bak buna sevindim canım senin adına sen yasın kaç bu arada ben 23 evet dedim ya konuşma tarzları bizdede benim esim aileye çok deger vwerir bende elimden geleni yapıyom allah var oda benimkilere çok sayar sever o konularda anlaşıyoz çok sükür sen okuyomusun yada calışıyomusun bu arada ben melike
bende tuğba 21 yaşındayım...okuyodum ama bıraktım.şimdilik bişi yaptığım yokk.sen aöf den mi okuyosun?
memnun oldum tubacımm ben iki yıl sanlıurfada okudum işletme şimdi üstten devam ediyorum dikey gecişe esim izin vermedi aöf dahada kolayıma geldi çünkü oda işletmeyi aöf ten mezun olmuş ben üniv.de 75 puanla gecerken aöfte 50 puanla gecicem bide test biz orda hep klasik oluyodukk o yüzden canım elime diplomamı bi alım istiyom kociş uyuyo yoksa kaldırırdı şimdii haber okuyo oda gelince ya bende cay yaptım içiyom gel beraber olsunnn
afiyet olsun canım...aöf daha mantıklı o zaman...mersinde havalar nasıl?lojmanda mısınız?
slm kizlar nasilsiniz?? bi gun yoktum cok ozledimmm:)
slm kizlar nasilsiniz?? bi gun yoktum cok ozledimmm:)
mrb canım bizde seni ösledik kısss walla bizim pc bi kapandı bende arkadsla konuşuoydum format cektim de daha yeni oldu yaa ne war ne yok gelin kısssssopuyorumnanaktan
too_be canım eşin erzurumlumu ayy bizde erzurumdayız geldinmi hiç buralara
tşk.ederim canım evet öle mersin bi bak günes geliyo bi bak yagmur yagıyo iki gündürde acayip ev soguk bizim yok canım lojman degil lüks bir sitedeyim canım evim denize bakıyo esim oturmaz lojmanda felan doguda belki oturur oda orda beni bırakamaz tuttugu evde bide gidecegimiz şehire baglı ben diom korkarım lojmandan baska yerde oturamam diyomda duu bakalım
evet canım erzurumlu...geldim ama ııı ııhh beğenmedim:1no2:...buz gibi buzzz...ne zamandır ordasınız?
bu topik güzelmiş arada bende burdayım baynlar
valla böyle diyen çok gördüm ben 4 yıl diyarbakırda lojmanda kaldım ortalık karışınca panzerlerle polis eşleri lojmana gelmek için sıraya giriyordu eşler günlerce görevde olunca bayanlar tanımadıları evlerde bile sırf lojman die konuk edildi yani güven için lojman şart doğuda
dışarda oturanların kapıları işaretlenmişti tek polise 1 çarpı karı koca polise 2 çaroı işaretlenmişti:sm_confused:
mrb cnm ayni iste is kurs ozel ders kosusturuyom zaman akip gidiyor.sende nevar ne yok?
aynı düşüncelere sahibim batıda önemli olmayabilir ama doğuda şart lojman kapıları kim neden işaretleniyodu anlamadım canım
elif kapıları polis diye isaretliyolar ablam komser yaa o sölemişti karı kocalar çift tek polise tek korkutmak için yaa
aaaa bunu duymamıştım benimarkadaşımda diyarbakırda görev yapıyolar hemde silvanda önce kirada oturdular sonra lojmana geçtiler hiç böyle bişeyden bahsetmedi..... hayret bişey ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?