Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

hoşgeldin sekerimmmmmmmma.s. nerelerdesin yaaaaa kuzummmm nasılsınnnopuyorumnanaktan

iyiyim tatlışkom ne yapim sabahtan beri temizlik yapıyodum hava güzel istanbulda
şimdi kahvemi aldım oturdum pc başına
eşim aradı grubu değişmiş artık sürekli gündüze gidecekmiş ayy çokk sevindim yaaa :teytey::teytey:
gerçi en fazla 3 ay sürer sonra yine değişim olur ama olsunn 3 ay da 3 aydır :lepi:
sen nasılsın canım giribin geçti inşlhhh opuyorumnanaktan

evet canım şimdi daha iyiceyim sende çok soal benimkide çevikten cıktı baska güzel bir birimde sivil olarak calışıyo hep gündüze gidiyoo yani geceleri zor oluyo ya yalnız yatmakk o yüzden ben memnunum temzilik bitmiyo zaten hiç sormaa ne güzel canım ben fazla tüketmemeyee calışıyom kahveyi çünkü bebiş istiyom ya zararlıymışşşşboshayallersmile

ay evet geceleri zor oluyo bi de düzenin olmuyo hiçç insan sersem gibi oluyo çünkü o iş de nöbet tutarken bende evde gece nöbeti tutuoyrum kaydirigubbakcemile3
ay bebişi bende istiyom ama arada bi brdk kahvenin çok fazla zararı olmaz herhalde sempatiksalakcinni

selamm canımm nasılsınn sende herhalde polis eşi adayısın
hayırlısı olsun rabbim tez zamanda kavuştursun inşlhhh
istblda görev yeri nerde ??buyrunnnnnnnnn
saol cnm amin ewet 21 ocakta nişanlandık zemuszemus

Son düzenleme:
iyiyiz tatlım sen nasılsın ? yarışmada tatsızlık olmuş duydum çok üzüldüm bir derdin sıkıntın olursa her zaman yanındayım canım kaydirigubbakcemile5

ya şu oylamayı ben bulamadım melikede baan mesaj atmış ama açılmıyo linkk
nerde olduğunu bana da söyleyen olursa sevinirim kızlarbilmiyorumkismile

selam çakıl iyiyiz canım sen nasılsınn

POLİS MEMURU HALKI NASIL AĞLATTI ''BAYRAK ŞİİRİ''

ayy şunu dinliyodumm ağlıya ağlıya bi hal oldumm yaaa mafoldumben

bende ıyıyım canım tşk ederımopuyorumnanaktan

iyiyiz tatlım sen nasılsın ? yarışmada tatsızlık olmuş duydum çok üzüldüm bir derdin sıkıntın olursa her zaman yanındayım canım kaydirigubbakcemile5

bende ıyıyım bıtanem sagolasın allah razı olsun masalım allah gönlune gore versın tatlım

FISTIKLARRR NASILSINIZZ MELİKEM NERDESINopuyorumnanaktan

ıyıyız tatlım sen nasılsın?

olmaz heralde ama fazla tüketmemeye calış ben öle yapıyom bu arada bende öleydim evde hiç alışkın degilimde yalnız yatmaya kahroluyodum geceleri duvar bana ben duvara çok sükür her gece kocişim evdeee yaaaaaaaaŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…