Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

zuzuşş korkma canım.çatlatma iğnesi vuruldun ya yumoşların çatlama faaliyetindedir.Allah ın izniyle yumoşların bebişe dönüşsün inşallahhhhhhh
Ayy kucaagim bebis tutsun ins:) (azin bal yesinin kk versiyonu:) insallah oledir ama yok bole bir aci yaa bukadar aci hissi uyandirirmi ki bu igne? Neyse sanada iyi dersler insallah altta ders birakmadan gecersin,amin....

zuzuşş korkma canım.çatlatma iğnesi vuruldun ya yumoşların çatlama faaliyetindedir.Allah ın izniyle yumoşların bebişe dönüşsün inşallahhhhhhh
Ayy kucaagin bebis tutsun ins:) (azin bal yesinin kk versiyonu:) insallah oledir ama yok bole bir aci yaa bukadar aci hissi uyandirirmi ki bu igne? Neyse sanada iyi dersler insallah altta ders birakmadan gecersin,amin....

bende oyle yapicam canim yarin sabah tekrarlicam :) bende yurtdisindan kesin donus yaptim bir sene evvel canim fransadan o yuzden kafana gore gidip kanda baktiramadini biliyorum hatta 3 aylik olmadan bakmayan yerler bile var :) destegin icin cok sagol canim Rabbim o guzel yuregin gibi guzel nur topu gibi bir bebek nasip etsin

LATACIMM galiba yanlis hatirlamiyorsam asker esisin ve ilk muayeeneni olmak icin beklemistin kese ve kalp atislarini ayni anda gormek icin ???? oyle ise anlatirmisin ne kdr bekledin adetin ustunden yani battan :)

Ayy kucaagin bebis tutsun ins:) (azin bal yesinin kk versiyonu:) insallah oledir ama yok bole bir aci yaa bukadar aci hissi uyandirirmi ki bu igne? Neyse sanada iyi dersler insallah altta ders birakmadan gecersin,amin....

hepimizin kucağı bebişle dolsun şekerim..ama yumurta çatlayınca acayip bi ağrı yaşamıştım bende.bıçak saplanır gibi..inşallah gönlüne göre herşey gelişir canım.ALLAH IM TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİNNN İNŞALLAHHHHHHHH AMİNNNNNNNNNNN

nabıon kısss şekerimm :)) inşallahherşey yolundadır.kendine dikkat et canım benim.çok öpüyorum seni sevgiler

evet hamileyim bende deiklerine göre 5.hafta ama bunu labortvardakıler soyledı doktr net bısey soykleyemeyız haftaya gel demıstı yenı gıdıcem 10 gun oldu endıselıyım vajınusmustum ıkı ay oldu yenelı ısrarla normal dogum ıstıyorum Allahın ıznıyle ama muayeneden korkuyorum umaraım cok guzel gecer burdakı herkese bebıslerı hayırlı olsun saglık sıhhatle dogsunlar kucagınıza alın ıns :) olmayanlarada Allah en kısa zamanda hayırlı zamanda nasıp etsın

Acaba nedir nedir???:)

canım çikolata kisti olanlar için bir macun :)

Off yaa karnimda yapi calismasi var galiba kasiklarim aciyoooo:) ignenin yan etkisimi,yoksa ovulasyon gunum oldugu icin mi oluyo anlamiyorum,korkuyorum...aaaa

bende de aynı ağrılar oldu, hiç korkma normal bu acı ve ağrılar iğne sonrası.

sen kendini alttan muayene hazırla. dr una da istersen başta söyle ilk muayene olduğunu ve vajinusmus u yeni yendiğini. ben mesela ilk muayenede söylemiştim dr daha dikkatli ve nazik davranmıştı.

maalesef ya hamile degilmişim artık bi dahaki aya inşallah bian önce kavusuruz bebişlerimize :))

sağlık olsun hayatım üzme kendini sakın.. bir dahaki aya inşallah..

Aynen öyle hayatım:) Çoooook teşekkür ederim o güzel duaların için.. İnşallah hepimiz tez zamanda bebişlerimize sağlıkla sıhhatle kavuşuruz...

