Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

günaydın kızlar senacım tam iyileşmedi sanırım kızının ayağı oyüzden uzatmışlardır. okulla konuştunmu sınavlar hakkında tatlım öğretmenleriyle felan konuşsaydın
canım doktor iyi görünüyor dedi film çekti...ama 10 gün daha kalması gerekiyro dedi..sanırım tedbiren...ama bu bizi çok üzdü..okula gittim hem yeni raporu verdim...ama liseye gtt,q, için her öqretmeniyle görüşmem mümkün deqil...sadece sınıf öqretmeni ve almanca öqr. görüşebildimm...dua edin kızlar geçsin sınavlarını..25 gündrü derslerden mahrum kaldı kızım...
çok teşekkür ederim canım amin...
kızım için çok teşekkür ederim canım..evet bikaç gündür gerginim...son 2 gündür biraz daha relaxım...bebek olayını biliyosun vazgeçtim...ama korunmam için reql olmam lazım..bu ay korunmasızım...geçen ay okadar uqraştık olamdı bu ay istemiyorum ya olursa diye tedirginim...neyse Rabbim hayırlısını nasip etsin..koçiş bu sabah kahvaltıda ben bebekten vazgeçmedim dedi ... kafam allak bullak canım....
bencede ilaçla hamile kalma canım...kese gelişmiyormuş genelde...herkes bişey diyor ne düşüneceqimizi şaşırdık inanki..en güzlei Rabbimize tevekkül etmek...
canım kan tesit yaptırsana silik çıktı 5 dakika içinde diyorsun..kan testi yaptır içimiz rahat etsin...
Selam kızlar nasılsınız ne var ne yok yenı gelısmeler var mı fazla acıp takıp edemıyorum hızınıza erısılmıyor

tatlımmm özledim seniii......

günaydın kızlarr
pazar günü izmirden misafirim gelicem bugün camalrı silerek işlere başlıyım diyorum ama cnaım hiç istemiyor yardıma gelsenizee

kuzum hamilmisin sennnn yeni gördüm valla tabloda inan
çok sevindim canım benim hayırlıısyla kucagına al inşallah

kıss nurdann ne hamilesi yavrum yaa.nirde gördünn.ben daha hairan sonuna kadar bebek için kapalıyım :)))Ama Allah mı söyletti nedir

selam kıslarr...umarım herkesler iyidirr.ben iyiyim çok şükürrr ,hem işler hem dersler ...arada sırada uğrayıveriyorum

Herkeze merhabalar. Ayri ayri cvp vereyim dedim ama tutuldu yine net bu yuzden direk daledim konuya:) oncelikle seastrecim moral verdin saol ama bakip goruces ay sonu umarim dedigin gibi olurda ugrasmam birdaha.. Senin gobis nasil sisiyomu uyavas yavas? Zytn ve. Fairy kan testi yaptirdiniz mi merak icindeyim hemen gelin guzel haberlerle heyecan yaptim valla.. Erginsenacim esim dr.dediyse bi bildigi vardir vurdur dedi vurdurdum ama kasiklarim catlicak resmen sabahin 6sinda halvete girdik 36j.saat sabahin korune denk geldi uff allahim affetsin cok kotu yaal dusunsene esim saati kurmus uyandirmiyoda yavrum:) anlicaniz kurulmus saat gibi dogalliktan uzak halini sevmedim daha erken bir yil diyolarsa gercekten bi bildikleri vardir. Umarim dedigin gibi kese falan problemi yasatmaz bana... Regl olmaya raziyim yeterki kist falan olmasin,korkum birazda. Bundan. Hadi guzel haberler verelim bu ay...

ben de temmuzda yapayım bari. temuzda doktora gidicem tekrar çünkü. onu referans alırım. demekten bir şey çıkacağını sanmıyorum. bir içeriğini araştırayım bari. sana da yazarım.

tamam canım kimbilir belki de şifa bundan gelir :)

kıss nurdann ne hamilesi yavrum yaa.nirde gördünn.ben daha hairan sonuna kadar bebek için kapalıyım :)))Ama Allah mı söyletti nedir

hayaletcaspercımmm nuranın hamile olduğunu söylemesi listenin içinde seninde isminin olması tatlım... Allah yazdırttı galiba...

ilk sayfadaki listeye bak canım...

benim göbiş hiç yok tatlım . akşamları bazen şişlik oluyo oda farkedilmiyo .bikere eşim farketti ama ozaman baya şişmişti:) dümdüz yani göbek tatlım. Allahım en kısa zamanda hepinizin göbeğini doldurdun tatlım.

inşallah hamileyimdir canımm ya bugün testi yaptırdım yarın soncları cıkıcakmıs hemn yazarım buraya ayyy cook heycanlıyım :))))
İnşallah arkadaşım güzel haberlerin olsun:) bekiyoruz biz de heyecanla:)

Selam kızlar nasılsınız ne var ne yok yenı gelısmeler var mı fazla acıp takıp edemıyorum hızınıza erısılmıyor

Ben okula devam pembemasal arada da buraya bakıyorum ama eskisi gibi yetişemiyorum herşeye:) sen nasılsın kuzum?

günaydın kızlar nasılsınız ne var ne yok
Günaydın hayatım..

sağol bebeeeeem:) İnşallah hayatım.. O iştahsızlık kötü birşey inşallah bu ilk 3 aylık dönemden sonra normale dönersin hayatım..

