ccanım gıttım serum takmadı az az sık sık ye dıyor adam ılaac vermketen ve kullanmam dan hıc yana degıl garıp bır dr:)bende aynen hıc bırsey yemıyorum bu yzudn halsızlıkten yerımden kalkamıyorum bu cumartesı 10 haftalık olcagız ıns 2 hafta sonra gecer de rahatlarım bende...
amin canım inşallah.dün en yakın arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim o kadar sevindim ki anlatamam.ama sonradan şöyle ir yutkundum benimde bu ay 3 aylık olacaktı dedim içimden burkuldum.ama haşa isyana geçer diye korktum böyle demem.Allahın takdiri buymuş.inşallah bende en kısa zamanda sizlerin arasına gelecem :))) pes etmek yok :)))
canım zaten serum ilaç değilki bildiğin şekerli su tansiyonun düşmesin diye bu sefer bebiş beslenemez.sen şimdi bulantıların yüzünden de vitaminlerini doğru düzgün alamazsın benim ablamda doktor o da hep hamileliklerinde serum almıştı ordan biliyorum
olay bbaska Allah kolaylk versin o zmn cnmİstiyerek bir kürtaj değildi. 9. haftaya kadar kalbi çalışır diye bekledik doktor kürtaj olacaksın beklersen seni zehirler dediği günden itibaren 3 gün bekledim renkli dopplere kadar girdim çıktım. Bi ihtimal bekledik hep.
Dediğin gibi hamile kalmakta zor, hamilelikte zor doğumda doğum sonrasıda hepsi ciddi kararlar
Aylarca uğraşma ihtimalini dşünerekten ilacı şimdiden bırakayım diyorum. fakat bilmiyorum işte
ccanım gıttım serum takmadı az az sık sık ye dıyor adam ılaac vermketen ve kullanmam dan hıc yana degıl garıp bır dr:)bende aynen hıc bırsey yemıyorum bu yzudn halsızlıkten yerımden kalkamıyorum bu cumartesı 10 haftalık olcagız ıns 2 hafta sonra gecer de rahatlarım bende...
bılıyorum tatlım dr baglamıyor ıste esımın kulagınada gıttı yok bır sıkıntı boyle devam et dedı dr esımde hemen dr soyledıgıne uyar malesf ama belkı yarın bır baska dr gıdebılırım.....
olay bbaska Allah kolaylk versin o zmn cnm(( bende kurtajimdan 3 ay snr hamile kaldim ne yalan soyliyim 4 aylik oldum hala fobilerim var bugun kontrolum vardi 3 gundur kafayi yemis gibi davraniyodum stresten onun stresi herturlu olucak. Bismillah de koy ver kendini bebek karnina bi dusuyo o zmn annesin iste.ilkinin acisini unutamadm hala belli sarkilar var o gunlerde dinlemisim hep o sarkilar ciktimi gozlerim doluyo icim sizliyo cennette kavusucaz yavrularimiza insaallah
ya insaallah bulantin gecer benim yine basladi 2 gundur saka gibi 1 kilo daha vermisim etti 5 herkes kilo aliyo nasil yiyo ben nefret ettim yemek yemekten4 aylik oldum hala nefret ediyorum neyseki ben sisko hamile kaldim ama bebisim hicbisey yemememe ragmen 4 gun onden gidiyo:) doktora sordum sen derde girme o senin yaglarindan kanlarindan etlerinden butlarindan yiyoo doyuyo annesi dedi:) hic kendini uzme tatlim yasadigin halsizligide anliyorum ayni durumdayim hala ama bugunlerde gecicek elbet. bi dahaki muayneye gittiginde bebegini gordugunde sok olucaksin bir gocek atiolar 12-13 haftalarda sok oluosun Rabbim bebeklerimizi elimize almamizi nasip etsin. Burdaki tatli arkidislerimizede bebek nasip etsin insaallah:)))
amın ıns tadlumm ıns gecer senın bebıs kocamn olmus nıye bu sıpalar sıkıntı verıyokı :)))aman saglıklı olsunda ben razıyım cekeyım dr ıyı demıs senı yıyıp ertır formada gırersın rahatlıkla:)bende de bıraz kılo var yesın benıde haslızlık vermesın cıkarmayaym aynen bende yemek yemekten nefrett edıyorum allah yardımcımız olsun kendıne cok dıkkat ett yegencomada ıı bak bızde 2 hafta sonra dr gıdecegız bakalım ne kadar buyumus olcakk:)
Kızlar selamlar... Bebişim sağlıklıymış çok şükür. Dr.a gitmiştim p.tesi günü ama bu seferde dün genital bölgemde şişlik ffarkettim. Sanki içeriden rahmim dayanmış gibi. Şiş bayağı bildiğiniz. Ay herkese soruyorum kimse bende öyle birşey var demiyor. Sizde duyan bilen gören yada başına gelen var mı ?? :18:
Melzanur, canımm.. Valla çok sevindim seni böyle tekrar umut dolu gördüğüme.. hah şöyle işte yaaa.. İşte şimdi tekrar hazırsın demektir, inşallah da fazla beklemeden önce haberini sonra bebişini sağlıkla kucağına almak nasip olsun..amin canım inşallah.dün en yakın arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim o kadar sevindim ki anlatamam.ama sonradan şöyle ir yutkundum benimde bu ay 3 aylık olacaktı dedim içimden burkuldum.ama haşa isyana geçer diye korktum böyle demem.Allahın takdiri buymuş.inşallah bende en kısa zamanda sizlerin arasına gelecem :))) pes etmek yok :)))
iyi geceler kızlar
nasılsınız bakemmm
bende aynı belirtilere takılmadan beklenmeyen batımı bekliyorum son 5 gün
neysem bugun misafir vardı kız kardeşim geldi kipriklerime baktı hamilesin sen dedibende tepki yok
sonra arkadasım geldi nuran hamilemisin dedi yok dedim var sende bişi kürtajdan sonra hemen hamile kalınır sende olabilirsin yüzüne hamişlik belirtisi gelmiş demedi deme dedi güldüm
15 gün sonra görüşcez bana müjdeli haberi verirsin artık dedi
kısmet dedim
heveslendirmiyorum kendimi yaaa sonra hüsranı zor oluyor
işte benden böyle kızlar
iyi geceler görüşürüz
Heeeeeeyyy bacılaaarr hadi kalkın yaaa cayı demledım sıcak sıcak içelim hep bu saatler yalnız takılıyorum heeeooofff ya zaten canım sıkkın pis uykucular
günaydın kızlar. eceli ne oldu kız niye sıkkın canın bakim?