Yarın yapınca bize de haber ver.. merak ederiz:)

Sağlıklı bir hamilelik dilerim arkadaşım.. tebrikler..

deryafın dediği gibi doktoruna söylersen sana yardımcı olacaktır.. Ama kafanı fazla takma üstüne çok düşünmemeye çalış.. vajinusmusu yenip bebek sahibi olmuşsun , işin en zor kısmını atlatmışsın, bundan sonrası daha kolay olacaktır tatlım.. bol şans..

Kızlar selamlar... Bebişim sağlıklıymış çok şükür. Dr.a gitmiştim p.tesi günü ama bu seferde dün genital bölgemde şişlik ffarkettim. Sanki içeriden rahmim dayanmış gibi. Şiş bayağı bildiğiniz. Ay herkese soruyorum kimse bende öyle birşey var demiyor. Sizde duyan bilen gören yada başına gelen var mı ?? :18:

Deryafcimm nasilsin cicemmm:) yorumunedan igne yaptigini anladim hangi iyneyi kacinci kez yaptirdigini ogrenebilirmiyim ben bu konuda cok tedirgin ve hazirliksizim calismadigim yerden geldi.) yaa birazcik arastirdim ilk igneden hamile kalan yok gibi bisey ve ben baska istemiyorum ama cok canimi yakti bu igne karnimdan vuruldu otrivin gibi bisiydi ismi 5 gunluk klomenden sonraki gun igneyi oldum 12.gun 14,gun iliski. Kulucka donemindeyim anlican tatlim. Hadi bi bilgin varsa solle zuzuna.)

teyzesı annesını uzuyor senın yegenco:))hala bulnatı mıgdem halsızlık devm tatlım sen nasılsın dısın nasıl oldu veee benım yegenm ne yapıyo buyudumu annesı en son halı nasıldı kendıne ve ona cok ıyı bak optum ıkınızdeeeee....

evet tatlım esımın ısınden dolayı hemen her ıstedgımız bır an da olmuyo canım benım e gurbet yanlızlık hersey zorr yınede herseye ragmen sukurler olsun....tatlım ben 6+2 gunluk ıken keseyı grduk ve ben 8+2 gunluk ıkende kalp atıslarını duymaya gıttım...canım benım 6+2 ıken duyulmadı kalp atısları gecen hafta duydum bende teyzesı mınnakk hızlı hızlı atan bı kalp vardı masallah allahım herkeze nasıp etsın bırer bebıs cok guzel duygular ama benım bıraz rahatsızlıklarım bıraz yıprattı gıbı ıns ılerde gecer....sen ne zaman gıdeceksın dr tatlım??

Allah sağlıklı sıhhatli ir şekilde doğmasını nasip etsin canım

Allah sağlıklı sıhhatli ir şekilde doğmasını nasip etsin canım

canım hiç mide bulantılarını kafana takma bebişin gelişiyoki o belirtileri hissadiyorsun o bile mtluluk olsun sana.tahmin edebiliyorum ne kadar zor geçtiğini.yengem nerdeyse günde 10 defa istifra ediyordu.e tai o da ona halsizlik yapıyordu.hep serum yiyordu eğer sende çok kötüysen serum al derim canım en azından bebiş o şekilde beslenir

kıss nurdann ne hamilesi yavrum yaa.nirde gördünn.ben daha hairan sonuna kadar bebek için kapalıyım :)))Ama Allah mı söyletti nedir

kuzummmmm valla bir sevindim bie sevindim sen diyince çok bozuldum yıkıldım valla
neysem inşallah bu bir işarettir ve seni haziranda hamiş görürüz canım benim

ccanım gıttım serum takmadı az az sık sık ye dıyor adam ılaac vermketen ve kullanmam dan hıc yana degıl garıp bır dr:)bende aynen hıc bırsey yemıyorum bu yzudn halsızlıkten yerımden kalkamıyorum bu cumartesı 10 haftalık olcagız ıns 2 hafta sonra gecer de rahatlarım bende...

amın canım darsı sızlerın basına rabbım en yakın zmanda sızlerde nasıp etsın dularım sızlerle...

amin canım inşallah.dün en yakın arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim o kadar sevindim ki anlatamam.ama sonradan şöyle ir yutkundum benimde bu ay 3 aylık olacaktı dedim içimden burkuldum.ama haşa isyana geçer diye korktum böyle demem.Allahın takdiri buymuş.inşallah bende en kısa zamanda sizlerin arasına gelecem :))) pes etmek yok :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…