Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2.defa beni bırakıp giden erkek arkadaşıma çok içten ağlayarak "Allah seni yine gittiğine pişman etsin senin bana yaptıklarının cezası bu olsun dedim".Ah almaya inanırım siz ablalarım eski sevgililerinize ettiğiniz ahlar oldu mu ? :)
AMİNNNNNNN:)
merak etme pişman olur ilahi adalet. sen kendini toparla ve önüne bak. seni mutlu edecek birşeyler bul,ona en büyük ceza senin o yanında yokken mutlu olmandır bence
Aminnnn. Benim de oldu. 4-5 sene olmuştur sevgilim askerden gelince benden ayrılmıştı hemde hiçbir yanlışım yokken. Sonra çok pişman oldu affetmedim. Benden ayrıldığı zaman ah ettim ve mutlu değil. 1 sene önce nişanlanmış ve ayrılmış. Sonuç olarak evet ah edince tutuyor canım :) Bir söz var çok severim.
Hak yerini bulur. Helal edilmemiş hak zaten haram olur."Beddua" etmem asla içimden geçen her "Ahh" zaten sahibini bulur..
allah kimsenin yanında bırakmıyor
o kadar ahh ettim ki o salağa
kendinden çıkmadı annesinden çıktı
arayıp özür diledi ama çok geççççç
allahım çok büyükkkk
hepsi bedduayı hakediyorlar. her sabah bende ederim sevgilisinden ayrılsın diye etmediğim dua kalmadı. ayrılcakda biliyorum benim kadar kimse ona sabırlı olamaz.
hepsi bedduayı hakediyorlar. her sabah bende ederim sevgilisinden ayrılsın diye etmediğim dua kalmadı. ayrılcakda biliyorum benim kadar kimse ona sabırlı olamaz.[/Qi
İnşallah ablacım :)