Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

canım zaten serum ilaç değilki bildiğin şekerli su tansiyonun düşmesin diye bu sefer bebiş beslenemez.sen şimdi bulantıların yüzünden de vitaminlerini doğru düzgün alamazsın benim ablamda doktor o da hep hamileliklerinde serum almıştı ordan biliyorum

iyi geceler kızlar
nasılsınız bakemmm
bende aynı belirtilere takılmadan beklenmeyen batımı bekliyorum son 5 gün
neysem bugun misafir vardı kız kardeşim geldi kipriklerime baktı hamilesin sen dedi bende tepki yok
sonra arkadasım geldi nuran hamilemisin dedi yok dedim var sende bişi kürtajdan sonra hemen hamile kalınır sende olabilirsin yüzüne hamişlik belirtisi gelmiş demedi deme dedi güldüm
15 gün sonra görüşcez bana müjdeli haberi verirsin artık dedi
kısmet dedim
heveslendirmiyorum kendimi yaaa sonra hüsranı zor oluyor
işte benden böyle kızlar

iyi geceler görüşürüz

tabıkı ıns allahın ıznı ıle anım sen ıcını ferah tut bol bol dua et rabbım herzaman yanımızda bızım...o en ıyısı bılen ve gorendır ne gelırse onadan gelıyor herseye sukur etmek lazım....pes etme bız bu yolda hep beraberız...:))

bılıyorum tatlım dr baglamıyor ıste esımın kulagınada gıttı yok bır sıkıntı boyle devam et dedı dr esımde hemen dr soyledıgıne uyar malesf ama belkı yarın bır baska dr gıdebılırım.....

Son düzenleme:
olay bbaska Allah kolaylk versin o zmn cnm(( bende kurtajimdan 3 ay snr hamile kaldim ne yalan soyliyim 4 aylik oldum hala fobilerim var bugun kontrolum vardi 3 gundur kafayi yemis gibi davraniyodum stresten onun stresi herturlu olucak. Bismillah de koy ver kendini bebek karnina bi dusuyo o zmn annesin iste.ilkinin acisini unutamadm hala belli sarkilar var o gunlerde dinlemisim hep o sarkilar ciktimi gozlerim doluyo icim sizliyo cennette kavusucaz yavrularimiza insaallah

ya insaallah bulantin gecer benim yine basladi 2 gundur saka gibi 1 kilo daha vermisim etti 5 herkes kilo aliyo nasil yiyo ben nefret ettim yemek yemekten 4 aylik oldum hala nefret ediyorum neyseki ben sisko hamile kaldim ama bebisim hicbisey yemememe ragmen 4 gun onden gidiyo:) doktora sordum sen derde girme o senin yaglarindan kanlarindan etlerinden butlarindan yiyoo doyuyo annesi dedi:) hic kendini uzme tatlim yasadigin halsizligide anliyorum ayni durumdayim hala ama bugunlerde gecicek elbet. bi dahaki muayneye gittiginde bebegini gordugunde sok olucaksin bir gocek atiolar 12-13 haftalarda sok oluosun Rabbim bebeklerimizi elimize almamizi nasip etsin. Burdaki tatli arkidislerimizede bebek nasip etsin insaallah:)))

neyse canım sen yine de dikkat et kendine bari çubuk kraker falan ye o iyi geliyor.benim mide bulantım olmadı olmadı ama son kürtaj olacağım hafta bir bulantım oldu sadece ekşi yiyyordum ekşi elmalar var ya ona tuz limon sıkıp yiyordum.tatlı çukulata nefret etmiştim.ama kraker iyi geliyor gerçekten :))

amın ıns tadlumm ıns gecer senın bebıs kocamn olmus nıye bu sıpalar sıkıntı verıyokı :)))aman saglıklı olsunda ben razıyım cekeyım dr ıyı demıs senı yıyıp ertır formada gırersın rahatlıkla:)bende de bıraz kılo var yesın benıde haslızlık vermesın cıkarmayaym aynen bende yemek yemekten nefrett edıyorum allah yardımcımız olsun kendıne cok dıkkat ett yegencomada ıı bak bızde 2 hafta sonra dr gıdecegız bakalım ne kadar buyumus olcakk:)

anneminki 5 ay surmus heralde bende ona cektim hihihi:) aynen aynen kilo vermek guzeldir doktorum bu gazla 5 cocuk daha dogurursun 0 beden olursun dedi heuheuhe:) gor bak kuzunu yemek isticeksin:) bende yerim onu:) opuorum tatlim seniiiiiii

Heeeeeeyyy bacılaaarr hadi kalkın yaaa cayı demledım sıcak sıcak içelim hep bu saatler yalnız takılıyorum heee ooofff ya zaten canım sıkkın pis uykucular

Kızlar Nihat hatipoglu nu ızlıyordum cocuk ısteyenler ıcın dua soyledı Ilıskıye gırmeden once sız de eslerınız de okusun
Rabbim bana katından hayırlı bir nesil ver sühpesiz duayı hakkıyla işitensin. Rabbim beni tek başıma bırakma sen varislerin en hayırlısısın Ey rabbimiz bize gözmüzü aydınlatıcak eşler ve zürıyetler bağışla ve bizi takva sahiplerine önder kıl ey Rabbim bana salihlerden bir evlat ihsan eyle Amin.
Dualarımız Kbul olur ınsAllah Amın Allah katından hayırlı nur yuzlu saglıklı kız ve erkek evlatlar nasıp ettsın ınsAllah Allahın sevdıgı bır kul olsun Amin

herkese günaydınn kızlar umarım herkes keyiflidir ..
ve yolundadır..

