- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
cidden çocuğa hiç üzülen yk mu aranızda? Biz nasıl bu hale geldik ya sevgiler nasıl böyle oldu
Kendi aklı yokmu neden üzüleyim anlamadım. Kabul etmesin çeksin gitsin. Burada konu 3. bir şahıs olmadığı için herkes sizin üzerinizden yürüyor. Çünkü gerçekten sizlik bir durum yok. Üstünüze vazife olmayan durumlarla kızı kıskanıyor, Murat'a göz koyuyorsunuz. Görünen o.cidden çocuğa hiç üzülen yk mu aranızda? Biz nasıl bu hale geldik ya sevgiler nasıl böyle oldu
canım beni bulmaz demedim bizi bulmaz dedim herkes bu konuda fazlasyla ustume geldi yorumun için teşekkür ederim.. İlla kastettiğim şey de namus değil bi adam sana sonuna kadar kapılarını açmıs seni bu denli seviyosa yaptığın şey şerefsizlik başka açıklaması olamazMurat süzme saf hatta çok afedersin ama azıcık salak.. ilkleri onunla yaşadı diye kabak gibi aldatılmayı göze alıyorsa daha ne denir bilemedim.. bence sen daha iyilerine layıksındır eminim..
cidden çocuğa hiç üzülen yk mu aranızda? Biz nasıl bu hale geldik ya sevgiler nasıl böyle oldu
Ben oyle birsey demedim bir erkegi o dedigin yolla bi sure tutarsin belki 1 ay belki 1 sene belki 5 sene ama onun icin seven erkek o kadar deger vermez hatta sirf onun icin evlilik yapmaz alacagini aliyor madem neden evlenmek ister ki ??? Boyle sığ sacma konusma bence belliki seviyor cocuk sende kendinp kendine uydurdugun seylerle avunur kiskanmaya devam edersin kadar vermekte cirkin bir tabirsevene degil verene diyosun yani bende aynısından bahsediyorumayrıca o nick onun için alınmış birşey değil
yok valla o kadar saf salak olmasınmış küçük değilmiş ki 25 yaşında adam neyine üzülüceğiz göz göre göre kabulleniyorsa
Böylesi dediğin çok cazip bir kişilik değil ki, bildiğimiz g.vat. Aşkımdan ölsem de aldatılmayı kabullenemem, çocuk çok kişiliksiz. Kız bir k.ltak, çocuk da karaktersiz, tencere-kapak, nesine özeniyorsun?
kıza da erkeğe de özenmiyorum :) sadece Murat abinin böyle saf olmasına ne biliym bu kadar sevdiği halde karşılığının bu olmasına üzülüyorum hem de çok üzülüyorum kızlar gerçekten bi abinizin aynısını yaşadığını düşünün ona göre cevap verin ne demek kıskançlık ya
kıza da erkeğe de özenmiyorum :) sadece Murat abinin böyle saf olmasına ne biliym bu kadar sevdiği halde karşılığının bu olmasına üzülüyorum hem de çok üzülüyorum kızlar gerçekten bi abinizin aynısını yaşadığını düşünün ona göre cevap verin ne demek kıskançlık ya
Kendi aklı yokmu neden üzüleyim anlamadım. Kabul etmesin çeksin gitsin. Burada konu 3. bir şahıs olmadığı için herkes sizin üzerinizden yürüyor. Çünkü gerçekten sizlik bir durum yok. Üstünüze vazife olmayan durumlarla kızı kıskanıyor, Murat'a göz koyuyorsunuz. Görünen o.
Kiz bi nefes al hasetinden catlican ayol
O abi gibilere zaten icten ice yazilir , biz fark ettk onu konunun alt metninden
yok ya belli zaten kıskanmadığın bence ama işteRabbim beni yarına çıkartmasın ki öyle birşey asla yok!!!
Murat abi zaten sadık onda bişey yok kız duramıyor..Askerdeyken nolmuş?
Çok sadık güvenilir diyorsun ama sonra bence öyle değil demişsin,neden?
Murat abi zaten sadık onda bişey yok kız duramıyor..
Allah aşkına kızlar aynı şeyi siz yaşasaydınız herşeyden bi haber bunu bilen birinin sizi uyarmasını istemez miydiniz?
Murat abinin sadık olduğuna nasıl bu kadar eminsin onu anlamadım ben?
Murat abinin sadık olduğuna nasıl bu kadar eminsin onu anlamadım ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?