Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

evet canım benim hemşeri sayılırız evet takım elbiseleri çok güzeldir oranında manisadaydık erzuruma geldik bende çok ama çok memnun oldum bi tanem çok teşekkür ederim. ankara çok büyük trafik vs harbiden oralarda yaşamak bizim 2.ci senemiz erzurumda benim oğlumda mecburen okula burada başlıcayacak ama hemen bitsede dönsek batıyaa inşallah canım benim bende çok isterim görüşmeyi :)))

merhaba canım yok canım karışmaz merak etme yalnış anlaşılamlar olabilir daha yeniymişsin hoşgeldin tatlım aramıza bende elif 30 yaşındayım 5 yıllık evliyim erzurumdayım lojmandayım ayrıca elazığda ve lojmanda oturan bi arkadaşım var inşallah tanıyosundur tuğba

napiim bende eşimle uğraşıyorum.ne zaman tv kumandasını eline geçirse hep haber arıyoo bi haberi en az 5 kere dinliooo...:mymeka:

sorma tubacım bizimkide tartısma oluyo ya haber bulmasa onlara bakar habercilerin yaptıgı cnn de yada habertürk te kociş de geldi şimdi tekrar arabamızın sigortasını yatırmaya gitcekmiş benimde midem bozuldu bide çok üşüyorummmmm hiç iyi degilimm

işler durgunlaşmaya başladı canım artık. elektrik sektörü kar yağınca yavaşlıyor. hava şartları kötü olduğu için inşaattı şuydu buydu durduruluyor. birde yollar kapalı olduğu için malzemeyi yollamak zor oluyor.
sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor dersler.

iiii walla nasıl olsun esimle beraber calısıyoz işte akşamları bende burdan soru indirip çalışıyorum bugünde polis kayınımlar gelicek birazdan aksam görevden 7 de çıkıcak ya yemek felan hazırlık yapıcam işte saglık olsun bidenem allah işini acık etsin canım arkadasımmmm:dance:

tubişim ben buldummm patates tava tavuklu pilav salata nasıl ama süperim yaa inşallah sende gelirsin bigün bize sanada yaparım bitanemmmm:lepi:

polis eşi olmak böyle bişey her an her yerde karşılaşabiliriz:1hug:inş bi gün bi yerde karşılaşırız canım...senin menün güzelmiş hııımmmsempatiksalakcinni

polis eşi olmak böyle bişey her an her yerde karşılaşabiliriz:1hug:inş bi gün bi yerde karşılaşırız canım...senin menün güzelmiş hııımmmsempatiksalakcinni

evet dünde et kavurmuştumm bulgur pilavı salata vardı esim çok begendi canım askım o bitane ya öl desem ölürrr bende onun için tubişşimmmmm çok tatlısın yaaaa

allahım senin gibi anlayıslı ve iii insanlarla karsılastırmayı nasip etsin canım tubişim benimmma.s.

slm kızlar melikeye ne oldu kapsam dışı canım ya yaramazlıkta yapmaz o ne oldu acaba bilen varmı...

kızlar bugün öğlen vakitlerinde melike ve hasancan arkadaşlarımız kavga ettiler sanırım özel msj yoluylada tartışmışlar ve şikayet üzerine ikiside kapsam dışı kalmış ve topic te yazılan son tartışmalarıda silinmiş o yüzden kimse anlayamadı ne olduğunu

kankim neler oldu yaw bu topiktemi tartısmıslar baska topıktemı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…