- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
geldim işte burdayımmmmm :)
aman dikkat et kendine havalar limonni üşütürsen toparlamak zor oluyo arkadaşlarım çorba yapıp getirdiler nane limon yapıp getirdiler biraz öyle toparlandım allah razı olsun onlardan çocuk varken hakikaten zor oluyo
tekrar gecmiş olsun canım öle allah bu arkadslarımızı basımızdan eksik etmesinler dün akşam kızlarda diyo saolsunlar kendini sıcak tut diyolar bide bebiş istiyon diye kızdılar walla aman napim fazla kalın giyinince boguluyom sıkılıyom alışkan degilim sıcak yerin çocugum bennn
yok değil canım :)
yok cnm tanımazsın tanıcak biri olsan ben bilirim tatlım.
iyi akşamlar bayanlar...
iii aksamlar canım nasılsınnn görüşmeyeliii
sağol iyiyim canım sen nasılsın?
ii walla nasıl olsun kociş geldi görevden yemek yedik cay koydum ben netteyim oda geniş aileyi izliyoo öle oyalanıyoz işte bi gün daha bittii.....ne cabuk geciyo dimi günler sen napıyosun bakalım bizde böleee
ohhh iyimiş valla:lepi:benimde eşim bugün gececiii o gitti bende geniş aileye bakıyorum...kucağımda bilgisayar karşımda televizyon bendede bunlar varboshayallersmile
sende pomem istiyodun dimi öle okumuştum sanki bi ara:)
evet canım aslında bankada devam edicektim ama evlenince adanadan mersine gelince bırakmak zorunda kaldım işi nasip kısmet işte hersey bende diom işletme 3teyim bu yıl tamammalayım esim de istiyo beraber olalım evde olunca aklı burda kalıyo polis olucam inşllahhh sende bebiş varmıııı yada düşünüyomusunn
hakkında hayırlısı olsun canım...yok daha bebişim ama istiyoruzgerçi daha yeniyim 4 aylık evliyiz...sende varmı bebek
evet canım elazığdayım.ben aslen izmirliyim eşimde erzurumlu...geldik buralara ekmek parası nedeeeekkkkaydirigubbakcemile
izmir erzurum uzak tabii ama biz istanbulda tanıştık...erzurumlular iyi ya ama konuşmaları biraz değişik...uyum konusunda da uyum sağlamaya çalışıyorum yaniii...doğu batı farkı burda ortaya çıkıyo...bana doğal gelen şeyler onlara biraz olağan gelebiliyoo.ama iyiyiz çok şükür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?