Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

ya şu oylamayı ben bulamadım melikede baan mesaj atmış ama açılmıyo linkk
nerde olduğunu bana da söyleyen olursa sevinirim kızlarbilmiyorumkismile

canımmm daha yeni gördümm o oylama kapandı maalesef yani gerek kalmdı çok tesekkür ederimm bitanemmmmopuyorumnanaktan

ah melike ah sorma öyle sersemletti ki sıpacan beni elim kolum kalkmıyo evimi bile dogru duzgun temızleyemıyorum ben ki temizlik ve detarjan manyagı bırıydım ne hallere geldım garıp kocişim kac gundur kahvaltıdan baska bısey yemıyo ben desen ac hıc doymuyom bence su bebiş meselesini sen bi daha dusun derım gercı senın aılen yakın gelırler yanına bızım gıbı bırımız bı ucta bırımız bı ucta degılsınız o esınede soyle hakkarıyı unutsun o kendını dusunmuyosa senı dusunsun eccükklava::roflol:

ahh canım kıyamammm yaaa olsun canım yaa bebişimizeee bişi olmasında iş güç dursun sekerrrr yok canım ya benimkiii istiyo hatta dün dedimki hamileyimm öle sasırdııııkii oyy bi görsennn canım askımmmm benim yaaaaa tamam canım sölerimmmm k.çib bitanem sendeeeeopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kız melike adamı kandırma coban hıkayesı gıbı sonra ınanmayacak

kız melike adamı kandırma coban hıkayesı gıbı sonra ınanmayacak

canım kandırmadımki dün acayip basım dönüyo midem bulanıyodu neyin var hayatım dedi bende galibaa hamileyim dedimmkaydirigubbakcemile3 sarıldı göbüşüme sonrasını anlatmıyım canımmm:roflol:

yok deli bi de anlataydındelikafadulden inşallah canım ya hayırlısı olsun

yok deli bi de anlataydındelikafadulden inşallah canım ya hayırlısı olsun

yok kısss yani sonra dedimkiii konuş hadi babasıı dedim oda konustu wallaa bebişimmmm geliyomusun hadi bekliyoz seni annecinle deiiiii çok duygulandım canım yaaaa:çok üzgünüm::gitme: :Saruboceq: kerata gelsedee artıkk kocişime en güzel hediyemi versemmm yaaaaasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…