inşallah hamileyimdir canımm ya bugün testi yaptırdım yarın soncları cıkıcakmıs hemn yazarım buraya ayyy cook heycanlıyım :))))
Ayy kucaagim bebis tutsun ins:) (azin bal yesinin kk versiyonu:) insallah oledir ama yok bole bir aci yaa bukadar aci hissi uyandirirmi ki bu igne? Neyse sanada iyi dersler insallah altta ders birakmadan gecersin,amin....zuzuşş korkma canım.çatlatma iğnesi vuruldun ya yumoşların çatlama faaliyetindedir.Allah ın izniyle yumoşların bebişe dönüşsün inşallahhhhhhh
Ayy kucaagin bebis tutsun ins:) (azin bal yesinin kk versiyonu:) insallah oledir ama yok bole bir aci yaa bukadar aci hissi uyandirirmi ki bu igne? Neyse sanada iyi dersler insallah altta ders birakmadan gecersin,amin....zuzuşş korkma canım.çatlatma iğnesi vuruldun ya yumoşların çatlama faaliyetindedir.Allah ın izniyle yumoşların bebişe dönüşsün inşallahhhhhhh
Ayy kucaagin bebis tutsun ins:) (azin bal yesinin kk versiyonu:) insallah oledir ama yok bole bir aci yaa bukadar aci hissi uyandirirmi ki bu igne? Neyse sanada iyi dersler insallah altta ders birakmadan gecersin,amin....
Acaba nedir nedir???:)
Off yaa karnimda yapi calismasi var galiba kasiklarim aciyoooo:) ignenin yan etkisimi,yoksa ovulasyon gunum oldugu icin mi oluyo anlamiyorum,korkuyorum...aaaa
Arkadaşlar merhaba ben yeniyim vajinusmus sayfasından buraya terfi ettim Allah yenemeyenlerin başına versin inş..Ancak bir sorum var yarın ilk doktor muayenem war korkuyorum endıselyıım napıcak bılmıyorum alltan muayene yapar mı yaparsa nasıl ızın verırım hıc yaptrmadım :S deneyımı olan anlatabılır mı?
maalesef ya hamile degilmişim artık bi dahaki aya inşallah bian önce kavusuruz bebişlerimize :))
bende oyle yapicam canim yarin sabah tekrarlicam :) bende yurtdisindan kesin donus yaptim bir sene evvel canim fransadan o yuzden kafana gore gidip kanda baktiramadini biliyorum hatta 3 aylik olmadan bakmayan yerler bile var :) destegin icin cok sagol canim Rabbim o guzel yuregin gibi guzel nur topu gibi bir bebek nasip etsin
LATACIMM galiba yanlis hatirlamiyorsam asker esisin ve ilk muayeeneni olmak icin beklemistin kese ve kalp atislarini ayni anda gormek icin ???? oyle ise anlatirmisin ne kdr bekledin adetin ustunden yani battan :)
evet hamileyim bende deiklerine göre 5.hafta ama bunu labortvardakıler soyledı doktr net bısey soykleyemeyız haftaya gel demıstı yenı gıdıcem 10 gun oldu endıselıyım vajınusmustum ıkı ay oldu yenelı ısrarla normal dogum ıstıyorum Allahın ıznıyle ama muayeneden korkuyorum umaraım cok guzel gecer burdakı herkese bebıslerı hayırlı olsun saglık sıhhatle dogsunlar kucagınıza alın ıns :) olmayanlarada Allah en kısa zamanda hayırlı zamanda nasıp etsın
canım muhtemelen bakmak isteyecek ama karar senin tabikki sanıyorum sen hamilesinde değilmi?
istersen karnındanda bakar tabi ama bebeği ilk haftalarda vajinal muainelerde çokdaha rahat görüyolar karar senin..
lattttaaaaaa:
naber tatlım?
bebişimiz nasıl teyzesi yersin onuuuu:
:).)
bende oyle yapicam canim yarin sabah tekrarlicam :) bende yurtdisindan kesin donus yaptim bir sene evvel canim fransadan o yuzden kafana gore gidip kanda baktiramadini biliyorum hatta 3 aylik olmadan bakmayan yerler bile var :) destegin icin cok sagol canim Rabbim o guzel yuregin gibi guzel nur topu gibi bir bebek nasip etsin
LATACIMM galiba yanlis hatirlamiyorsam asker esisin ve ilk muayeeneni olmak icin beklemistin kese ve kalp atislarini ayni anda gormek icin ???? oyle ise anlatirmisin ne kdr bekledin adetin ustunden yani battan :)
evet tatlım esımın ısınden dolayı hemen her ıstedgımız bır an da olmuyo canım benım e gurbet yanlızlık hersey zorr yınede herseye ragmen sukurler olsun....tatlım ben 6+2 gunluk ıken keseyı grduk ve ben 8+2 gunluk ıkende kalp atıslarını duymaya gıttım...canım benım 6+2 ıken duyulmadı kalp atısları gecen hafta duydum bende teyzesı mınnakk hızlı hızlı atan bı kalp vardı masallah allahım herkeze nasıp etsın bırer bebıs cok guzel duygular ama benım bıraz rahatsızlıklarım bıraz yıprattı gıbı ıns ılerde gecer....sen ne zaman gıdeceksın dr tatlım??
Allah sağlıklı sıhhatli ir şekilde doğmasını nasip etsin canım
kıss nurdann ne hamilesi yavrum yaa.nirde gördünn.ben daha hairan sonuna kadar bebek için kapalıyım :)))Ama Allah mı söyletti nedir
Allah sağlıklı sıhhatli ir şekilde doğmasını nasip etsin canım
canım hiç mide bulantılarını kafana takma bebişin gelişiyoki o belirtileri hissadiyorsun o bile mtluluk olsun sana.tahmin edebiliyorum ne kadar zor geçtiğini.yengem nerdeyse günde 10 defa istifra ediyordu.e tai o da ona halsizlik yapıyordu.hep serum yiyordu eğer sende çok kötüysen serum al derim canım en azından bebiş o şekilde beslenir
amın canım darsı sızlerın basına rabbım en yakın zmanda sızlerde nasıp etsın dularım sızlerle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?