Son düzenleme:

Canımm.. ay keşke bilgim olsa da cevap versem.. sana öyle geliyor olamaz değil mi? ya da belki olağan bir durumdur hamilelikte? sen bir doktoruna gitsen ya kuzum, ona buna sorarak olmaz ki bu iş:))) inşallah bişey yoktur hayatım..

Melzanur, canımm.. Valla çok sevindim seni böyle tekrar umut dolu gördüğüme.. hah şöyle işte yaaa.. İşte şimdi tekrar hazırsın demektir, inşallah da fazla beklemeden önce haberini sonra bebişini sağlıkla kucağına almak nasip olsun..

Hımm.. bu kirpik olayını duymuştum, benimkiler gayet muntazam duruyor hala:)) İnşallah doğru hissetmiştir arkadaşların hayatım.. Umutlanmamak da mümkün değil ki ayrıca:) İnşallah 5 gün sonra , vay be bak nasıl anladı arkadaşların senin hamiş olduğunu diyor oluruz..

Heeeeeeyyy bacılaaarr hadi kalkın yaaa cayı demledım sıcak sıcak içelim hep bu saatler yalnız takılıyorum heee ooofff ya zaten canım sıkkın pis uykucular

günaydın kızlar. eceli ne oldu kız niye sıkkın canın bakim?

günaydın kızlaaaaaaaar.. hayırlı ve keyifli cumalar olsun...

selam kızlar cyclo progynova ya baslıyıcam yarın bu ılacı ıcmeye baslayanlar hamıle kalıyormus bı cogu ınsAllah bana da oyle olur tabı ılac doktorumun tafsıyesı pco oldugum ıcın adetımın 5 cı gunu yanı yarın baslıyıcam sız hıc boyle bı etkısı oldugunu duydunuz mu ?:26:

canim bende ayni durumdayim batin ustunden 8 gun gecti takvime gore 6 haftalikmisiz bende haftaya gitmeyi dusunuyorum :)) Rabbim hayirla saglikla kucagina almayi nasip etsin teyzesi onu yaradana kurban olur :)) Rabbim nelere kadirr bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin BANUYA PEMBEMASALA HALAYETCASPERE ECELI BACIMA NURANA MELZANURA DAHA SAYAMADIGIM BUTUN KARDESLERIME NASIP ETSIN RABBIM HAYIRLA INSALLAH AMIIINNNNN

AMIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

iyiyim kuzum sen nasılsın? hemen paylaşayım durumu :) ben adetin 5.günü klomene başlayıp her gün 1 tane olmak üzere 5 gün içtim, dr.a gittim yeterli büyüklüğe ulaştığında iğnemi olmamı söyledi, ovitrelle gibi bişeydi, karnımdan iğne oldum klinikte ama hiç canım acımadı. geçen ay denedik bunu bende tutmadı.. ama sen umutsuzluğa kapılma benim kistlerim var ve bu yolla olan çok tanıdığım var, hem bu yolla kalınca doğal hamilelik sayılıyor :) 3 ay takip yapılıp bu ilaçlardan kullanılıyor, sonra 3 aşılama oda olmadı tüp bebek diyorlar. benim bu ay rahim filmi çekildi o nedenle ilaç kullanamadık rahim filmi de 6 ay boyunca gebelik ihtimalini yükseltiyor ondan umutluyum, Rabbim yardım etsin hepimize, bak duam tam cuma selasına denk geldi, vardır bir hikmeti kimbilir :) ilişki zamanına gelince, benim dr.un tavsiyesi, adet bitti başla, adet olana kadar gün aşırı :)

bence de insana bir hal geliyor hamile olunca :) inşallah hepimiz kavuşuruz yavrularımıza...

kızlar cuma vaktini boş geçirmeyin, bol bol selavat getirin, dua edin. bu vakitte öyle anlar varmış ki dualar direk kabul olurmuş...

Kizlar tunaydin nasilsiniz ben igne ilac derken bunyem bayaa sarsildi umarim gecer.. Sizden ne var haberler nasil? Benim bugun 15. Gun ama hidcbir ovulasyon belirtim yok akinti haric. Bu ayda bi numara yok heralde bende. Karnimda cok keskin agrilar var ee o da igneden mis. Off ya artik dusunmek isytemiyorum,yaz gelsin tatil yapayimda unutayim azcik...

lata selam! mide bulantıların geçti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…