kızlar ankaranın ne gösterisi biter ne eylemleri bu soğukta onlarada yazık bizim çocuklarada zaten çeviklerin Allah yardımcısı olsun ne yapsalar kabahat.Electra nişanlın çevikmi canım
olur öle vakalar türk polisi yakalarrrlaelaelaelaelae iyi canım sevindim walla ne yalan sölim bende okula giderken direk mersine gelirdim gezer tozar ordan urfaya giderdim biliomusun o günlerimizi hep özlüyorum allah var askım suandada ne dersem onu yapar ama o günler düşünüyomda baskaydı cabuk bitisn bu günler ben gitmeyeyim yanından derdim o otobüse bindigim zaman ölürdüm ondan ayrıldıgım vakit hiç sorma güzel ve tatalı hatırsı kaldı Şeniz:asigim:
oda bana hep öyle der bak bugünlerin kıymetini bilelim. böyle zorluklar aşıldığında sevgi daha çok kuvvetlenir diye düşünürüm ben hep. siz o sıkıntıları çektiniz o zamanlar ama bunlar hep sevginize bonus olaak geri dondü kaydirigubbakcemile3
kırıkkaleli canım. hoşgelirsin bitanem angaramıza. bekleriz her zamann
ufffffffffff kızlar nerdesiniz yaaa neden artık gelmiyosunuz gelenlerde slm vermeden sadce ceap verip gidiyo hemde işine geleneklava:
eşim polis değil ama kardeşimin kocası polis ,benide aranıza alırmısınız..???
eşim polis değil ama kardeşimin kocası polis ,benide aranıza alırmısınız..???
ayy inanamıyorum elif sen ne zaman oldunda ben slm vermedim ac bi sayfaya dön bi bakalım özelliklede sana walla çok kırıldımbaksana kimse gelmiyo artık :dilcikar:[/QU
canım sen bana niye kırılıyosun benim girmemle çıkmam bir oluyo zaten arda hasta kaç günlerdir onunla uğraşıyorumm daha önce bi slm ben geldim dedim sen vardın ama slm vermedin görmemişte olabilirsin ben kimseye sitem etmiyorum bilgisayara virüs girdi kaç gün uğraştık açamadık dah yeni yenii girmeye başladım hiiç kırılmana gerek yok güzelimvereliniortak
kızlar burası bir alemdir bakarsınız herkez uğrar ama iş slma gelince biraz keyfi oluyor o nedenle hiç karşılık beklemeden yazın canı isteyen cvp versin sitem etmeyin polis eşi olupta çooook keyifliyim diyen yalan söyler .o nedenle hiç gönül koymayın isteyen yazar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?