hoşgeldin sekerimmmmmmmma.s. nerelerdesin yaaaaa kuzummmm nasılsınnnopuyorumnanaktan
slm canım
iyiyim tatlışkom ne yapim sabahtan beri temizlik yapıyodum hava güzel istanbulda
şimdi kahvemi aldım oturdum pc başına
eşim aradı grubu değişmiş artık sürekli gündüze gidecekmiş ayy çokk sevindim yaaa :teytey::teytey:
gerçi en fazla 3 ay sürer sonra yine değişim olur ama olsunn 3 ay da 3 aydır :lepi:
sen nasılsın canım giribin geçti inşlhhh opuyorumnanaktan
selamm canımm nasılsınn sende herhalde polis eşi adayısın
hayırlısı olsun rabbim tez zamanda kavuştursun inşlhhh
istblda görev yeri nerde ??buyrunnnnnnnnn
slm kızlar melikecim masalcım aysen nasılsınız bakalım?
saol cnm amin ewet 21 ocakta nişanlandık zemuszemusbayrampaşa çevikte canım
iyiyiz tatlım sen nasılsın ? yarışmada tatsızlık olmuş duydum çok üzüldüm bir derdin sıkıntın olursa her zaman yanındayım canım kaydirigubbakcemile5
selam çakıl iyiyiz canım sen nasılsınn
POLİS MEMURU HALKI NASIL AĞLATTI ''BAYRAK ŞİİRİ''
ayy şunu dinliyodumm ağlıya ağlıya bi hal oldumm yaaa mafoldumben
iyiyiz tatlım sen nasılsın ? yarışmada tatsızlık olmuş duydum çok üzüldüm bir derdin sıkıntın olursa her zaman yanındayım canım kaydirigubbakcemile5
FISTIKLARRR NASILSINIZZ MELİKEM NERDESINopuyorumnanaktan
olmaz heralde ama fazla tüketmemeye calış ben öle yapıyom bu arada bende öleydim evde hiç alışkın degilimde yalnız yatmaya kahroluyodum geceleri duvar bana ben duvara çok sükür her gece kocişim evdeee yaaaaaaaaŞenizay evet geceleri zor oluyo bi de düzenin olmuyo hiçç insan sersem gibi oluyo çünkü o iş de nöbet tutarken bende evde gece nöbeti tutuoyrum kaydirigubbakcemile3
ay bebişi bende istiyom ama arada bi brdk kahvenin çok fazla zararı olmaz herhalde sempatiksalakcinni
ya şu oylamayı ben bulamadım melikede baan mesaj atmış ama açılmıyo linkk
nerde olduğunu bana da söyleyen olursa sevinirim kızlarbilmiyorumkismile
bende ıyıyım canım tşk ederımopuyorumnanaktan
bende ıyıyım bıtanem sagolasın allah razı olsun masalım allah gönlune gore versın tatlım
ıyıyız tatlım sen nasılsın?
neyse kızlar ben çıkıyorum yemeğe girişim artık
hadi görüşmek üzere opuyorumnanaktan
slm kızlar melikecim masalcım aysen nasılsınız bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?