evet tatlım esımın ısınden dolayı hemen her ıstedgımız bır an da olmuyo canım benım e gurbet yanlızlık hersey zorr yınede herseye ragmen sukurler olsun....tatlım ben 6+2 gunluk ıken keseyı grduk ve ben 8+2 gunluk ıkende kalp atıslarını duymaya gıttım...canım benım 6+2 ıken duyulmadı kalp atısları gecen hafta duydum bende teyzesı mınnakk hızlı hızlı atan bı kalp vardı masallah allahım herkeze nasıp etsın bırer bebıs cok guzel duygular ama benım bıraz rahatsızlıklarım bıraz yıprattı gıbı ıns ılerde gecer....sen ne zaman gıdeceksın dr tatlım??
Kızlar Nihat hatipoglu nu ızlıyordum cocuk ısteyenler ıcın dua soyledı Ilıskıye gırmeden once sız de eslerınız de okusun
Rabbim bana katından hayırlı bir nesil ver sühpesiz duayı hakkıyla işitensin. Rabbim beni tek başıma bırakma sen varislerin en hayırlısısın Ey rabbimiz bize gözmüzü aydınlatıcak eşler ve zürıyetler bağışla ve bizi takva sahiplerine önder kıl ey Rabbim bana salihlerden bir evlat ihsan eyle Amin.
Dualarımız Kbul olur ınsAllah Amın Allah katından hayırlı nur yuzlu saglıklı kız ve erkek evlatlar nasıp ettsın ınsAllah Allahın sevdıgı bır kul olsun Amin
Deryafcimm nasilsin cicemmm:) yorumunedan igne yaptigini anladim hangi iyneyi kacinci kez yaptirdigini ogrenebilirmiyim ben bu konuda cok tedirgin ve hazirliksizim calismadigim yerden geldi.) yaa birazcik arastirdim ilk igneden hamile kalan yok gibi bisey ve ben baska istemiyorum ama cok canimi yakti bu igne karnimdan vuruldu otrivin gibi bisiydi ismi 5 gunluk klomenden sonraki gun igneyi oldum 12.gun 14,gun iliski. Kulucka donemindeyim anlican tatlim. Hadi bi bilgin varsa solle zuzuna.)
iyi geceler kızlar
nasılsınız bakemmm
bende aynı belirtilere takılmadan beklenmeyen batımı bekliyorum son 5 gün
neysem bugun misafir vardı kız kardeşim geldi kipriklerime baktı hamilesin sen dedibende tepki yok
sonra arkadasım geldi nuran hamilemisin dedi yok dedim var sende bişi kürtajdan sonra hemen hamile kalınır sende olabilirsin yüzüne hamişlik belirtisi gelmiş demedi deme dedi güldüm
15 gün sonra görüşcez bana müjdeli haberi verirsin artık dedi
kısmet dedim
heveslendirmiyorum kendimi yaaa sonra hüsranı zor oluyor
işte benden böyle kızlar
iyi geceler görüşürüz
merhaba 9 aycim nasilsin? Benim konuya cvp vermisin ama ben igne vurulmaktan korkmuyorum erken daha die korktum ne biliyim dr once ilacsiz takip yapmaliydi sanki. Ben daha 5 aydir deniyorum ilk denemem kimyasal
Dusukle sonuclandi sonrasinda koeunup tekrar basladik. Ignemi yaptirdim bu arada karindan yapiliyo minicik bisey ozel receteyle satiliyo 68 tl cok geldi bana:) velet gelmeden zarara soktu anasini:) olsun gelsinde herseyi vermeye razziyim ama bu ay olmassa vurdurmicam igne ilac oluruna birakcam.bir yilin dolsun diyolarsa bi bildikleri vardir. Off tavuk gibi hissediyorum kendimi kuluckadayim... Sen ne zamandir istiyorsun canim. Bu arada fotograftaki senmisin?
Evet canım ya bencede çok erkenmiş. Herhalde beklemeye ne gerek var diye düşündü doktorun. Benim de bu ay 5. ayım. Bütün hormon ve kan değerlerin iyi çıktı. Ben de çikolata kisti var. Doktor onun için bile 6 ay dene öyle bakalım diyor. 68TL'de iyi paraymış hakkaten :) Neyse bir iğneden bir şey çıkmaz. Bakarsın işe yarar da boşu boşuna aylarca uğraşmadan hemen çocuğuna kavuşursun.
Fotoğraftaki benim evet :)
Off yaa karnimda yapi calismasi var galiba kasiklarim aciyoooo:) ignenin yan etkisimi,yoksa ovulasyon gunum oldugu icin mi oluyo anlamiyorum,korkuyorum...aaaa
her ikisi de :)
Kızlar dün doktora gittim
veee?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?