Bizi abisine değişti

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.992
5.203
398
26 haftalık hamileyim. Sabahın altısında kalkıp hergün işe gidiyorum. Karşımda bunları hakeden bir adam varmı ? Cuma günü memleketine gidecek memleketi bize hayli uzak yarın abisi geliyor birkte gitmek için arabayı tek kullanmak sıkıntı olmasın diye. Abisinden nefret ediyorum zamanında hastaneler de yattım yanıma gelmedi , çok sevdiğim yakınımı kaybettim arayıp başın sağolsun demedi dha bana yaptıgı onca haksızlık var ama eşim olacak kişi bunları göz ardı ediyor. . . Eşim yarın gece işe gidecek akşam beşte gidiyor. . Ve abisi akşam altıda bizde ben o adamla nasıl tek başıma oturacagım saatlerce üstelik hamile hamile ona nasıl hizmet edeceğim içimden hiç gelmiyor. . Durumu eşime anlatıyorum abim ta memleketten gelecek otele mi koyayım diyor. Tamam o gelsin ben annemlere gideyim o gelsin istediği gibi kalsın diyorum ona da yok diyo. . Diyecek kelime bulamadım çok üzgünüm eşime çok kızgınım ama memleket e gidecek ben izin alamadım uzun süre ayrı kalacağız diye kavga da edemiyorum bugun biraz atıştık varsa yoksa ailesi napcam bilmiyorum kızlar akıl verin

Bende ablama eşime kalkıp iftira atıp dövmediği sürece kin duyup mesafe koyamazdım. Ve şehir dışından yanıma geliyorsada me otele git diyebilirsim ne deablam geliyor diye eşimin evi terkettiğini gösterebilirdim. Durumunuzu anlıyorum ama evde abisiyle oturmanız sizi onun gözünde dahada yükseltir ve doğru olur diye düşünüyorum. Yarın öbür gün abisi yine aramadığında da ben elimden geleni yaptım diyebilirsiniz

İşe kocalarımız hakettiği için gitmiyoruz herhalde.Ayrıca abisi sizi aramazsa aramasın bu o kadar büyük bi sorun değil.Yani bunun için eşinizin abisiyle görüşmemesini bekleyemezsiniz.
Ama eve gelmesi konusunda haklısınız bende istemezdim.Böyle bi şansınız yoksa evden de ayrılamıyosanız esinizle aranız bozulmasın diye, dışardan yemek söyleyin.Ben dinlenicem deyip odanıza geçin muhattap almayın hamilesiniz sonuçta bi de.

Anladigim kadriyla cok buyuk sorun yok. Esini seviyorsan katlaniver artik. Ama esin surekli ailem ailem diyorsa o konuyu haletmelisin konusup.
Ayri kaldigimiz zaman sende dusun bende dusunucem bu surede de ailesiyle ilgili sorununu soyle fazla da uzatma. Gider ayak soguk bir tavırla soylersen böyle bence oda endiselenir bir seyleri dusunur.

Adamla birkaç saat bile oturamayacak kadar ne yaşattı size?

İsteme günü ilk tanıştığımız gün bana 'murat çok çapkın nasıl oldu da seni aldı dedi ailemin içnde'

Çok agır bir hastalık geçirdim yanıma gelme gereksinimi duymadı ve uzun süre hastane de kaldım

Çok sevdiğim biri öldü aramadı bile

Sürekli kardeşini gaza getirir , eşim le ben beyaz damatlık istedik arayıp gaza getirip beya alma dedi (bu basit ama aramızı bozmuştu yıllar evvel aklıma geldi)

Ve dha aklıma gelmeyen onca şey

Hamilesiniz o size hizmet etsin. Eşinize de söyleyin. İyi oldu yalnız başıma yoruluyorum enazından bi çay yapar bana deyin. Gayet serin kanlı bi şekilde tavrınız bu olsun. Zaten geleceği kesin bari hizöet etmeyin.

Onlara çok ters öle şeyler eşime göre iki kap yemek yapıp bi çay vermek kolay eşim evde olsa nyse oda yok . . Eşim bana annenlere gidersn hep Orda kalırsın diyo resmen bunun için beni boşayack

Adamla başbaşa kalınca insanlık sizde kalsın muhabbet edin sadece. Tam akşam yemeği saati olacak"hazırlık" yapmayın siz ne yiyecek idiyseniz bi kap da ona verin. Öyle özel hizmet etmeyin. Varlığı ile yokluğu arasında fark olmadığını hissettirin. Ayrıca muhabbet esnasında lafını zı da sokun.

Abartiyosunuz bence

Adam size gelince sen nasil annene gideceksin ki olmaz yani
Birgün idare edin esini tercih yapmaya zorlama bence.

Adamın yaptıkları çok da anormal değil

Hamilesiniz işten gelirken pizza vs alın koyun yiyin

Sonra da geçin odanıza yatın

Oldu bitti

idare edilemeyecek bir durum yok bence. canım cicim olmak zorunda değilsiniz, hizmet edip de adam size ayaklarını falan yıkatmayacak muhtemelen, bir kap yemek arkasından çay meyve.. o kadarını akşamları kendinize de yapıyorsunuzdur zaten, daha 27. haftadasınız.. eğer özellikle yalnız kalmak sizi rahatsız ediyorsa annenizi veya varsa kardeşinizi falan çağırın.

Eşiniz haklı otel olmaz şehir dışından abisi gelmiş otelde kalması ayıp olur kardeşi varken sizin de annenize gitmeniz doğru olmaz evde misafir varken alt tarafı 3-5 saatmiş.Yemekleri dışarıdan söylersin olur biter.

aramadı gelmedi diye eşinizin de abisine küsmesini beklemeyin. gerçekten otele gönderecek hali yok sizi dövüp sövmediyse filan. ama tutup da ekstra hizmet etmeyin. misafir sonuçta çay kahve neyse de, onu herkese yaparsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…