Bizi böyleleri bulmaz...

cidden çocuğa hiç üzülen yk mu aranızda? Biz nasıl bu hale geldik ya sevgiler nasıl böyle oldu
Kendi aklı yokmu neden üzüleyim anlamadım. Kabul etmesin çeksin gitsin. Burada konu 3. bir şahıs olmadığı için herkes sizin üzerinizden yürüyor. Çünkü gerçekten sizlik bir durum yok. Üstünüze vazife olmayan durumlarla kızı kıskanıyor, Murat'a göz koyuyorsunuz. Görünen o.

Murat süzme saf hatta çok afedersin ama azıcık salak.. ilkleri onunla yaşadı diye kabak gibi aldatılmayı göze alıyorsa daha ne denir bilemedim.. bence sen daha iyilerine layıksındır eminim..
canım beni bulmaz demedim bizi bulmaz dedim herkes bu konuda fazlasyla ustume geldi yorumun için teşekkür ederim.. İlla kastettiğim şey de namus değil bi adam sana sonuna kadar kapılarını açmıs seni bu denli seviyosa yaptığın şey şerefsizlik başka açıklaması olamaz

sevene degil verene diyosun yani bende aynısından bahsediyorum ayrıca o nick onun için alınmış birşey değil
Ben oyle birsey demedim bir erkegi o dedigin yolla bi sure tutarsin belki 1 ay belki 1 sene belki 5 sene ama onun icin seven erkek o kadar deger vermez hatta sirf onun icin evlilik yapmaz alacagini aliyor madem neden evlenmek ister ki ??? Boyle sığ sacma konusma bence belliki seviyor cocuk sende kendinp kendine uydurdugun seylerle avunur kiskanmaya devam edersin kadar vermekte cirkin bir tabir

yok valla o kadar saf salak olmasınmış küçük değilmiş ki 25 yaşında adam neyine üzülüceğiz göz göre göre kabulleniyorsa

haklısın işte benim de anlatmak istediğim o kız hala bu adama bunları yapmaya devam ediyor çocuk bi iki şüphelend gbi bşey oldu allem etti kallem etti inandırdı kendine Suna seviyo ya aşık ya

kıza da erkeğe de özenmiyorum :) sadece Murat abinin böyle saf olmasına ne biliym bu kadar sevdiği halde karşılığının bu olmasına üzülüyorum hem de çok üzülüyorum kızlar gerçekten bi abinizin aynısını yaşadığını düşünün ona göre cevap verin ne demek kıskançlık ya

Askerdeyken nolmuş?
Çok sadık güvenilir diyorsun ama sonra bence öyle değil demişsin,neden?

Ayrılsın o zaman, insan aldatılmayı kabulleniyorsa ben nesine üzüleyim?

yok aslında özenedebilirsin hatta kıskanadabilirsin.. bunlar normal, insancıl duygular..

kaldı ki Ç.Şikel oğluna 1700 liralık ayakkabıyı alamıyor diye ağlaşırken hangimiz demiyoruz "üle o parayı kazanmak için 1 ay milletin kuytularında çıban çıkıyor, elalem o parayı ayakkabıya veriyor" diye.. bunun adı kıskanmak ya da özenmek değil daha ziyade yadırgamak belki de kınamak (belki başımıza gelir diye şeyediyoruz )

yani anladım ben seni

Kiz bi nefes al hasetinden catlican ayol

O abi gibilere zaten icten ice yazilir , biz fark ettk onu konunun alt metninden

Rabbim beni yarına çıkartmasın ki öyle birşey asla yok!!!

Valla herkes kendi hayatını yaşıyor
eninde sonunda kendi acısını çekiyor
eninde sonunda kendi mutluluğunu yaşıyor
sadece kendi hayatınızla ilgilenin derim o yüzden :)
yanlışsa onların yanlışı...çocuk da er geç uyanır yaw

Rabbim beni yarına çıkartmasın ki öyle birşey asla yok!!!
yok ya belli zaten kıskanmadığın bence ama işte
hayatın karması mı dersin adaleti mi dersin
herkes yaşattığının karşılığını görüyor bir yerden sonra bence
o yüzden hiiç bakmayın özenmeyin bence
herkesin kendine has sorunları sıkıntıları iyi yönleri var işte hayatında o kadar sadece...

Askerdeyken nolmuş?
Çok sadık güvenilir diyorsun ama sonra bence öyle değil demişsin,neden?
Murat abi zaten sadık onda bişey yok kız duramıyor..

Allah aşkına kızlar aynı şeyi siz yaşasaydınız herşeyden bi haber bunu bilen birinin sizi uyarmasını istemez miydiniz? Ben ona bunu diyemiyorum içimde patlama noktasına geldi bende sizinle paylaşıyım dedim kötü mü ettim şimdi

Murat abi zaten sadık onda bişey yok kız duramıyor..

Allah aşkına kızlar aynı şeyi siz yaşasaydınız herşeyden bi haber bunu bilen birinin sizi uyarmasını istemez miydiniz?

Suna'yla konuştun mu?
Neden böyle davranıyor olabilir?
Bence önce onunla konuş.
Valla ben doğrucu davutum, söylerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…