- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
canım geçmiş olsun burası böyle dediğimde haksızmıydım bak kimler çıkıyor adamın karşısına delirtiyor insanı uysan bir türlü uymasan bir türlü sabır canım sabır sen yinede buraları boş bırakma yaramazlık yapma seni en iyi ben anlarım gülüm...
sevgili tobe canım patates tava nasıl bişey anlat canım bizde yapalım içine tavuklu nasılsa tavukta koyalım.
SUSKUNLUGUM ASALETİMDENDİR...HER LAFA VERECEK BİR CEVABIM VAR AMA BİR LAFA BAKARIM LAFMI DİYE..BİRDE SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYEEE....EVET canım bu sözü çok severim insan çok şey söylemek yazmak istiyor ama yutuyor karşıdakide sanıyorki tırstı yada haddini bildirdim ama iş öyle değil aynen yukarda yazdığım gibi sen boş ver uyma yinede böreğini yap çayını demle dersini çalışmaya devam yakın olsakda bizde gelip yesek eline sağlık...aybalam
nbr kızlarrrrrrrr
nasılsınız
geldiğinde beklerim bak uğramadan gitme gel süt böreğini yap ohhhh şöyle balkonda oturup yer sohbet ederiz inşallah...benim kızım var tanışırsın oda emniyette daire başkanlığında tekniker
slm bitanem illam ben cagırıcam öle gelicen dimi canımmkaydirigubbakcemile3 yaa bebişimize iyi bak darısıda bizimkine inşallah bitanem daha ne var ne yok nasılsın canım hava nasıl oralarda üşüyomusunnnnopuyorumnanaktan
hımmmmm inşallah ablacım allah razı olsun senden yaparım yaparım irmik helvası bile yaparım ne demek bende beklerim muhakkak denize gideriz beraber misafirim ol inşallahhh tanışırız ablacım çok saollopuyorumnanaktan
he yaa sen çağırınca geliyom valla
inş seninde bebişin olur canım istediğin zaman
kız yeni evlisin gez toz
bak ben evden çıkamıyom
van çok soğuk bayada kar var don oluyo ama biz evden çıkmıyoz üşümüyooooooooooz:))))))))))
bende istiyom banada yap gııııııııııı
bak şimdi irmik helvasını çok severim .mersindemiydin canım dayanamayacağım atlayıp gelicem
bizde 2 yıl flört ettikevet canım ya canın saolsun bitanemmm he yaa gezdik tozduk hep aynı seyler bee iki yıl flört oluncaaaa insanın canı bebbiş istiyooo yaaaaaa
ayy canım ne demek seren abi cagırıp duruyo esimi vanı yaz diyeeee anacım arkadaslrı hepsi bi yerde nereyi yazacaz sasırdıkk kaldıkk walla inşallah komsu olruz dilmuhcum neler yaparım ben sizee ellerinizi yersiniz vallaaakaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
bizde 2 yıl flört ettik
bebişte evlendikten iki buçuk yıl sonra oldu
ben eve tıkıldım ya onda gez diyom canım
bana sorsan vana gelme derdim ben hiç sevmedim ama gelirsen arkidiş oluruz süper olur
evet canım esimde diyoo çok karısık diye hayırlısı be bitanemm böle tatlı ve hayırlı arkadslarım olsun isterim canım bi bakarsın karsılasırız vallaa bende çok isterimm allahım hayırlı insnlarla karsılastırsın hepimiziopuyorumnanaktan:Saruboceq:
canım otabüsle olmazzzz uçakla gelirim orada çok sevdiğim arkadaşım dostum var yeni gittiler
amin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?