- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Adamla birkaç saat bile oturamayacak kadar ne yaşattı size?
Hamilesiniz o size hizmet etsin. Eşinize de söyleyin. İyi oldu yalnız başıma yoruluyorum enazından bi çay yapar bana deyin. Gayet serin kanlı bi şekilde tavrınız bu olsun. Zaten geleceği kesin bari hizöet etmeyin.
Onlara çok ters öle şeyler eşime göre iki kap yemek yapıp bi çay vermek kolay eşim evde olsa nyse oda yok . . Eşim bana annenlere gidersn hep Orda kalırsın diyo resmen bunun için beni boşayack
26 haftalık hamileyim. Sabahın altısında kalkıp hergün işe gidiyorum. Karşımda bunları hakeden bir adam varmı ? Cuma günü memleketine gidecek memleketi bize hayli uzak yarın abisi geliyor birkte gitmek için arabayı tek kullanmak sıkıntı olmasın diye. Abisinden nefret ediyorum zamanında hastaneler de yattım yanıma gelmedi , çok sevdiğim yakınımı kaybettim arayıp başın sağolsun demedi dha bana yaptıgı onca haksızlık var ama eşim olacak kişi bunları göz ardı ediyor. . . Eşim yarın gece işe gidecek akşam beşte gidiyor. . Ve abisi akşam altıda bizde ben o adamla nasıl tek başıma oturacagım saatlerce üstelik hamile hamile ona nasıl hizmet edeceğim içimden hiç gelmiyor. . Durumu eşime anlatıyorum abim ta memleketten gelecek otele mi koyayım diyor. Tamam o gelsin ben annemlere gideyim o gelsin istediği gibi kalsın diyorum ona da yok diyo. . Diyecek kelime bulamadım çok üzgünüm eşime çok kızgınım ama memleket e gidecek ben izin alamadım uzun süre ayrı kalacağız diye kavga da edemiyorum bugun biraz atıştık varsa yoksa ailesi napcam bilmiyorum kızlar akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?