Tekrar tebrikler tatlım:) Hastaneye gidemiyorsan bir kaç gün sonra testi tekrarla farklı bir marka ile.. Türkiyede öyle çabucak kan testi yaptırıyor insanlar, ama burda doktorlar idrar testini temel alıyorlar, idrar testinde pozitifi gördüysen ayrıca kan testi ile doğrulama yapmıyorlar bile:) ancak kontroller sırasında yapılıyor hamileliği onaylamak için değil:) O yüzden tekrarladığında bir sorun yoksa için rahat hamileyim diyebilirsin herkese:)

Doğum kontrol hapından sonra ikizliği bende ilk defa duydum. İkizlik genellikle aileden gelen bir şey.. Kadının tarafında(anne tarafında ama) ikizlik varsa ihtimal artıyor..

Bu arada geçmiş mol gebeliğin için çok geçmiş olsun hayatım.. Allah tekrarını göstermesin.. Anladığım kadarıyla manen biraz yıpranmışsın haklı olarak.. Biraz dinlenip kendini toparlayıp öyle başlayabilirsin bebek çalışmalarına..Çok ileri yaş denilen dönemde değilsen, Bence acele etmeni gerektirecek bir şey yok.. Önce annenin manen hazır olması herşeyden önemli bence. sonrasında da tutar mı tutmaz mı bekler miyiz diye düşünme.. bir sağlık sorunu yoksa olur hayatım, genelde en fazla 1 yıl içinde tutuyor sağıklı çiftlerde.. İçini ferah tut, canın nasıl istiyorsa öyle yap hayatım.. Hakkında en hayırlısı neyse o olsun ayrıca..

Ya hayaletim casperim, benim suçum o ya, dün listeyi güncellerken seni hamile diye yazmışım.. ama niye yaptım veya nasıl yaptım hatırlamıyorum inan:)) allah yazdırdı belki de.. İNŞALLLAAAAAAH...

Son düzenleme:
hayaletcaspercımmm nuranın hamile olduğunu söylemesi listenin içinde seninde isminin olması tatlım... Allah yazdırttı galiba...

ilk sayfadaki listeye bak canım...

tamam şekerimmm egzantrikim canımmmolsun inşallah en kısa zamanda hamile olduğumuz günleride görürüz hep beraberce dedğin gibi Allah yazdırttı galiba :)))

Son düzenleme:

Off yaa karnimda yapi calismasi var galiba kasiklarim aciyoooo:) ignenin yan etkisimi,yoksa ovulasyon gunum oldugu icin mi oluyo anlamiyorum,korkuyorum...aaaa

Off yaa karnimda yapi calismasi var galiba kasiklarim aciyoooo:) ignenin yan etkisimi,yoksa ovulasyon gunum oldugu icin mi oluyo anlamiyorum,korkuyorum...aaaa

zuzuşş korkma canım.çatlatma iğnesi vuruldun ya yumoşların çatlama faaliyetindedir.Allah ın izniyle yumoşların bebişe dönüşsün inşallahhhhhhh

Arkadaşlar merhaba ben yeniyim vajinusmus sayfasından buraya terfi ettim Allah yenemeyenlerin başına versin inş..Ancak bir sorum var yarın ilk doktor muayenem war korkuyorum endıselyıım napıcak bılmıyorum alltan muayene yapar mı yaparsa nasıl ızın verırım hıc yaptrmadım :S deneyımı olan anlatabılır mı?

ıns canım benım gercekten ınsanın canı yanınca hıc bırsey hos gelmıyor yarın yolcuyuz hıc gıtmek ıstemıyorum ızmıre evımden cıkmak ıstemıyorum ama ne yapacaksın esımın tek ben evde tek ne yapcagım babamda gıttı...guldenımın dısımı agrıyo dıkkat etsın her hamılelıkte bır dıs dusermıs derler ama....tulınde usuttu demek gecmıs olsun...senın kur nasıl gıdyor ıyı calsı hemen sok dıllerını sende rahat edersın allah yardımcınız olsun bende hepnızı optummm kendınıze cok cok ıı bakın.....

canım muhtemelen bakmak isteyecek ama karar senin tabikki sanıyorum sen hamilesinde değilmi?
istersen karnındanda bakar tabi ama bebeği ilk haftalarda vajinal muainelerde çokdaha rahat görüyolar karar senin..

lattttaaaaaa:
naber tatlım?
bebişimiz nasıl teyzesi yersin onuuuu:
:).)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…