütmüş, güldenin de dişinde problem varmış. halleri yok sanırım onlarında nete girmeye haklı olarak..
Sen de kendine çok dikkat tatlım.. bir an öncede normal haline dön inşallah:) Öpüyorum kocaman..
Arkadaşlar merhaba ben yeniyim vajinusmus sayfasından buraya terfi ettim Allah yenemeyenlerin başına versin inş..Ancak bir sorum var yarın ilk doktor muayenem war korkuyorum endıselyıım napıcak bılmıyorum alltan muayene yapar mı yaparsa nasıl ızın verırım hıc yaptrmadım :S deneyımı olan anlatabılır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?