Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

tubişimmmmm sanada çok tesekkür ederim kankamm yaaa unutmuşum sevinçten seni yazmayııııı yaptıklarını unutamam hep moral verdin allah razı olsun canım arkadasım benimmmm opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

melikeye ne oldu neden kapsama dışı
kızlar,,,,,,,,,,,,,,

burdayım gülancım canım benimmm burdayımmmm bi yanlışık olduuu sadeceee boşver nasılsın canım benimmm ikizler nasıl yeni bebişimiz yormuyo inşallah seniiii....opuyorumnanaktan

bendende iyilik tatlım...geldin mi komşundan?:hulya:

evet walla sıkma börek yaptı bende pişirdim çok güzeldiii keşke sende olsaydın çok tatlı oda ögretmen adanalı aynı apartmandayız canım sen ne yaptın yemegi dedigim gibi yaptın mııııııkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

evet tava patates yaptım çok da güsell oldu saol tarif için canımopuyorumnanaktan

hadiii yaaaaaa çok sevindim gülümmm rica ederim afiyet olsun canımm ya nasıl olsa hat bedavaa askım sen sor ben anlatırım yemeklerde ustayımdırrrr eeee adanalı olunca et hamur işleriyle büyüdükk kelle pacayı bile yaparım ben hem okudum hemde iş yaptımm esimde bayılır patates tavama içine tavukta koy et de olur eeee bizde böleeeeezemuszemus

abimler elazığ düşünüyor ona göre başka bi yerde olabilir ama biz elazığ olsun istiyoz ne bilim daha sakin gibi
lojman durumları yeni mi eski mi
kantin ısınma doğalgaz mı tüp mü mutfakta
okulları kreş felan işte herşey

canım geçmiş olsun burası böyle dediğimde haksızmıydım bak kimler çıkıyor adamın karşısına delirtiyor insanı uysan bir türlü uymasan bir türlü sabır canım sabır sen yinede buraları boş bırakma yaramazlık yapma seni en iyi ben anlarım gülüm...

sevgili tobe canım patates tava nasıl bişey anlat canım bizde yapalım içine tavuklu nasılsa tavukta koyalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…