- 11 Ekim 2009
- 1.939
- 1
- 356
ay komşuymuşuz biliyorum safranboluyu ya hatta sararın fbrikasından takım elbise felan alırdık babama amcalarıma felan.ay erzurum nere bolu nere ay güzel ülkem işte.çok memenun oldum canım tanıştığıma.oğlunuda allah bağışlasın.ankara güzel evet ama biz d.bakıra alışmışız 5 dk da heryere ulaşıyordum burda araba kullanmak problem trafik çok sıkışık. yürüyerek 5 dk da gidilecek yere arabayla 15 dk da gidiyorsun gıcık oluyorum.ama daha sosyal çocuk yetiştirmek daha uygun burda daha medeni insanlar ne kadar da güzel olsa doğuluları konuşması bile bozuk çocuklar hemen kapıyor o şiveyi ay biran önce gelin ankaraya görüşelim valla
yok canım senle dün yazısmıstık ya o boşverrr sen ne yaptın anlat bakimmma.s
tünaydın kızlar hepinizeee...topik bi karışır gibi olmuş ama yanlış anlaşılmalar düzeltilmiş heraldee....bende tanıtayım kendimi..adım tuğba 21 yaşındayım 4 aylık evliyim elazığdayım lojmandayımzemuszemus
napiim bende eşimle uğraşıyorum.ne zaman tv kumandasını eline geçirse hep haber arıyoo bi haberi en az 5 kere dinliooo...:mymeka:
işler durgunlaşmaya başladı canım artık. elektrik sektörü kar yağınca yavaşlıyor. hava şartları kötü olduğu için inşaattı şuydu buydu durduruluyor. birde yollar kapalı olduğu için malzemeyi yollamak zor oluyor.
sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor dersler.
tubişim ben buldummm patates tava tavuklu pilav salata nasıl ama süperim yaa inşallah sende gelirsin bigün bize sanada yaparım bitanemmmm:lepi:
polis eşi olmak böyle bişey her an her yerde karşılaşabiliriz:1hug:inş bi gün bi yerde karşılaşırız canım...senin menün güzelmiş hııımmmsempatiksalakcinni
polis eşi olmak böyle bişey her an her yerde karşılaşabiliriz:1hug:inş bi gün bi yerde karşılaşırız canım...senin menün güzelmiş hııımmmsempatiksalakcinni
herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?